TEST af Ice Tea fra Fuze Tea – SAMT VIND TRE MÅNEDERS FORBRUG! – Testfamilien
LIKE ANNA - Bliv sommerklar med det skønneste sommerudsalg (og en rabatkode)

TEST af Ice Tea fra Fuze Tea – SAMT VIND TRE MÅNEDERS FORBRUG!

Annonce

3 af vores testfamilier har testet Ice Tea fra Fuze Tea.

Christina fortæller:

“Vi har testet et dejligt forfriskende produkt fra Fuze Tea, som består af tre forskellige varianter.

 • Fuze Tea Peach
 • Fuze Tea Peach & Hibiscus
 • Fuze Tea Lemon & Lemongrass

I vores familie har vi stor fokus på sundhed, økologi og kvaliteten af det vi indtager, samtidig med at vi er en familie der nyder noget der er ekstra lækkert og her har Fuze Tea været et rigtig godt alternativ til eksempelvis saftevand og sodavand.

Vi kan godt lide at teen til produktet kommer fra bæredygtige plantager i Kenya og Argentina, der tænker på den miljømæssige udvikling.

Vi er ofte på udflugter og har altid haft brikjuicer i pusletasken til vores søn på 2,5 år men efter denne test af Fuze Tea er det nu det eneste vi har med. Det er med god samvittighed at vi kan give ham en Fuze Tea i stedet for juice, da Fuze Tea har et lavt indhold af kalorier, sukker og ingen farvestoffer.

Fuze Tea er et lækkert produkt at servere, samtidig med at det er mere eksklusivt at servere for sine gæster end sodavand.

Familiens favorit har uden tvivl været Fuze Tea peach & hibiscus.

Alle vores test og anmelderser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgene kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I denne test bliver dette vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – vi har længe ønsket os at finde et alternativ til brikjuicen og til de andre kolde fristelser i hverdagen.

Fuze Tea er lækkert, forfriskende og super let at have med alle steder. Det er godt til alle lejligheder, om det så er med eller uden mad. For os har det været helt fantastisk at blive præsenteret for disse.

Holdbarhed: MEGET GOD – En Fuze Tea har rigtig god holdbarhed. Den er let at have liggende i tasken fordi at emballagen er som den er, den går ikke i stykker. Den er med skruelåg, så vælter den, ryger der ikke noget ud – modsat andre alternativer som brikjuicen. En anden ting ved Fuze Tea som vi sætter stor pris på, er at låget er så stor at det ikke er let for mindre børn at putte i munden.

Pris: GOD – i forhold til når man ser på mange andre læskedrikke og deres priser, så synes at prisen her er modsvarer alternativet meget godt. Ingen tvivl om at det er en Fuze Tea jeg tager fremover i stedet for en Cola, da de prismæssigt ligger på det samme.

Kvalitet: MEGET GOD – De er super lækre, alle tre smagsvarianter er skønne på hver deres måde. Det er en rigtig flot etikette og det er gerne en man kommer gående med i hånden på strøget. Alle herhjemme elsker Fuze Tea. Vi har fået dem både på ture, ude og lege i haven, til aftensmad og som en hyggedrik om aftenen. Den får en kæmpe anbefaling fra vores familie.


Nina fortæller:

“Herhjemme har vi længe været begejstrede for iste fra Fuze Tea, især min søn August og jeg selv. Jeg er til klassisk lemon og August er til peach. Ingen af os havde dog smagt Lemon & Lemongrass eller Peach & Hibiscus før, så det glædede vi os til! Og vi var virkelig in for a treat, for de var virkelig gode! Jeg er lige så vild med Lemon & Lemongrass, som jeg er med Peach & Hibiscus. Lemon & Lemongrass er syrlig og er et perfekt match til den lidt “tunge” sorte te, men Peach & Hibiscus er sødere, men stadig frisk og lækker. August kan lide dem alle, men holder på sin oprindelige favorit – ren Peach.

Resten af familien, Nicolai og Mollie fik også øjnene op for de lækre forfriskninger, som i sig selv ser enormt indbydende ud, som de står og dugger efter en tur i køleskabet.

Jeg havde heller ingen problemer med, at give isteen til Mollie på 2 år, da den ikke er proppet med en masse usundheder. Den er sødet med lidt sukker og stevia, ikke tilsat konserveringsmidler eller farve – og indeholder naturlige aromaer. Det kan jeg lide! Og så er den i øvrigt kalorielet.

