TEST af WEECARE Lanolinsalve – Testfamilien
TEST af Najell bæresele

TEST af WEECARE Lanolinsalve

5 af vores testfamilier fra testet Lanolin salve fra WeeCare.

Alle familier har testet produktet med forskellige formål og mod forskellige gener.

Lanolin Salve fra WeeCare er et 100 % naturligt produkt uden nogen former for parabener eller konserveringsmidler. Den består udelukkende af voks og fedtstoffer.

Salven er lavet af lanolin, bivoks, olivenolie og kokosolie – alt sammen er tilmed økologisk.

Salven Reparerer ødelagt hud.

Lanolinsalven – og særligt det naturlige fedtstof Lanolin – har en positiv indvirkning på hudens helingsproces. Lanolinsalven er rigtig god til tør og sprukken hud eller til ødelagt hud, da den holder rigtig godt på hudens naturlige fugt, samtidig med at den blødgør huden. Kom salven på huden for at berolige og afhjælpe et lille sår, en hudafskrabning, et snitsår, tørre områder på huden, og irriteret, rød og evt. ødelagt hud.

Det kan være områder som hænder, kinder, læber, brystvorter (ved amning) og ikke mindst babys numse. Derudover er den velegnet til at beskytte huden i kulde og frost, da den er vandfri.

Mie fortæller:

“Jeg har testet lanolinsalven på Loui (1 år.) som har meget sart hud. Hans hud tørrer helt ud og bliver rød, så snart temperaturen nærmer sig frostgrader eller det bare er koldt og blæser meget.

Jeg var rigtig spændt på at teste lanolinsalven, fordi at den er vandfri og kan bruges, når han sover ude eller vi er ude at gå lange ture. Loui har bare sart hud og det har taget mig noget tid at finde ud af, hvordan jeg skulle håndtere det. Det har altid været et problem, at hans kinder blev helt røde og tørre, så snart det var koldt.”

“Derudover er det for mig personligt et kæmpe plus, at salven er økologisk og kun lavet af naturlige råvarer, som ikke indeholder nogen former for parabener.

Vi har i testperioden smurt hans kinder ind i salven hver aften. Inden han er blevet lagt ud at sove eller, når vi har vidst, at vi skulle være ude i længere tid. Allerede efter nogle dage kunne jeg se en forskel på hans kinder. Jeg tror det har haft en god effekt at smøre dem ind hver aften, da hans hud er blevet meget blødere og finere af det.

Billederne nedenfor viser, hvordan udviklingen har været. Lige op til vi modtog salven var det rigtig koldt og der havde han en periode, hvor det var rigtig slemt. Det første billede er taget inden vi begyndte på salven. Det andet billede er efter ca. 1,5 uges brug og det sidste er taget nu en måned efter.”

“Jeg har sågar brugt salven selv, når vi har været ude i kulden og nogle gange om aftenen. Min egen hud tørrer også hurtigt ud, så derfor synes jeg det kunne være sjovt at teste på mig selv. Det er jo en fed salve, så det er ikke lige en jeg vil bruge om morgenen inden man skal afsted, da den er fedtet, men det har været rigtig fint at sove med den, så den har kunne trænge ind i huden natten over. Det har hjulpet på mine tørre kinder også. Derudover kan jeg varmt anbefale den til tørre læber.”

“Vi har også testet salven på en rød numse og der vil jeg faktisk sige, at jeg synes den fungerer bedre end, hvis man bruger zink salve. Lanolinsalven dæmper rødmen hurtigt og samtidig holder den babynumsen fin og blød, når det trækker ind i huden. Jeg synes ofte, at zink salve kun dæmper rødmen og stadig efterlader huden lidt tør.”

“I den fine pakke fra Weecare modtog vi også nogle vaskeklude, som er lavet af blødt bambus stof på den ene side og bomuld på den anden. Jeg må indrømme, at vaskeklude aldrig rigtig er noget jeg har gået op i eller brugt særlig meget. Vi har nok mest brugt skumklude o.l. Jeg har også været mest tilbøjelig til at bruge vådservietter, når man lige skal tørre dem efter de har spist osv.

