TEST af bæreselen Complete airflow fra Lille baby Scandinavia – Testfamilien
TEST af REIMA forårskollektion + RABATKODE til DIG!

TEST af bæreselen Complete airflow fra Lille baby Scandinavia

Vores tester Louise og hendes familie har testet Lille baby Scandinavia’s ergonomiske bæresele

Louise fortæller:

“Vi modtog den fineste indpakning fra Lille baby Scandinavia. Nemlig den ergonomiske bæresele som hedder Complete airflow. Dette er en bæresele som har 6 forskellige funktioner. Vi har dog kun brugt de funktioner Ellie helst ville sidde i.

Jeg har testet mange bæreseler igennem mine 9 år som mor og med 3 børn, og igennem disse år er der klart kommet mere fokus på ergonomi i forhold til da jeg var nybagt mor i 2009.

En ting som både Troels og jeg havde af krav til en bæresele var at baby numse/ ben skal være formet som et M i selve selen, så hun sidder behageligt.

Der findes rigtig mange forskellige mærker på markedet, nogle af dem har et smalt stykke ved skridtet og netop disse bæreseler er der ikke optimal støtte af rygsøjlen. Dette kan faktisk være skadeligt for deres hofter hvis de bæres på den måde. Det vil i princippet svare til vi voksne sad på en cykel saddel og ikke kunne nå pedalerne.

Derudover skal mor/far også skånes i ryggen. Dvs. indstillingerne skal være ligetil og nem at finde ud af.

Troels lider at rygproblemer så han fik først lov til at teste bæreselen. Vi var spændte om Ellie ville finde sig i og sidde i den tæt ind til kroppen.

Som i kan se på billedet så, så det behageligt ud både for Far og Ellie. Ellie sad på dette tidspunkt så godt at hun faldt i søvn i bæreselen. Selve bæreselen har en nakkestøtte som gør hun holder hovedet ind til kroppen.

Det gode ved denne her bæresele er, at den har rygstøtte for mor/far hvis man bærer barnet foran

Modellen som jeg har testet har flere funktioner som du kan bære på siden af hoften samt have barnet på ryggen og foranvendt.

Personligt vil jeg aldrig vende baby foran på min mave. Jeg vil hellere have hende på ryggen som vist her

Funktionen at man kan bruge modellen så barnet sidder på siden af hoften har jeg ikke prøvet. Jeg synes det virkede indviklet og jeg tænker det ikke er sundt for ens hofte at have dem på siden fremfor ryg eller på maven, men smart er det.

Billedet er lånt fra www.lillebaby.com

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af lillebaby.com´s ergobæresele

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle familier med småbørn kan få glæde af den. Du har armene fri, selvom baby mærker nærhed ved mor/far. Den kan endda bruges til nyfødt og til børn helt op til 3 år.

Og det jeg synes er genialt og utrolig rart at have, når man har flere børn og skal give de større søskende opmærksomhed med en baby.

Holdbarhed: MEGET GOD – den kan tåle at bære et barn helt op til 27 kg hvilket vil sige, at det er en bæresele der virker utrolig holdbar. Jeg vil i hvert fald mene at det er en bæresele hvor du får meget for pengene når den kan holde op til 3 år af barnets første leveår.

Kvalitet: GOD – Man kan tydeligt mærke det er noget materiale, der er kvalitet i samt det er åndbart at have på.

Pris: GOD – Jeg vil sige bæreselen ligger i den dyre ende 129,99$ det svare til 847,23 kr i danske ca.

Dog synes jeg den helt klart er pengene værd, da man kan bruge den længe, og den er af høj kvalitet. Og det bedste af alt så er den utrolig nem at finde ud af. Bæreselen kan købes på www.lillebaby.com

SÅ for os synes vi klart at det er en genial bæresele og vi bruger den ret ofte.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af REIMA forårskollektion + RABATKODE til DIG!