TEST af Chili Klaus julekalender fra Pixojet.dk – Testfamilien
TEST af Frizzy Creations fra Pixojet.dk

TEST af Chili Klaus julekalender fra Pixojet.dk

Tre af vores testere har taget forskud på december og “smug-testet” Chili Klaus’ julekalender fra Pixojet.dk
Louise fortæller:
“Jeg har sammen med min kæreste Esben, taget forskud på julen og prøvesmagt lidt af indholdet i Chili Klaus’ julekalender for 2019 “Jingle Balls”.
Førstehåndsindtrykket af julekalenderen er virkelig godt. Det er en stor og kraftig julekalender i en lækker kvalitet. Det lover godt for indholdet! Julekalenderen har udover lågerne fra 1-24 også en særlig overraskelse, som skal gemmes til nytårsaften. Vi gætter på, at den er “springfarlig” 🙂
Esben var ret godt tilfreds, da postmanden leverede den flotte store julekalender, som altså ser noget mere indbydende ud, end de to små chokoladejulekalendere, som venter Benedikte. Men Chili Klaus’ julekalender er altså absolut kun for voksne og måske de rigtige modige større børn.
Heldigvis advarer lågerne om “vindstyrken” på indholdet inden det puttes i munden. På den virkelig hardcore, er lågen markeret med et dødningehoved. Her kan vi altså anbefale at have mælk – meget mælk – parat. Det er altså ikke for pivede typer som mig!
De øvrige låger er rangeret på Chili Klaus’ egen “Wind Force Scale” fra 1 til 15. Her er altså alt fra bolcher og vingummier – som selvfølgelig – smager af chili, men kun på en meget diskret måde, til virkelig VIRKELIG stærke lakridser og chokoladekugler. Fælles for det hele er, at alt slikken er i en høj og virkelig god kvalitet.
Vi har som sagt prøvesmagt lidt af hvert i julekalenderen og specielt disse lime bolcher med vindstyrke 3, faldt i god smag hos mig. De var virkelig gode og smagen af chili var lækker og mild.
Esben kastede sig ud i chokoladekugler med vindstyrke 6 – og selvom der er langt op til vindstyrke 15, så var disse altså også pænt stærke! De skulle eftersigende være rullet i det stærke “Carolina Reaper pulver”. Der er ingen tvivl om, at julekalenderen tiltaler de modige, som også synes, at det er sjovt at blive udfordret. Der var heldigvis mere end én i mange af lågerne, så hvis kollegaerne eller resten af familien også skal smage, er der mulighed for at dele ud og spise dem sammen.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MIDDEL – Selvom en julekalender for de fleste er et must-have i december måned, kan julekalenderen ikke få mere end middel karakter i nytteværdi. Vi synes idéen om en julekalender til voksne, som både er sjov, udfordrende og velsmagende er en veludført i denne julekalender, og det kan sikkert også være at vi gentager successen næste år.
Pris: GOD – Julekalenderen koster 359 kr. ved Pixojet og kommer ned i 287 kr. med Testfamiliens rabatkode. Taget i betragtning, at det er noget virkelig lækkert slik og at der er mere end ét stykke i de fleste låger, synes vi prisen er rimelig.

Kvalitet: MEGET GOD – Selvom chilismagen og det meget stærke slik er lidt en gimmick, så er kvaliteten på indholdet virkelig god. Især slikket som er knap så stærkt er virkelig velsmagende og lækkert.


Karina fortæller:

“Jeg har testet Chili Klaus julekalender 2019.  Testen var egenligt tiltænkt min mand, men vi har testet den lidt i fællesskab, da selv jeg, som faktisk hader Chili, blev en smule grebet af stemningen.”
Julekalenderen er til dags dato den sejeste og mest drengerøvs artige julekalender jeg har set.
Den hedder Jingle Balls og i kalenderen gemmer der sig en ekstra låge til d. 31 december.

Udenpå kalenderen bliver der advaret med at hvis man finder dødningehovedet, skal man ringe til en voksen, da det godt kan være meget stærke sager i nogle af lågerne.
Julekalenderen indeholder, udover de kendte chilikugler også chilikarameller, bolcher, vingummier og chilichokolade.

Og i de fleste låger gemmer der sig mere end kun et enkelt stykke.
På bagsiden af julekalenderen, er der lavet en skala, så man kan se hvor mild eller hvor stærkt et stykke man har fået fat på.