Jeg er blevet rigtig glad for kludene – Nu vi har testet dem og bruger dem meget mere herhjemme i det daglige i stedet for vådservietter. De holder super godt og har i testperioden klaret flere kogevaske og ture i tørretumbleren uden at blive stive eller slidte.”

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af Lanolin Salve er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg tænker at dette er et produkt som alle småbørnsfamilier vil have gavn af. De fleste kommer ud i situationer med røde kinder eller numser.

Holdbarhed: MEGET GOD – Salven kan holde op til et år, da der ikke er vandholdige ingredienser i.

Kvalitet: MEGET GOD –  vaskekludene er af rigtig god kvalitet. De har bestået kogevask og tørretumbler testen herhjemme. Kvaliteten er stadig super god og de virker ikke slidte.

Pris: GOD – en bøtte lanolin salve koster 139 kr. for 50 ml. Den kan holde sig i op til et år efter den er åbnet. Det synes jeg er en fair pris. Man bruger ganske lidt ad gangen, så den holder længe. vi har ikke engang brugt en halv bøtte endnu. En pakke med 10 stk. vaskeklude koster. 159 kr. hvilket jeg også synes er en fin pris.


Christine fortæller:
“Jeg har testet Lanolin salve sammen med Josephine på 5 år”.

“Josephine og jeg selv får begge meget tørre hænder i de kolde vintermåneder, vores hænder sprækker helt. Josephines hænder blusser op og bliver røde og det svier rigtig meget på hende.

Mht. til mine egne hænder er det primært ved knoerne hvor jeg oplever ekstrem tørhed. Hverken Josephine eller jeg har disse problemer i sommerhalvåret.

Vi har i testperioden begge smurt vores hænder flere gange om dagen. Salven er meget tyk og fedtet, men vi har blot sørget for, kun at smører på “oversiden” at hænderne, så vi ikke blev fedtet i håndfladerne.”

“Josephine har sågar selv smurt sig når hun har kunnet mærke, at hendes hænder trængte 🙂 Vi har brugt salven flittigt og det har også resulteret i, at dåse næsten er tom nu!”

“Jeg er højgravid i øjeblikket og glæder mig også til at afprøve salven ifbm. opstart af amning og på vores lille nye baby, hvis der skulle opstå problemer med hunden her.”

Min vurdering af Lanolin Salve er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi har været utrolig glade for salven, så vil anbefale den til alle med tørre hænder ligesom Josephine og jeg.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Salven kan holde op til et år, da der ikke er vandholdige ingredienser i.

Pris: GOD – en bøtte lanolin salve koster 139 kr. for 50 ml. Dette syntes jeg er en fair pris, for sådan et godt produkt.


Katharina fortæller:

“Weecare som er et dansk firma, producerer naturlige produkter i høj kvalitet til babyer, børn og voksne. Weecare går op i økologi, bæredygtighed og zero-waste. Det er noget som vi sætter stor pris på hjemme ved os. Derfor så jeg meget frem til, at modtage produkterne og teste dem i vores hverdag.”

“Jeg har testet:

Lanolinsalve, 50 ml. 139 kr.
Cloth wipes, Alba – Grey, 10 pc. 159 kr.

Jeg havde godt hørt om lanolinsalve og troede, at det kun var et produkt til at hele sårskorper på brystet, men da jeg fandt ud af, at lanolinsalven havde flere funktioner ville jeg gerne teste produktet af, da både jeg og mine to børn har været plaget af tørre læber, kinder og hænder.

Lanolinsalven er lavet af økologisk kokosolie, økologisk olivenolie, økologisk bivoks og lanolin, som reparerer og lindrer og kan bruges til både amning, røde numser, beskyttelse af røde kinder i frostvejr, tør hud mm. og giver huden fugt og virker helene. Vi har i testperioden været rigtig glade for produktet og er nu blevet en del af vores hverdag. Vi har en stående fast ved puslebordet og en nede i køkkenet, som bliver brugt flittigt af os alle og er nu uundværlig.”

