TEST af udstyr fra Tabletcovers.dk (perfekt til en lang køretur med børn) – Testfamilien
Kragerup Gods - overnatning med morgenmad

TEST af udstyr fra Tabletcovers.dk (perfekt til en lang køretur med børn)

Mie har sammen med ungerne testet en række udstyr fra Tabletcovers.dk.

Tabletcovers har et kæmpe udvalg af etuier, covers og andet tilbehør til Ipads / tablets på det danske marked. De er søstershop til Mobilcovers.dk der har tilsvarende udvalg blot til mobiltelefoner.

Mie fortæller:

“Ipads og mobiltelefoner er kommet for at blive. Det må vi blot erkende. Hjemme hos os er røget adskillige skærme igennem tiden, så derfor er det super vigtigt at kunne beskytte vores udstyr bedst muligt. Udover det bruges ungernes Ipads i mange situationer, i sofaen, på værelset og på køreturen. Så lidt hjælpemidler til at kunne gøre oplevelsen mere “behagelig” for ungerne er jo et kæmpe plus. Sidst men ikke mindst, så er det ikke altid at forældrene gider at høre på de samme youtubekanaler eller spil, som ungerne gør – så et par gode hovedtelefoner er også altid en god ide. Udover diverse ladere og andet tilbehør, så kan Tabletcovers.dk hjælpe med alt dette.

Vi har testet et blandet udvalg og jeg fremhæver her vores favoritter”

Beskyttelsescover til Ipad – pris 249 kr. 

Magnus har testet et helt særligt cover til sin Ipad. For selvom der er cover på, så kan det stadig ske, at den ryger en tur på gulvet i ny og næ. Og det er ikke altid at skærmen er godt nok beskyttet. Vi har haft adskillige covers igennem tiden – men dette er det bedste vi til dato har haft. Der er nemlig også en beskyttelsesskærm foran.

Den ydre del af coveret er lavet i hårdfør silikone og den indre del i stærk plastik, og det er en yderst beskyttende kombination.

Udover holdbarheden er coveret udstyret med en funktionel aftagelig 360 graders fod, der gør det nemt at sætte din Ipad som du vil.

Coveret har beskyttelsesfilm i plastik, som er påsat forsiden – derved mindskes risikoen for at få skrammer eller ridser.

Alle indgange er beskyttet mod sand og støv, hvilket gør at man kan tage Ipaden med ud i naturen.

Overfladen på coveret giver et behageligt og godt greb om din tablet. Der er mulighed for at tilslutte både hovedtelefonstik og oplader, mens coveret er på. Vi er fans!

Ipad holder til nakkestøtte eller væg – pris 279 kr. 

Magnus har derudover testet en super smart holder til Ipaden.

Den er super nem og let monterbar og genial til en længere køretur!
Holderen er designet, så man både kan have tabletten i stående eller liggende retning. Derudover er der mulighed for at vippe tabletten til den mest brugervenlige vinkel i holderen.

Den er smart fordi den kan bruges både på væggen og i bilen.

Hovedtelefoner

Både Anna og Magnus har testet hver til par hovedtelefoner.

De afspiller stereolyd i høj kvalitet trådløst fra telefonen eller Ipaden.

Anna er begyndt at stille visse krav til kvaliteten af det udstyr hun bruger og derudover HADER hun, når hun løber tør for strøm. Med 12 timers kontinuerlig musik på én opladning så er pigen glad og tilfreds.
Styr musik-afspilningen og besvar opkald med knapperne og mikrofonen, som er praktisk placeret på ørekoppen.

Lyden kan som sagt nydes trådløst uden unødvendig støj i over 12 timer, og en fuld genopladning tager kun 2 timer. Der medfølger et  kabel så man kan lytte til musik, så længe man vil med kablet tilsluttet. De er nemme at tilslutte via bluetooth.

Magnus har også testet et par hovedtelefoner. Men har har valgt at have ledning i. Han har testet EKIDS MARVEL GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 ON-EAR HEADSET – HOVEDTELEFONER – pris 249 kr. 

Hovedtelefonerne er i super god kvalitet og bøjlen er justerbar. Selve hovedtelefonen er med en blød og behagelig polstring.

Der er indbygget volume reduktion og ørepuderne er tilpasset til mindre ører, da der lagt vægt på at de skal passe til børn.

Hovedtelefonerne passer til alle mobile enheder, såsom smartphones, tablets, laptops og håndholdte konsoller.

Vil anbefale jer, at tage et smut forbi Tabletcovers.dk – hjemmesiden er super nemt delt op, så man kan søge udfra hvilken enhed man har. Der er også billige ladere og adaptere til bilen. Så tjek det ud her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kragerup Gods - overnatning med morgenmad