TEST af Astro space venture sæt – Testfamilien
TEST af KEUNE til mænd

TEST af Astro space venture sæt

Flere af vores testfamilier har testet Astro space venture sættet fra AMO Toys

Nina fortæller:

“Vi har lidt af en space-nørd herhjemme, så han var ovenud lykkelig for at få lov at teste det kæmpe store space-sæt! Det er naturligvis August jeg mener, selvom min mand også var jævnt begejstret.

Det er jo et hvert barns største drøm at få sådan en kæmpe pakke legetøj, som dette sæt er. Indpakningen er helt magisk for en 6 årig rum-nørd! Alle delene er sat fast (og til at få hurtigt af. Vi er IKKE fan af “skruetrækker”-indpakninger herhjemme), der var små pap-astronauter til med også, som kun bidrog endnu mere til fantasien.

Sættet indeholder en rumstation, rumbil, rumraket og astronauter (med oppakning) og flere af delene er interaktive med enten lyd, lys eller andre funktioner.

August kunne ikke få åbnet pakken hurtigt nok og han var ellevild! Hans favorit var rumstationen, som kan dreje og have astronauter siddende indeni!

Lysene og lydende tiltrak også hurtigt Mollie på 2 år, som også tog del i legen.

Det er SÅ dejligt når man finder noget legetøj, som August gider. Han er efterhånden mest bare til at game, men det her sæt har han leget meget og længe med. Han har haft rumstationen med i skole, hvor den også var et kæmpe hit! I den kan man koble astronauten, så han ”flyver” ud og rundt om stationen – rimelig sej effekt.

Jeg er ret kritisk i forhold til legetøj herhjemme – og især plastik legetøj. Vi har virkelig brugt mange penge på dårligt legetøj, fordi det fænger børnene. Når det kommer til stykket er kvaliteten ofte helt i bund og der går ikke længe, før sagerne går i stykker.

Jeg synes kvaliteten i det her sæt er udemærket. Det virker ikke til at gå let i stykker og der er intet sket med det endnu, på trods af mange timers leg. Det er dog heller ikke det bedste kvalitet jeg har oplevet – men til prisen, er det ganske fint og er klart anbefalelsesværdigt! Det er heller ikke ”grimt” legetøj. Man kan som mor sagtens holde ud at have det stående – det betyder også lidt.

Hvis man har et space-interesseret barn (eller voksen), kan dette være et godt bud på den ultimative gave og udsigt til mange timers god leg.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Er man til rummet og det der dertil hører, er det her et genialt sæt.

Holdbarhed: GOD – God og holdbar kvalitet, kunne dog godt være lidt ”tykkere” plastik.

Pris: MEGET GOD – Det koster kr. 399,00 de fleste steder, men jeg har også set det billigere, så prisen kan man ikke sætte en finger på.

Kvalitet: GOD – Som jeg skrev i ”holdbarhed”, er kvaliteten udmærket og der er til mange timers leg! 


Mie fortsætter:

“Vi har testet det seje Space venture sæt fra AMO toys.

Legetøjet er en oplagt gave til alle børn som elsker at lege astronauter og tage på opdagelse i rummet.

Sættet består af en rumstation, et rumskib og en rumbil, samt nogle små astronauter.

Der er mange små fine detaljer, som børnene synes er rigtig sjove.

Rumskibet kan lyse og sige lyde. Det samme kan rumstationen, men det har en ekstra sjov detalje, som er at man når man sætter astronauten ind i den øverste del af rumskibet, så lyser det inde i kabinen.

Loui har fået det i adventsgave, men begge drenge synes det er enormt sjovt og spændende at lege med.

Drengene har brugt flere timer på at lege med det herhjemme, så det er en god gave ide til både en på 2 og 4 år.

De kan lade fantasien få frit spil. Det er sjovt at se, hvordan de lever sig ind i rollen som astronaut.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – Det er et sjovt sæt legetøj, som jeg er sikker på både drenge og piger kan få masser af glæde af.

Holdbarhed: Meget god – Det virker meget solidt.

Pris: GOD – det koster 499 kr. i vejl. udsalgspris.

Kvalitet: GOD – Det virker til at være i en rigtig god kvalitet. Der er ikke noget som er gået i stykker endnu og de har leget meget med det.


Vores tester Marck har også haft fornøjelsen af at teste sammen med Albert 3 år.

Om space sættet siger Marck:

“Albert er en glad bil dreng og jeg har længe ledt efter noget lidt andet til ham, det fik vi muligheden for nu. Astronaut sættet blev et hit fra da han åbnede pakken. Det syntes han bare var sejt.
Der et utal af legetimer i det sæt. Han var meget fordybet i det og hvad det kunne. Der er rum sonder, rumskib, rumbil, rumscooter og en masse astronauter med. Der er både lys og lyd og en masse sjove knapper at trykke på. Ja han har næsten glemt hans gamle biler fra da jeg var barn og han forstår trods hans alder hvad en astronaut er.
Det oppe på månen som han så sødt siger. Dette sæt er en super gaveide og er tiltænkt drenge fra 3 år og op.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi Meget god – Kæmpe værdi og noget lidt anderledes
Holdbarhed God – Det virker bestemt robust
Pris Meget god – Super pris og en kanon gaveide
Kvalitet Meget god – Det er lavet rigtig godt

Annika afslutter:
“Liam på 3 år har testet Astro Venture rum legetøj fra Amo Toys.
Er dit barn glad for rumraketter, månebiler og astronauter så er det simpelthen den her pakke du skal ud og have fat i.
Liam var i himlen da han åbnede pakken og han blev kun mere og mere begejstret undervejs, da vi opdagede de mange forskellige lyde og lys effekter som legetøjet har.
Selve rumraketten er lavet sådan at den kan foldes ud og dørene slåes ned, så der er plads til at lege inden i, hvor man også kan parkere den tilhørende “måne scooter”.
Toppen kan tages af og så kan man sætte et lille stykke på, så astronauterne kan flyve rundt, ligesom ude i det rigtige rum.
Den flyvende raket har også samme effekt hvor astronauterne kan komme ud og flyve en tur, eller de kan sidde i cockpittet mens naturtro lyde og lyseffekter giver den rigtige rum oplevelse.
Ved et enkelt tryk på månebilen kommer en masse skjulte ting til syne og astronauten er nu klar til at udforske månen med satellitter.
Legetøjets alder hedder fra 3+ og jeg vil mene at det også kan bruges til de ældre børn da sætter giver fri leg til fantasien.
Jeg er super overrasket over holdbarheden på legetøjet. Når man er mor til en 3 årig så er det at forvente at legetøjet ikke altid holder til de tæsk det for undervejs, men trods at rumraketten og bilen er blevet tabt en del gange, så har de ikke en eneste skramme og virker upåklageligt.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – perfekt legesæt til den lille astronaut og legetøjet giver rig mulighed til at se videoer af astronauter og derfra kunne videreudvikle på legen.
Kvalitet/Holdbarhed: GOD: som udgangspunkt virker det til at være god kvalitet. Det eneste minus er at døre og vinduer kan være svære at få op.
Pris: MIDDEL: Vejledende butikspris er 499,99kr. Hvilket jeg synes er en anelse dyrt, men på den anden side bringer det stor lykke hos et barn som interessere sig for rummet!

1 kommentar

  • Christina V.

    Ej, sikke noget fint rum-legetøj. Jeg er især vild med, at det dur til børn fra ca. 2 til ca. 7-års alderen, så både små og store søskende kan lege med det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af KEUNE til mænd