TEST af Elli’s after bite – lindring af insektstik mm. – Testfamilien
TEST af invitationer fra Cloud Celebration

TEST af Elli’s after bite – lindring af insektstik mm.

En række af vores familier har testet Elli’s After Bite, som består af en række produkter, der alle er plantebaserede og som lover at lindre ubehag og smerte efter insektbid, myggestik osv.

Trine fortæller:

Begge mine børn på hhv. 2 og 4 år har åbenbart arvet min overfølsomhed overfor insektbid og hæver helt vildt op ved bare det mindste myggestik. Jeg sagde derfor ja tak til at teste, om det her kunne noget andre produkter ikke har kunnet indtil videre.

Det er ret tydeligt, at det er forældre til et lille barn,  der står bag. Alle plastrene er med børnevenlige motiver, så begge vores børn fandt lynhurtigt en favorit.

Der har været rig lejlighed til at teste både spray, plastre og stift. Vi havde alle ting med på ferie til Mallorca, og det var godt givet ud- for alle os 12, der var afsted- store som små.

På en strandtur svømmede mor (Trine) direkte ind i en brandmand og havde tråde op og ned af ben og lår. Istedet for at få en til at tisse på mig, så tænkte jeg, at jeg ville prøve After Biten. Jeg puttede først spray på ( det sved virkelig, virkelig meget) Derefter brugte jeg rulleren et par gange. Der var næsten øjeblikkelig virkning.

Vi har været meget tilfredse med produktet og jeg er især glad for, at det er baseret på plantekstrakt.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – fantastiske og nærmest uundværdige produkter for store og små om sommeren/efteråret og i udlandet

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Det er baseret på planter og uden alt muligt møg, man ikke vil give sig selv eller sine børn. Vi har næsten brugt det hele, men der har været mange med indover. Eneste minus er, at plasteret falder af, når det er varmt.

Pris: GOD – Prisen er 69 for spray, 89 kr for gel og 89 fr 12 plastre. Myggespray er generelt dyrt, så jeg har sat den til god. 12 plastre for 89 kr er lidt i den dyre ende, men når det virker, så betaler man jo gerne.


Vores tester Katharina har testet:

Myggeplastre 89 kr., Gel 89 kr. og Spray 69 kr.

Elli’s After Bite er plantebaseret kløstillende spray, gel og plastre, som lindrer kløe og irritation efter f.eks. myggestik eller brændenælder og lavet på af planteekstraten fra Glat Vejbred.

Produkterne kan anvendes fra 0+ år og virker helene og kølende på huden. Plastrene virker i op til 10 timer og skal herefter skiftes hvor spray og gel virker i op til 60 minutter, og derefter kan påføres igen.

I vores familie er vi meget plagede hver sommer af myggestik, og i år gik ferien til Bali, så derfor var det rart at have Elli’s After Bite med, som er lavet i små rejsevenlige størrelser.

Som ventet, blev vi ædt af op af myg og min mand blev brændt af en brandmand, hvor vi påførte Elli’s After Bite gel, som hurtigt tog den brændende fornemmelse. Mine myggestik hæver altid voldsomt op, og selvom produkterne ikke tager hævelsen, så tager det kløen med det samme og lindrer. Jeg brugte primært sprayen, men gelen blev brugt ved myggestik i f.eks. ansigtet eller små myggestik. Det er et produkt, der har manglet på markedet, og vi er glade for, at Maria har opfundet det. Mine varmeste anbefalinger herfra til nogle produkter som virkelig virker.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er helt klart nogle produkter som er nyttige til både børn og voksne.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt produkterne hver dag i 14 dage på ferien og der er stadig masser tilbage til resten af sommeren.

Pris: MEGET GOD – Prisen er tilpas til produkterne.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne er plantebaseret og planteekstraten er under økologisk udvikling så bedre bliver det ikke.


