TEST AF COLGATE MED FOKUS PÅ NYHEDEN “COLGATE KIDS, 6-9 ÅR” – Testfamilien
TEST af Colgate med fokus på nyheden “Colgate Kids, 0-5 år”

TEST AF COLGATE MED FOKUS PÅ NYHEDEN “COLGATE KIDS, 6-9 ÅR”

Flere af vores testfamilier har testet én af to nye  børnetandpastaer og andre mundplejeprodukter fra Colgate. Denne test har fokus på nyheden Colgate Kids 6-9 år. Der er lavet en særskilt test på Colgate kids tandpasta 0-5 år – læs den her.

Nadja fortæller:
“Vi modtog den dejligste pakke med en masse skønne produkter fra Colgate, hvilket vakte stor glæde, da det i forvejen er vores foretrukne mærke inden for tandpleje. Vi blev især nysgerrige på den nye børnetandpasta for de 6-9-årige, som skifter farve fra gennemsigtig til blå, når man har børstet længe nok. Drengene kunne ikke komme hurtigt nok i gang med at prøve den!
Heldigt for dem var der også seje elektriske Batman-tandbørster med i pakken, og så var de klar!
Tandpastaen er virkelig, virkelig smart. Det er simpelthen genialt tænkt af Colgate! Det er vildt motiverende for børn at se tandpastaen skifte farve, og så gider man godt lige få børstet tænder i lidt ekstra tid eller i hvert fald den tid, det tager. Drengene melder også, at smagen er rigtig fin! De synes ikke, en tandpasta må være for stærk, og den her lever til fulde op til dette. Til de interesserede kan mor her kan tilføje, at flourindholdet er 1450 ppm.
Den anden nyhed er tandpastaen for børn fra 0-5 år. Dem har vi ikke nogen af herhjemme, men drengene har en sød kusine på 1 år, som testede den for os. Det forlyder, at den er godkendt, og at hun efter endt tandbørstning blev ved med at tygge i tandbørsten, så vi må konkludere, at hun kunne lide, hvad hun smagte 😉
Vi er bestemt ikke blevet mindre fans af Colgate herhjemme efter denne test, og giver de nye produkter vores varmeste anbefalinger!”
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: MEGET GOD – tandpasta kommer vi ikke udenom, at vi alle har brug for på daglig basis!
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – tandpastaerne er drøje i brug og med god smag, som børnene kan lide.
Pris: MEGET GOD – fornuftige priser for gode produkter.

Heidi fortæller:

“Luca og Matti har fået lov at teste de nye tandpasta’er fra Colgate som ramte butikkerne i uge 36, 2019.

Prisen er 18.95 kr pr. Stk.


Vi er i forvejen kæmpe store fans af Colgate og heldigvis blev vi alle forkælet af Colgate.

Colgate har som sagt sendt 2 nye børnetandpasta’er på markedet.

Den ene er til børn i alderen 0-5 år, med naturligt frugtsmag af appelsiner. Tandpasta’en er uden kunstige smagsstoffer, den er børnevenlig og med rette mængde flour til alderen.

Matti er kommet i alderen, hvor han gerne selv vil være med i processen med at børste tænder, putte tandpasta på og styre det hele. Står det til ham, skal der puttes tandpasta på hele tiden. Det må betyde at han synes det smager godt.

Jeg smager altid på tandpasta’en når det er ny tandpasta (ja lidt curlingmor er man vel). Jeg synes smagen er lidt tynd, men jeg tænker det hænger sammen med, at det er naturlig smag og ikke kunstig smagsstoffer. Men Matti kan godt lide det og det er det vigtigste.

Derudover er der kommet en ny tandpasta til de 6-9 årige børn. En tandpasta som virkelig fortjener noget opmærksomhed. Colgate har virkelig skudt papegøjen med denne tandpasta.

Tandpastaen er gennemsigtig med små blå prikker i. Det smarte ved tandpastaen er at den skifter farve til blå når tandpastaen bliver aktiveret og man har børstet tænderne længe nok, så plak m.v. bliver fjernet fra tænderne, forstærker tænderne og forebygger karies.

Det inkluderer barnet i processen, og er med til at forkorte de lange 2 minutter tandbørstningen tager. Det gør det sjovt for barnet at se hvornår tandpastaen ændrer farve.Derudover fik drengene nye tandbørster. Luca fik en elektrisk tandbørste som han har spurgt om længe, og den faldt virkelig i god jord.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD –  at passe på sine børnetænder er vigtigt og kan hurtigt blive en sur tjans morgen og aften. Men smag og funktion gør det til en bedre og nemmere oplevelse.

