TEST af Carly’s Natural Boost – Testfamilien
TEST af herreserie fra Green People

TEST af Carly’s Natural Boost

Vores testere Nadja, Karina og Tine har testet energishots fra Carly’s Natural.

Nadja fortæller:
“Carly’s er et helt nyt produkt. Det er et lille energi- og fokusboost i 60 ml- shotformat, som er lavet på naturlige ingredienser såsom grøn te, guarana, ginseng og naturligt koffein. Det er interessant for en som mig, der ikke drikker kaffe og gerne vil undgå alt det skidt, der er i energidrikke. Jeg havde en periode for nogle måneder siden, hvor jeg drak 1-2 energidrikke om ugen, og de virkede voldsomt godt på mig – jeg blev fuld af energi; nærmest lidt “speedet”, da min krop ikke er vant til koffein. Jeg fik en masse fra hånden og blev først træt ud på natten. Men jeg læste en masse om, hvor dårlige de er for kroppen, og jeg havde ikke lyst til at blive afhængig, så jeg droppede dem helt.”

Carly’s fås i to smagsvarianter: Æble/lime og ingefær. Begge er oven i købet veganske. Jeg er normalt ikke vild med smagen af ingefær, men det er faktisk den variant, jeg bedst kan lide her. Jeg vil dog sige, at jeg ikke synes, nogle af dem smager decideret godt, og de ryger nemmest ned for mig, når de har været på køl (det behøver de dog ikke). Til gengæld er det hurtigt lige at drikke sådan et shot på 60 ml., og virkningen for mig er ikke til at tage fejl af: Jeg bliver virkelig mere frisk og får ordnet en masse ting, hvor jeg ellers ville føle mig for træt. Det gode er, at jeg ikke føler mig “speedet” på samme måde som ved energidrik, og jeg kan sagtens falde i søvn til almindelig tid. Men mens jeg er vågen, har jeg mere energi til det, jeg laver.”
“Min mand, som er selvstændig håndværker, og som heller ikke er kaffedrikker, prøvede en dag en på arbejdet. Almindeligvis er han godt brugt efter en lang dag med fysisk arbejde, og netop den dag havde han ikke fået meget søvn natten før. Alligevel sad han oppe til sent og lavede kontorarbejde uden at føle sig træt. Så hjemme hos os virker de i hvert fald, og jeg vil med glæde bruge dem indimellem – særligt når der er “no nonsense” i dem, så man kan give sig selv lidt ekstra energi uden dårlig samvittighed.”
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: GOD – det er ikke et must med energiboost, men dejligt og praktisk er det helt bestemt i en travlt hverdag!
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – et naturligt produkt, hvoraf effekten holder hele dagen.
Pris: GOD – En pakke med 12 stk. koster 299 SEK. det er en pris på ca. 25 SEK. pr stk. Hvis man sammenligner med en energidrik er det vel meget det samme.

Karina fortæller:

“I december måned fik jeg muligheden for at teste Carly’s, som er et helt nyt produkt, der lige er kommet til Danmark.

For mange er december årets travleste måned, sådan er det også for mig. Udover at jeg har haft mega travlt på arbejde, så har jeg også haft travlt med fødselsdage og arrangementer i mine 3 børns daginstitutioner.

Carly’s er et lille energishot på 60 ml. Man kan få det i 2 smagsvarianter, Ingefær og æble/lime. Et enkelt shot indeholder 180 mg koffein, 100 mg ginseng, 25 mg Green Tea, 100 mg Guarana. Det vil altså sige at et enkelt shot indeholder langt mere koffein end en energidrik.”

“Jeg drikker hverken energidrik eller kaffe, men til gengæld drikker jeg rigtig meget cola. Derfor var jeg spændt på at se om jeg kunne skære lidt ned på mit cola indtag og forsøge mig med disse shots i stedet for.”

“Første gang jeg drak en Carly’s, begyndte jeg at  ryste, nok fordi jeg ikke er vant til så meget koffein og her får man jo en stor mængde meget hurtigt.

Jeg kunne også lynhurtigt mærke en positiv effekt, det gav et friskt energiboost, på den gode måde.

Jeg har haft de 2 forskellige smagsvarianter med på jobbet, så mine kollegaer også har fået muligheden for at prøve dem.

Det var helt klart æble/lime, som de foretræk.

Alle mine kollegaer, som har prøvet dem, har også kunnet mærke en hurtig effekt og flere har enda efterspurgt hvor de kan købes henne. ”

“Jeg er ikke helt tosset med smagen, men de smager heller ikke så dårligt at man ikke vil drikke dem igen.

Jeg har prøvet på at passe lidt på med at drikke for mange af dem, da jeg selvfølgelig ikke vil blive afhængig af dem. Men de giver virkelig en hel masse energi og overskud.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Næsten enhver kvinde/mor har brug for lidt ekstra energi engang imellem.

Holdbarhed/kvalitet GOD – effekten varer kortvarigt, så drik det, når du virkelig skal præstere, evt. eksamen eller jobsamtale.

Pris: GOD – Et shot koster omkring 20-25 kr. Hvilket er en rigtig fin pris.


Tine afslutter:

“Det der med at være mor til to små drenge må siges at være et fuldtidsjob i sig selv, så at min barsel netop er slut og et “rigtigt” fuldtidsjob venter hver morgen har vist sig at være lidt af en hård omgang. Og så lige i vintermånederne hvor det er mørkt både når vi tager afsted og kommer hjem – ja for ikke at nævne det faktum at Luca i en alder af 12 måneder endnu ikke har sovet igennem én eneste nat .. ja så var testen af Carlys Energi Boosts rimelig velkommen.”

“Jeg har testet to varianter med henholdsvis lime/æble og ingefær. Begge er lavet af naturlige ingredienser uden “nonsense” som de selv beskriver det og består af koffein, ginseng, grøn te og guarana (som jeg har googlet mig til er små bær med et højt indhold af koffein!) Og så tilsat lidt smag. Jeg er ikke den store ingefærfan, men ingefæren blev dog min favorit, versionen med lime/æble er simpelthen for sur til mine smagsløg. Desværre.

Til at starte med tog jeg et shot når trætheden havde overmandet mig og jeg trængte til et boost, men mærkede dog ikke den store ændring. Så begyndte jeg at starte dagen med et shot og det var friskt og gav god energi. Jeg opdagede dog at det, for mig, gav bedst effekt at jeg tog et shot sammen med en eftermiddagssnack… det gav lige det spark jeg havde brug for til at klare ulvetime, madlavning, bad og putning. Så kan kun anbefale at du prøver dig frem – vi har alle forskellige tidspunkter i løbet af dagen hvor vi trænger til et lille boost.

Shotsene er nemme at tage med på farten, men smager altså bedst iskolde. Indholdet på 60 ml er et perfekt lille shot, som hurtigt glider ned og selvom jeg synes den grønne variant var meget sur – er de begge ganske udemærket og nemme at få ned.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. I vintermånederne eller perioder hvor der bare er ekstra meget at se til, kan det bestemt anbefales at få en god rutine med et energiboost midt på dagen.

Holdbarhed: MEGET GOD. Alt er vel relativt når det kommer til madvarer, men shotsene holder ca. et halvt års tid.

Pris: GOD. ca. 200,- for 12 stk er en ganske udemærket pris.

Kvalitet: MEGET GOD. Produktet er økologisk, indpakningen pæn, smagen god, virkningen upåklagelig. Så absolut god kvalitet.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af herreserie fra Green People