Nadja fortæller:
“Elli’s After Bite er en helt ny måde at behandle insektbid på i form af plantebaserede hydrogelplastre, gel og spray. Plastrene har 10 timers effekt, når de er sat på.
Herhjemme døjer vi meget med myggestik om sommeren, så vi var utrolig spændte på testen!
De kom på et perfekt tidspunkt, da Arthur på 9 år lige var kommet hjem fra lejrskole med en hulens masse myggestik. Han var ellevild for at prøve et af de seje plastre, og det skulle selvfølgelig være et af dem med en fodbold på.
Plastrene er meget nemme at sætte på. Her kan I se, hvordan det ser ud bagpå, og fornemme den hydrogel, som sidder som en lille pude derpå.
Og sådan ser det ud forfra, og når det er sat på.
Arthur er som sagt 9 år, og han synes det er megasjovt at få sådan et plaster på. Det samme synes Louie på 7 og Buster på 6.
Det smarte ved dem er jo så, at man kan bruge dem til helt små børn også, og så er der ti timers ro fra kløe grundet insektbiddet – det er dæleme genialt! Min niece på 1 år har også prøvet dem, og det virker altså! Det er rent plantebaseret, så der er ikke noget skadelig kemi i. Derfor kan de også bruges helt ned til babyalderen.
Jeg har selv afprøvet både plastre, gel og spray, og jeg kan ærligt fortælle, at alle tre dele gav mig ro fra kløen inden for under et minut. De bor fast i huset fra nu af og kommer med på alle ferier!”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – har man fået et myggestik eller andet insektbid, er det jo til at blive vanvittig af, hvis man ikke kan få lindring!
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – produkterne er drøje i brug og lavet på planter og dermed uden skadelig kemi.
Pris: MEGET GOD – spray koster 69,- og gel og plastre 89,- for 12 stk. Det synes jeg er en meget god pris for så gode, rene produkter!

Annika fortsætter:

Vi har de seneste 4 uger testet myggeplastre, gel og spray fra Elli’s Afterbite.


Jeg har åbenbart noget lækkert blod og bliver altid overfaldet af myg. Så efter mange forsøg med diverse produkter, var jeg en del skeptisk overfor, om Elli’s Afterbite rent faktisk ville have nogen effekt.

Jeg blev meget overrasket, da jeg første gang brugte sprayen, hvor efter kløen og irritationen forsvandt forbavsende hurtigt, og jeg intet mærkede til det, før et par timer senere hvor effekten aftog.

Sprayen og gelen er lavet på plantebaserede ingredienser og har en kølende og lindrende effekt på insektbid. Alle produkterne kan anvendes til børn og voksne i alle aldre.

Myggeplastrene kommer i pakker med 12 styk i, hvor de er i forskellige farver og motiver. Plastrene er virkelig børnevenlige, og det er en rigtig god ide at barnet selv kan være med til at vælge hvilket plaster, der skal på, og samtidig er folien nem at tage af, så barnet selv kan placere det oven på myggestikket.

Elli’s Afterbite kan købes online og forhandles blandt andet i Helsam og på en lang række apoteker, hvilket man kan læse mere om på deres hjemmeside.

Elli’s Afterbite er en life safer og vi var virkelig glade for at have dem med på vores sheltertur!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Et produkt som virkelig hjælper!

Holdbarhed: MEGET GOD – man bruger ikke meget af produkterne af gangen, så de holder virkelig længe.

Pris: GOD

Kvalitet: MEGET GOD


Karina fortæller:

Jeg har testet Elli’s After Bite på mine 3 børn. Mine børn er altid meget plagede af især myggestik om sommeren. Jeg har de seneste år ledt efter et børnevenlig produkt, men det har jeg så først fundet nu.  

Vi har fået lov til at teste alle 3 produkter, som består af: plastre, spray og gel. 

Vi har været mest glade for plastre og gel. 

Alle produkterne er baseret på glat vejbed/grovblad, som er effektiv/lindrende mod kløe fra alle former for insektbid, brændenælder, brandmænd og meget andet. 

Gel: vi har brugt gelen rigtig meget, specielt de steder hvor man normalt ikke kan bruge plaster. Da vi var på sommerferie i Holland, fik min datter Ella på 6 år, nogle meget voldsomme myggestik på øjenlågene og her var gelen uundværlig. Den virker indenfor 2 minutter. Og udover at den lindrer,  så fremmer den også hudens heeling. 

