TEST af danske GoBabyGo (strømper og strømpebukser mv.) – Testfamilien
TEST af Kokkens hverdagsmad - Sund Balance kassen

TEST af danske GoBabyGo (strømper og strømpebukser mv.)

Flere af vores testere har testet konceptet GobabyGo, sammen med deres børn, primært i alderen 6 mdr. –  2 år.

Christine fortæller:
“Vega på 11 mdr. har fået lov at teste de lækre ting fra GobabyGo. Hun er i den fase nu, hvor hun møver sig frem, rejser sig op af alting og prøver ihærdigt at “kravle” på alle fire.”

GoBabyGo er et dansk firma som designer strømper, strømpebukser, vanter mm. med gummidutter. Dette styrker og hjælper barnets motorik og evnen til, nemmere at stå fast eller kravle ved hjælp af disse gummidutter.

Alle deres produkter er Øko-Tex standard certificeret og produceret med de bedste materialer i Europa.

Vegas pakke bestod af følgende:

Strømperne har vi brugt rigtig meget. Jeg er dybt fan af bambus versionen. De er simpelthen så dejlig tynde og bløde. Det er ingen hemmelighed, at jeg generelt er fan af bambus da det er er varmeregulerende og holder barnet varmt, i dette tilfælde Vegas små fødder hvad enten det er sommer eller vinter.

Deres strømper er lavet med gummidutter under fødderne og ovenpå fødderne og en god elastik så de altså bliver på barnets fod.
Jeg har lagt mærke til, når Vega har haft strømperne på, at hun har meget lettere ved, at stå stabilt når hun får rejst sig op af noget.

Bomuldsversionen er også lækker, da den er dejlig tyk og vamset. Det eneste minus jeg vil påpege her er, at de efter en del omgange vask, bliver lidt fnulret. Det gode ved dem, er at de kan bruges som “sutsko”, da jeg personligt ikke synes om almindelige sutsko, til så små børn som Vega.

Strømpebukserne er udstyret med gummidutter under og ovenpå fødderne, samtidig med en rund cirkel på knæerne. Materialet er 75% bomuld, 20% Polyamid, 5% Elastan. Strømpebukserne har også en god elastik ved maven, så de sidder rigtig godt. Vi har brugt strømpebukserne under kjoler eller blumers, men også bare som “bukser” med en body. Jeg er dybt fan af dem! De fåes i et hav af farver og hjælper virkelig Vega med at komme fremad. Hun har meget nemmere ved at stå, stabilt på hendes knæer, uden at “rutsje” ned igen. De holder sig pæne i vask og ja dem vil vi ikke undvære 🙂

Fingervanterne har vi ikke rigtig brugt så meget endnu. Det er svært at få hendes små fingre ind i de rigtige “huller” i vanterne. Men jeg er sikker på, at når hun bliver lidt større, vil vi virkelig få glæde af dem også. De er ligesom resten af deres produkter udstyret med gummidutter.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er jo selvfølgelig ikke et must med “kravle” strømpebukser og strømper med gummidutter, men jeg oplever virkelig en forskel.

Holdbarhed/Kvalitet: GOD/MEGET GOD – Som tidligere nævnt fnulrer de tykke strømper lidt, men de andre produkter holder sig fint efter vask.

Pris: GOD –  Priserne er fra 69 kr – 129 kr. Hvilket jeg syntes er meget rimeligt og passer meget godt til det almindelige prisniveau for et par strømpebukser eller strømper i lidt ekstra god kvalitet.


Vores tester Mie og hendes kæreste Jonas har Filippa på 4 år og Pilou på 11 måneder. Pilou kravler derudaf og øver sig i at gå. Derfor var det oplagt at teste produkter fra GoBabyGo, som designer skridsikre strømper til de små, aktive børn. Vi har fået lov at teste både strømper, strømpebukser og knæbeskyttere, men GoBabyGo findes også som fingervanter og leggings.

Mie fortæller:
“Da Pilou blev 7 måneder begyndte han at møve sig frem på maven og 14 dage senere kunne han komme langt omkring på denne måde. 8 måneder gammel begyndte han at kravle – eller hvad man skal kalde det.

