TEST af invitationer fra Cloud Celebration – Testfamilien
TEST af silikone-ler fra SILLY DOH (MED TESTERE MELLEM 2-4 år)

TEST af invitationer fra Cloud Celebration

Fire af vores testfamilier har lavet invitationer til festlige begivenheder hos Cloud Celebration.

Christine fortæller:
“Vi har fået lov at teste Cloud Celebrations koncept til invitationer, til Vegas barnedåb”.

Når man har en lille én på 4 måneder og to store børn er overskuddet ikke det helt store, til at lave en masse ud af invitationer. Jeg havde kigget rigtig mange steder, rundt omkring på nettet for at finde de fineste invitationer, da jeg mente dette var det nemmeste. Jeg kunne dog ikke rigtig finde nogen, som faldt 100% i min smag, men så faldt jeg over Cloud Celebration.

Cloud Celebrations invitationer er nemlig, efter min mening, stilrene, enkelte og unikke. De har en masse fine detaljer, uden det bliver “for meget”.

På deres hjemmeside er de forskellige begivenheder delt op i overskuelige menuer, så man nemt kan vælge den anledning man skal bruge invitationer til.

Hjemmesiden er virkelig nem at benytte. Der er skabeloner, hvor man blot sætter sine egne informationer ind i. Man kan lave diverse tilvalg (mod merpris) eller blot holde den helt enkel.

Jeg valgte “Viktoria” skabelonen, hvor jeg så tilvalgte ønskeseddel på bagsiden og en fotostrimmel. Prisen for dette er 275,-

Når man sender sine “designs” igennem systemet, designer Cloud Celebration teamet dine unikke invitationer og du modtager en fil med ALT det du skal bruge i PDF format. Jeg fik hurtigt mine designs, indenfor et par timer.
Man kan vælge selv at udskrive invitationerne eller få dem trykt hos et firma.

Da jeg modtog PDF-filerne var jeg ikke helt tilfreds med billederækkefølgen på fotostimlen. Jeg skrev tilbage til de søde piger og 1 time senere havde jeg de nye filer! Det er service!

Jeg valgte at få dem trykt hos et firma, hvor jeg nemt blot kunne vedhæfte PDF filerne, som jeg havde fået tilsendt. Et lille tip til fotostrimlen, var at jeg blot fik dem trykt i A4 størrelse og skar dem så selv ud, her kan man spare en del penge.

Jeg synes, at vores invitationer blev HELT unikke og flotte. Jeg er dybt tilfreds med Cloud Celebrations service, hurtighed og hjælpsomhed.

Jeg kan klart anbefale Cloud Celebration og det er ikke sidste gang, vi har brugt dem her hjemme!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – Konceptet er virkelig nemt, jeg vil påstå, at alle og enhver kan finde ud af at designe invitationer hos Cloud Celebration.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Designet er unikt og lækkert og PDF-filerne er nøjagtig som de skal være!
Pris: MIDDEL – Selve invitationerne koster 200,- hertil kan man lave tilvalg af en masse. Jeg valgte ønskeseddel og fotostribe som ekstra. Derefter kan man vælge at printe dem selv eller få dem trykt et sted. Det kan måske for nogen være lidt dyrt, men på den anden side kan du også få trykt løs, lige så tosset du vil, da du jo selv har filerne!

Louise beretter:
“Denne test kom som sendt fra himlen. Normalt elsker jeg at være kreativ og klippe og klistre, når vi sender indbydelser ud til børnefødselsdag, men i år var overskuddet der bare ikke. Heldigvis var det jo slet ikke til at se med de vildt fine indbydelser jeg fik lavet ved Cloud Celebration.”

På Cloud Celebrations hjemmeside kan man vælge mellem MANGE forskellige designs. De er delt op i forskellige kategorier, fx bryllup, dåb, fødselsdag osv.

