TEST af tumleplaneter fra bObles – Part 1 – Testfamilien
TEST af puslepude og madras til lift fra N-sleep

TEST af tumleplaneter fra bObles – Part 1

11 af vores testfamilier har sammen med deres børn testet tumleplaner fra bObles.

Anmeldelsen er delt op i 2 dele. I denne part 1 kommer de 5 første anmeldelser.

bObles har i samarbejde med Børneulykkesfonden lavet de fineste tumleplaneter, der har til formål at sætte fokus på FN’s verdensmål og støtte initiativet Legeheltene, der skaber leg og bevægelse for indlagte børn.

Alle tumleplaneterne har unikke designs, der kun laves i et begrænset antal.

Louise fortæller:

“Vi har været så heldige at teste tumleplaneten, der er designet af netop bObles og Børneulykkesfonden. Den repræsenterer alle 17 verdensmål.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er vilde med bObles herhjemme, så vi havde allerede høje forventninger til tumleplaneten fra start. Tumleplaneten er i bObles velkendte høje kvalitet og med det smukke tryk, der får tumleplaneten til at adskille sig lidt fra det andet bObles vi har i forvejen.

Vi er vilde med, når design, leg og fokus på et godt formål går hånd i hånd. Det må man i den grad sige, at det gør i dette samarbejde.

Benedikte leger med sit bObles hver evig eneste dag. Det står altid fremme i vores stue. Både fordi Benedikte leger så meget med det, men også fordi det er noget af det eneste ”legetøj”, som hele familien kan acceptere står fremme 😉

Tumleplaneten lægger op til, at børnenes fantasi skal aktiveres. Der er ingen ”brugervejledning” med, så den kan bruges på mange forskellige måder. Den vil helt sikkert også ændre sit formål alt efter aldersgruppe. Jeg tænker også, at den bliver rigtig god til nakketræning, når vi får en lille baby i familien igen til sommer.

Herhjemme har den især været brugt til at bygge forhindrings-baner, som er et kæmpe hit for tiden. Den er også blevet brugt som skammel, tromme og endda som spilleplade. Et kæmpe bonus er, at tumleplaneten er nem for barnet at flytte, da den ikke er så tung. Benedikte kan selv løfte den ud i vores køkken, hvor hun bruger den som taburet, når hun hjælper til i køkkenet.

Jeg er sikker på, at tumleplaneten kommer til at være et stort hit herhjemme mange år frem. De andre figurer vi har fra bObles er faktisk noget af det eneste legetøj, som hun bliver ved med at lege med og har kunne bruges helt fra baby til nu.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD –  tumleplaneten har haft mange flere funktioner, end jeg havde forestillet mig. Det er kun barnets fantasi, der sætter grænsen. Det gode ved bObles er, at det også tåler en voksens vægt, så mor og far også kan lokkes med på fx den hjemmebyggede forhindringsbane.

Holdbarhed: MEGET GOD – bObles er som altid i virkelig god kvalitet. Det holder virkelig til børns – af og til lidt voldsomme – leg. Det påtrykte tryk på toppen af tumleplaneten virker meget slidsstærkt. Vi har brugt den rigtig meget i løbet af testperioden og det kan man ikke se på den.

Pris: GOD – tumleplaneten koster kr.699,00, hvilket selvfølgelig er i den høje ende når vi snakker børne-legetøj. Det fine ved denne tumleplanet er, at den er lige så meget et møbel, fordi den kan bruges som skammel og taburet. Pris og kvalitet følges ofte ad – og her får man altså et stykke legetøj, som er mere eller mindre umuligt at slide op.

Kvalitet: MEGET GOD – virkelig god kvalitet.


Nadja fortæller:

“Vi har testet den tumleplanet, som Cecilie Hother har designet, og den er designet ud fra verdensmål nummer 13, nemlig klimaet, som ligger hendes hjerte meget nær som noget af det vigtigste, vi kan give videre til vores børn.

Vi har haft bObles tumlemøbler herhjemme, siden drengene var helt små, og haft stor glæde af dem gennem årene. Nogle er de vokset fra, mens andre stadig har faste pladser på værelserne. Denne tumleplanet er uden tvivl den fineste bObles, vi nogensinde har haft i huset! Og at den støtter et godt formål, er jo kun en kæmpe ekstra bonus.

