TEST af Neocubes fra Pixojet.dk – Testfamilien
TEST af antibakterielle mikrofiberklude fra Sanimaid

TEST af Neocubes fra Pixojet.dk

Fire af vores testere har sammen med deres børn testet Neocubes fra Pixojet.dk.

HUSK at du med koden TESTFAMILIEN20 ligenu kan få 20% på hele shoppen hos Pixojet.dk.

Christine fortæller:
“Joshua og Josephine på hhv. 9 år og 6 år har længe snakket om Neocubes, så da chancen for at teste disse fra pixojet.dk kom, så skyndte jeg mig, at slå til.
Glæden var stor, da vi modtog dem med posten. Først vil jeg lige nævne, at jeg er kæmpe fan af DAO hjemmelevering, som man kan vælge for kun 39,95. Det er altså noget nemmere, blot at vågne op til sin pakke ude foran døren.

Neocubes er små kuglemagneter. De ser måske ikke ud af meget, men jeg kan love jer for, at de er kraftfulde. Man kan skille dem fra hinanden og sammensætte dem, nøjagtig som man syntes. Kun fantasien sætter grænser.

Neocubes er alletiders tidsfordriv, når kedsomheden melder sig og det er sjovt for ungerne at lege med. Endelig noget de faktisk kan lege “sammen” med. Ydermere virker Neocubes også afstressende og beroligende, eftersom kuglemagneter har en stimulerende effekt, når de er i berøring med fingre og håndflader.

Joshua og Josephine blev så glade for deres, så jeg var nød til at bestille nogle flere til dem. Det er alletiders julegave ide eller måske adventspakke.

Det eneste minus er, at de er ikke er helt billige. En pakke koster 179,- Pixojet.dk har dog en sampak med 2 stk. for 299,-

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering bliver:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Ungerne er virkelig fan! Der er mange timers leg i de små magneter som kan bygges til alverdens ting.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – De er ekstrem holdbare og der hører en lille æske med, som de kan opbevares i.
Pris: GOD –  En æske koster 179,- eller to for 299,- det er lidt i den dyre ende syntes jeg.

Nadja fortæller:
“Alle mine tre drenge er rigtig vilde med neocubes og får lang tid til at gå med at lege med dem. Det er sådan noget, som er dejligt at sidde og “dimse med”, og som også virker rigtig afslappende samtidig, og det skulle ikke undre mig, hvis neocubes bliver den helt store, nye dille!
Min mellemste på 8 år har udtalt: “Jeg ønsker mig sådan nogle her!”, og det vel at mærke EFTER vi fik dem til test, så det undrede jeg mig jo lidt over. “Men jeg vil bare gerne have mine HELT EGNE!”, så en enkelt kasse er åbenbart ikke nok, når man er kommet i besiddelse af noget så fedt 😉
Selv som voksen er det sjovt at sidde og lege med dem, og dem, vi har modtaget, er der endda ekstra muligheder med, da der både er kugle og pinde med, så det er kun fantasien, der sætter grænser her.
Jeg kan godt afsløre, at der står flere neocubes på mere end én ønskeseddel herhjemme til jul!”
Vurderingen bliver i dette tilfælde:
Lege/nytteværdi: MEGET GOD – der er virkelig til timers leg og byggeri her, fordi det er noget, man tager frem igen og igen. Det er lidt vanedannende at sidde med i hænderne!
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – de kommer i en lille æske og har holdt til massevis af leg og byggeri indtil videre.

Pris: GOD –  æsken koster 179 kroner.


Linda beretter:
“Jeg har sammen med testfamilien og min søn Elliott på 8 år, testet Neocubes Magnetkugler fra Pixojet.dk.
Vi modtog 2 æsker med kugler – en med kugler i blandede farver og en med selvlysende grønne kugler.De bliver leveret i fine små metalæsker, der i den grad giver et godt førstehåndsindtryk. Hos Pixojet.dk kan man vælge imellem 8 forskellige farver.

En Neocube er sammensat af en masse små kugleformede magneter, der måler 5 mm. Det er virkelig stærke små magneter, de falder ikke fra hinanden!

Vi har brugt magneterne til 2 ting. Selvfølgelig til at bygge en masse sjove ting, hvor kun fantasien har sat grænser. Men vi har faktisk også brugt magneterne til ”afstresning” – Elliott har samlet Neocubes til en lille ”bold” som han har siddet med i hænderne og trykket på. De har til min store overraskelse haft en virkelig beroligende effekt på ham. Pixojet skriver også selv, at kuglemagneter har en stimulerende effekt, når de er i berøring med fingre og håndflader. Og jeg giver dem helt ret, de er faktisk rigtig rare at sidde med i hånden.

Elliott:
”Jeg syntes at det er nogle rigtig gode magnetkugler og de er flotte i farverne. De er sjove at prøve at bygge sådan forskellige ting, men små børn på sådan 2 eller 3 år skal ikke lege med dem hvis de putter kuglerne i munden eller i næsen. Jeg kan også rigtig godt lide at trykke kuglerne i hånden, det får mig til sådan at slappe af og det føles dejligt på mine hænder”.

Som tidligere nævnt, er det nærmest kun fantasien der sætter grænser for legen med Neocubes. Der er virkelig mange muligheder. På Pixojets hjemmeside, kan man finde en udførlig beskrivelse af kuglerne og en hurtig søgning på deres hjemmeside, samt google/youtube åbner en hel verden af seje og sjove tricks.

Vurderingen bliver i dette tilfælde:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg synes at nytteværdien er helt i top. Kuglerne er super legetøj, der samtidig med leg, stimulerer dit barns hjerne.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har testet kuglerne i 4 uger og indtil videre og vi ret tilfredse med holdbarheden.

Pris: GOD – Isoleret set er prisen en smule høj. Men hvis man kigger på ”legetimer” og nytteværdien i produktet, syntes jeg at det er en god pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Neocubes fra Pixojet har en super fin kvalitet – absolut på samme niveau med konkurrerende brands.


Trine afslutter:

“Drengene har testet de sjove magneter fra Pixojet.dk, som består at kugler og små magnet stave. De ser små ud når man lige ser dem, men lade det ikke snyde for der er virkelig noget power bag dem! De er virkelig kraftige og kan holde sammen på det meste. Oliver ville tage dem ud lige da vi modtog dem, og det var lettere sagt en gjort! (Se billede)

Men det er også det der gør dem sjove! Vi har lavet juletræ, stjerne og skrevet ord med dem. Ellers har drengene ellers bare haft fri leg med dem. De har drillet oskar på 3, pga at de er så kraftige, og sætter sig selv sammen. Hvor imod Oliver på 5 har helt styr på dem, han er lige kommet i en alder hvor han elsker at sidde og koncentrere sig om fx store puslespil, så dette magnet sæt var lige sagen. Han har brugt lag tid på at sidde at samle og forme dem. Han har dem i to skåle for bedre at kunne holde styr på dem.

Jeg har også været igang med dem, man kan jo næsten ikke lade være.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Magneterne har drengene haft meget fornøjelse, de er nemme at finde frem og nemme at ha med på tur,

Holdbarhed: MEGET GOD 

Pris: MEGET GOD – helt fine priser synes jeg. Magneterne står til 179 kr. Her kan vi alle være med.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten har jeg ikke en finger at sætte på.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af antibakterielle mikrofiberklude fra Sanimaid