TEST af Sackit WOOFit Go – Testfamilien
Test af LEGO duplo Tropical Island

TEST af Sackit WOOFit Go

Vores testere Nanna & Marck har sammen med deres familier testet den lille højttaler WOOFit Go fra Sack It.Nanna fortæller:
”Hjemme hos os skal både det funktionelle, æstetiske og det praktiske gå op i en højere enhed, da manden er en nørd, der vil have god lyd og kvalitet, mens jeg nok er mest optaget af design og brugervenlighed og sidst, men ikke mindst, er det med børn på 3 og 4,5 år en nødvendighed, at det er praktisk og holder til lidt ”tæsk”.

Mit første indtryk af højttaleren var, at den var lidt mindre, end jeg havde forestillet mig ud fra billederne, hvilket absolut ikke var negativt for æstetikeren i huset. Udseendet med det groftvævede stof på fronten og det enkle look levede til fulde op til mine forventninger om kvalitet og lækkert design. Vi har fået lov at teste den sorte udgave med sølvkant. Virkelig pæn! Det smarte er, at man kan Custommize sin WOOFit Go, da den har udskiftelig front.

Den trådløse højttaler har en lille læderstrop med en snor i, så højttaleren kan hænges op alle steder. Derudover følger et micro USB-kabel til opladning af det indbyggede genopladelige batteri med en levetid på 8 timer.

Højttaleren var opladt, da vi modtog den, og til trods for adskillige bade med musik, dans på børneværelserne og hyggemusik til madlavningen har vi endnu ikke haft behov for at lade den.Vores højttaler har base på badeværelset, hvilket den egner sig perfekt til, fordi den er Splash proof (IPX4 klassificering), hvilket betyder, den tåler fugt, let regn, stænk fra poolen, dug på en lun sommeraften… – kan I høre, hvor det bærer hen ad til sommer? J Den er i hvert fald allerede selvskrevet til at komme med os på ferie, på strandture, til udendørs træning, med pigerne ned i legehuset og ikke mindst som perfekt makker til en kold rosé en lun sommeraften på terrassen. Hvornår er det sommer? JHøjttaleren virker nemlig over alt, idet den forbindes via bluetooth. Bluetooth-forbindelsen betyder også, at man kan bruge den som højttaler ved håndfri telefoni, da højttaleren har indbygget mikrofon.

Pigerne har som sagt allerede haft glæde af den på værelserne, og den er en perfekt, lille højttaler til børneværelset, da de f.eks. kan styre den og vælge sange eller lydbøger fra iPad’en.Har man flere af de smarte højttalere kan man forbinde dem som stereopar, så de fungerer som et stereosystem med en højre og en venstre højttaler.

Alt i alt er den lille WOOFit Go virkelig et positivt bekendtskab, som jeg i høj grad kan anbefale til både store og små, æstetikere og praktikere. En perfekt, lille højttaler med god lyd og god kvalitet.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Brugsværdi: MEGET GOD – Den har bestået familiens krav og behov hjemme hos os, og batterilevetiden er virkelig overraskende god.

Kvalitet: MEGET GOD – Den lille højttaler har stor lyd, holder til vandstænk og dans på værelserne.

Pris: MEGET GOD – Prisen på en WOOFit Go er 599 kr., hvilket er en god pris for en praktisk lille højttaler med god lyd. I kan med koden; test10 få 10% rabat på netop denne højtaler hos sackit.dk


Marck fortsætter:
Jeg har en BOOMit højtaler fra sackit som jeg er super glad for, så da jeg fik muligheden for en test af Sackit’s WOOFit var jeg så klar. Jeg kunne ikke forstille mig at lyden ville være lige så god som i BOOMit, ja der er størrelses forskel, men hvis man stiller de ting ad, så blev jeg meget overrasket. Sikker en ren og super god lyd.”
Jeg havde en ide om at den lille ville være et godt match til mine skønne unger Albert og Karla. De kunne være med i ladcyklen, i badet og bare til dans og leg. De har taget godt imod den og bruger den flittigt. Den tåler vandsprøjt og har en batteri levetid på 5 timer på fuld udblæsning. Ungerne er ville med den.

Den skal helt sikkert med på ferie, den vejer ingenting og fylder intet. Kanon transportabel højtaler. Designet er super lækkert som alle deres andre produkter. Sackit har gjort det igen, endnu endnu en klassiker til samlingen.
I dette tilfælde bliver vurderingen af Woofit fra sackit følgende:

Nytteværdi: MEGET GOD – hvem kan ikke lide at høre musik

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – en højtaler i rigtig god kvalitet som vil kunne holde i mange år. 

Pris: GOD – 
Prisen på en WOOFit Go er 599 kr. 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af LEGO duplo Tropical Island