TEST af campingferie for begyndere – Testfamilien
TEST af dukke Carla fra Paola Reinas "Amiga" dukkeserie CIHA.dk

TEST af campingferie for begyndere

Vi har tidligere delt tre indlæg om familier fra testfamilien.dk der har været på campingferie.

Læs disse her: Råbjerg Mile, Henne Strand og Eriba på tur.

Vi har sendt yderligere tre familier afsted og deler samlet deres oplevelser her som afslutning på vores lille campingturne.

Rikke fortæller:

“Vi har været så heldige, at få lov til at teste en campingvogn i absolut luksusklassen. Vognen er indrettet med forældreafdeling i den ene ende med komfortabel dobbeltseng. Og den seng var virkelig god altså – både større og bedre end den seng vi har herhjemme. Der er ligeledes både toilet og bad i campingvognen. I den forreste del, er der køjesenge, hvortil der kan lukkes af. Vognens midte er udstyret med en stor siddegruppe og et veludstyret køkken, hvor der er god plads til madlavning. Siddegruppen er ideel til hygge med et brætspil, en middag eller noget helt tredje. Gruppen kan ligeledes omdannes til ekstra dobbeltseng. Vi er virkelig imponeret over den luksus som campingvognen rummer. Der er automatisk styring af varme/kulde og vognen har endda gulvvarme.

Vi har været i vognen i 7 dage i den første uge af sommerferien. De første par dage bød på godt vejr. Her blev forteltet lynet op og vejret blev nydt. Ungerne løb i pendulfart fra legeplads til fodboldbane til fortelt. De efterfølgende dage var vejret knap så godt. Her var det mere ideelt at opholde sig i campingvognen. Der blev slappet af foran tv’et, lavet varm kakao mm.

Stort set alle måltider, blev lavet i campingvognen. Vi fik naturligvis grillet en del, men der var også mulighed for, at lave diverse retter i vognen, der var både kogeplader og hele 3 stks, kaffemaskine, stort køleskab og fryser. Har man brug for en ovn, kan man altid finde en i fælleskøkkenet, som man kan anvende.

Jeg har undervejs i opholdet postet forskellige billeder på min instagram profil. Der er mange der kommenterer med, at deres bedste ferie barndomsminder er fra campinglivet. Det er også her jeg har mine bedste minder fra ferier – på campingpladser. Der er bare en hel unik stemning og hygge. Efter denne ferie, overvejer vi seriøst, om vi skal investere i en campingvogn når baby er blevet lidt større.

Alle campingpladsens faciliteter er også blevet benyttet – alt fra badelandet, krearummet, legerummet, boldbanen og legepladsen. Det er en skøn plads med meget hjælpsomt og venligt personale. Campingpladsen fremstår meget ren og yderst velholdt, hvilket også er vigtigt for os.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG. Vores vurdering af Moluk produkterne fra Andemors verden:

Nytteværdi: MEGET GOD – Ferie og kvalitetstid er vigtigt i en travl hverdag. Og det er bare ikke det samme, at holde ferie derhjemme.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det var nemt at mærke, at det var en luksusvogn, som vi var på ferie i. Vi manglede ingenting.

Pris: MEGET GOD. Prisen er virkelig god. Man behøver ikke nødvendigvis selv at investere i egen campingvogn, da campingvognen kan lejes på pladsen.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er virkelig i top. Campingvognen udstråler luksus både inde og ude. Der var ikke en finger at sætte på noget hverken på campingvognen eller campingpladsen.


Line har testet vognen på Råbjerg Mile og det samme har Trine.

Line fortæller:

“Vi var meget spændte på, hvordan det skulle gå med 2 børn på hhv. 1 og 4 år i en campingvogn. Heldigvis var det en meget positiv oplevelse og vi havde nogle dejlige dage på Råbjerg Mile Camping.

Vi har ikke prøvet at campere før, men jeg må indrømme, at det er noget mere behageligt og afslappende end forventet. Campingvognen er udstyret, så den passer perfekt til en familie på fire, og har alt, hvad man skal bruge af service, dyner, puder, komfur, køleskab, fryser og toilet.

Campingvognen er indrettet med dobbeltseng, en køjeseng og et spiseområde (hvor man har mulighed for at lave en ekstra soveplads). Dobbeltsengen er rigtig fin og med rigelig plads og de to små havde hver deres køje i den anden ende af vognen – særligt vores store pige på 4 syntes det var vældigt spændende at sove i den øverste køje.

Campingvognen er udstyret med et fint lille køkken, så vi kunne lave mad i vognen.

Om aftenen og natten er der mulighed for at tænde for et centralvarmesystem i vognen. Det blev dog ikke nødvendigt, da vi var så heldige at have rigtig fint vejr. Der er også et toilet, hvilket virkeligt er praktisk, når man har en pige på 4 år, der ofte skal op at tisse om natten.

Der er et stort lækkert fortelt, som vi brugte til at spise i og til at ligge og slappe af i om aftenen, når pigerne sov. Teltet kunne opvarmes om aftenen med en gasovn.

Den praktiske vogn blev rammen om en rigtig god ferie. Når man er på camping er man sammen på en helt anden måde end ellers. Det bliver helt hyggeligt at gå op og tage opvasken sammen og det her med at gå op i fælleshuset og børste tænder er også hyggeligt. De fælles faciliteter på campingpladsen (køkken, bade og toiletter) var pæne og rene. Hver morgen startede med vi hentede friskbagte rundstykker ved minimarked.

