TEST af bObles Kegle – Testfamilien
TEST af FACE CREAM PURE No. 101 fra Zenz Organic - Anna David tester

TEST af bObles Kegle

To af vores testfamilier har testet Keglen fra bObles.

bObles keglen er faktisk hele fem tumlemøbler i ét! De fem dele kan nemlig bygges til utallige formationer.

Vores tester Marck, som har testet sammen med hans børn, Karla (5 år) samt Albert (2år) fortæller:

“Vi har fået lov at teste den flotte kegle fra bObles. Både Albert og Karla elsker bObles, de bygger baner og udnytter deres mange forskellige funktioner. Keglen overraskede os meget, da vi slet ikke var klar over, at den havde så mange funktioner.

På bObles hjemmeside skriver de om keglen:

“bObles keglen er faktisk hele 5 tumlemøbler i et og samme produkt. Du kan bruge dem samlet, hver for sig eller bruge dem parvis eller på andre måder – måske sammen med resten af bObles samlingen.

Du kan bruge keglen som bord, som stole, som del af motorikbane og til at bygge huler. Der kan kravles, rulles, hoppes og trilles med keglens dele, og det er sjovt og udviklende for motorikken at tage på eventyr ud i kroppens og fantasiens yderste kroge ved at vippe, dreje og rokke på de buede dele, de skrå dele  – eller tage på surftur!

Ryggen og maven kan styrkes, når I ligger hen over og løfter op – og den runde skive kan tumles på.

Keglen er supersmart at investere i for dig, der bor på ikke så meget plads.

Du kan vælge imellem mellem blå, rosa, grøn og grå.”

Vi havde lige åbnet pakken og straks fandt Karla ud af, at man kunne bygge et bord samt stole ud af det, så de fik en lille snack og hyggede sig ved det.

Karla har brugt den som spisebord om morgenen og har lavet scene af det sammen med de andre bObles ting vi har. Alfred har brugt den til at tumle med.

Keglen er super godt udviklet og får virkelig sat gang i børnenes kreativitet.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: God – bObles er virkelig et fedt brand og gennemtænkt fra producentens side, der er altid flere funktioner i deres tumlelegetøj og det styrker både børnenes motorik og balance.

Holdbarhed: God – Det er nemt lige give en klud og rengøre dem, de går heller ikke i stykker da de er af et blødt skum materiale

Pris: Middel – Den koster 1699 kr., hvilket det kan være mange penge for en børnefamilie, men så er det en god ting at ønske sig til sine børn, for de vil elsker den.

Kvalitet: Meget god – Kvalitet og pris hænger som ofte sammen og det gør det også ved keglen fra bObles, endnu en super kreation fra deres designer og i deres altid bløde og lækre materialer.


Mie fortsætter:

“Vi har også testet den flotte kegle fra bObles. Hos os er den primært blevet brugt som bord- og stolesæt og udfordrende motorikbane i flere niveauer. Udover de mange anvendelsesmuligheder, så er den samtidig pæn at kigge på og den kan uden problemer stå fremme i stuen.

Den kan både bruges som et højt bord og som et lille bord med to stole til. Man kan også bruge pladen til at sætte på en af de buede stykker og lave en svær balanceudfordring.

Magnus er rigtig glad og keglen og trods, at han er fyldt 6 år, så leger han næsten med den dagligt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – Vi har været fan af bObles lige siden vores datter blev født for 10 år siden. Vi har haft utallige af deres skønne produkter og det er der en grund til. De er for os uundværlige.

Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – Keglen er som bObles’ øvrige tumlemøbler udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Overfladen er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. Dog har vores hund Buller haft fat i den runde plade, som desværre har givet lidt mærker i.

Pris: MIDDEL1.699 kr. er mange penge for et stykke legetøj. Dog får du her 5 produkter i ét, hvilket forsvarer at prisen er lidt højere end normalt. Det er et produkt du kan få rigtig meget glæde af og evt. en god ting at ønske sig i gave.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af FACE CREAM PURE No. 101 fra Zenz Organic - Anna David tester