TEST af Poopsie Slime – Surprise Enhjørning   – Testfamilien
TEST af We Might Be Tiny børne service fra Andemorsverden.dk

TEST af Poopsie Slime – Surprise Enhjørning  

Flere af vores testere har sammen med deres piger testet Poopsie Glitter Unicorn.

Stella fortæller:

”Min datter Hollie på knap 5 år har fået lov til at teste Poopsie Glitter Unicorn hvor der medfølger 20 glitter-overraskelser.

Denne magiske enhjørning stod meget højt på ønskelisten herhjemme, så glæden var stor hos Hollie som ELSKER enhjørninger og glimmer. Og hvem elsker ikke lige at få 20 magiske-glimmer-overraskelser oveni?!

Første overraskelse var hvilken farve Unicorn (lyserød eller lilla) hun mon havde fået. Spændingen var stor. Når man åbner æsken kommer man først igennem alle overraskelserne som følger med, og til sidst kommer man ind til Poopsie. Jeg tror ikke at farven som sådan spillede en rolle for Hollie, men at alle tingene var glimmer-agtige var hun helt vild med.

Poopsie har en magisk mave; Når man giver hende mad eller milkshake og efterfølgende sætter hende på glitterpotten, kreere hun magisk enhjørningeslim. Man kan tilkøbe mere slim, som børnene kan samle på og gemme i de små tasker som følger med (én taske fulgte med sættet). Når først man har fået lavet slimet færdigt er det meget blødt og glamourøst! Der medfølger desuden en hårbørste så man også kan børste og sætte hendes fine farverige hår.

Aldersgrænsen på Poopsie Unicorn er 5+ – 10+ år. Denne grænse kan jeg som forældre godt forstå her. Vi har skulle hjælpe Hollie meget med slimprocessen, da det er en meget indviklet proces som kræver præcise opmålinger af slimpulver og vand, og så tager det lidt lang tid. Fra man har givet hende maden til at det er slim, skal man vente i 20 minutter. Dette er lang tid for et barn som venter i spænding på magisk slim.

Herefter kan barnet pynte slimet med glimmer og konfetti.

Set fra børnenes synspunkt er denne en fantastisk enhjørning, som børnene kan bruge meget tid på. (Også uden at den behøver at kreere slim).

Så for piger/drenge som elsker glimmer er det en rigtig sjov julegave-idé.”

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – En virkelig sjov dukke som fanger børns interesse og de finder processen fra madning til slimudviklingen meget sjov. Der kan tilkøbes en masse sjove produkter til denne.

Holdbarhed/Kvalitet: GOD – Poopsie unicorn dukken kan man lege med lige så længe barnet lyster at lege med den, og det samme gælder noget af tilbehøret. Glitter slimet skal man tilkøbe mere af hvis man vil lave mere, efter det medfølgende er opbrugt. Slimet kan gemmes i en lille taske som var én af overraskelserne.

Kvalitet: GOD/MINDRE GOD – Poopsie dukken og tilbehøret kan barnet nemt lege selv med. Slim processen skal de have hjælp til af forældrene. Slimet smitter lidt af, og det sviner meget (pulver og glimmer/konfetti). Aldersgrænsen forstår vi i dette tilfælde meget godt. Poopsie er en solid enhjørning som pigerne herhjemme leger meget med. Bevægelige arme og ben. Her er kvaliteten GOD!

Pris: MINDRE GOD – Den vejledende butikspris er 699,99 kroner. Som mor til tre børn kan det hurtig blive en dyr affære hvis alle tre piger skulle eje sådan en Poopsie. Men legetøj er jo i dag bare dyrere end hvad det var engang. Der er meget leg for pengene her.


Vores tester Nanna har sammen med datteren Alma på knap 5 år også testet Poosie Glitter Unicorn for AmoToys.

Nanna fortæller:

”December er jo en måned, hvor børnene vælter sig rundt i gaver, så Alma fik sin enhjørning i adventsgave. Indpakningen i sig selv kan vist få enhver glimmer-prinsesse til at smile. Alma anede ikke, hvad der ventede hende inde i den store pakke, så spændingen var stor efterhånden, som hun fik hevet papiret af den store ”plastikbeholder”, hvor små pakker af poser med ”unicorn food”, ”magic” og ”glitter” væltede ud. Inde i midten sad den fineste, lyserøde enhjørning med glimmer over det hele.

Pakken med Poopsie Glitter Unicorn indeholder udover selve enhjørningen bl.a. mad til fire portioner slim, en potte, skål, målebæger, ”milkshake”-kop og en hårbørste.

Alma blev lidt skeptisk, da jeg fortalte, at den skal på potte, når man har givet den mad: ”Ej mor, det gider jeg altså ikke!”, men da hun fik at vide, at turen på potten blev til magisk, glimmer-slim var hun på igen, og var klar på at give enhjørningen mad med det samme 😀

Det var et spændende projekt for hele familien, som ikke kendte til Poopsie på forhånd. I forældrenes ører lød det rimelig mystisk og fjollet, men når man er 3 og 4,5 år gammel, så er både enhjørninger og slim i høj kurs.