Jeg kan også anbefale at kigge på deres Instagram profil, hvor de deler virkelig mange fine inspirationsbilleder fra andre kunder. Jeg faldt pladask for det fine design med musen, og selvom det egentlig er et dåbs-design, så kunne det sagtens bruges til en fødselsdagsinvitation.
Udover invitationen bestilte jeg en “ønskeliste” i samme design, som blev sendt ud sammen med invitationen. Især til en barnedåb er det jo super fint og praktisk at sende en lille ønskeliste med invitationen. Men flere af gæsterne til Benediktes fødselsdag nævnte faktisk, at det var dejligt med den medfølgende ønskeliste – selvom det bare var til en almindelig fødselsdag. Selve invitationen var virkelig let at lave. Cloud Celebration har allerede på forhånd lavet en skabelon man kan vælge, hvor man bare skal udfylde oplysninger om festen. Man har selvfølgelig også mulighed for at skrive teksten helt frit. Det eneste man faktisk skal bruge lidt energi på, er at sikre at alle informationer er korrekte og uden taste- eller stavefejl. På hjemmesiden kan man vælge, om man ønsker at modtage invitationerne i en version man selv kan printe eller om man ønsker en version, som kan sendes direkte til Cloud Celebrations samarbejdspartner, der udskriver dem i en ekstra lækker kvalitet. Jeg havde helt sikkert valgt den sidste løsning, hvis det var en invitation til en lidt større fest fx bryllup eller barnedåb. Da det “bare” var til en 3 års-fødselsdag valgte jeg at udskrive dem selv.Efter bestillingen af invitationen på hjemmesiden gik der kun en dags tid før den færdige invitation blev sendt til min mail og var klar til at blive udskrevet. Og jeg vil altså lige slå fast, at invitationerne blev utrolig fine og lækre at se på, selvom de “bare” var udskrevet på en almindelig printer, så det kan man altså sagtens vælge.Jeg købte herefter nogle fine kuverter, som jeg syntes passede godt til invitationen, og så var de faktisk klar til at blive sendt ud. Så bliver det altså ikke nemmere!

Udover de fine invitationer bestilte jeg også bordkort og et banner til gavebordet i samme design med den søde mus. Til bordkortene kan man vedhæfte et dokument på hjemmesiden med navnene, der skal stå derpå, og så bliver de sammensat lige til at printe, klippe og folde.

Som billedet måske også lidt afslører, var der en lille bandit, der havde gemt det udskrevne banner til gavebordet. Så da jeg skulle pynte op til fødselsdagen var det pist forsvundet. Det var ellers en virkelig fin lille detalje. Bogstaverne klippes blot ud og hænges op på en snor eller en tynd sytråd med lidt mellemrum imellem. Det bliver helt sikkert gemt til næste gang vi skal holde fødselsdag eller fest. Bordkortene var så fine på fødseldagsbordet og passede så fint ind til det lyserøde prinsesse-tema.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er virkelig nemt – og virkelig smart når man er travl børnefamilie og gerne vil gøre lidt ekstra ud af indbydelserne til familiens fester. Vi skal holde barnedåb til efteråret, og jeg har allerede nu udset mig et “dåbs-design” som vi helt sikkert bestiller til dåbsinvitationerne. Jeg synes det er så fint, at man kan bestille alt samlet på hjemmesiden, så man både har invitation, ønskeliste, takkekort og bordkort i samme design – det giver en rigtig fin rød tråd.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – jeg var faktisk overrasket over, hvor fin kvaliteten på invitationerne blev, selvom de bare var udskrevet på en almindelig printer. Det er klart, at kvaliteten havde været ekstra lækker og lidt mere “kraftig”, hvis vi havde valgt at få dem udskrevet professionelt. Det vælger vi til de fremtidige barnedåbsinvitationer.

Pris: GOD – prisen for selve invitationen er 200 kr. og så fik jeg tilsendt en print-klar udgave, som jeg jo så kunne udskrive lige så tosset jeg ville. Ønskelisten kostede 75 kr. og så var der et hav af tilvalg man ellers kunne tilkøbe – bl.a. den fineste fotostribe, som vil være så fin på en dåbsinvitation. Men jeg synes som udgangspunkt, at 200 kr. er billigt sluppet, når jeg tænker på, hvor meget tid jeg ellers har brugt på at lave børnefødselsdagsinvitationer.”


Maria fortæller:
Cloud Celebration er et super smart koncept, hvor du kan få designet invitationer, som passer, til en hver lejlighed og/eller fest. Derudover er det også muligt at tilkøbe bordkort, menukort mm. i samme design som ens indbydelse. Mulighederne er mange, det er bare med at beslutte sig, hvilket faktisk kan være svært, når der er så mange muligheder.”

Nå, men hvad skulle jeg bruge hos Cloud Celebration? Jo, da jeg fyldte 30 år i januar, og endnu ikke har holdt fødselsdag, var tiden kommet. Jeg gik ind på Cloud Celebrations hjemmeside og fandt det design jeg bedst kunne lide, herefter skrev jeg blot, hvilken tekst jeg ønskede til netop vores indbydelse og under et døgn efter havde jeg den færdige indbydelse i min mail boks. Vi valgte invitationen som hedder Leaf me. Med tilhørende bordkort og klistermærker til konvolut samt små runde skilte til at skrive navne på indbydelsen.

Med i prisen får man en tilrettelse, som vi benyttede os af og det tog dem få timer at rette mit ønske til indbydelsen.

