TEST af Touchland Håndrens – Testfamilien
TEST af højstol fra 4moms

TEST af Touchland Håndrens

Flere af vores testfamilier har testet håndrens fra Touchland.

Stella fortæller:

”Jeg har testet 5 forskellige varianter Power Mist håndrens fra Touchland. Varianterne jeg har testet er: Neutral, Lavender, Forest Berry, Citrus og Aloe Vera.

Før jeg modtog produkterne til test havde jeg godt set dem på markedet, men aldrig selv prøvet dem. I mit erhverv arbejder jeg som udekørende social og sundhedsassistent, og derfor bruger jeg dagligt meget håndsprit. Jeg har derfor altid fået håndsprit af min arbejdsgiver, og set mig ’tilfreds’ med denne.

Alle som kender til almindelig håndsprit har også haft tendensen til efterfølgende at svinge armene efter det påføres, for at få spritten til at tørre, samt at de kunne givende hænderne en klistrende fornemmelse. Det er du fri for med disse, da spritten tørrer hurtigt og samtidig er fugtgivende. Det er dokumenteret at Power Mist er den eneste håndrens på markedet, der bevarer fugtighedsbalancen i hænderne op til 24 timer efter brug.

Touchland håndrens er spray, og derfor ligger der ikke pludselig en masse sprit i bunden af din taske eller jakkelomme. I hver flaske er der til ca 600 spray (de anbefaler dog at man bruger 2 spray pr gang). Jeg elsker at mine hænder dufter rene, og ikke af den frygtelige håndsprit lugt. Og nu er det endelig blevet nemt at få børnene til at spritte hænder. Jeg  har testet dem i nu ca 4 uger, og kan sagtens mærke en forskel på mine hænder, da min håndcreme bliver i tasken i løbet af en arbejdsdag.

Jeg er klart fan, og det samme er mine børn!”

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg bruger dagligt meget sprit både på mit arbejde, og når man har børn. Rene/bakteriefrie hænder er vigtigt.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Flasken fylder ikke ren meget. I hver falske er der 38 ml eller 600 spray. Så alt efter hvor meget sprit du bruger i din dagligdag, så er der til lang tid.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg er vild med at de er på spray, på den måde er dét doseret op, hvor man med alm håndsprit nemt kan komme til at tage for meget. Den tørrer hurtigt, hvilket er et kæmpe plus. De findes de i en masse forskellige duftvarianter, og plejer dine hænder med naturlig Aloe Vera og essentielle olier.

Pris: GOD – Prisen pr spray er omkring 100 kroner +/-. Det kan umiddelbart lyde af lidt mange penge for en flaske håndrens. Men til gengæld har du håndsprit, duft og fugt til dine hænder i en lille flaske.


Anna fortsætter:
“Jeg havde godt set Touchland håndrens og derfor var jeg rigtig glad for at, vi fik lov at teste dem herhjemme.
 
Vi har testet 5 forskellige dufte :
  • Neutral
  • Lavender
  • Forest Berry
  • Mint
  • Citrus
Vi er gode til at spritte hænderne af herhjemme og det kan hurtigt give rigtig tørre hænder. Men ikke med touchland’s håndrens. De er nemlig med til at bevare fugtighedsbalancen i hænderne i op til 24 timer efter brug. Ens hænder bliver efterladt bløde og rene og så absorberes de hurtigt.
De indeholder bla. Aloe Vera og essentielle olier som er gode for huden. Hvilket også gør, at de heller ikke så “hårde” mod børnenes hænder.
Carla er klart mest fan af den lyserøde som dufter af bær, jeg er rigtig glad for den med citrus pga. den friske duft. Hvor Frederik er til den helt neutrale.
Vi har dem stratetisk liggende –  i bilen, i køkkenet, ved puslebordet, i håndtasken og  selvfølgelig uundværligt i pusletasken.
De har et lækkert og minimalistisk design og selvom den ikke er stor er der faktisk ca. 600 spray pr. Flaske. Vi er blevet store fans af de små flasker. Lille, lækker og med VIRKELIG vigtige egenskaber.”
Min vurdering bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD – Det er vigtigt med en god håndhygiejne, for at mindske sygdomme, så jeg syntes bestemt at de er nyttige.
Holdbarhed: MEGET GOD – Syntes at ca. 600 spray pr. Flasken er flot og så kan de altså godt holde til at man taber dem.
Pris: GOD – Jeg syntes at prisen er i den høje ende, for en håndrens. Men med deres fordele kontra en almindelig håndrens, synes jeg det er okay.
Kvalitet: MEGET GOD – Det er et virkelig godt produkt, med rigtig mange gode egenskaber.

