TEST af WAYTOPLAY bilbaner hos Andemors verden – Testfamilien
TEST af brætspillet "Planet"

TEST af WAYTOPLAY bilbaner hos Andemors verden

En række af vores testere har testet bilbaner fra Way to play, fra Andemors Verden.

Trine N fortæller:

“Vi har denne gang været igang med at teste en cool bil bane fra Andemors Verden! Og må indrømme at jeg glædede mig til at vise den frem til mine drenge.

Vi har nemlig længe snakket om, at de skulle have en eller anden form for bil bane. Vi havde i første omgang tænkt, at det skulle være en dem, de kunne have på deres værelser. Der var jo flere muligheder. Man kunne jo både købe et  tæppe eller også den hvor man nærmest klister den fast på gulvet/skabe. Midt i mine tanker om bil baner, dukkede denne test så op! Så den var jo oplagt at byde sig ind på. Og må sige, at det har jeg ikke fortrudt, at vi gjorde.

Bil banen er fra/hedder Waytoplay og er et sæt med 24 dele! Banen er lavet i et fleksibelt og blødt rågummi. Det fede ved denne bane er, at den fungerer godt på næsten alle overflader, både inde som ude. Indtil videre har vi dog kun afprøvet den indenfor, men tænker da helt bestemt at den skal med udenfor en tur til sommer! Den er også fri for BPA, cadmium, PAH & ftalater. Der er tryk på begge sider af banen, så den kan vendes lige som man vil. Den tåler at blive skyllet af for skidt og snavs.

Vi havde set, at den kunne tages med i badekarret, så det skulle vi da klart prøve. Drengene var vilde med det, da det er altid fedt at måtte tage det “almindelige” legetøj med i bad! Så nu er banen flyttet ud på badeværelset for en tid. Pladerne sidder godt fast på fliserne, både over og under vandet! Pladerne er som sagt bløde og lette at have med at gøre, så de er lette for drengene selv at sætte sammen.

Bil banen er et kæmpe hit hos begge mine drenge. Tænker, at den næsten har været fremme hver dag siden vi fik den. Der er blevet bygget motorvej, rundkørsler, parkerings pladser, ja kun fantasien sætter grænser. Der er blevet bygget højhuse af duplo rundt omkring vejen, ja denne bil bane er ikke en der bare bliver langt på hylden med en masse andet legetøj. Den kan virkelig godt anbefales og tænker at den er en oplagt julegave ide!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi/Nytteværdi: MEGET GOD. Drengene synes banen er et kæmpe hit! Der er til mange timers leg i de baner.

Holdbarhed og Kvalitet: MEGET GOD. Indtil videre rigtig god kvalitet og holdbarhed! Ingen tegn på slid.

Pris: MEGET GOD. Synes faktisk at prisen er fair. Ca 499.- for denne bane. Især når jeg tænker på hvor mange muligheder der er i den. Lege både ind og ude, på flere forskellige måder!


Trine fortsætter:

“Vi har en dreng på 2,5 år, der elsker biler. I det hele taget elsker han alt med hjul på. Han bruger det meste af sine legetid på at lege med biler, bilbaner, tog og togbaner. Hver morgen pakker han en lille gymnastikpose med biler i inden han tager i dagpleje.

Vi rejser en del. Vi har prøvet at købe de der ruller med tape, hvor der er vejbaner på. Men det fungerer altså ikke i længden. Vi blev ellevilde, da vi skulle teste de her.

De er lavet af rågummi og er fleksible. De er lige til at vaske med vand og sæbe, når de bliver beskidte. Det bliver de altså, fordi de kan tages med overalt. Udenfor, indenfor, i regnvejr, i solskin. I badet, ved stranden, på legepladsen, på fliser, i haven, på sofabordet. Der er vist ikke de steder, vi ikke har testet den.

Som sagt, så rejser vi en del. Den version vi har testet, er grand prix versionen med 24 dele, som man kan sætte sammen som man vil. Æsken koster 499 kr. http://www.andemors-verden.dk/shop/grand-prix-24-dele/waytoplay

Rent teknisk består æsken af 16 sving og 8 lige dele. Vi har ønsket os nogle flere i julegave, da det er federe at kunne lave en endnu større bane.De kan som sagt sættes sammen på kryds og tværs. Der er trykt på begge sider. De bliver produceret i Tyskland, så man er sikker på, at de er fri fra BPA, cadmium og ftalater, hvilket er vigtigt for os, da han ikke helt er ovre at slikke på ting- fasen.

I dette tilfælde bliver min vurdering:
Nytteværdi: MEGET GOD – det er jo ikke et must, men lige præcis for Alfred og hans ( vores ) behov, så har det været en meget nyttig ting.
Holdbarhed: MEGET GOD – Indtil videre er syntes jeg at produktet lever op til mine forventninger og mere til. Den er virkelig nem at rengøre og den er som nævnt blevet udsat for lidt af hvert.
Pris: GOD – den koster 499 kr for 24 dele. Men der er virkelig også mange timers leg i det.
Kvalitet: MEGET GOD. Den er lavet af rågummi, så det er ikke lige til at ødelægge- selv ikke for én lille stærk tumling.

Annika afslutter:

Annika fortæller:

“Waytoplay findes i mange forskellige pakkeløsninger med helt op til 40 dele, hvor man også kan tilkøbe pakker med helt ned til 2 stk. for at kunne få evt. flere vejkryds eller parkeringsbåse.

Vi har testet pakkerne ”landevej” med 16 dele og ”på halvvejen” med 7 dele, som er rigeligt til at lave en rigtig fin bilbane.


banen er lavet af fleksibel og holdbar rågummi, som gør at den kan samles på de fleste overflader, både inde og ude. Samtidig holder den også til at blive rengjort efter leg uden for.

Alle delene har vejtryk på begge sider, og det er kun fantasien der sætter grænser som derfor gør det muligt at samle banen på hundredvis af måder!

Jeg vil mene at waytoplay ikke har nogen aldersgrænse ,da selv de helt mindste vil have stor glæde af banen i samarbejde med en voksen og de lidt ældre vil selv kunne kreere en bane, både over og under ting. I og med at der er så mange forskellige samlemuligheder kan den enkle bane bruges til mange timers leg.

De fine rågummi vej stykker er fri for BPA, cadmium, PAH og Ptalater, hvilket er et noget som jeg vægter meget højt, når jeg køber legetøj til min søn.

En anden ting som jeg er utrolig glad for ved bilbanen, er at det intet fylder når det er pakket sammen, så det er lige til at tage med på farten, så det også kan leges med andre steder end derhjemme, uden at det fylder en hel kuffert at skulle transportere med.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD

Holdbarhed: MEGET GOD – det er et stykke legetøj som aldrig går af mode og kan leges med igen og igen, hvor det hver gang bliver til en ny bane.

Pris: GOD

Kvalitet: MEGET GOD – det er lavet i gode og stærke materialer som virkelig holder til lidt af hvert.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af brætspillet "Planet"