TEST af dukke Carla fra Paola Reinas “Amiga” dukkeserie CIHA.dk – Testfamilien
ANMELDELSE af Cirkusland

TEST af dukke Carla fra Paola Reinas “Amiga” dukkeserie CIHA.dk

Flere af vores testere har sammen med deres piger testet dukken Carla, fra mærket Paola Reinas som forhandles ved Ciha.dk.

Maria fortæller:

“Dukken er så fin og ægte i sit udtryk. Hun har livagtige øjne, lange øjenvipper og flot blond hår. Nova var helt betaget af hende, da hun pakkende hende ud, hvilket man jo godt forstår.

Carla er af mærket Paola Reinas, hun kommer fra deres Amiga dukkeserie. Hun kan bevæge arme og ben og hendes tøj kan tages af og skiftes. Det er muligt at tilkøbe nyt tøj til hende. Hun kommer i den fineste indpakning.

Nova har leget en masse med hende, og dukke-leg er en af de eneste lege hun kan fordybe sig i, hun er i hvert fald blevet puttet og ordnet til den helt store guldmedalje.

Det eneste jeg kan sætte en finger på er, at hun kommer med en lettere parfumeret duft, men Nova har på intet tidspunkt beklaget sig over dette og det tyder på, at det blot er hendes sarte mor, der ikke synes om duften.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Legetøj er der altid god værdi i, og det kan der bruges mange timers leg med.

Holdbarhed: GOD – Holdbarheden er der endnu ikke noget at sætte en finger på efter mange timers leg.

Pris: MIDDEL – Prisen for dukkerne i denne serie ligger på 399 kr., hvilket måske er i den høje ende for en mindre dukke, men til gengæld får man også en virkelig fin dukke, som er meget virkelighedstro i hendes udseende.


Katharina fortsætter:

“Isabella og Sofia har de sidste uger testet den smukkeste dukke fra Paola Reina. Dukken er 32 cm, lavet af vinyl, er CE mærket og fremstillet i Spanien og har de smukkeste skandinaviske detaljer med lyst hår, flotte øjne og lange øjenvipper. Håret er dejligt tykt og nemt at børste med medfølgende børste og derudover følger der også et sæt tøj med. Tøjet kan være lidt stramt og svært at få af og på, men dukkens arme og ben er nemme at bevæge rundt, så det er let nok for barnet selv at gøre. Der kan desuden tilkøbes ekstra tøj og sko til dukken, hvis man vil have lidt at vælge imellem.

Begge piger har været rigtig glade for deres dukke, og der er blevet leget mor, far og børn i timevis sammen. Dog blev Isabella lidt ked af, at hårbåndet gik i stykker efter kort tids leg. Dukken er af rigtig god kvalitet og har mange smukke detaljer og heldigvis havde vi i forvejen Ballerina dukken også fra Paola Reina, for der var rift om den nye fine dukke. Pigerne har hygget med at rede hendes hår, skifte hendes tøj og Sofia har kørt haven rundt med Carla i dukkevognen. Vi har i sandhed to ægte dukkemødre herhjemme, som var meget taknemmelige for dukken, som er med til at udvikle deres leg og sprog.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – At eje en dukke er jo ikke nødvendigt, men det gør de fleste små piger rigtig glade og styrker dem i deres leg.

Holdbarhed: GOD/MIDDEL – Efter to timer leg gik hårbåndet i stykker. De små roser gik op i syningen, så det var ikke så godt. Derudover er holdbarheden god.

Pris: MIDDEL – Prisen er okay i forhold til andre dukker, men i den høje ende.

Kvalitet: GOD/MIDDEL – Dukken er i god kvalitet og meget smukt håndværk, men tøjet er stramt på dukken og de små roser gik hurtigt op i syningen. Derudover synes både mine børn og jeg selv, at dukken lugter en del af parfume.


Anna fortæller:

“Carla er dukke mor med stort D – så da vi kunne få lov at teste en af de smukke Amiga dukker, fra Ciha.dk blev C ellevild.

image1.jpeg

Vi valgte den fineste dukke, med smukt tøj, lækkert hår og et perfekt navn – nemlig Carla.

image2.jpeg

Dukken måler 32 cm, har bevægelige arme og ben og så er hun lavet af vinyl. Som er fri for phthalater og er CE mærket. Hun kommer fra Spanien og har de fineste detaljer – som lange øjenvipper, livagtige øjne og det lækreste tykke hår.

image3.jpeg

Amiga dukkerne findes i forskellige etniske udseender, mørk hårede, rødhårede, blåøjede, brunøjede mm. 

image4.jpeg

På Ciha.dk findes der flere forskellige sæt tøj til Amiga dukken, så man kan få flere timer til at gå med leg og tøjskift.

image5.jpeg

Pga. de bevægelige arme og ben, er det super nemt for Carla selv at skifte tøj på dukken.

Og så er det ikke kun Carla, der leger med Amiga dukken. Alfred putter hende i dukkevognen, kører tur med hende og mader hende. Men vil dog sige at dukken gør sig bedre for børn i 3+ alderen.”

image6.jpeg

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – I enhvers pigelegetøjs samling, findes næsten altid en dukke. Så er denne Amiga dukke en god idé.