For Pilou kravler ikke på den “rigtige” måde. Han kommer frem som en lille Tarzan, hvor han sidder halvt op og slæber det ene ben afsted. Først da Pilou blev 10 måneder kom vi igang med GoBabyGo, desværre. For havde vi haft de smarte, skridsikre knæbeskyttere og strømpebukser allerede der, så var han måske begyndt at kravle rigtigt fra start. Nu har han fundet ud af at det er nemt (og det går stærkt) når han kravler på sig helt egen måde, så den teknik har han beholdt – men det gør nu heller ikke noget.

Da Pilou startede med at lære at kravle, tog jeg altid hans bukser og strømper af, for at han ikke skulle glide og dermed gøre det nemmere for ham. Han lærte at kravle i de varme måneder og derfor kunne det godt gå an, men han blev indimellem ret kold når han var på gulvet uden benklæder. Derfor var det skønt da vi hen mod de kolde måneder, fik lov at teste produkterne fra GoBabyGo. Vi var hurtigt begejstrede, da vi mærkede effekten af de specialdesignede gummidutter på knæene, under fødderne og ovenpå tæerne. Det hjalp Pilou med at styrke motorikken og hans balance i forbindelse med både at kravle, at rejse sig og lære at gå, samtidig med at han blev holdt dejlig varm.
Som nævnt fåes produkterne i forskellige udgaver, så uanset hvilket sæt tøj dit barn har på, er der mulighed for at få glæde af de skridsikre egenskaber. GobabyGo har lavet en smart Kravle Startpakke, som er perfekt at tage i brug allerede inden dit barn kravler og samtidig sparer man penge ved at købe sampakken. På den måde giver du dit barn de bedste forudsætninger for at kunne lære at kravle, fordi den faktisk indeholder alle de produkter man har brug for. Pakken indeholder et par strømpebukser, et par strømper i tykt bomuld og et par knæbeskyttere. Alle med de smarte gummidutter lavet af silikone.
De tykke strømper er perfekte at bruge udenpå almindelige strømper, så de fungerer lidt som et par hjemmesko. Knæbeskytterne har vi brugt både uden på almindelige bukser og da vi var på en tur til Gran Canaria brugte vi dem til at beskytte hans små, bare ben – samtidig med at få den skridsikre fordel. Da vi har en dreng, har vi mest brugt strømpebukserne under en body, når Pilou har leget på gulvet herhjemme. Men har man en lille pige, er strømpebukserne super fine sammen med en kjole, da gummidutterne har et flot design.
Vi har testet både strømper i tykt bomuld og i tynd bambus. Bambusstrømperne er meget bløde og nemme at have i en sko, fordi de er så tynde. På trods af at de er tynde, har de pga. bambussen en varmeregulerende effekt, som holder fødderne varme om vinteren og kølige om sommeren. På en meget kold dag har vi brugt strømperne i tyk Terry bomuld, hvor de har fungeret som sutsko. De har et langt skaft og ekstra elastik ved anklen, så de ikke falder så nemt af. En meget billig form for sutsko, så der er råd til flere par, imens de andre vaskes 🙂

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle småbørnsforældre kender til de udfordringer der følger med, når ens barn skal lære at kravle, rejse sig og ikke mindst at gå. Uanset hvilken af disciplinerne dit barn skal lære at mestre, så er de motorisk hjulpet godt på vej med produkterne fra GoBabyGo.

Holdbarhed: MEGET GOD – Alle produkterne ser fortsat fine ud efter gentagne vask – og gummidutterne beholder også deres skridsikre egenskaber.

Pris og kvalitet: MEGET GOD – Produkterne kan fåes til en meget overkommelig pris, især hvis man køber kravle-startpakken. Bruger man de tykke strømper som sutsko, så sparer man også en del penge i forhold til traditionelle, skridsikre hjemmesko.


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes lille pige Elin på 1 år, testet strømpebukser, strømper og vanter fra Danske “GoBabyGo.