Plastre: kommer i en fin lille pakke, som indeholder 12 hydroplastre, med 5 forskellige børnevenlige motiver. Et plaster virker i op til 10 timer, derefter kan man ved behov skifte ud med et nyt plaster. 

Ligesom plastre har en effekt, når børn bløder, synes jeg også, at det er lidt det samme her, med et myggestik og plaster. Det har en trøstende effekt. 

Børnene kan ikke så let klø i et myggestik, når det er dækket med et plaster og derfor undgår man en evt. infektion, ved at de får kradset hul. 

Plastrene er vandtætte og åndbare. 

Spray: jeg har selv været rigtig glad for sprayen, men mine børn siger, at den svier en smule og for dem har den ikke været let selv at bruge. Den har en kølende effekt og virker indenfor kort tid. Den er også rigtig god at bruge, hvis man er blevet brændt af en brændenælde og helst ikke vil røre området med fingrene. 

Alle produkterne er i rejsevenlige størrelser, og er nemme at have med på farten. 

Vi elsker produkterne og har nu svært ved at leve uden dem. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Især i sommerhalvåret, hvor man opholder sig meget udendørs. 

Holdbarhed/kvalitet GOD – Produkterne er drøje i brug og rigtig lækre. 

Pris: GOD – Myggeplastre 89 kr, Gel 89 kr, spray 69 kr. Rigtig fine priser.


Cebrina fortæller:

Vi har de seneste uger testet Ellis afterbite som er lindring til insektstik.

Jeg får altid så sygt mange myggestik og de klør så meget, at jeg vågner om natten og ofte får jeg blærer på dem også. Så i kan nok forestille jer, hvor slemt jeg reagerer på de små s*taner. I skrivende stund har jeg omkring 20 myggestik efter 2 dage i sydens sol. Jeg bliver skør! Og det tegner til at min store pige desværre har samme problem som mig! Min mand og vores mindste pige er så heldige, at de ikke døjer på samme måde. Nå, men det danner selvfølgelig er virkelig godt grundlag for en test når man har to vidt forskellige reaktioner. 

Vi har testet spray, plastre og gel som alle køler og lindrer kløe. Alle virker lige godt, så det er et spørgsmål om, hvad “man er til”

Spray og gelen er nemme at have med i tasken. Plastrene virker lidt længere, da produktet ikke bliver “tørret af” som ved de andre. Plastrene har en gelpude, som er kølende og indeholder en kløestillende naturlig planteekstrakt. Ungerne synes det var mega fint med de forskellige designs på plastrerne og der var rift om enhjørningerne og hjerterne. Plastrene virker virkelig godt, men min store datter og jeg var desværre ikke fri for at vågne af kløe om natten, men et sprøjt med sprayen og vi var igen fri fra kløe. Min mand trådte på en død bi, hvor bruden stadig sad i på, og det gjorde jo selvfølgelig møg ondt. Han fik et plaster under foden og følte straks den kølende effekt, og siger også at han ikke mærkede til plastret, da det sad på, selvom han gik på foden. Så helt klart også godkendt fra derfra.

Jeg ved ikke, om den kølende effekt er bedre end i andre lignende produkter på markedet, men jeg synes den kølende effekt, som helt sikkert også har en hurtig virkning på kløen, var virkelig dejlig. Lindringen skete umiddelbart efter. Det faktum, at Elli’s afterbite er lavet med naturlige planteekstrakter og så få konserveringsmidler som muligt, er helt klart der, hvor jeg synes, at produktet skiller sig ud, for det gør, at de kan bruges på helt små børn. Så her har man altså nogle produkter, som kan bruges af hele familien. 

Vores samlede vurdering bliver

Nytteværdi: Meget god – man kan, efter min mening, næsten ikke undvære kløestillende produkter om sommeren.

Holdbarhed: God – produkterne er drøje i brug og virkning på op mod 10 timer for plastrene.

Pris: Middel – Priserne ligger på samme niveau som andre lignende produkter.

Kvalitet: Meget god.