Hvis man, som jeg nørder lidt, finder man ud af at Fuze Tea er udvundet af bæredygtige teplantager i Kenya og Argentina, som alle er nøje udvalgt. Dét er lige noget for mig! Jeg elsker når der er tænkt over bæredygtighed og klima! Og jeg ved at Coca Cola, som ejer Fuze Tea går meget ind for lige netop denne mærkesag.

Flaskens design er godt. Jeg var sådan i tvivl om Mollie kunne finde ud af at drikke af den store åbning, men det skulle vise sig at være endnu nemmere, end ved almindelige flasker. Det gjorde, at vi har genbrugt dem til vand, når vi lige skulle på tur og drikkedunkene var i opvaskeren- det hænger jo også lidt sammen med de tanker Fuze Tea har gjort sig omkring bæredygtighed.

I dette tilfælde bliver vurderingen

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er jo ikke en nødvendighed, at drikke iste – men hvis man skal have en, er det her klart vores favorit

Holdbarhed: MEGET GOD – På trods af at der ingen konserveringsmidler er i den, har den en fin holdbarhed. De holder bare ikke så længe herhjemme med det er fordi de smager så godt.

Pris: GOD – Læskedrikke koster generelt lidt og denne er ingen undtagelse. Den følger andre læskedrikke fra Cola Colas pris, på omkring kr. 20 stykket.

Kvalitet: MEGET GOD – Den er helt skøn! Der er kræset for smagen, emballagen og udstråler god kvalitet.


Mie afslutter:

“Hjemme hos os, har vores datter på 10 år altid været rigtig glad for iste. Det er noget hun drak før hun lærte at drikke rigtig sodavand – og hun foretrækker stadig en iste fremfor en sodavand.

Fuze Tea er en fusion af teekstrakt og frugtjuice, der tilsammen skaber en forfriskende smagsoplevelse. Fuze Tea har desuden et lavt kalorieindhold, der er ikke tilsat konserveringsmidler eller farve – og er certificeret af Rainforest Alliance for at bruge råvarer, der kommer fra bæredygtige plantager og landbrug. Fuze Tea indeholder naturlige aromaer og er sødet med sukker og steviaekstrakt, som er et sødemiddel uden kalorier.

Vi har brugt Fuze Tea til at tage med på stranden og vi har smagstestet på de tre varianter som vi har testet.

Vinderen blev:

Peach & Hibiscus

Selvom morens favorit nu er Lemon varianten.

Ungerne elsker iste herhjemme og os voksne synes, at det er et super alternativ til enten sodavand eller saft.”

I dette tilfælde bliver vurderingen

Nytteværdi: GOD – godt alternativ til andre læskedrikke på markedet.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – god holdbarhed og de allerbedste ingredienser.

Pris: GOD – Ligger på niveau hvad du ellers skal købe sodavand til.

@FuzeTea_dk #FuzeTea#MeTime

KONKURRENCE
Fuze Tea udlodder 3 mdr. forbrug af Fuze Tea til en heldig vinder. Det er 96 produkter. Værdi: ca. 2.000 kr.

Du deltager ved at følge:

@FuzeTea_dk

@testfamilien.dk

på Instagram og/eller Facebook (alt efter hvor du deltager). Deltager du begge steder er der to chancer – men der findes kun én vinder.

Du skal derudover skrive i kommentaren, hvad der er din favorit drik (det behøver ikke at være iste).

Vinderen findes på fredag d. 12/7-2019.

Konkurrencen er ikke associeret med Instagram/Facebook.

4 kommentarer

 • Laura Rindom

  Lækker frisk Ice Tea – har netop købt en kasse med peach smag i Tyskland, og de er snart væk. En frisk smag uden at være alt for kunstig sød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne aka. @sus.annah

  Mmm.. Vi elsker også iste og drikker det egentlig året rundt herhjemme. Ikke kun om sommeren. Specielt den med Lemon har virkelig vundet vores hjerter. 🍋🌿

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie

  Da vi så i skulle teste disse, måtte vi herhjemme simpelthen bare prøve dem, så vi har været i Føtex og hente en af hver variant. Her hjemme var vi vilde med dem alle, og vil helt sikkert vælge dem frem for sodavand indimellem når vi skal på tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina V.

  Mums! Der er vidst ingen der var i tvivl om, at Fuze Tea bare er mega lækkert. Det var jeg i hvert fald ikke 🙂
  Men spændende at læse, at teen er fra bæredygtige teplantager og at de går så meget ind for bæredygtighed. Det er jo kun bonus!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIKE ANNA - Bliv sommerklar med det skønneste sommerudsalg (og en rabatkode)