“Jeg har næsten dagligt i testperioden smurt mine hænder om aftenen og har opnået en stor forandring. Mine hænder bliver til daglig vasket og sprittet af og det har givet mig tørre hænder og revner, men lanolinsalven har helet mine revner og har givet min hud mere fugt, så de ikke er så tørre længere. Derudover har mine børn fået smurt lanolinsalven på kinderne, for at beskytte dem mod frosten og det har haft god virkning. De er ikke længere så plaget af tørre røde kinder og så har min ældste datter fået sin ’egen’ som hun bruger som læbepomade. Hun har haft tørre og sviende læber og en almindelig læbepomade gik hurtigt i stykker, da den var svær at styre, hvor højt den skulle skrues op og her er lanolinsalven lettere at kontrollere og smøre på for et femårigt barn. Jeg kan klart anbefale produktet til lige netop tør hud , kinder og sviende læber.”

“Vi har også testet de blødeste og lækreste genanvendelige vaskeklude, som på den ene side er af bambusvelour og den anden side 100% bomuld. Kludende måler 15×15 cm og har affrundede hjørner og kan vaskes på 60 grader i vaskemaskinen.

Vi har i testperioden brugt vaskekludene på badeværelset, når børnene var i bad og droppede med det samme engangskludene og de er blevet en favorit. Derudover kan kludene bruges ved bleskift og skåne barnenumsen for almindelige vådservietter og er ligeså nemme at have med på farten eller i pusletasken, pga. størrelsen.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – lanolinsalvens mange funktioner er i den grad nyttig og brugbar for både babyer, børn og voksne. De genanvendelige vaskeklude er nyttige ved badetid og bleskift og skåner både miljøet og babyer/børn for de ru skumklude eller vådservietter.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt lanolinsalven flere gange dagligt og har stadig meget tilbage i bøtterne. Man smører minimalt på, men har en fantastisk virkning.

Pris: MEGET GOD – Prisen er tilpas til begge produkter når man ser på deres funktion. Lanolinsalven kan bruges til så mange forskellige ting og vaskekludene kan man bruge igen og igen efter vask, hvor både vådservietter og skumklude løber hurtigt op, når man bruger det hver dag.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig i top! Smørbløde vaskeklude og 100% naturlige produkter. Lanolinsalven har en god duft og fedter ikke for meget.


Jannie fortæller:

“Jeg har testet denne salve på min rigtig tørre hænder. Jeg arbejder til dagligt i et storkøkken, hvor mine hænder ofte er i vand.

I min dagligdag har jeg ofte mine hænder i vand når der skal gøre rent, samt når jeg skal vaske hænder, hvilket jeg tit gør i løbet af en dag. Når jeg skal rengøre vores store gryder er vandet også tit rigtig varmt, da det jo skal gå stærkt.

Det har resulteret i, at jeg rigtig ofte har tørre, sprukne og røde hænder, som gør rigtig ondt, når jeg smører med alm creme, da de ofte indeholder rigtig meget vand.

Da jeg for 3 uger siden modtog denne lanolinsalve var jeg rigtig spændt på at se om det kunne give en forbedring, da jeg har prøvet rigtig mange salver og cremer, men har aldrig rigtig kunne finde en der virker i længden.”

“Den første uge brugte jeg salven 2 gange om dagen. Første gang lige når jeg var kommet fra arbejde og så igen inden jeg skulle i seng, så det fik tid til at trænge ind i huden natten over.

Allerede efter et par dage kunne jeg se en klar forbedring og da jeg gik ind i uge 2 havde jeg kun behov for at smøre en enkelt gang om dagen,  hvilket typisk ville være om aftenen når jeg havde tid til at sætte mig og slappe af.”

“Her efter 3 uger kan jeg kun komme med mine bedste anbefalinger til produktet.  Jeg smører stadig en gang om dagen, men det er ikke hverdag jeg har behov for det.  Nu gør jeg det mere for at pleje og ikke behandle.

