TEST af MATAS STRIBER Ekspres Neglelakfjernerservietter – Testfamilien
TEST af Remington Heritage Foil Shaver

TEST af MATAS STRIBER Ekspres Neglelakfjernerservietter

Flere af vores testere har testet de nye smarte on the go neglelakfjernerservietter fra Matas (samt neglelakker Mavala Mini Color).

Louise fortæller:

“Jeg elsker at have neglelak på, og tager det på så ofte som jeg kan komme til det. Velplejede hænder og flotte negle gør bare noget godt for et hvert look.”

“Mit problem er ofte, at med to børn der kalder mor relativt ofte, er det med at få neglelak på (eller af, for den sags skyld) ikke altid den nemmeste opgave at gå i gang med. Så da jeg blev tilbudt at teste disse smarte neglelakfjernersevietter, skyndte jeg mig at takke ja tak.

Vi kender alle til det med, at være kommet ud af døren og opdage, at ens neglelak ser tarvelig og slidt ud. Det er ganske enkelt bare ikke fedt og ikke meget tøj kan fjerne ens fokus fra de afskallede neglelak-negle. Så at der nu er et produkt, som man kan have i sin taske og altid lynhurtigt kan få løst problemet med i en fart, er ganske smart. Jeg har ofte slæbt en lille dunk neglelakfjerner med når jeg har været på farten, men ud over frygten for at man ender med at have neglelakfjerner over alt i ens taske, er det også upraktisk og bøvlet. Med de små servietter i single packs, er de lige til at åbne, bruge og smide ud igen. De fylder nærmest intet og gør det de skal – de fjerner effektivt den gamle lak og efterlader neglene fine og rene.”

“Jeg har testet de små servietter med at fjerne flere forskellige farver, for at se hvor effektive de er. Har man lyse, grålige og rosa farver på, er én serviet nok til 10 negle. Har man derimod en meget mørk og kraftig lak på, skal der to servietter til for at opnå det bedste resultat.

De små flade single packs breve, er gennemfugtet af en effektiv acetone – og parfumefri neglelakfjerner, hvilket gør det muligt at få fjernet al neglelakken nemt og hurtigt. Servietterne er bløde, nemme at håndtere, udtørrer ikke huden eller neglene, da de er uden acetone. For at sikre, at neglene får pleje under fjernelse  af lakken, indeholder servietterne fugtgivende glycerin.

Yderligere skal de nævnes, at servietterne er dermatologisk testet og er uden animalske produkter.

De tre små minilakker fra Mavala har de fineste farver, som kan tilpasses alle årets sæsoner. Deres lille størrelse gør, at de er oplagte at tage med på farten, da de ikke fylder meget i en håndtaske. Neglelakkerne har en flot glans, de er langstidsholdbare og indeholder hverken toluen, forrmaldehyd, camphor eller parabener – hvilket absolut er et plus at vide når jeg køber nye neglelakker.

Jeg har testet alle tre farver, og er fuldt ud tilfredse med alle tre. Lakken holder virkelig godt, og med godt, mener jeg, at lakken har holdt 3-4 dage uden af skalle. For mig er 3-4 super fint og er fuldt ud tilfreds med den holdbarhed.

Den lyse lak hedder RENO 92

Den grå lak hedder MOON GREY 161

Den metallic bordeaux hedder AMBER 243 – i øvrigt min favorit. .

Alle neglelakker fra Mavala Mini Color koster 39,95kr pr. stk. Meget fin og fair pris, for en lille lak med god farve og lang holdbarhed.”

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi. holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger fem ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Samlet vurdering af Matas Ekspres Neglelakfjernerservietter

Nytteværdi: MEGET GOD. Virkelig smart og anvendelig. Man slipper for, at skulle fedte rundt med flydende neglelakfjerner og vatrondeller. Yderligere er de perfekte til on the go og fylder nærmest intet.

