TEST af Ergonomisk sadelstol fra Egholm stole – Testfamilien
TEST af REIMA 2 i 1 jakke Flykt

TEST af Ergonomisk sadelstol fra Egholm stole

Mie har testet en ergonomisk sadel stol fra Egholm stole.

Egholm har produceret ergonomiske stole i mere end 30 år.

Egholm stole bruges af bl.a. af sundhedssektoren, industrien, kontorer, behandlere og frisører men altså også i private hjem.

Mie fortæller:

“Da jeg sagde ja til denne test, var det ikke til at vide, at den blev endnu mere aktuel end nogensinde. Jeg arbejder normalt hjemme max 1 gang om ugen, men i disse tider hvor Corona-krisen raser, så går jeg i næste uge ind til min uge nr. 2 med hjemmearbejdsplads. Så jeg er super glad for, at jeg har fået en ordentlig stol herhjem. Faktisk sidder jeg bedre på denne stol end på min kontorstol på arbejdet. Normalt har jeg mit skrivebord under trappen, hvor der ikke er særlig meget plads. Her passer stolen perfekt ind, da den ikke fylder så meget.

Sadelstolens sæde er formet, så du automatisk sidder med ret ryg. Det ses og mærkes tydeligt.

Man skal lige vænne sig til at sidde uden ryglæn. Men når man først har gjort det, så er jeg sikker på at det en god investering for ryggen. Ikke kun jeg selv har været fan af stolen. Faktisk har min søn Magnus på 7 år også lånt den til hans hjemmeskole. Han synes i øvrigt at det er lidt sejt med rullehjulene, som bare kører derudaf.

Stolen kan nemt indstilles i højden – derfor kan den både bruges som skrivebordsstol og barstol.

Sædet kun er 32 cm bredt og den kan både fås  i ægte læder, kunstlæder og stof med en flot syning hen over midten. Vores stol er i ægte læder og koster fra 2.495 kr.+moms Vores har TILT/KIP funktion (som koster 460 kr. ekstra), så sædet kan indstilles frem og tilbage og har derudover alustel (som kan tilkøbes for 400 kr), TILT/KIP er særligt ideel hvis du sidder foroverbøjet og arbejder. Så kan man tippe sædet med sig.

I denne Corona-krise, hvor jeg skal sidde og arbejde mange timer hjemme, har jeg valgt at flytte mit skrivebord op i stuen, hvor der er mere lys og plads omkring mig.

Jeg er helt kæmpe fan, for jeg må indrømme, at jeg er ret dårlig til at stå op og arbejde. Vores datter på 11 år blev så misundelig på stolen, at vi efterfølgende har bestilt en til hende også. Man kan få den i næsten alle farver, så hun har valgt en som passer perfekt ind på hendes værelse.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

Min vurdering af sadelstolen fra Egholm.

Nytteværdi: MEGET GOD – Har man hjemmearbejdsplads, som jeg har, så er det yderst vigtigt at sidde godt.

Hos mig hvor pladsen er lidt trang, så er det et kæmpe plus, at stolen ikke fylder meget.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Dansk håndværk i høj kvalitet. Min stol i ægte læder og det er min vurdering er, at den kan holde i mange mange år.

Pris: GOD – Prisen for min stol er 2.495 kr.+moms. Det er selvfølgelig en del – men hvis man sammenligner det med andre designerstole eller “rigtige” kontorstole, så er det en ganske fair pris.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af REIMA 2 i 1 jakke Flykt