Anne-Louise beretter:
“Da vi blev spurgt om, vi ville teste GoBabyGo var jeg ikke i tvivl. Vi har haft stor glæde af bl.a. leggings derfra tidligere, så dette var helt oplagt til Elin, der lige er fyldt et år og kravler på livet løs.

Vi fik en fin lille boks med to strømpebukser, 2 strømper i bambus, 1 par tykke bomulds strømper og et par fingervanter.

Både strømper, strømpebukser, vanter og de andre produkter hos GoBabyGo, kan fås i mange forskellige farver, så de nemt kan indgå i barnets garderobe.

Elin har brugt strømpebukserne rigtig meget, og det er helt tydeligt, at hun er mere mobil med disse på. Hendes sutsko fra Bisgaard har en lidt hårdere sål, som gør, at hun ikke kan finde samme balance, som hun kan med strømperne og strømpebukserne fra GoBabyGo. Når hun kravler er de også super, de giver lige lidt ekstra beskyttelse på knæene, og så kommer hun endnu hurtigere frem. Hun står også op af alting – så her er det også super smart, at hun ikke glider. Hun bliver også modigere og modigere og tager efterhånden et par skridt hver dag.

Strømperne er også super lækre og virkelig bløde. De tykke strømper har været rigtig gode på de kolde dage og har kunne holde hendes fødder dejlig varme. Dutterne under fødderne hjælper hende også når hun kører rundt på “gå-bilen” herhjemme og når der leget med Bobles.

Fingervanterne har ligeledes små gummidutter, så barnet bedre kan gribe fat om ting. Idéen med at lave fingervanter med dutter på er egentlig fin – men jeg synes ikke det fungerer til små børn. Det er bøvlet at få de små fingre ned i de små fingervanter, og når det endeligt er lykkedes, har Elin revet dem af.

Generelt har vi været stor fan af produkterne fra GoBabyGo. De er super fine, giver ekstra beskyttelse, er i god kvalitet og hjælper den lille på vej. Vi kommer helt klart til at fortsætte med at bruge de lækre ting.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Strømperne / strømpebukserne hjælper de små så fint, samtidig med de bliver holdt varme og fine.

Holdbarhed: MEGET GOD – De virker slidstærke. Selv efter flere vaske virker de bløde og pæne – de bliver dog lidt fnuldret.

Pris: MEGET GOD – Prisen er super god. Man kan fx få strømper til kun 69,- eller strømpebukser til 129,-.

Kvalitet: MEGET GOD – De er lavet i en lækker kvalitet som er rar for barnet af have på. De holder formen og er pæne
efter flere vaske.


Vores tester Christina har sammen med sønnen Theodor på 7 mdr. testet strømpebukser, kneepads, strømper samt vanter fra GoBabyGo.
Christina beretter: “GoBabyGo er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at lave tøj til børn som stimulerer barnets motorik og balance. Alle produkter fra GoBabyGo er testet og godkendt for sundhedsskadelige stoffer.

Det betyder meget i vores hjem, at det tøj vi giver vores børn på, både er i en lækker kvalitet, er funktionelt, men i aller højeste grad også, at det ikke er fyldt med skadelige stoffer.”

Derudover laver GoBabyGo deres produkter i de smukkeste farver, der passer til langt de fleste børns garderober.
Theodor har fra start haft en særdeles god motorik, men GoBabyGo har gjort en kæmpe stor forskel i måden han er kommet godt fra start. Da Theodor var 5 mdr. begyndte han så småt at krybe, det tog hurtig fart da han fik strømperne på fra GoBabyGo på. Han kunne nu lettere sætte fra på gulvet og fik på den måde mere fart på hans kryben.

