CHICK CAMP og SMALL GROUP hos WOD WITH BERG – Testfamilien
TEST af silikone-ler fra SILLY DOH (MED TESTERE MELLEM 4-6 år)

CHICK CAMP og SMALL GROUP hos WOD WITH BERG

4 kvinder fra Testfamilien.dk har de sidste 7 måneder fulgt to forskellige forløb hos WOD with BERG.
WOD with BERG holder til i Slagelse på Tjørne Alle 12, hvor de netop har åbnet et helt nyt WOD with BERG GYM. Personerne bag er Søren, som er uddannet personlig træner og er ved at uddanne sig til fysioterapeut.
Mikala, som også er Sørens kæreste har 8 års erfaring med træning på højt niveau. Hun startede med styrketræning, og da det blev kedeligt, kastede hun sig ud i CrossFit, som hun har dyrket på konkurrenceniveau. Derudover har hun har også beskæftiget sig med vægtløftning, og hun er lidt af en nørd, hvad angår teknik.

Mie V fortæller:
“Jeg valgte at starte et personligt træningsforløb, hvor jeg deltog i en Chick Camp sammen med 3 veninder, fordi jeg har haft svært ved at finde motivationen til at komme rigtig igang med at træne efter min anden graviditet.
I en travl hverdag som selvstændig og med to små børn har træning ikke været prioriteret de sidste par år og det ønskede jeg at ændre.
Min målsætning for forløbet var at få et større overskud i hverdagen, samtidig med at blive strammet lidt op og smide de sidste par graviditetskilo som drillede.
Vi valgte at starte på Chick Camp hos WOD with BERG, fordi at deres koncept skiller sig lidt ud fra andre. Man træner udendørs og i det nye GYM, hvilket gør det super hyggeligt, men også meget mere personligt.
Det er en kæmpe kontrast til at træne i et fitnesscenter, hvor man står på et hold sammen med en instruktør og 25 andre. På Chick Camp er man kun 10 personer, hvilket betyder, at der er tid til personlig coaching og opfølgning. Her bliver man ikke bare én i mængden. Det var det jeg havde brug for, fordi jeg har brug for at blive presset lidt i min træning.
Derudover har selve opbygningen af forløbet også været super godt sat sammen. Der er aldrig en workout, der er ens og der er fokus på at styrke alle muskelgrupper.
Øvelserne er inspireret af cross fit og funktionel træning.
At starte på et personligt træningsforløb har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid. Nu er vi 4 veninder, der har gået sammen, hvilket har været med til at give lidt ekstra motivation, fordi man har kunne støtte og konkurrere lidt mod hinanden.
Et Chick camp forløb koster 2500 kr. For 10 uger.

Det får du

  • 10 UGERS FORLØB
  • 2 UGENTLIGE TRÆNINGER
  • SOCIALT SAMVÆR MED ANDRE KVINDER PÅ SAMME NIVEAU SOM DIG
  • 1,5 TIMES KURSUS I KOST
  • GRATIS KETTLEBELL
  • MULIGHED FOR SPARRING MED PERSONLIG TRÆNER 24/7
Det har været alle pengene værd og jeg kan varmt anbefale andre at prøve det, hvis man ønsker en sundere livsstil.

Nanna fortæller:

“Med et sommerbryllup i sigte fandt jeg motivationen til at komme i gang med at træne igen. Efter mange år med rigtig meget spinning og fitness kom to graviditeter i rap som en perfekt årsag til en tiltrængt træningspause. Jeg faldt over Chick Camp hos WOD with BERG, da en veninde lokkede, og det var lige det skub bagi, jeg havde ventet på; jeg var klar til at blive bryllups-fit.

Sammen med tre veninder startede vi på et 10 ugers træningsforløb to gange om ugen hos Søren og Mikala sammen med 6-8 andre kvinder – alle med forskellige udgangspunkter, men med et fælles ønske om at gøre noget godt for os selv.