Holdbarhed: MEGET GOD – Som altid er produkterne drøje i brug og holder længe.

Pris: GOD – prisen er 18.95 kr pr. stk. Hvilket er en normal pris for børnetandpasta

Kvalitet: MEGET GOD – Colgate er altid god kvalitet og med den nye funktion med at det skifter farve, løfter det børnetandpasta til et nyt niveau.


Marck Fortæller:

“Vi har stort set, altid brugt Colgate i min familie, dog aldrig til mine børn, før nu. Colgate er kommet, godt efter det, i forhold til mine børns tandpastasmag, med 2 sprit nye tandpaster til børn.

Den første er fra 0-5 år

Den hjælper med, at beskytte mod hulrum og styrker emaljen

Desuden er mine unger, vilde med den lækre naturlige frugtsmag, selv jeg sys, den smager godt.

Ingen tilsatte sødestoffer eller farver

Flourindhold er på 1000ppm

Den anden er fra 6-9 år

Farveskiftende tandpasta, der skifter farver, fra hvid til blå, jo længere du børster, det gør det sjovt for ungerne og de elskede, at børste tænder og holdte nøje øje med, hvornår den skiftede farve.

Den reducere plak, styrker og forhindre karies i tænderne.

Flourindhold er på 1450ppm

Min konklusion er, at jeg nok aldrig, skifter fra Colgate, er desuden blevet vild, med deres mundskyl og ungerne elsker, deres nye seje Batman og Trolls tandbørster, vi fik med.

Vores vurdering bliver MEGET god over hele linjen.


Mie fortsætter:

“Vi har også haft fornøjelsen af at teste et lækkert udvalg af produkter fra Colgate. 
Fokus var på den nye børnetandpasta fra 6-9 år. Faktisk er Anna 10 år, men hun ville altså ikke gå glip af at prøve den. Den skifter nemlig farve, jo længere tid man har børstet og det er virkelig smart. Vi har tidligere haft problemer med at finde tandpasta, som ungerne kunne lide. Men efter at vi har fået denne har det på intet tidspunkt været problemer med at få børstet tænder. Magnus er også super glad for den batteridrevne tandbørste hvor Anna foretrækker den almindelige. Vi børster stadig deres tænder efter – men de klarer faktisk tandbørstningen ganske udemærket på egen hånd selv efterhånden.
Det smarte ved tandpastaen er, at der er nogle små farve elementer i, som aktiveres jo længere man børster. Så kunsten er at få skummet helt blåt, så du ved, at du har børstet længe nok.
Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en nødvendig at pleje sine tænder – så tandbørster og tandpasta kan man ikke undvære.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – Vores tandpasta er efter 3 uger endnu ikke brugt op og den bruges af to børn morgen og aften. Derudover er den lavet så den lever op til de krav der stilles til børnetandpasta til børn i den alder (med flourindhold på 1450ppm).

Pris: GOD –  omkring 20 kr. for en tube, hvilket er en helt fair pris.

Anders afslutter:

“I forbindelse med lanceringen af nye produkter fra Colgate har vi været så heldige at få lov til at teste både nye og eksisterende produkter.

Vi har modtaget både mundskyld, tandtråd, tandstikker, tandpasta til voksne og børn samt almindelige og elektriske tandbørste.

Hovedfokus har været på det nye børnetandpasta. Og da Sofia og William er 7 & 8 år, har vi naturligvis fået tandpastaen der dækker fra 6-9 år.

Tandpastaen er så smart, den skifter nemlig fra gennemsigtig til blå når børnene har børstet tænder i de anbefalede 2 minutter. Vi har ikke normalt problemer med at få ungerne til at børste deres tænder eller at lade os gøre det, men de synes det er langt sjovere nu, hvor de også selv kan følge med i, om der er børstet tænder længe nok.

Udover at have testet tandpastaen (med flourindhold på 1450ppm), har vi også testet elektriske tandbørster. Og dem var børnene ret vilde med.

I dette tilfælde bliver vurderingen af Colgates nye tandpasta følgende:

Nytteværdi: MEGET GOD, specielt hvis man har børn der skal overtales til at få børstet tænder i lidt længere tid. Nu kan de selv se hvornår man er færdig.

Holdbarhed: MEGET GOD – det er tandpasta, så det har en rimelig holdbarhedsdato.

Pris: GOD, jeg synes prisen er meget fair. Vi har fået 3 styks for ca. 60 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten af børnetandpastaen er mere end godkendt. Og den er børnevenlig.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Colgate med fokus på nyheden “Colgate Kids, 0-5 år”