Råbjerg Mile Camping er en hyggelig campingplads, der er placeret, så det er i cykelafstand fra hyggelige Skagen og en masse fantastiske naturoplevelser.

På selve campingpladsen er en stor legeplads, inden- og udendørspool, minigolf og go-carts, så de dage hvor vi bare ville slappe af på pladsen var der masser af underholdning for pigerne. Særligt det indendørs vandland var et hit. Det er bestemt ikke sidste gang vi skal holde ferie i en campingvogn.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Camping er bare ren kvalitets tid, og c’go vognen fra Dethleffs er bare den perfekte ramme for en 4 personers familie.  

Holdbarhed: MEGET GODCampingvognen fremstår gennemtænkt og med gode løsninger. Niveauet af kvalitet gør også, at man fornemmer, at det er en vogn der kan holde til mange års brug og masser af oplevelser.  

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten var virkelig høj. For os der ikke er vant til at være på camping var vi virkelig overraskede over, at man kan få den form for luksus i en campingvogn. Særligt syntes jeg at køkken og toilet fungerede virkelig godt og hygienisk.

Pris – MEGET GOD: Camping er en prisbillig måde at holde ferie på, dels fordi campingpladser ikke koster så meget at overnatte på, men også fordi campingpladsens store udbud af gratis aktiviteter for børnene gør, at man ikke nødvendigvis skal ud op betale for en helt masse andre attraktioner, mens man er afsted


Trine afslutter:

“Ja, vi var så heldige at kunne få lov til at teste en campingvogn i Råbjerg Mile. Den ligger fast på camping pladsen, med fortelt allerede sat op. Det vil sige at man ikke skal røre en finger, ihvertfald ikke andet end at få sine egne ting frem og tilbage fra bilen. Det er da lige noget man kan holde til!
Da vi ankommer får vi udleveret nøglekort og mødt at søde, rare mennesker. Vi finder hen til pladsen hvor campingvognen ligger. Vi når lige og låse den op, så står den rare mand fra informationen og siger velkommen, klar til at vise os rundt. Sådan en campingvogn kan jo en ting og to man ikke lige ved noget om, hvis man ikke er vant til det!
Hverken min mand eller jeg er campister, så det var nyt for os. Alt blev fortalt og hvis der var noget skulle vi bare komme!
Vores førstehånds indtryk af det hele var, bare rigtig godt! Både af pladsen og af telt/campingvogn. Forteltet og campingvognen fremstår ny og lækker! Den er ikke slidt, den er lys, hyggelig og der er at hvad man behøver! Det er nu fedt at komme på ferie og så er alt bare lige som det nu skal være! Der var pynte ting, puder, tæpper osv. Man følte sig hurtig hjemme. Vi havde selv taget LED bloklys med, til om aftenen når vi skulle sidde ude i forteltet mens drenge sov.  Det fungerede rigtig godt! Verdi, “levende lys” og camping hygge:)
Oliver og Oskar elskede at der var køjesenge. Oliver tog den øverste og Oskar den nederste. Det lille gardin/forhæng de lige kunne trække for, var prikken og i’et. Med et havde de lige en hule. Udover køje sengene var der også en dobbelt seng. Ikke en man første skulle til at “lave” udfra spise pladsen, stort plus! Så ingen bøvl der!
I campingvognen var der også toilet, et fint lyst et, med et godt stort spejl. Både i forteltet og inde i campingvognen var der mulighed for at tænde for varme. Vi brugte dog kun den i forteltet, da der blev lidt kølig sidst på aftenen. Selv forteltet var dejlig stort med massere af plads. Det var udstyret med bord, 4 stole, højstol, lille reol og så var der gardiner så man lige kunne trække for.
Jeg havde faktisk ikke de helt store forventninger, til vores lille mini ferie i campingvognen. Jeg selv er sejler pige og har sejlet til jeg var ca 20 år. Men har aldrig tænkt på camping som noget for mig! Selvom mange måske vil sige at de to ting minder meget om hinanden.
Dog må jeg sige at vi havde SÅ god en tur! Drengene elskede det og ja, jeg kan nok heller ikke udelukke at vi skal afsted en anden gang! Drengene snakker stadig om turen!
Og så lå den bare godt! Tæt på bygninger med toiletter, flot nyere køkken osv. Der var også en stor fin legeplads og mini badeland! Der kunne drengene ha’ brugt mange flere timer.
Så der var massere at give sig til på selve camping og ellers kan man være i Skagen på 15/20 min. Det brugte vi også tid på en af dagene, så hyggeligt trods lidt regnvejr.
Alt i alt sidder vi faktisk bare tilbage med følelsen af en rigtig god oplevelse og flere dejlige sommerferie minder!
Vi skulle snildt finde på at tage afsted, det var jo så let og lige til!
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle kan bruge sådan et ophold/denne måde at holde ferie på. I alle aldre, børnefamilier, bare som par uden børn, ældre osv.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten fejler intet. Vi har ikke noget at sætte en fingere på. Alt fungerede som det skulle, intet i stykker.

Pris: GOD – Her kan de fleste være med, det er ikke så dyrt at bo på camping. Man kan jo leje som denne vi boede i eller man kan komme med sin egen vogn.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af dukke Carla fra Paola Reinas "Amiga" dukkeserie CIHA.dk