Min målsætning var at få strammet op og måske endda smide et par kilo, men jeg fik meget mere end det i løbet af de 10 uger; Jeg fik nemlig lysten til at træne tilbage, mærkede, hvordan min krop blev stærkere, gjorde noget godt for mig selv og fik tid sammen med mine veninder.

Trods adskillige timer og tusindvis af kilometer på en spinningcykel, så har jeg aldrig for alvor set effekten af det hårde arbejde på min krop. På bare 10 uger hos WOD with Berg kunne jeg tydeligt se og mærke forskel på min krop. Træningen hos Søren er funktionel og cross fit-inspireret, ikke to træninger har været ens og på bare en time formåede vi at træne hele kroppen godt igennem. Søren er kompetent og professionel i sin sammensætning af øvelser og instruktioner, og han formår at få alle til at føle sig tilpas på holdene.

For mig er det blevet en ny, dejlig afhængighed. Jeg kan på det varmeste anbefale at booke et træningsforløb hos WOD with Berg – gerne med en veninde, da det motiverer ekstra at have en at mødes med og måske konkurrere lidt med. Og jeg var klar til den største fest i mit liv.


Chick Camp som førte til Small Group #FAB4

Trine fortæller:

“Vi har været igang med et Small Group forløb hos WOD with BERG de sidste par måneder. Vi startede som en fortsættelse af Chick Camp, som vi har kørt i foråret.

Vi valgte Small Group, som er et personligt træningsforløb, hvor man mødes x antal gange om måneden. Vi fire piger kendte hinanden i forvejen, og derfor giver det ekstra motivation at møde op til træning. Når vi kun er 4, er der rigeligt med tid til at få styr på den rette teknik ift. de forskellige øvelser og Søren er god til at hjælpe én, uden at man føler sig som en idiot.

Det fedeste er nok, at vi altid har haft det hammer sjovt til træning og at ikke to programmer har været ens. Jeg har stort set hver gang tænkt, at det var en fed træning og et godt program. Vores træninger foregår udenfor eller i det nyåbnede GYM. Jeg elsker at være ude, men ved, at jeg vil sætte pris på at komme ind til vinter. Jeg synes selv, at jeg er blevet stærkere. Jeg havde et dumt knæ, som – skønt flere operationer – ikke tillod mig feks. at lege på gulvet med børnene – det kan jeg nu. Jeg har også fået en bedre holdning pga. en stærkere ryg.

Søren er mega god til at presse én, holde gejsten oppe og motivere. Sørens programmer har været skræddersyet til os og passet rigtig godt. Stemningen har været præget af god humor og konkurrence og vi har glædet os hver gang vi skulle afsted. Jeg synes især, at jeg har lært min krops egne begrænsninger og formåen – og det er fedt. Jeg kan kun anbefale et forløb hos WOD with BERG.


Mie I afslutter:

“Da jeg havde kastet mig ud, at jeg skulle gennemføre hele to Nordic Races i 2019, så var der ingen vej uden om – jeg måtte igang med noget træning. Da de skønne tøser ovenfor spurgte om jeg var frisk på at joine dem til Chick Camp, så takkede jeg hurtigt JA TAK.

Efter vores Chick Camp, som var en super god måde at blive klar til Nordic Race (som du i øvrigt kan læse om hvordan gik i maj HER og i septemner HER), så ville vi gerne fortsætte vores træning.

Personlig træning kan ofte være lidt dyrt, derfor indgik vi en aftale om en Small Group, hvor vi kunne dele vores træner Søren.

Det gør rigtig meget, at du har nogen af træne sammen med. Der er andre du står til ansvar overfor udover dig selv. Derudover er det hyggelig samvær, så du glemmer faktisk lidt at du er kommet for at træne. Vi har også formået at mødes et par gange om ugen på egen hånd. Så selvom vi måske kun har brug 1 personlig træning i den pågældende uge, har vi fortsat fået trænet 2-3 gange om ugen.

WOD with BERG tilbyder disse forskellige former for træning:

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af silikone-ler fra SILLY DOH (MED TESTERE MELLEM 4-6 år)