Trine fortsætter:

“Jeg kendte overhovedet ikke noget til disse Power Mist fra Touchland! Første gang jeg så noget til dem var inde på Instagram. Der havde jeg set et eller to billeder af nogle af de forskellige håndrens. Det var faktisk ikke noget jeg tænkte mere over, men da denne test så dukkede op, blev jeg alligevel ret nysgerrig!

Hvad er det de kan? Er de virkelig så lækre/gode som folk fortæller? Så jeg meldte mig til testen og modtog 5 forskellige håndrens. En pink, grøn, orange, blå og neutral. Alle er med hver deres duft og må sige man finder hurtig sine farvoritter.”

“Min favorit er helt klart den pinke! Den dufter af slik/vandmelon og får mig til at tænke på sommer og sol! Hvilket bestemt ikke gør noget i denne tid. Udover den dejlige duft så er håndrensen fyldt med andre gode ting! Den indeholder Aloe Vera, essentielle olier og andre naturlige ingredienser blandet med denaturiseret ethyl alkohol der effektivt renser hænderne uden at udtørre dem. At væsken ikke udtørrer dem, er et stort plus hos mig, for er det noget jeg hader så er det at have tørre hænder! Væsken er også tynd og fordamper hurtig. Den er let at bruge, bare 2-3 spray i hånden og så er der faktisk op til 600 pust i hver håndrens.”

“Efter at ha testet dem, er jeg helt med på hvorfor folk så godt kan lide dem. De kommer i et lækkert design, nemme at bruge og lette at have med sig i tasken. Jeg har en til at ligge i min taske når jeg skal på arbejde og når jeg skal i byen. Putter også lige en enkelt i pusletasken til hvis der skal skiftes en ble eller til efter man har spist. De er så meget pænere end sådan  en stor bøtte, som ligner en håndsæbe!”

“En håndrens ligger på 98kr, først tænkte jeg at det var da lidt i den høje end. Men holder meget længe, her efter  3-4 ugers testen, er der stadig massere af væske tilbage. Og de har virkelig været brugt flittigt her på det sidste. Vi har nemlig været ramt (som så mange andre familier, af sygdom! Den har stået på massere af kvalme og opkast! I den periode blev der virkelig renset hænder af mange gange, der var håndrensen virkelig guld værd!”

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. De bliver brugt hver dag og er den stor den af den daglige hygiejne.

Holdbarhed: MEGET GOD. Efter 3-4 uger er der stadig massere af væske tilbage. Der er ca 600 pust i hver. Man løber ikke lige sådan tør!

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten på ”flasken” og væsken virker til at være i top.

Pris: GOD. Synes til at starte med at prisen var lidt høj, dog for du meget for dine penge!


Lilian fortæller:
“Jeg har testet følgende håndrens fra Touchland: Neutral duft, Aloe Vera duft, Citrus duft , Vandmelon duft og duft Mint
Disse håndrens Power Mist er de eneste på markedet, der dokumenteret medvirker til at bevare fugtighedsbalancen i dine hænder i op til 24 timer efter brug. De er dermatologisk testet, parabenfri og fyldt med naturlige ingredienser.
Håndrensen har en god størrelse. Den kan være med i tasken, på rejsen, i bilen og på jobbet mm. Man kan med god samvittighed stoppe smittespredning af bakterier, hvilket er godt for din og andres sundhed.”
 
“Mit første indtryk var at det var en smart og fix Håndrens. Den er elegant, unik og føles virkelig lækker på huden. Derefter var jeg betaget af duftene og at det rent faktisk er en fugtighedsgivende håndrens. Jeg er multiallergiker og var lidt skeptisk omkring hvordan mine hænder ville reagere på den. Men jeg blev positivt overrasket. Rensevæsken bliver hurtig tør, og den naturlige Aloe Vera og de essentielle olier plejer hænderne.”
“Det har været sjovt at teste for os alle 4 herhjemme. Især Mathias på 11 har været ret vild med den med Mint. Liva og jeg har forelsket os i duften med vandmelon. Det minder os om sommer. Håndhygiejnen har aldrig fejlet noget herhjemme, men nu er den endnu bedre. Vi er helt sikkert blevet fan af disse håndrens, og kan sagtens se dem være en fast bestanddel herhjemme og i tasken.”
“Touchland har i øvrigt stiftet en velgørenhedsorganisation TOUCHLIVES. derigennem doneres 5 procent af deres overskud til at forbedre børns sundhed i udsatte områder i Afrika. Så når du køber Touchland, er du altid med til at støtte en god sag!”
 