Christine fortæller:

Vi har modtaget en fin pakke fra Elli’s Afterbite. Da jeg hørte om Elli’s Afterbite var jeg sikker på det ville være noget for os. Josephine er nemlig ekstrem allergisk overfor myggestik og hæver ofte helt vildt op, når hun bliver stukket. Det er sjovt nok også hende, der altid får myggestik her hjemme.

Vi har testet spray, plastre og gel.

Børnene syntes selvfølgelig plastrene var sjovest. Der er søde motiver på plastrene og de er nemme at sætte på.

En pakke plaster koster 89 kr. 

Vi er meget overrasket over, hvor hurtig effekt disse plastre har. Det giver hurtigt børnene ro og det smarte er jo, at de små fingre ikke kan klø i netop det der kløer helt vildt!

Vi har også haft gode erfaringer med plastrene, da ungerne var rendt ind i et område med brændenælde planter.

Josephine har (som altid) været den der har været plaget mest, så det er hende der har testet produkterne mest. Vi har ikke set hendes stik udvikle sig til store blærer som de normalt gør, da vi med det samme har sat et plaster på eller smurt med gel.

Hun havde på et tidspunkt et stik i ansigtet hvor det var rarest for hende vi brugte gel. Gel koster 89,- og spray 69,-

Elli’s Afterbite er klart noget vi vil have liggende her hjemme fra nu af! Vi er meget positive og imponeret over dets virkning.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi:MEGET GOD – Hvorfor havde man ikke fundet på dette da jeg var barn? Det er uundværligt med små børn i huset!

Holdbarhed:MEGET GOD – Lang virkningstid og drøje i brug. 

Pris:MEGET GOD – Jeg syntes priserne er rigtig gode. Mellem 69 kr og 89 kr. 

Kvalitet: MEGET GOD – Det VIRKER altså!


Nora fortæller:
Når myggesæsonen starter, giver det en hulens masse myggestik, der kan drive enhver til vanvid. Når hun-myggen stikker, skal hun bruge vores blod til at udvikle sine æg – her sprøjter hun samtidig et spytagtigt kemisk stof ind, så blodet ikke størkner. Vores hud omkring instikstedet vil reagere som en betændelsestilstand, og begynde at klø!
  