Buster, som er 5 år, var ellevild over at få lov til at pakke den op, og han har taget ejerskab over den 😉

Den står nu fast i stuen, for det er den nemlig pæn nok til, og her bruger han den som tv-skammel og indimellem til at stå på eller trille med. Vi har i forvejen en bObles-fisk, som ligger på den stol, Buster sidder på ved spisebordet, for at han sidder højt nok oppe, men denne Tumleplanet er højere og ville også egne sig virkelig godt som en skammel, hvis man skal nå bordet, når man f.eks. hjælper med at lave mad og ikke er høj nok.

Min niece er knap 10 måneder og har været på besøg flere gange i testperioden. Hun er også ret vild med Tumleplaneten og bruger den både til at trille med og til at rejse sig opad og stå ved.
Hvis med er vild med tumleplaneterne og har udset sig en favorit, er det bare med at få klikket en hjem. De er nemlig lavet i meget begrænset antal af hvert design, og støtter ubeskåret et rigtig godt formål.”
Vores vurdering bliver:
Nytteværdi: GOD – bObles er ikke et must, men de er gode til både leg og praktiske ting, og da disse her også støtter et godt formål, vil jeg mene, at det virkelig er en god ide at investere i sådan en!
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – man kan ikke se på tumleplaneten, at den har boet hos os i nogle uger nu, og jeg ved fra tidligere erfaring, at bObles er noget, som holder år efter år.
Pris: GOD – en tumleplanet koster 699 kroner. Det er bestemt ikke det rene ingenting, men i det her tilfælde, hvor pengene går ubeskåret til et godt formål, er det virkelig værd at overveje. Måske kender man en, der snart skal døbes, eller en lille en, der snart fylder år?

Annika har også sammen med sønnen Liam testet en af de nye Tumleplaneter fra bObles.

Annika fortæller:

“Tumleplaneten så ikke ud af meget da vi pakkede den ud, men er faktisk endt med at være den bObles som Liam viser allermest interesse for lige for tiden.

Når man er 2,5 så er det kun fantasien som sætter grænser og man kan bruge tumleplaneten på ufattelig mange måder, f.eks. som en stol, et bord, taburet så man kan nå håndvasken, til at rulle på, holde balancen på, hoppe op og ned eller generelt bare styrke sin grovmotorik.

Når Liam er gået i seng om aftenen, så bruger jeg ofte hans bObles til lidt hjemme træning og normalt er det ællingen som fungere bedst til lidt step. Tumleplaneten er en del højere end ællingen så når sværhedsgraden skal en tand op, så bliver den byttet ud med ællingen og jeg får lidt mere sved på panden og pulsen op.

Ud over de mange måder den kan bruges på så har den et super fedt design, som er lavet af Hornsleth i forbindelse med bObles og Børneullykkesfondens kampagne, som har til formål, at støtte Legeheltene og sætte fokus på FN’s 17 verdensmål.

Alle tumleplaneterne er unikke og er kun lavet i et meget begrænset antal, hvor alt overskuddet går til legeheltene.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Den kan bruges af alle aldre både til motorik, leg eller andre redskaber som stol eller bord.

Holdbarhed: GOD – Generelt synes jeg at bObles produkter holder godt, og selvom de får nogle knubs og rifter, så ødelægger det intet ved funktionaliteten.

Pris: GOD/MIDDEL – Prisen ligger i den høje ende, men nu hvor alt overskuddet går til Legeheltene, så synes jeg at det er okay.

Kvalitet: GOD – Det eneste jeg har en finger at sætte på, er at ”toppen” med det fine billede, vil krølle/trevle en lille smule i siderne. Derudover er den meget tilfredsstillende ligesom alt andet fra bObles.