Jeg har prøvet at fange på et billede, hvordan min hånd så ud, da jeg begyndte og efter 3 uger. Det var rigtig svært at fange de rigtige nuancer, men håber i kan se forskellen.”

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. Kan sige det virker så for mig betyder det alt.

Holdbarhed: MEGET GOD. Man bruger ikke særlig meget af gangen så en bøtte holder længe.

Pris: MEGET GOD. Jeg syntes prisen er fin da det holder længe.

Kvalitet: MEGET GOD. Super lækker salve nem at smøre på.


Heidi afslutter:

“Vi var ikke i tvivl om at vi gerne ville teste rene og økologiske produkter fra Weecare.”

“Vi har testet to lækre produkter fra Weecare, lanolin-salve, samt bløde vaskbare vaskesklude. Prisen for Lanolin-salven er 139 DKK for 50 ml og 159 DKK for 10 vaskeklude.”

“Lanolin-salve er lavet af 100% naturlige ingredienser, blandt andet lanolin, økologisk kokos olie og økologisk olivenolie. Du kan derfor med GOD samvittighed bruge det på små børn.

Selvom den har mange anvendelser, så har den to hovedfunktioner:

1: Beskytte huden
2: Reparere ødelagt hud.

Hvilket passer rigtig godt herhjemme med to drenge, en udsat hud, der nemt bliver påvirket af koldt og skifteligt vejr. Her har det været perfekt til tørre eksemplamager og tørre kinder.

Vi har fået en god vane med, at smøre et lag på kinderne inden vi tager afsted til skole og vuggestue om morgenen og den lille krukke gør det nemt for børnene selv at være med til det.

Salven trænger hurtigt ind i huden og efterlader ikke huden fedtet.

Derudover har vi brugt den til

– Læbepomade
– Tørre hænder
– Til neglebånd
– Rød numse

Er du en ammende mor med ømme, revne brystvorter kan du med god samvittighed bruge salven, selvom barnet kort efter skal have mad, da produkter som sagt er 100% naturligt og uden tilsat parfume, parabener og andre midler.”

“Derudover har vi testet lækre bløde vaskeklude. Vaskeklude er sammensat af blødt bambus velour på den ene side og 100% bomuld på den anden.

De er virkelig bløde, især på velour siden og Matti elsker at blive vasket med dem, mere end normale vaskeklude. Samtidig har de en perfekt størrelse på 15×15 cm, som gør det nemt for små børn at håndtere selv. Han kan nemlig godt lide selv at være med til alt.

Kludene er alsidige og kan bruges fra alt til bleskift, i stedet for vådservietter, i badet og endda som pudsekluden ved forkælelse.
Jeg har selv haft brugt en til rensning af ansigt og der er de også effektive, trods den lille størrelse i forhold til de almindelige vaskeklude jeg bruger.

Alt i alt er begge produkter sindssygt alsidige og så er jeg vild med at især lanolin-salven er lavet af 100% naturlige økologiske produkter. Især når man har børn med sart eksem hud.”

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er vigtigt for mig at mine børns hud er beskyttet og alt der kommer på deres krop er med omtanke, derfor er lanolin-salven perfekt, da den er 100% naturlig og økologisk.

Holdbarhed: MEGET GOD – vi har brugt begge krukker meget og man kan alligevel næsten ikke se de er brugt. De er rigtig drøje i brug. Vaskekludene kan vaskes igen og igen og holder blødheden, dog kan de skrumpe op til 10%.

Pris: RIGTIG GOD – 139 DKK for 50 ml, synes jeg er en rigtig fin pris, da der er til lang tid i en. Kludene er måske lidt dyre med en pris på 159 DKK for 10 klude. Men de er altså virkelig lækre bløde og indeholder bambus og det opvejer lidt prisen.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er rigtig god, produkterne er bæredygtige, naturlige og økologiske.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Najell bæresele