På pakkekalenderindkøb i Vestsjællandscentret – se resultatet og få inspiration – Testfamilien
TEST af LEGO Toy Story 4

På pakkekalenderindkøb i Vestsjællandscentret – se resultatet og få inspiration

Annonce

“Det er ikke til at komme uden om, at julen nærmer sig. Og det betyder for mange pakkekalendre, adventspakker og julegaver i massevis. Det samme gælder for mig – og jeg tog derfor en tur i Vestsjællandscentret for at få klaret årets pakkekalendre.

Ungerne ønsker sig 24 små pakker hver i år, så jeg blev sat på noget af en opgave. Jeg ønskede at bruge max 500 kr. pr. kalender og ikke, at skulle bruge alt for meget tid på det. Kunne jeg nøjes med blot én enkelt butik, hvor jeg kunne klare det, så var det målet. Og der er netop én butik, som ungerne ALTID vil besøge når vi er i Vestsjællandscentret og det er Normal – så jeg tænkte, det prøver jeg. Og faktisk var jeg ude på under en time med 48 små pakker til ungerne – samlet pris 1.074 kr.

Havde allerede besluttet mig for, at den første pakke skulle være en chokoladekalender. Og her er der rigeligt at tage af. Ungerne havde på forhånd udpeget deres favoritter, så dem blev det selvfølgelig.

Der skulle laves en pakkekalender til en pige på 11 år. Her er resultatet:

Og en pakkekalender til en dreng på 7 år. Det blev følgende resultat:

Efter et par timers indpakning var der to færdige pakkekalendre – og må indrømme at det føles skønt, at kunne sætte hak ved denne opgave allerede den 11/11-19. Det er vist første gang det er sket.

I Vestsjællandscenteret er der allerede fra lørdag den 16/11-19 gang i julerierne. Her kan man nemlig være med til at vække julemanden.

Hans stol står også allerede klar til ham.

Lørdag den 16. november kl. 10:00 vækkes julemanden. Julemanden ligger på 2. sal og snorksover, men han skal vækkes, hvis han skal nå at være klar til jul. Derfor har centret brug for en masse børn, der kan råbe rigtig højt så han ikke kan undgå høre det.

Kom op på 1. sal i Centret og vær med til at råbe ham op, så han vågner.

Efter julemanden er vækket, vil han komme ned på Atriumtorvet og hilse på alle børn, der er mødt op. Der kommer også 2 nisser deler lidt julegodter ud.

Samme dag kan du være med til at støtte Psykiatrisygehuset i Slagelse, når der er fælles juleklip og julepyntsindsamling. Vestsjællandscentret inviterer alle børn til juleklip på Atriumtorvet. Vær med til at skabe en hjemmelig julestemning for patienterne på Psykiatrisygehuset i Slagelse.

Det sker også lørdag den 16. november kl. 10-16, hvor FrirumLab står klar på torvet til at klippeklistre. Al julepynt der laves og doneres, skal pynte psykiatrisygehuset op, hvor julestemningen rigtig flytter ind på afdelingen i december måned.

Tag bare det gamle julepynt med, du ikke bruger mere eller som kan undværes.

Og skal du i gang med gaverne til årets pakkekalender, så er “Normal” måske et godt bud? Ellers er der et hav af andre lækre butikker i centret.”

Kram fra Mammarose – Mie

Testfamilen.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Toy Story 4