TEST af ammeindlæg og vaskeklude fra Weecare – Testfamilien
TEST af LEGO FRIENDS og LEGO CITY

TEST af ammeindlæg og vaskeklude fra Weecare

Vores testere Christine og Rikke har begge testet ammeindlæg og vaskeklude fra Weecare.

Christine fortæller:
“Jeg fødte Vega d. 6/3-19 og håbede virkelig, at jeg kunne amme hende. Vores to store børn har jeg kun ammet i 14 dage hver, da jeg begge gange fik brystbetændelse og måtte stoppe.

Jeg har modtaget 2 x 3 ammeindlæg i forskellige størrelser, de fåes nemlig i 10,12,14 cm. Jeg modtog også vaskeklude i en fin rosa farve.

Jeg har læst meget om, hvordan man kan/skal holde sine bryster varme, så man ikke kommer ud i brystbetændelse, men når man først har haft det, undgår man det, i de fleste tilfælde desværre ikke.

Det var derfor vigtigt for mig, at holde mine bryster varme og tørre. Jeg har været virkelig glad for ammeindlæggene som jeg har brugt konstant, i starten løber der meget mælk fra brystet selv når man ikke ammer, så her var det nødvendigt for mig at bruge nogle indgangsindlæg samtidig.

Da mælken først var løbet til har jeg brugt Weecare ammeindlæggene sammen med uld ammeindlæg for at holde brysterne varme. Jeg har desuden brugt Weecare lanolinsalve, læs testen af denne her – den er uundværlig!!

Weecare ammeindlæggene er lavet af to lag stof. Bambus samt hamp. Dette sikrer et meget blødt indlæg som er rart ved de meget ømme og følsomme brystvorter i starten af amningen, da bambus er meget blid mod huden.

De kan vaskes ved 60 grader sammen med andre ting.

Jeg syntes begge dele er fantastiske – jeg har i hvert fald brugt det hele dagligt!
Vores vurdering af produkterne fra Weecare:

Nytteværdi: MEGET GOD – Både ammeindlæg, vaskeklude og ja lanolin salven som jeg er den største fan af, har været nødvendige for mig, efter at have født Vega og i b.la. etableringen af en god amning.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Både vaskeklude og ammeindlæg er vasket i vaskemaskinen virkelig mange gange, det fungerer til UG!

Pris: MEGET GOD -Priserne er: 49,- for ammeindlæg. Lanolinsalve 139,- og vaskeklude 159,- for 10 stk!
Jeg synes det er nogle fantastiske priser!


Rikke fortæller:
“Vi har været så heldige, at få lov til at teste de lækreste produkter fra Weecare.dk. Vi har testet Lanolin salve, amme indlæg og klude, med fokus på amme indlæg. Jeg har hele tiden anvendt engangs amme indlæg og på de kolde dage, er der kommet et indlæg af uld ovenpå.”

Indtil videre, har jeg sammenlagt ammet i 15 måneder af mit liv (storebror og storesøster) så jeg kan kun gisne om, hvor mange
amme indlæg jeg har købt og efterfølgende smidt ud. Med amme indlæg fra Weecare, undgår man dette, da de kan bruges igen og igen – de kan nemlig vaskes ved 60 gr. Det er altså nu engang, bedst for miljøet.

De er lavet af 2 lag absorberende hamp stof og et meget blødt lag bambus velour. Amme indlæggene er dog ikke vandtætte og man kan derfor godt komme til at lække mælk. Men det er helt bevidst, da huden så kan få luft og ikke er pakket for meget ind mellem amningerne. I pakken var der flere forskellige størrelser (10, 12 og 14 cm). De størrelser jeg ikke selv har kunnet passe, har min mødre gruppe fået lov til at teste. Jeg lækker ikke selv mælk, kun meget sjældent. Så det har været rigeligt for mig, med disse amme indlæg. Dog kan det være en fordel, både at bruge et indlæg og så et uld indlæg over, så skulle problemet være løst.
Da vi startede testen op, var Vilde kun 8 uger gammel, og mine ømme brystvorter havde stadig behov for lidt kærlig pleje. Så lanolin salven kom som sendt fra himlen. Efter amningerne smurte jeg et lag lanolinsalve på brystvorterne og lod dem luft tørre en smule, inden de blev pakket væk! Det gjorde altså virkelig godt.

Med i pakken var som sagt også de lækreste bløde klude. Hånden på hjertet, så er jeg stor forbruger af skumklude og vådservietter. Men efter jeg har læst lidt om de tilsætningsstoffer der blandt andet er i vådservietter, selv om de er astma og allergimærket, så giver det ret god mening for mig, at bruge disse klude i stedet. De kan som amme indlæggene bruges igen og igen og også vaskes på 60 gr. De har nu været testet i over 4 uger og de er stadig bløde og lækre efter forholdsvis mange vaske.
Firmaet Weecare, er et dansk firma med fokus på økologi, zero-waste og bæredygtighed. Firmaet producerer naturlige produkter i meget høj kvalitet. Jeg er ikke den største miljøforkæmper, men efter denne test, har disse produkter været med til at nedbringe vores forbrug af både skumklude, engangsklude og amme indlæg, og det er da et skridt i den rigtige retning.

Vores vurdering af produkterne fra Weecare:

Nytteværdi: MEGET GOD – Både amme indlæg, klude og lanolin salve har været en nødvendighed i husholdningen med en nyfødt. Og hvis man er en lille smule bevidst om miljøet, giver det meget god mening, at købe dette, som kan vaskes og genbruges.

Holdbarhed: MEGET GOD – amme indlæg og klude har været i vaskemaskinen utallige gange de sidste 4 uger og de er på ingen måde slidte eller misfarvede endnu. Lanolin salven har en holdbarhed på 1 år efter åbning, men så længe rækker en bøtte vist ikke til med 3 børn.

Pris: MEGET GOD -Prisen for et sæt amme indlæg, koster KUN 49 kr, jeg er fan!! Lanolin salven kan købes for 139 kr hvilket også er en helt fair pris. Og en pakke klude med 10 stk koster 159 kr, hvilket jeg også syntes er helt okay.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er virkelig i top. Ultra bløde produkter, selv efter mange vaske.

1 kommentar

  • Christina V.

    Super god anmelde! Lige hvad jeg kunne bruge 😉 Vi går med tanker om, snart at blive gravide. Jeg har ingen børn (min kæreste har en datter), så jeg ved intet om at være gravid og alt det der følger med. Jeg suger derfor informationer til mig! Det er skønt at læse lidt om deres personlige oplevelser/erfaringer i forhold til amning og også hvor forskellige deres forløb har været. På trods af det, så er de enige om, at indlæggene er gode. Så er det kun bonus, at de kan anvendes igen og igen efter en vask. Jeg skal helt bestemt have kigget nærmere på de ammeindlæg, når jeg når dertil 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO FRIENDS og LEGO CITY