Herefter var det bare at give os i kast med at få dem printet, hvilket man selv kan vælge at gøre. Vi fandt dette lækre papir med lidt struktur i ’Bog & Ide” og så var det ellers bare at printe. Meget simpelt og virkelig et flot og helt professionelt look vores indbydelse til vores fødselsdag nu har fået.

Så står man og mangler en lækker indbydelse eller andet til en kommende begivenhed, får Cloud Celebration, vores største anbefaling. Det er simpelt, hurtigt og nemt og det kræver tilmed ikke meget af en selv, hvilket særligt er dejligt i en travl børnefamilie som vores.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Skal man holde en større fest eller begivenhed, er en invitation oftest et must.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Da de ting du modtager er digitale print i god opløsning er der ikke en finger at sætte på dette og du kan printe lige så mange eksemplar, som du ønsker.

Pris: GOD – Prisen for en indbydelse i et design som allerede er at finde på Cloud Celebrations hjemmeside koster 250kr. Det synes jeg er en rigtig flot pris, og da du kan printe indbydelserne i lige så mange eksemplar som du ønsker, så kan man få meget for den sum penge. Ligeså kan ekstra tilbehøret til brug for lige at lave det sidste finish tilkøbes for små penge.


Heidi afslutter:
“Vi har testet Cloud Celebrations geniale koncept.
Invitationer der kan designes helt som man gerne vil have dem. De har invitationer til bryllup, fødselsdag, barnedåb, fest, polterabend osv. Der er ikke grænser for hvad. De har simple designs der kan bruges til enhver fest og tema designs der er specifikke til feks superheltefest, 60 års fødselsdag og save the date til bryllup.
Invitationerne kan derfor bruges til alle begivenheder i alle aldre fra 0-100 år.
En standard invitation koster 200 DKK.
Derudover er der mulighed for at tilkøbe ekstra sider m.m. Til at gøre invitationen endnu mere personlig og speciel. Det kan være i form at billede strimler, invitationsside m.m. På den måde kan f.eks dåbsinvitationer eller bryllups invitationer gøres rigtig fine.Man udfylder en masse forudbestemte bokse, med dato, adresse osv. De kommer med forslag til indledning og afslutningen. Men man må også gerne selv ændre det. Derefter opsætter de søde piger bag Cloud celebration invitationen på ganske kort tid og sender den som pdf-film til ens mail. Du kan derfor for en lav pris, printe den ud i netop de antal invitationer du skal bruge, uden det koster en formue.Som sagt skal man selv printe invitationerne ud. Har man ikke selv en printer skal man selvfølgelig finde det. Det kan anbefales for at invitationerne bliver pænest at man gør det på noget papir af kvalitet der er lidt tykkere end almindelig printerpapir.
Man kan med fordel bestille dem fra et trykkeri.
Cloudcelebration “samarbejder” med et trykkeri hvor man kan blive henvist direkte fra hjemmesiden.Vi bestilte to invitationer på hjemmesiden. Til Luca’s 8 års fødselsdag samt Matti’s 3 års fødselsdag.

Luca valgte en enkel invitation uden specifik tema. Mest af alt fordi han ønskede Fortnite tema til sin fødselsdag og der ikke var et design der passede til, men da vi har mulighed for at tilpasse teksten i invitationen. Fremgik det i invitationen, hvilket tema fødselsdagen var.
Held i uheld, valgte Luca i sidste øjeblik at han ville have fodbold tema. Livet med børn og ubeslutsomhed.Luca var vild med han selv var med i processen og ønskede også en side med fødselsdagsønsker og han synes den var blevet lige som han ønskede den.Til Matti’s fødselsdag til januar har jeg for længe siden bestemt at vi skal have dinosaur tema, da han elsker dem og da jeg så den sejeste dinosaurinvitation, hvor gæsterne skal bide hjørnet af som ja-tak til invitation, var jeg solgt. Den er både sej, rå, sød og sjov 🙂

Jeg skal snart holde 30 års fødselsdag og der bliver invitationen også bestilt hos Cloud celebration. Det tror jeg faktisk at alle vores fremtidige invitationer bliver. Det er nemt, enkelt, smukt og til en rigtig fin pris.

De har designs til enhver smag og anledning.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi : MEGET GOD – jeg elsker fødselsdags, temafester osv og invitationen er en stor del af det. Jeg har fået så stor ros og det gør en glad, samt drengenes reaktion.

Holdbarhed: MEGET GOD – det bliver sendt som pdf-fil og kan derfor gemmes og du vælger selv kvaliteten det bliver printet i.

Pris:  GOD – prisen er 200 kr. For en standard invitation, tillægssider/fotostrimler koster 100 kr.

Kvalitet: GOD – flotte designs og rigtig god service.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af silikone-ler fra SILLY DOH (MED TESTERE MELLEM 2-4 år)