Holdbarhed: MEGET GOD. Servietterne har en meget lang holdbarhed. Min pakke udløber i dec. 2020.

Kvalitet: GOD. De virker, gør det de skal og er nemme at håndtere. Der skal selvfølgelig ”arbejdes” lidt mere med sådan en serviet når lakken skal af, frem for når man har en vatrondel der er meget våd af flydende neglelakfjerner.

Pris: GOD. En pakke med 20 single packs koster 29,95, hvilket er helt fair. Man har ikke noget spild på samme måde som når man bruger en flydende neglelakfjerner. Absolut et produkt som jeg kan og vil anbefale, og som jeg selv fremover vil sørge for altid at have i tasken.


Lalani fortsætter:

“Jeg har aldrig før skrevet om skønhedsprodukter, selvom jeg er uddannet kosmetikker og er frisør. 6 års uddannelse indenfor skønhedspleje. Men jeg har igennem Testfamilien, fået tilsendt 3 neglelak samt servietter, som fjerner neglelak. Jeg har altid (som i ALTID) neglelak på mine fingrenegle og tånegle.”

“Også i de måneder, hvor fusserne forbliver i strømperne.

Matas gør det smart i en fart

I slutningen af 2018 lancerede Matas Ekspres neglelakfjerne servietter som passer perfekt i håndtasken.

Info: i en pakke er 20 stik single packs og koster 29,95,-

  • Servietterne udtørrer ikke huden eller neglene, da de er uden acetone og indeholder fugtgivende glycerin.
  • Fjerner lakken nemt og hurtigt (ikke glimmer-lak)
  • Uden parfume
  • Produktet er vegansk (uden animalske ingredienser).

Jeg var været på ferie i november, og havde jeg vidst de servietter fandtes, så havde jeg også medbragt et par forskellige toner lyserød neglelak. Jeg ville aldrig medbringe den traditionelle flaske med flydende væske, heller ikke hvis det ikke var flyve-ferie.

Det er bare et værre svineri, hvis væsken flyder ud og kan ødelægge så meget. De er dog lidt dyre, hvis man kun bruger servietterne, men de vil være at finde i mit skab fra nu af.”

“De neglelakker jeg har fået lov til at prøve, er efterårs nuancer og de hedder hedder”:

  • Black Oyster nr.16
  • Amber nr.243
  • Reno nr.91

“Måske ikke lige de nuancer jeg ville vælge, men der findes mange andre nuancer i Mavala Mini Color. Neglelakkerene har en flot glans og er langtidsholdbare. Og vigtigst indeholder de hverken toluen, formaldehyd, camphor eller parabener. Prisen er 39,95,-”

Lege/nytteværdi: MEGET GOD smart i en fart – det er en fin løsning.

Holdbarhed: MIDDEL – der er 20 stk i en pakke. og de tørre hurtigt ud, så hvis man har glimmer neglelak på, skal der bruges 2 servietter. og det bliver dyrt i længden. Men med sloganet: Matas gør det smart i en fart, så hitter det…

Pris: GOD

Kvalitet: GOD og effektivt. Lidt dyrt, hvis det er en svær neglelak af få af.


Heidi fortæller:

“Jeg har testet Matas nye ekspres neglelakfjerner servietter, som er i butikkerne allerede. De koster 25 kr, for 20 stk.”

“Servietterne er pakket ind enkeltvis i små tynde pakker og kan bruges én gang.”

“Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg HADER neglelak, hvorfor? Fordi jeg for det første er en KÆMPE klovn til at ligge det på og for det andet ved jeg ikke noget værre end når det begynder at skalle.

Når neglelak bare sidder SPOT on er det jo så lækkert. Det er jeg bare slet ikke god til.

Jeg synes det normalt er “besværligt” at fjerne neglelak fordi du skal have neglelakfjerner og vatrondeller, så tit ender man med afskallede negle flere dage fordi man glemmer at købe det ene eller andet.

