TEST af Nettofest.dk – Testfamilien
TEST af “den store snikke-snakke bog” fra CIHA - DEL 3

TEST af Nettofest.dk

Vores tester Christine har sammen med hendes familie lejet borde, stole og gulv fra Nettofest.dk til deres datter Vegas barnedåb.

Christine fortæller:
“Vores nyeste skud på stammen, Vega skulle døbes i søndags. Vi har to større børn, hvor vi den første gang holdt barnedåben i et festlokale og jeg lavede alt maden selv. Til vores mellemeste datters dåb, afholdte vi dåben på en restaurant. Denne gang ville vi prøve at holde det hjemme i haven.

Mine forældre har et stort festtelt som vi kunne låne, så problemet var bare stole og borde, for hvem har “lige” 50 stole stående? Ikke os i hvert fald. Jeg syntes også hurtigt, en borddækning kan se rodet ud, hvis man pludselig har 50 forskellige stole.

Det er vist ikke helt forkert, hvis man kalder mig lidt perfektionist, men jeg kan altså godt lide, at alt står snor-lige, passer sammen og ser pænt ud. Så selvfølgelig skulle det også det til vores yngste datters dåb.

Jeg faldt over konceptet hos Nettofest.dk, da det hele virkede så nemt! Når man skal holde en stor fest, er det rart noget af planlægningen kan være nem.

Hos Nettofest.dk lejer de alt fra stole til popcornmaskiner ud. Man kan både som os, leje enkelte dele eller benytte sig af deres komplette pakker.

F.eks. kan man leje en komplet pakke til 50 personer til 2.300 kr.
Her henter man simpelthen “bare” en trailer der er stop fyldt med ALT det man skal bruge til en fest. Stole, borde, gulv, service – ALT!
Der kan også lejes telt inkl. gulv fra 1.900 kr.
Desuden lejer de slushicemaskiner ud til 500 kr. for en hel weekend.

Man kan også leje enkelte dele. Vi havde ikke behov for service, da jeg havde købt engangs bambus service. Derfor lejede vi følgende;
– 50 stole á 15 kr. pr. stk
– 10 borde á 50 kr. pr. stk
– 40 kvm. gulv 20 kr. pr. m2

Nettofest.dk havde gjort en trailer klar til os, som vi bare skulle hægte på bilen. Den var pakket med nøjagtig det vi havde bestilt. Vi skulle bruge det lørdag og hentede traileren torsdag og afleverede den mandag. VIRKELIG NEMT!

Det fine utryk med ens stole, fint gulv og lige store borde fik jeg i den grad med tingene fra Nettofest.dk. Især stolene var jeg imponeret over – det er fine sorte polsterede stole, som man sidder rigtig godt på!

Jeg vil KLART anbefale Nettofest.dk hvis I skal holde en fest i løbet af året, hvor I har behov for noget af ovenstående jeg har nævnt. Ikke nok med, at konceptet er virkelig nemt, ja så er det også super fint og ikke mindst billigt!

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Vi synes det var en super god, ikke mindst hyggelig måde at holde barnedåb på i haven.
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig kvalitetsting som Nettofest.dk lejer ud. Alt var i tip-top stand!
Pris: MEGET GOD – Virkelig gode priser på ALT deres udlejning, samtidig med det er utrolig nemt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af “den store snikke-snakke bog” fra CIHA - DEL 3