TEST af LEGO Technic Fjernbetjent stunt-racerbil – Testfamilien
TEST af ammeindlæg og vaskeklude fra Weecare

TEST af LEGO Technic Fjernbetjent stunt-racerbil

En række af vores testfamilier har testet LEGO Technic fjernbetjent stunt-racerbil nr. 42095.

Vores tester Linda har sammen med sønnen Magne på 6 år testet og fortæller:

“Magne er mega LEGO fan så da pakken med stunt-racerbilen kom ind af døren var humøret helt i top og han ville bygge bilen med det samme.

LEGO Technic bygges efter tegning, ligesom almindeligt LEGO, dog er der ikke numre på poserne hvilket godt kan gøre det lidt uoverskueligt da man er nødt til at hælde alle klodserne ud på én gang.

Vi har dog løst denne udfordring ved at hælde alle klodser ud og derefter opdele alle klodserne i farver og på den måde har det været super nemt at finde den klods man skal bruge.

Æsken indeholder 324 dele og der medfølger en udførlig byggevejledning og skulle denne blive væk en dag eller hvis man hellere vil bruge sin Ipad/computer så er byggevejledningen også tilgængelig online.

Stunt-racerbilen kan bygges i to forskellige designs.

Noget af det geniale ved LEGO Technic er at byggeoplevelsen er helt i top da modellerne er meget mere detaljerede og nærmest helt virkelighedstro.

Der er så mange avancerede funktioner at man bliver dybt imponeret hver eneste gang LEGO opfinder nye modeller.

Udover det kan man også altid bruge ens egen kreativitet og bygge noget helt andet hvis man har lyst, mulighederne er virkelig mange.

Magne fik ret hurtigt og helt alene bygget stunt-racerbilen og straks skulle den afprøves.

Dens motorkraft er virkelig imponerende og så kan den lave de vildeste tricks og “danse” som Magne kalder det når den drejer rundt.

Magne har både leget med den indenfor hvor den er blevet testet i at skulle køre over diverse forhindringer og den har bestået til højeste karakter.

Stunt-racerbilen har været mest med udenfor og her må jeg indrømme at vi er blevet vildt positivt overrasket over hvor nemt den har ved at køre i udendørs terræn.

LEGO Technic er genialt hvis I spørger mig og jeg kan KUN anbefale alle LEGO legeglade væsener den her mega seje og vilde stunt-racerbil.

Den skaber glæde herhjemme hver eneste dag!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – LEGO findes til alle aldre og alle køn, samt i mange forskellige temaer så der er noget for alle..

Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO er yderst holdbart og bliver det beskidt fordi man feks. leger i mudder med det kan det nemt skylles under hanen eller vaskes i vaskemaskinen. (i et stykke stof med lynlås så klodserne ikke ødelægger maskinen)

Pris: MEGET GOD – Priserne på LEGO Technic varierer meget og ærligt syntes jeg LEGO  kan være i den lidt i den dyre ende men omvendt er holdbarheden seriøst helt i top og der er virkelig til mange timers leg i sådan en kasse så derfor syntes jeg 100% det er pengene værd. Desuden findes der LEGO i alle prisklasser. Denne æske koster 749kr (set på tilbud hos foetex.dk til 561,75kr).

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig god.


Christine fortsætter:

“Joshua på 8 år har modtaget den fedeste LEGO fjernbetjent stunt-racerbil

Joshua elsker ALT elektronik, så når der er noget LEGO der er kombineret med det, så er lykken gjort! Derfor er LEGO Technic KLART hans favorit LEGO.

Han syntes Stunt-racerbilen var mega sej!

Bilen kan samles i to forskellige varianter, men han var hurtig til at beslutte sig hvilken én vi skulle samle. Joshua er ikke så god til selv at samle LEGO, han mister for hurtigt fokus, så her skal én af os voksne sidde med ham.

Han kan sagtens selv, men har brug for lige at spørge til nogle ting nogen gange.

LEGO Technic stunt-racerbilen koster 749,- og kan købes her. Den anbefales fra 9+.

Der er både en samlevejledning i æsken, men man kan også hente en LEGO app hvor man blot skriver nummeret på LEGO kassen og så kommer der en elektronisk samlevejledning op – som tidligere nævnt elsker Joshua elektronik, så han valgte jo selvfølgelig at samle racerbilen efter samlevejledningen på ipaden.

Racerbilen har MEGA mange fede detaljer og er virkelig gennemført, nøjagtig som det meste LEGO plejer at være. Det giver lige det ekstra, at der er en fjernbetjening med til og den rent faktisk er fjernstyret, når man er færdig med at samle den.

Både Joshua og hans lillesøster Josephine har kørt meget med racerbilen!
Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Børn kan få mange timer til at gå med, først at samle bilen og derefter at lege med den.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Som altid med LEGO, fantastisk kvalitet og holdbarhed!

Pris: GOD – Jeg syntes en pris på 749,- er meget rimelig. Der er mange timers lege i bilen og er sikker på den sagtens kan gå i arv!


Mie afslutter:

“Magnus har testet en super sej stunt car fra LEGO technic. Faktisk havde han allerede en lignede i forvejen, så det var super fedt, at der nu kan køres om kap.

Aldersgruppen er 9 år+ så derfor måtte farmand også hjælpe lidt til.

Brugsanvisningen er nem at gå til og det tog en aften, at samle bilen. Vi havde desværre ikke batterier klar til den, så vi måtte vente med at teste dens køreegenskaber til dagen efter.

Magnus stillede den op på værelset sammen med den lignede bil og glædede sig til at bygge en bane til dem den efterfølgende dag.

Der der fart på og så er det en meget terrængående bil – det kan være lidt svært at styre den. Men det gør bare legen endnu sjovere. Selvom Magnus kun er 7 år lige om lidt, så er det LEGO til en lidt ældre aldergruppe han går efter – og det gør jo heller ikke noget, at far også synes, at det er sjovt at lege med.

Vores vurdering bliver:

Nytte/legeværdi: MEGET GOD – LEGO har bare en super god legeværdi uanset alder.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – LEGO er i den bedste kvalitet og kan holde til næsten alt.

Pris: GOD – Det er en rimelig pris på 750 kr., når man tænker på, at det faktisk er en lille fjernstyret bil man får sig. Alle pengene værd.


 

1 kommentar

  • Christina V.

    Fed, at i også anmelder LEGO Technic! Vi har også Stunt racerbilen. Men det er altså manden i huset, der har haft fornøjelsen 😉 Herhjemme gav det anledning til at både store og små kunne lege med LEGO på samme tid, hvor den lille legede med hendes LEGO og min kæreste byggede bilen. De hyggede sig helt vildt med det. Bagefter gik turen udenfor, hvor vi alle lige fik kørt med racerbilen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af ammeindlæg og vaskeklude fra Weecare