Det er meget nemmere og ikke mindst smartere med de nye ekspres servietter. De fylder ingenting i tasken, er virkelig effektive, og så er det nemt at fjerne neglelak på farten. Hvem kender ikke det at skulle på impulsiv date, møde eller lignende og får kigget ned på neglene og ser katastrofen.

Jeg er bare vild med ting, der gør min hverdag nemmere.”

“Jeg var lidt bekymret for om servietterne ville være fugtige nok eller sagt på en anden måde om man skulle bruge for mange servietter hver gang. Men til min overraskelse kan jeg nøjes med én serviet eller maks 2 hvis jeg har mange lag på og duften er som almindelig neglelakfjerner. ”

Nytteværdi: GOD – Med to børn, så er jeg vild med ting der giver mig mere tid til dem i hverdagen.

Holdbarhed: GOD – Hver serviet er pakket ind enkeltvis, det gør at de holder længe og ikke har mulighed for at udtørre. Derudover rækker en pakke i lang tid.

Pris: GOD – Jeg synes prisen er rigtig fornuftig. Du får 20 servietter for 25 kr. Og har derfor til mange gange.

Kvalitet: GOD – Kvaliteten er rigtig god.


Mie fortæller:

“Jeg har sammen med min datter på 10 år testet de smarte neglelakfjerner-servietter fra Matas og jeg kan roligt sige, at jeg er fan.”

“Det er faktisk ikke særlig tit, at jeg bruger neglelak. Måske primært af den grund, at jeg aldrig får taget mig sammen til at fjerne det igen og derfor går rundt med afskallet neglelak, hvilket mildest talt ikke er særlig pænt. Men nu er der ingen undskyldninger mere. Og det er altså bare VIRKELIG nemt”.

“Det kan klares i sofaen til Disney Sjov og tager ingen tid. Bagefter smider du bare den brugte serviet ud. Har du mørk neglelak på neglene, så skal du brug en serviet til hver hånd.

Anna (10 år) vil også rigtig gerne have neglelak med. Og har da også allerede snuppet de tre neglelakker vi fik med til testen. Men heldigvis gør det det noget nemmere at fjerne hendes neglelak nu – og hun kan også selv klare det.”

“Som det ses på billedet her, så kan det godt være svært, at komme helt ud i kanterne af neglene – her kan man lige tage fx. en spids neglefil og køre servietten rundt i kanten på spidsen af filen.”

Nytteværdi: GOD – Rigtig praktisk løsning. Jeg kommer aldrig til at have almindelig neglelakfjerner igen.

Holdbarhed: GOD – Der er lang holdbarhed på servietterne. De kan i uåbnet stand holde i flere år.

Pris: GOD –  20 servietter koster 25 kr.

Kvalitet: GOD


Rikke afslutter:

“Jeg synes det er så smart med de servietter, de små pakker fylder seriøst ingenting i tasken og jeg er overrasket over hvor nemt neglelakken fjernes på trods af at der ingen acetone er i.”
“Jeg bruger mine hænder på arbejde, og derfor slides min neglelak ret hurtigt af. Hvilket også betyder at jeg bruger neglelakfjerner ret tit. Jeg oplever ofte at mine fingre og negle tørrer helt ud, men det er altså ikke tilfældet med de her servietter. Dog synes jeg lugten er en smule krads. Men de får point for at produktet er vegansk og derfor helt uden animalske ingredienser :)”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MIDDEL – neglelakfjerner er ikke det vigtigste at ha’ i hjemmet, men bruger man neglelak ofte er det en god ting at ha’ hjemme.
Holdbarhed: GOD – en serviet rækker til mindst 5 fingre.
Pris: MEGET GOD – 25,- for 20 servietter er helt okay!
Kvalitet: MIDDEL – en god og smart løsning, men de har en stærk lugt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Remington Heritage Foil Shaver