Det er lidt af en proces at give enhjørningen mad, idet den skal have både glimmer, vand og milkshake indenbords, herefter skal en knap drejes og enhjørningen omrystes, før den på fineste vis leverer en klat blå, lilla eller lyserød glimmerslim i potten. Slimen skal ”hvile” i potten i 15-20 minutter, før den er klar til brug, og det var lange minutter for to små piger at vente J

Slimen, der kommer ud af enhjørningen, er ret slimet, og der var glimmer overalt på hænder og bord, men glæden over sådan en lille portion slim var stor.

På kassen står der, at enhjørningen er for børn 6+, og det vil jeg give dem ret i. Alma og Lily skulle have hjælp til at give den mad, og de har leget mere med slimen end med selve enhjørningen, så måske det havde været anderledes om et par år.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MIDDEL – vores børn har ikke været så optagede af enhjørningen, men de syntes, at det er sjovt at give den mad og lege med slimen. Havde de været lidt ældre er jeg sikker på, at de havde haft mere glæde af den.

Holdbarhed: GOD – Selve enhjørningen virker robust og god. Den skal lige renses, når man har lavet en portion slim, og så er den god som ny igen. Slimen bliver hurtigt mere hård trods opbevaring i den medfølgende nøgleringsbøtte.

Pris: MIDDEL – Poosie Glitter Unicorn koster fra 600 kroner, og det er lige til den dyre side – i hvert fald set i forhold til legeværdien for mine piger på 3 og 4,5 år. Måske ser vi helt anderledes på det, når de lige er et par år ældre.


Louise afslutter:

“Min datter Thit på 8 år har været så heldig, at få lov til at teste den søde, fjollede, charmerende og skøre Poopsie Unicorn. Poopsie er en lille enhjørning der med sit charmerende og farvestrålende ydre, kan lave hjemmelavet glimmerslim. Ganske enkelt fodrer man skiftevis den lille enhjørning med glimmer, vand og specielt enhjørning ”pulvermad”. Man sætter Poopsie på den tilhørende potte, og ca. 20 minutter senere er potten fyldt op med glimmerslim som kan få alle ”slimelskende” piger i det bedste humør.

Thit elsker at lege med slim og vi har ofte været rundt omkring i forskellige butikker for at købe det helt rigtige slim. Hun har også af flere gange selv eksperimenteret med at lave sit eget slim – både med gode og mindre gode resultater. Så da Thit blev bekendt med, at den lille enhjørning kunne producere hjemmelavet slim, var begejstringen stor. Det er meget nemt og enkelt at gå til, og Thit kan selv stå for at fodre Poosie og efterfølgende håndtere den lille portion slim den afleverer i potten.

Der medfølger ud over Poopsie, en lille potte, en sutteflaske til at fodre den med, små poser med glimmer, små pakker med enhjørningpulver, et målebæger, en ske og en lille beholder til den færdige slim.

Er man glimmerforskrækket vil jeg klart anbefale at man dækker (hele😉) huset ind i plastik inden an giver børnene lov til at gå i gang med at fodre den lille enhjørning med glimmer. For det drysser og kan nærmest ikke undgå at få glimmer lidt ud over det hele. Heldigvis for os, har vi testet den i december måned og al den fine glimmer har kun givet vores gulve et ekstra lille julepift.

Thit har ud over at lave slim og brugt Poopsie til at sætte hår på. Hun elsker at flette hår og lave fine frisure på sine dukker. Poosies lange farvestrålende hår har været perfekt til dette formål, så det kan den også sagtens bruges til – hvis man har en frisørglad pige som jeg har.

Det er et sjovt stykke legetøj som uden tvivl kan bruges af flere aldersgrupper og som kan bringe både glæde, grin og fjol med sig. Thit har i hvert fald moret sig rigtig meget med at lege med en enhjørning der har de fineste store smilende øjne som kan lave en lille glimmerslim i en potte.

 I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Et meget sjov, fjollet og skørt stykke legetøj, som uden tvivl går linen ud og udfordrer det ”normale” stykke legetøj. Der er mange times sjov og ballade med Poopsie. Et stort plus er ligeledes, at Poopsi sagtens kan bruges uden slimdelen – man kan også bare bruge den som en ”dukke”.

Holdbarhed: GOD. Absolut et stykke legetøj der kan bruges længe. Som sagt kan den bruges som et almindeligt stykke legetøj og tænker helt sikkert, at lillesøster skal overtage den når Thit ikke leger med den mere. Omkring brug af glimmer og pulver, så medfølger der x antal poser. Jeg tænker, at man helt sikkert kan tilkøbe ekstra.

Kvalitet: GOD. Kvaliteten er svarende en dukke og vil derfor kunne holde i længe.

Pris: MINDRE GOD. Poopsie koster i vejledende udsalgspris 699 kroner. Det er for mig at se mange penge for en ”dukke” der kan lave slim. Men ikke desto mindre bringer den stor glæde og har flere gode legefunktioner – som førnævnt har Thit elsket at sætte hår på og lave fine fletninger i det lange farvestrålende hår.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af We Might Be Tiny børne service fra Andemorsverden.dk