Linda fortæller:
“Jeg syntes det er et fantastisk initiativ og sagde derfor JA, til at teste sammen med Testfamilien.dk.
Vi valgte Tumleplaneten designet af The Old Barbershop – en kendt tattoo butik i København. Du kender den måske fra TV3’s serie “Tattoo salonen”. Jeg synes, at designet på denne Tumleplanet er så skønt – retro tattoo stil i flotte farver.
bObles tumlemøbler/legetøj er udviklet med henblik på at motivere børn til at bruge deres motorik – balancere, hoppe, rulle og kravle. Det er lavet af EVA-skum, der er presset så Tumlemøblerne har en tilpas hårdhed. De tåler alverdens belastninger, samt udendørsleg og vand. Der er hverken toksiner eller phthalater i – dvs de overholder de europæiske standarder for sikkerhedsbestemmelser.
Min søn er 7,5 år, men ikke desto mindre er han ret glad for sin Tumleplanet. Den har fået en fast plads under sofabordet, da den for min dreng er perfekt at bruge som skammel, til at sidde på. Han syntes også, at det er ret fedt at der både kan stå MOM og WOW.
Min vurdering bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD – Tumleplaneten kan bruges til mange forskellige ting og henvender sig til en bred aldersgruppe hos børn.
Holdbarhed: GOD – Overordnet har bObles super god holdbarhed. Dog oplever jeg, at lige vores Tumleplanet har tendens til at blive “nusset”.
Pris: MIDDEL – På trods af, at overskuddet fra salg af Tumleplaneterne går til et godt formål, syntes jeg at prisen er noget til den høje side.
Kvalitet: MEGET GOD – Som altid med bObles, er kvaliteten i top.

Vores Tester Daniella har også sammen med døtrene Filippa på 5 år og Novah på 2 år testet en af de nye Tumleplaneter fra bObles.
Daniella fortæller:
“Jeg har i samarbejde med Testfamilien fået æren til at teste en af de nye Tumpleplaneter fra bObles, med designet fra VisseVasse af Dorte Mathiesen.
De skønne tumleplaneter fås i mange forskellige designs, så de kan kan passe ind i ethvert børneunivers, hvad enten det er små fine prinsesser eller legelystne drenge, så er der plads til alle. Derudover kan Tumleplaneterne bruges til hvad som helst, som Novah på 2 år her demonstrerer, de er gode i alt fra balance leg, til rulle leg, sidde på, stå på og kan også let bruges som et lille natbord ved siden af sengen.
En Tumleplanet koster 699,- Det er en standard pris for bObles, nogle vil mene prisen er for høj, om jeg personligt ville bruge 699 kr på en bObles, nej ikke normalt, men med et formål som dette? Helt klart, så vil jeg være meget mere tilbøjelig til at købe det som en gave til barnedåb, fødselsdag eller lign.
Det er bestemt et produkt jeg vil anbefale videre, da der er mange muligheder for leg og balancetræning i det, vi er meget glade for at en tumleplanet er flyttet ind i vores hjem.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – Efter vi har fået den ind i hjemmet synes jeg at det er en ting man nemt for brug for, vi har den med ud på badeværelset som skammel, bruger den som natbord og ikke mindst til at øve balancen med, så for os har den en stor nytteværdi.
Holdbarhed: GOD – De holder utrolig godt, trods den bløde skum de er lavet af, det skal dog siges at mærker let sætter sig fast og bliver der, så børn der sætter et tandaftryk eller en lego klods i, er med til at give endnu et nyt design for det er ting der bliver i produktet.
Pris: MIDDEL – Der er ingen tvivl om at det er mange penge, men set ud fra holdbarhed samt kvalitet, så synes jeg prisen er helt fint. Det er ting man kan ønske sig og man får så meget ud af produktet at det er helt klart pengene værd.
Kvalitet: GOD – Det er en super kvalitet, meget holdbar, den kan vaskes af let og kan holde til at blive kastet samt tumlet med, vi er imponeret men samtidig er vi vant til den høje samt gode kvalitet som bObles gang på gang præsentere deres produkter med.
Alt i alt er vores konklusion, fantastisk produkt, masser af leg samt muligheder, prisklassen i den lidt dyre ende, virkelig god kampagne og formål med produktet, derudover så JA, den passer fint ind i et almindeligt familie hjem i stuen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af puslepude og madras til lift fra N-sleep