Strømperne fra GoBabyGo er skridsikre både under og ovenpå foden. Den skridsikre underside fik vi hurtigt glæde af, da Theodor pludselig begyndte at rejse sig i højstolen. Dette var til stor glæde for især Theodor, der nu rejste sig og satte sig flere gange i løbet af et måltid. Den skridsikre overside hjælper barnet når det kommer op i rigtig kravle stilling således at fødderne ikke glider tilbage. Theodor har mange gange været oppe i en rigtig flot kravle stilling, hvilket er ret imponerende taget hans alder taget i betragtning.
GoBabyGo laver også de fineste strømpebukser hvor der både er skridsikre knæ, samt over og underside på foden. Disse har Theodor nærmest boet i når de ikke har været til vask. Og apropos vask – produkterne fra GoBabyGo mister ikke farve, facon eller bliver fnulrede efter vask. Dette er vigtigt for en husmor som jeg der vasker mange gange ugentligt.

Flere gange imens Theodor har haft strømpebukserne på har han rejst sig op af trappetrin, vindueskarme osv. Jeg er dybt imponeret over at produkter som GoBabyGos kan hjælpe barnet så hurtigt og stimulere deres motorik på denne måde.

Vi har desværre ikke nået at teste fingervanterne endnu da Theodor ikke er helt stor nok endnu til at have den slags vanter på. Men disse bliver gemt til han lidt lettere kan få dem på. Min umiddelbare tanke omkring vanterne er at vi bliver rigtig glade for dem. De er i en rigtig lækker strik kvalitet med skridsikkert mønster på begge sider af vanten.
Min vurdering af produkterne fra GoBabyGo bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Theodor har haft så meget glæde af produkterne allerede og har udviklet sig langt hurtigere end andre jævnaldrende. Jeg er sikker på at GoBabyGo’s skridsikre strømper og strømpebukser har hjulpet med dette.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne bevarer deres pasform og farve selv efter mange vaske. De skridsikre ”dutter2
falder heller ikke af eller mister deres overflade, hvilket gør at produkterne fungerer lige så godt om de er helt nye eller brugt flere gange.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg er imponeret over at man kan få så lækker en kvalitet, der er testet og godkendt for skadelige
stoffer til den pris. Som skrevet tidligere så er holdbarheden og kvaliteten bare i top. Vi er i hvert fald fans herhjemme.

Pris: MEGET GOD – Generelt har jeg været meget imponeret af GoBabyGo’s produkter. Faktisk så imponeret at
jeg allerede selv har bestilt flere produkter hjem til Theodor til hans vuggestue start. Jeg er overrasket over at man kan få så gode produkter der stimulerer barnets motorik, balance og sanser samtidig med at de er så prisvenlige.

GoBabyGo får min aller bedste anbefalinger!


Vores tester Ida, har sammen med Luna på 1,5 år, testet strømper fra GoBabyGo.

Ida fortæller: “GoBabyGo er strømper som styrker børns motorik og hjælper med at komme i gang, med at kravle og gå. Luna er 1,5 år og gik da hun var 10 mdr. så kravlestadiet er vi ovre. Derimod løber hun, og kravler op på alt hun kan komme til, så de skridsikre puder på knæene og på over og under fødderne er guld værd.#

Vi modtog en lækker pakke med forskellige strømper fra GoBabyGo: både tynde, tykke og strømpebukser.

De tynde er de absolut bedste strømper vi har til Luna pt. De sidder virkelig godt. Noget af det bedste ved dem, er at de går langt op på benet, så hun har svært ved at hive dem af – en “leg” hun ellers normalt finder meget underholdende… moren knap så meget.

Personligt synes jeg de tykke strømper måske er lidt for tykke til at komme i en sko. Til indedørsbrug er de til gengæld fuldstændige perfekte.

Vi bruger dem faktisk, som sutsko, både herhjemme og i vuggestuen.

Strømpebukserne er mine absolut favoritter! Mine piger har ligesom deres mor, korte ben. Det betyder at vi ofte oplever at strømpebukser bliver for lange og krøller på benene. Men ikke med ikke med GoBabyGo, de sidder præcis som de skal.

Luna kravler op af alt, diverse skamler og i sær triptrap stolen er et hit at bestige. Derfor jeg meget glad for for de skridsikre puder på knæene, som jeg tænker hjælper hende med at få fat, når hun skal op.