Min vurdering bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD. Håndhygiejnen opgraderes, smittespredning stoppes, den er fugtighedgivende hvilket er ret lækkert.
Holdbarhed: MEGET GOD. Der er ca 600 spray i hver håndrens. Det anbefales at der bruges 2 spray pr rens. Men vi har erfaret at der skal bruges 3 til voksne hendes og 2 til børn.
Pris: GOD. Det koster ca 100kr pr håndrens. Hvilket er lidt mere end andre håndrens på markedet. Men denne håndrens
Kvalitet. MEGET GOD. Man er ikke i tvivl om at dette er god kvalitet. Spray funktionen svigter aldrig. Den er af godt materiale og indholdet er top lækkert.

Anders fortsætter:

“Med 2 børn i huset har vi altid været vant til have håndsprit til rådighed. Oftest er de endelig ikke særlig behagelige at bruge, gode for hænderne eller ser specielt pæne ud at have stående.

Da vi fik muligheden for at teste disse lækre OG flotte håndsprit fra Touchland sagde vi helt klart ja tak.”

Vi har testet følgende: Touchland Power Mist – Mint, Forrest Berry, Neutral, Citrus og Watermelon. Prisen er 98 kr. pr. håndrens.

“Der var ikke nogen tvivl om at Watermelon helt sikkert er vores alles favorit, da den dufter virkelig lækkert – men der var heldigvis nok til at vi også kunne vælge en favoritfarve hver, hvis vi eksempelvis skulle spille spillet ”fredagsslik”.

De flotte farver der er i Touchlands produkter gør også at man kan sætte dem sammen med andre ting, så det falder helt naturligt ind at have en håndsprit stående eller liggende fremme på bordet – ligesom til denne babyshower”:

“Det behøver heller ikke altid være i en speciel anledning at spritten skal være fremme. Den kan også sagtens stå til rådighed i hverdagens brug, ligesom vi har i vores entre, hvor de pynter rigtig godt”:

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For at opretholde en god hygiejne, er det vigtigt at holde bakterier væk. Her er touchland virkelig en let måde at holde hygiejnen, især for børnene som synes det er sjovt.

Holdbarhed: MEGET GOD – De kan holde til lidt af hvert, specielt når børnene også selv tager sprit herfra.

Pris: MEGET GOD – Du betaler måske en lille smule ekstra for at få touchlands produkter, men pga. duften, produkternes lækre effekt og design, så er pengene godt givet ud.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er virkelig god kvalitet. Det er der ingen tvivl om.


Mie afslutter:
“Vi har også testet håndrens fra Touchland. Jeg havde faktisk allerede selv haft købt en enkelt af dem før, så kendte dem godt og havde allerede et godt indtryk af dem. Havde kun prøvet en neutral Aloe Vera, så glædede mig til at prøve nogle af dem med duft i også.”
“Anna på 10 år blev helt vildt, da hun så alle de nye håndrens på bordet – og mente bestemt at hun skulle have dem allesammen med i hendes tanke. Hun fik dog kun lov til at snuppe hendes favorit med vandmelon-duft.”
“Jeg har min håndrens med mig overalt. Især på arbejdet synes jeg, at det er skønt at give hånderne et frist pust i løbet af en lang dag ved tastaturet. Det kan virkelig mærkes, at de blødgør hænderne i modsætning til en almindelig håndsprit, som ofte svier på hænderne”
“Min personlig favorit er den grønne med Aloe Vera duft. Men synes at de alle dufter rigtig skønt – så der er noget for en hver smag.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – God håndhygiejne og håndpleje er utrolig vigtigt. Disse giver dig en rigtig god og nem mulighed for at opretholde dette – så det har en stor nytteværdi hjemme hos os.

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er til 600 pust i en flaske. Bruger du den dagligt er der til en måneds tid. Det er super fint synes jeg.

Pris: GOD – 98 kr. kan virke af meget for sådan en lille flaske. Men når man tænker på, hvor lang tid de holder og de gode egenskaber de har, så er det en fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Flasken er robust og samtidig pæn at kigge på og der er brugt gode ingredienser i selve produktet.

1 kommentar

  • Eva P

    Vi bruger dem dagligt herhjemme og efter at have prøvet dem bliver man lidt “hooked” – og har ikke lyst til at bruge andet håndsprit. Fordele ved Touchland er at det tørrer hurtigt, dufter godt og er nemt at have med i tasken. Min datter elsker at have en i skoletasken og den holder længe selvom andre låner den

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af højstol fra 4moms