Holdbarhed: MEGET GOD – Dukken har holdt herhjemme i vores test periode. Både til at Alfred og Carla har leget meget med hende.

Pris: GOD – Amiga dukken koster 399,- hos Ciha.dk hvilket jeg egentlig synes er en meget fair pris for en dukke i den kvalitet, som er så smuk og fin.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er en virkelig lækker kvalitet de spanske dukker har. Både krop, hår og tøj.


Bianca fortæller:

“Min datter Alva på 2 år har været så heldig at få lov til at teste den smukke Paola Reina dukke Carla.

Jeg har flere gange set dukkerne fra Paola Reina på de sociale medier, og synes simpelthen, at de er så smukke. Dukkerne er fremstillet i vinyl. De er fri for phthalater og så er de CE mærket.

Dukken kommer i en fin lille æske med en lille kam til det smukke kraftige hår.

Da vi modtog og åbnede pakken, blev min datter meget glad. Hun er en rigtig dukkemor, og det er virkelig det, der hitter for tiden. Hun forelskede sig straks i smukke ”Carla” og ville lege med den med det samme.

Med ordene “wauw” og “miiin” kunne jeg konstatere, at hun synes, at dukken var lige så fin, som jeg synes.

Dukken har let bøjelige arme og ben, så man kan skifte tøj på den. Den er ikke for lille og ikke for stor. Med sine 32 cm er den helt perfekt til mindre børn.

Man ser tydeligt, at den er produceret af kvalitets materialer. Dukken er meget naturtro i udseendet samtidig med, at den har så mange andre smukke detaljer. Man kan se, at der er kræset for detaljerne. Den har en let duft af naturlig vanilje.

Vi vil helt sikkert anbefale dukken til andre små dukkemødre/fædre derude. Den er så fin og tanken om, at den er produceret af ikke skadelige materialer, betyder meget for os. Vi går generelt efter produkter af den slags til vores piger.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi : MEGET GOD – Det bliver nemt til mange timers leg med den meget fine dukke.

Holdbarhed: MEGET GOD – Dukken kan bruges i mange år. Den kan nemt tørres af med en fugtig klud og så er den som ny.

Pris : GOD – Dukken koster 399,- kr. , hvilket jeg synes er en god pris for så fin en dukke.

Kvalitet : MEGET GOD – Kvaliteten er meget god. Man mærker og ser tydeligt, at den er produceret af kvalitets materialer.”


Louise afslutter:
“Vi modtog testen med den fine spanske Carla-dukke et par dage inden Benediktes 3-års fødselsdag. Og da hendes store ønske var endnu en dukke, var det jo oplagt at pakke dukken ind som en ekstra fødselsdagsgave.
Carla er en dukke i serien fra Amiga, som er spansk producerede dukker i meget meget fin kvalitet og med mange fine detaljer. Dukken kommer i den fineste æske i kraftig kvalitet med gennemsigtigt låg – præcis som man forventer en rigtig kvalitetsdukke.
Til Carla følger der en lille lyserød børste, som kan bruges til at redde hendes hår, og det tøj hun har på på billedet. Man kan dog købe mere tøj til hende på CIHAs hjemmeside. Et sæt tøj koster omkring 200 kr.
Benedikte blev utrolig glad for den livagtige dukke, og den blev straks taget i brug. Det fine lille dukke-ansigt blev studeret nøje. Dukken har nemlig “rigtige” øjenvipper, små fregner, nogle meget smukke øjne og et kraftigt hår. Helt anderledes fra de almindelig lidt kedelige skaldede dukker hun ellers har.
Carla måler 32 cm, hvilket viste sig at være en ret god størrelse til Benedikte på 3 år. Den er nem at håndtere, og hun kan selv tage tøjet af hende og give hende det på igen. Benedikte har også brugt rigtig meget tid på et redde og sætte det lange fine hår med den medfølgende børste.”
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Legeværdi: MEGET GOD – Benedikte har en alder nu, hvor hun bruger rigtig lang tid på at lege med sine dukker. Det er som om, at hun godt ved, at Carla er en ekstra fin dukke, så hun bliver passet lidt ekstra godt på.
Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – der er ingen tvivl om, at der er tale om en rigtig kvalitetsdukke med en meget høj detaljegrad. Jeg vil dog mene, at børnene skal være mindst 3 år for at kunne passe ordentligt på dukken. Man skal fx være lidt forsigtig med de fine øjenvipper, hvor jeg tænker at et helt lille barn måske kunne få lyst til at hive dem af. Det kan dukken ihvertfald ikke holde til 🙂
Pris: GOD – Carla som vi har modtaget hende – med et sæt tøj på – koster 399 kr. hos CIHA. Jeg synes prisen er meget passende, da dukken er så fin og gennemført. Man kan dog også købe dukkerne i undertøj på hjemmesiden til en lidt billigere pris.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANMELDELSE af Cirkusland