Nogle børn kan reagere slemt på myggestik, hvor stikket vil svulme op, og kan være tegn på en allergisk reaktion.
Sidste sommer, da Elina blev født, var en af de varmeste somre i DK, og med varmen følger myg. Jeg glemmer aldrig nogle af de første myggestik hun fik på hovedet, som var store, hvide og hævede plamager.
Det var hendes første myggestik, og derfor er min formodning, at hun reagerede lidt kraftigere dengang, men konkluderede også hurtigt, at hun nok var ligeså populær hos myggene, som sin mor.
Da jeg hørte om “Elli’s After Bite”, var der ikke andet for, end at eje dem. Jeg ved hvor irriterende det kan være, når man ikke kan finde ro på grund af kløe, og endnu bedre er det, hvis man kan skåne sit barn for det, der i en alder af 1 år ikke kan fortælle, hvis noget genere.
“Elli’s After Bite” er skabt for effektiv hjælp efter myggestik og andre insektstik. Stifteren er Maria Vangsgaard Wind og produkterne er resultatet af 2 års målrettet udvikling af et plaster, indeholdende en planteekstrakt, og som supplement en gel og en spray.
Hjemme hos os, har vi haft stor glæde af plastrene. Både fordi at det er så nemt lige at sætte på instikstikket, men også fordi at vi undgår, at Elina tørrer det af i sit tøj eller andet, når hun er på farten.
Når man kun er 1 år gammel, så kan man ikke fortælle hvad der er i vejen, og til tider har jeg været i tvivl om, hvorvidt Elina har kunnet mærke et myggestik eller ej.
Jeg kan jo kun relatere til mig selv, om hvor svært jeg kan have ved at finde ro, når det klør flere steder på kroppen, og besluttede mig for at lindre kløen hos Elina, selvom hun ikke kan tale for sig.
Da jeg jo heller ikke kan få et svar på om det tager kløen eller ej, testede jeg produkterne på alle mine mange myggestik. Jeg blev ret overrasket over, hvor hurtig og effektiv lindring det havde med alle produkterne, samtidig med at det gav en dejlig, kølende effekt.
Jeg synes dog at plastrene er mest effektive til Elina, da de sidder godt på huden og har effekt i op til 10 timer. Gelen har jeg selv haft gavn af, da et børneplaster på min arm eller lign. ville se lidt fjollet ud, hvor jeg foretrækker sprayen til natten, da den hurtigt tørrer ind, og giver meget god effekt.
Når først man har gjort sig bekendt med produkterne, er de uundværlige. Alle tre slags fra “Elli’s After Bite” -serien supplerer hinanden så godt, om det enten er myggestik, andre former for insektstik eller brændenælder der er på spil. De er ligeså nemme at have med i tasken eller på ferien, som de er at anvende.
Endnu bedre er det, at produkterne er plantebaseret, fri for anti-histamin og hormoner, som jeg helst ser at Elina undgår!
Den samlede vurdering af “Elli’s After Bite” produkterne:
Nytteværdi: MEGET GOD – Alle familier har gavn af produktet, som lindrer imod kløe, irritation og giver en kølende effekt. Det er plantebaseret, fri for antihistamin og hormoner, hvilket også gør det anvendeligt for børn.
Holdbarhed: GOD – der er 12 plastre i posen, som rækker til en del gange, samtidig med at sprayen og tuben kun kræver et tyndt lag, for at give effekt. Produktet har en udløbsdato på et par år, og kan derfor anvendes året efter, hvis ikke det er opbrugt. De fås i tilpas tubestørrelser og en god håndfuld plastre.
Kvalitet: MEGET GOD – jeg har aldrig været bekendt med så effektivt et plantebaseret middel, og her mener jeg at dette er medvirkende til en top-kvaliteten, da man undgår hormonforstyrrende stoffer til især de helt små (+0 år).
Pris: GOD – når man ser på kvaliteten af produkterne, holdbarheden og effektiviteten, er det fantastisk godt givet ud med kun 76 kr. for 12 plastre, i alverdens farver og med sjove motiver for børn, der ikke mindst lindre og er plantebaseret.
Gelen er på 15 ml. til 59 kr. og sprayen på 20 ml. kan du lige nu få for 59 kr.

Anders fortsætter:

Vi har været så heldige at få lov til at teste de her lækre produkter fra Elli’s After Bite.


Vi har modtaget både spray, gel og plastre. Og alle 3 dele har i den grad været vældigt benyttet. Jeg er faktisk den eneste af os 4 herhjemme, der aldrig bliver stukket af myg eller andre insekter. William derimod – og til tider også Sofia – har været meget plaget af myggestik. Sprayen og gel har været en god start-lindring, men plastrene er helt sikkert favoritten for børnene, fordi det er som om der altid er et eller andet magisk ved plastre. Og nu hvor der så ovenikøbet også er forskellige motiver der på, så er det lidt som om, at der lige pludselig er opstået myggestik, som ikke rigtig var der.

Herhjemme er vi virkelig glade for at få lov til at være en del af testpersonerne. Vi tog også plastrene med da vi var på ferie i Tyrkiet, og det satte børnene også pris på.

I dette tilfælde bliver vurderingen af Elli’s After Bite følgende:

Nytteværdi: MEGET GOD, klart anbefales værdigt hvis man har prøvet lidt af hvert.

Holdbarhed: MEGET GOD, plastrene holder op til 10 timer. Og gel og spray virker med det samme.

Pris: GOD, jeg synes prisen er meget fair.

Kvalitet: MEGET GOD – Holdbarheden, kvaliteten og effekten der af i top klasse.


Anna fortæller:
Vi har fået lov at teste Elli’s after bite, hvilket har været helt perfekt her i sommermånederne,  med alle de flyvende små  kryb.

