TEST af pl-ug – teltsæt fra ANDEMORS VERDEN – Testfamilien
TEST af Kragerup Go High + Go Bounce samt overnatning i Shelterby

TEST af pl-ug – teltsæt fra ANDEMORS VERDEN

3 af vores familier har testet teltsæt af mærket pl – ug fra ANDEMORS VERDEN

Mie I fortæller.

“Magnus var ellevild, da han modtog den store kasse med byggesættet i. Han elsker som de fleste andre børn også at lave huler.

Byggesættet er med 30 dele og der er alt hvad barnet skal bruge – undtagen det stof, der skal udgøre hulens tag eller sider. I det ekstra store sæt fra pl-ug kommer tre skruetvinger, tre kroge, to sugekopper, seks “gribere”, tre pløkker, fire samlingsdiske, otte stænger til sider og et skilt der viser de voksne, at de skal holde sig væk – dette er et område “under construction”.

Hjemme hos os er teltsættet blevet brugt både inde og ude.

Det er nemt at samle og sætte stoffet fast i de medfølgende dele.  

Det er især smart til at lave et hurtigt læ for solen, når man egentlig gerne vil være ude, men helst ikke vil ligge i direkte sol.

Alle vores tests og anmeldelse på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytte/legeværdi : GOD – Det er selvfølgelig ikke et must med sådan et sæt. Men ungerne elsker det.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Det virker til at være i god kvalitet og det er ikke sådan nogle stænger der lige knækker. Det er selvfølgelig plastik, men det vurderet at sættet kan holde i rigtig mange år.

Pris : MIDDEL –  Prisen er ca. 499,95 kr. Lidt i den dyre ende – det er dog det store sæt, så der kan laves store huler.


Maria fortæller:

“Vi har testet teltsæt fra pl-ug fra Andemors Verden. Vi har testet et lille sæt og et mellem sæt.

Teltsættene fra pl-ug er en geniale, og det kræver ikke at spisebordet bliver invaderet eller at samtlige spisebordsstole skal flyttes rundt på. Det er moren vild med. De kan både bruges inde og ude, vi har testet det lille og det mellem sæt. I det lille sæt får man to skruetvinger, to kroge, to sugekopper, fire “gribere”. i det mellem sæt får man tre skruetvinger, tre kroge, to sugekopper, seks “gribere”, tre pløkker. I begge sæt med følger et skilt, som fortæller at hulen er under opbygning og at man skal holde sig væk. Det er lige svært nok for nova på 3år at bruge tingene, men Olivia på 6 har benyttet det flere gange til hulebyggeri med sine veninder. Og det er kun fantasien der sætter grænser.


I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Legetøj er et must og legetøj som bliver brugt flittigt er endnu mere et must 😉

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden er ikke at sætte en finger på. Det hele er som nyt efter mange times leg.

Pris: GOD – Teltsæt lille koster 199,95kr og det mellem koster 299,95kr. Priserne synes jeg er helt fair kontra den kvalitet du får ved produkterne.


Mie V afslutter:

Vi har modtaget det smarte teltsæt af mærket Pl-ug igennem Andemors Verden.

Det er et super smart og tager hulebygning til nye højder.

Sættet består af:

3 skruetvinger

3 kroge

3 pløkker

2 sugekopper

4 samle skiver

8 stænger.

Det betyder, at der er uendeligt mange muligheder, når man skal bygge hule. Man kan både bruge det indendørs og udendørs.

Det smarte ved det, når man skal bygge en hule indenfor er, at man kan bruge skruetvinger til at sætte fast på senge, bordplader, hylder osv. Man kan også bruge sugekopperne til at sætte fast på dørkarme, vinduer eller møbler.

Man skal være opmærksom på at, man skal bruge lagen eller andet let stof til at bygge med, da stængerne ikke kan bære for tunge ting.

Vi har brugt det rigtig meget ude i haven, da det er har været nemt lige at bygge en hule eller lave lidt skygge ved at bruge et par kroge, som vi satte op i træet og nogle pløkker i jorden.

Drengene synes det har været mega hyggeligt at bygge huler. Det er sjovt at se, hvordan fantasien får frit spil, når der bygges huler.

Der er mange gode timers leg i sådan et telt sæt. Børn på 4-5 år kan godt selv være med til at samle de forskellige dele og sætte det op.

Alle vores tests og anmeldelse på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytte/legeværdi : MEGET GOD – Det er ikke et must have, men det er en rigtig god gave ide til børn i flere aldre, da de fleste børn elsker at bygge hule.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Det er fin kvalitet. Det har holdt fint igennem testen, man skal dog ikke bruge for tungt linned. Det er bedst at  bruge et lagen. Jeg brugte et tæppe, men det var for tungt, så bøjede stængerne.

Pris : MIDDEL –  Det helt store sæt koster 500 kr, men man kan også få det i en lille og mellem udgave.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Kragerup Go High + Go Bounce samt overnatning i Shelterby