Bagpå alle lågerne er der så et nummer, man kan slå op på skalaen og derfra ved man nogenlunde hvad man kan forvente sig at proppe i munden, og om man evt. skal have et glas mælk klar til at skylle ned med.
For ikke at afsløre alt indholdet i kalenderen har vi kun åbnet de 4 første låger, og allerede nu, har vi fået prøvet lidt forskellige styrker, men vi har dog dødningehovedet tilgode endnu. Men super lækre (stærke) smage, og fedt der er lidt forskellige sager i lågerne.

Hvis du i år vil købe en julekalender til dig selv, din mand, bror eller far, så vil vi bestemt anbefale dig denne her fra Chili Klaus, den er virkelig sjov. Og vi kan næsten med garanti love dig, at får dit barn fat i et enkelt stykke, så bliver det nok både det første og sidste stykke han/hun kommer til at stjæle, da der er heftig god chili styrke i 🙂

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Uanset alder, så bliver man da aldrig for gammel til at have en julekalender i december.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten på indholdet er virkelig god. Holdbarhed, kommer nok lidt an på hvor vild man er med chili.

Pris: GOD359 kr. koster kalenderen, lidt i den stærke ende, men jeg syntes også den kan lidt mere end bare at være en almindelig julekalender.


Stella fortæller:
”Jeg har fået æren af at give min mand Birk denne julekalender-test… troede jeg! Han fik det hurtigt ændret til at det var noget vi skulle gøre i fællesskab. Og det var faktisk en rigtig god idé. For der er hver dag, mere end ét stykke, så den kan sagtens bruges af to personer. Vi har haft det så sjovt da vi sammen skulle sidde og smags-teste de forskellige vindstyrker. Så med denne julekalender får du ikke blot lækkerier, men du kan også skabe et fællesskab med din partner/kollega/ven etc.

Jeg har set alle de forskellige Chili Klaus produkter som der efterhånden produceres, men har aldrig købt nogle af dem. Er ikke særlig meget fan af for stærke sager. Men har da selvfølgelig fulgt med i chili-smagningen som kørte en overgang med Chili Klaus. Så derfor tog jeg udfordringen op, og ser frem til at skal have en hot december måned med min mand.

Foruden de klassiske chilikugler indeholder 2019 udgaven lakrids samt vingummi og bolcher fra serien “Being Nice”. En enkelt låge – den med dødningehovedet – er uden for kategori og der anbefales, at man ringer efter en voksen inden man spiser den.
Bag låge 31 venter en ekstra overraskelse til nytårsaften. Spændende!

Chili Klaus’ julekalender er både mild og blid til de yngste (vindstyrke 1-3, som mine piger sagtens kan spise uden problemer) og super hot og spicy til de ældre. HUSK at have mælk i nærheden når du skal spise vindstyrke 9 og opefter..

Så god fornøjelse & god december måned! .. Jeg glæder mig i hvert fald! I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en julekalender som kan bruges hele december måned, og der er hver dag mere end ét stykke i, på nær den 31. december.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Jeg syntes det er en rigtig god julekalender til vores mænd. Og der er 31 overraskelser til dem. Det er en god måde at binde parforhold eller kollegaer/venner sammen på. Bagpå julekalenderen er der en ret sjov beskrivelse af vindstyrkerne.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne som er i julekalenderen smager godt, og er af god kvallitet. Der er både milde, mellem og stærke produkter. Så noget for enhver smag.

Pris: MIDDEL Julekalenderen koster 359 kroner. Og det syntes jeg er en lidt dyr pris for en julekalender med chokolade, lakrids, bolcher og vingummier i. Lige nu kan du spare 20% på alt hos Pixojet.dk Brug koden: TESTFAMILIEN20. Så er prisen jo lidt bedre!


1 kommentar

  • Eva

    Denne skal måske prøves til manden – da den tydeligvis har meget mere variation end chilli Klaus første julekalender, som vi prøvede for nogen år siden – her var kun lakridskugler med chokolade og chilli i forskellige styrker. Her fik vi ikke spist alle kuglerne, da de stærke var Meget stærke. Dejligt at der nu også er vingummier og lakridser i

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Frizzy Creations fra Pixojet.dk