Vi har modtaget 3 forskellige produkter:

 • Elli’s after bite myggegel
 • Elli’s after bite børneplastre 
 • Elli’s after bite myggespray 

Plastrene lindrer mod kløe og skaber en barriere mod bakterier. De kommer med søde små motiver og har været hit herhjemme. Selvom Elli’s after bite plastre ikke er testet på hvepse stik, så gav vi Alfred et på, da han blev stukket af en hveps. Og her syntes vi altså at det lindrede. Det har nok været den kølende effekt i plastret der har hjulpet.

Gel og sprayen er gode til insektstik eller brændt sig på brændenælder og selvfølgelig også til de voksne. Som ikke vil rende rundt med et farverigt plaster på.

Alle 3 produkter hjælper også huden til at hele og er plantebaseret, hvilket der gør at de kan bruges fra 0 år. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg syntes at disse produkter er geniale, og vi har dem altid i tasken. Til hvis en i familien skulle blive stukket.

Holdbarhed: GOD – Vi syntes produkterne holder godt, og vi påføre efter behov. Plastrene har vi skiftet hver dag. 

Pris: MEGET GOD – Priserne er helt fair for det produkterne kan.

Kvalitet: MEGET GOD – super kvalitet og så er tuberne, plastrene og flasken fine og lige til at have med.


Mie afslutter:
“Vi har også testet Spray, gel og plastre fra Elli’s afterbite og det har været intet mindre end genialt. Vi er især fan af gel og plastrene. Sprayen har vi også testet, men synes, at det er nemmere at påføre gelen eller sætte et plaster på det udsatte sted.
Her i sommerferien har vi været rigtig meget ude – og faktisk hele to gange været på sheltertur. Der kan det ikke helt undgås, at der kommer en myg eller to forbi. Og så har det været genialt lige at kunne sætte et plaster på det udsatte sted – kløen stopper med det samme og det virker også til at stikket ikke rigtig udvikler sig.
Plastrene er nok mest velegnet til børn, som ikke kan holde sig fra at klø. Men kan også uden problemer bruges til voksne.
Vi har ikke kun brugt produkterne til myggestik. En dag på stranden var Anna så uheldig at træde på en bi, som selvfølgelig stak hende under foden. Vi fik fjernet broden og sat et plaster på. Det har også en eller anden psykologisk effekt, at de får det plaster på. Det gør bare ikke ligeså ondt.

Elli’s Afterbite er for os blevet en nødvendighed. Vi kan ikke undvære produkterne nu.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle som ind imellem løber ind i en myg eller en bi kan have nytte af disse produkter.

Holdbarhed: GOD

Plastre:

 • Stopper kløe og irritation i op til 10 timer
 • Kan anvendes af børn 0+ år
 • Virker indenfor 2 minutter
 • Naturligt aktivt stof (ikke en æterisk olie) og uden anti-histamin, hormon og amoniak
 • Vandtæt og åndbart materiale uden latex
 • Rejsevenlig og nem at have med på farten
 • Kan også bruges efter: væggelus, bidende fluer (klæg), mitter og brændenælde

Gel:

 • Stopper kløe og irritation indenfor 2 minutter
 • Kan anvendes af børn 0+ år
 • Fremmer hudens heling
 • Naturligt aktivt stof (ikke en æterisk olie) og uden anti-histamin, hormon og amoniak
 • Rejsevenlig 15 ml. tube og nem at have med på farten
 • Kan også bruges efter: væggelus, bidende fluer (klæg), mitter og brændenælder

Spray:

 • Stopper kløe og irritation indenfor 2 minutter
 • Kan anvendes af børn 0+ år
 • Fremmer hudens heling
 • Naturligt aktivt stof (ikke en æterisk olie) og uden anti-histamin, hormon og amoniak
 • Rejsevenlig 20 ml. flaske og nem at have med på farten
 • Kan også bruges efter: væggelus, bidende fluer (klæg), mitter og brændenælde

Pris: GOD – 89 kr. for plastre/gel samt 69 kr. for spray. Skal man ud og investere, så vil jeg anbefale at vælge plastre og gel som det første.

Kvalitet: MEGET GOD – Elli’s AFTER BITE fås som Plaster, Spray eller Gel – alle produkter er baseret på en ren og effektiv plante.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af invitationer fra Cloud Celebration