Jeg forstiller mig også at “puderne” tager lidt af stødene når hun kravler rundt. Lunas storessøster Lærke på snart 5 år tænker jeg faktisk godt kunne bruge et lign par, når hun ikke leger løve eller gepard så er det baby, og kravler konstant rundt på alle fire.

Vores vurdering af strømper fra GoBabyGo bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – man skal jo have strømper til sine børn, og Gobabygo er virkelig godt bud. Vi ønsker os dem i uld.

Holdbarhed: GOD – jeg er super tilfreds med holdbarheden. En 1,5 årig sidder ikke stille og derfor bliver strømperne brugt godt og grundigt. Den lyse Rosa farve, er super skøn, men jeg tror ikke jeg vælger den til strømper en anden gang, da den er super sart.

Pris: MEGET GOD – priserne ligger fra 69,95 kr – 169,95 kr alt efter kvalitet, hvordan køber dem og om det er tynde, tykke eller strømpebukser.

Kvalitet: MEGET GOD – jeg elsker dem!


Camilla afslutter:
“GOBABYGO har udviklet kravle strømpebukser og strømper med gummidutter på knæ, under foden og ovenpå tæerne, for at give babyer en god start, når de skal lære at kravle og gå”

Følgende produkter er testet:

  • Kravle strømpebukser
  • Skridsikre strømper i bambus
  • Skridsikre strømper i tyk bomuld

Mit førstehåndsindtryk af produkterne var rigtig godt. Fik en klar følelse af at det var god kvalitet.
Bambus strømperne har helt klart været vores favorit. De sidder så godt på fødderne og på benet og glider ikke af i løbet af dagen. De giver et rigtig godt greb i underlaget, når baby skal gå og løbe. Freya er blevet meget mere sikker på benene efter, at vi er begyndt at bruge strømperne.

De tykke bomulds strømper har været rigtig gode til de kolde dage og fungeret ret godt som “futter” i dagplejen. Den eneste ulempe ved disse strømper, er at det kan være svært at få sko og gummistøvler på, fordi de er meget tykke og fylder i skoen. Men til indendørs brug er de virkelig gode. De sidder godt på foden og holder fødderne dejlig varme hele dagen. Ville helt klart anbefale bomulds strømperne til helt nybegyndere, som skal lære at gå og som ikke er begyndt at bruge sko endnu.
Strømpebukserne har vi også været rigtig glade for. De er fine i tykkelsen og hverken for tynde eller tykke. Pasformen er rigtig god og sidder godt på maven. Gummidutterne på knæ og fødder, giver baby en god balance når de skal lære at kravle. De har helt klart styrket Freyas motorik og balance når hun kravler rundt på gulvet.
Vi har været meget glade for produkterne fra GOBABYGO og vi skal helt sikkert ud og indbetalte i nogle flere. De finder i mange flotte farver og følger godt med i forhold til mode farverne.
Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – de styrker barnets balance, motorik og selvtillid. Her får man faktisk et produkt, som holder hvad de lover.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er kvalitetstøj, som kan holde til hverdagen og ser stadig pæne ud efter vask og strømpebukserne lavet ekstra slidstærke på knæene.

Pris: MEGET GOD – prisen på strømpebukserne er 129,95 kr og prisen på strømperne er 69,95 kr. jeg synes at det er en rigtig god pris, for et kvalitetsprodukt med høj nytteværdi.

I forhold til, hvad almindelige strømpebukser uden den skridsikre effekt koster, så synes jeg faktisk at man får meget for pengene.

Kvalitet: RIGTIG GOD – Det er danskproduceret og oeko-tex standart 100 certificeret. Det giver forbrugeren en garanti, for at varen er kontrolleret for sundhedskadelige kemikalier. Selv silikone dutterne er også godkendt.

Strømperne er lavet i tykt åndbart bomuld og de tynde strømper er lavet i blødt bambus, som er perfekt til babyers sarte hud og så er bambus også varmregulerende. Dvs. At de er varmere om vinteren og køligere om sommeren, så de kan bruges året rundt, uden at man skal være bekymret for, om ens barns fødder er varme nok.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Kokkens hverdagsmad - Sund Balance kassen