TEST af FAABORG PHARMA – BABYSALVE og SOS SALVE – Testfamilien
TEST af FAABORG PHARMA - HELO ANTI - ITCH LOTION

TEST af FAABORG PHARMA – BABYSALVE og SOS SALVE

Flere af vores testere har sammen med deres familier testet produkter fra Faaborg Pharma.

Louise har sammen med sine børn Benedikte på 3,5 år og August på 5 måneder været særligt vilde med “helo SOS salve” og “helo babysalve”, som der her kommer en anmeldelse af.
Louise fortæller:
“De to cremer “SOS salve” og “Babysalve” passer perfekt til en børnefamilie som os og fik straks en plads ved puslepladsen.
Benedikte går i børnehave og er meget udenfor. Den kolde luft er hård ved hendes kinder og rundt om hendes mund. Især fordi hun har en dårlig vane med at slikke sig rundt om munden. Hun er derfor tit rød og irriteret i ansigtet, når hun kommer hjem efter en dag i børnehaven. Vi var derfor spændte på, om denne salve kunne hjælpe hende. Salven indeholder mandel- og kokosolie, der virker beskyttende, fugtbevarende og blødgørende. Den indeholder desuden B5, som er kendt for at fremskynde opheling af skadet og belastet hud.
Vi lægger os fladt ned – den er virkelig god! Vi smurte hende ind om aftenen efter bad, og næste morgen var det hele væk! Ingen rødme overhovedet. Den er derfor blevet en fast del af vores “putte-rutine”, og Benedikte kan selv klemme salven ud af den lille tube og smøre det på. Salven er lidt tyk i konsistensen, men meget drøj i brug.
“Babysalven” har også vist sig som lidt af et mirakelmiddel. August døjede en periode med rød numse, og vi prøvede vitterlig alt. Alle gamle husmor-tricks blev prøvet uden virkning.
Men babysalven tog det efter kun 2 “behandlinger”. Jeg smurte et tyndt lag på det røde område efter bleskift og lod ham ligge og lufttørre lidt inden jeg gav ham en ble på. Jeg skrev derfor straks om produktet på min Instagram og efterfølgende er der flere mødre der har skrevet, at de har haft samme gode resultater efter jeg havde anbefalet produktet. Det er altså ikke kun mig, der er blevet meget positivt overrasket over hvor effektiv den lille salve er.
Vi har også brugt salven ved Augusts hals, hvor der kan blive lidt rødt og fugtigt i “folderne”. Salven indeholder nemlig zink, som virker udtørrende og ophelende og Lanolin, som virker blødgørende og beskyttende.
Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: MEGET GOD – ja faktisk uundværlig. Begge produkter virker bare! Hurtigt og effektivt uden alt mulig kemi, som vores børn jo ikke skal udsættes for. Begge salver er desuden AllergyCertified.

Det er et apoteker-mærke og forhandles på de fleste apoteker, så det er nemt at komme til.

Holdbarhed: MEGET GOD – begge salver er meget drøje i brug, og da de skal bruges på små områder tænker jeg, at de holder meget meget længe.  

Pris og kvalitet: MEGET GOD –  Kvaliteten er i top og prisen er i bund. Babysalven koster kun 45 kr. for 50 ml. SOS salven koster 65 kr. for 50 ml. og kan bruges af både børn og voksne til skadet og udsat hud.”


I denne test har vi fokus på helo babysalve.

Rikke fortæller:

“Vi har testet en masse lækre cremer fra Helo serien; Helo creme, helo anti itch lotion, helo anti itch 70%, helo babysalve og helo hand. Vi har prøvet dem alle med stor fornøjelse men har haft fokus på helo babysalven til Vilde på 14 mdr.

Jeg var meget begejstret for at få lov til, at teste serien. Jeg kendte to produkter fra serien på forhånd, og det er to produkter ,som jeg ikke kan undvære i min hverdag. Jeg døjer med eksem og især om vinteren er min hud meget tør og har brug for virkelig god pleje. Fælles for helo serien er, at det er problemløsende kropspleje til meget tør, irriteret og kløende hud. Huden næres og bliver mere smidig. Så det er et perfekt match. Min eksem er desværre gået i arv fra min mor, og siden jeg var lille kan jeg huske at min mor har smurt sig ind i diverse cremer for at få bugt med den tørre hud, som brugen af hormoncreme på hænderne, har medført. Og det var faktisk hende, der anbefalede mig serien. Det er det, som hun har fundet ud af, der virker bedst på hende.Babysalven, som vi har brugt til Vilde i ca 4 uger, er altså en uundværlig del af den daglige pleje til børn. Den er tyk i konsistensen som salver nu er, og den beskytter huden mod vand, urin, sved og andre faktorer der kan irritere huden.  Vi har især brugt den i ble området. Her anbefales det at bleområdet rengøres, og når huden så er helt tør, så duppes salven forsigtigt på. Det har bare virket her og der skulle ikke mere end 1-2 påføringer til, før huden allerede var pænere.Salven er naturligvis uden parfume og allergi certificeret, og så er det danske produkter. Hvis nogen skulle være i tvivl, så er vi virkelig begejstrede for serien og mærket generelt –  så en stor anbefaling herfra.Vores vurdering af produkterne fra Faaborg Pharma:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er vigtigt for mig, at mine børns hud er beskyttet og at produkterne er uden parfume. Man kan ikke undgå, at babyer engang i mellem er lidt røde i ble området, derfor er denne uundværlig.

Holdbarhed: MEGET GOD – salven er meget drøj i brug, der skal ikke ret meget til hver påsmøring.

Pris: MEGET GOD – Prisen ligger i mellem 40-45 kr. Babysalven koster 45 kr, dog har jeg fundet den på tilbud lige nu, så den er nede i 38 kr. Det kan vist ikke gøres billigere.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er virkelig i top. Lækre produkter med i høj gennemsigtighed. Man er ikke i tvivl om hvad der er i produkterne (og hvad der ikke er) og det synes jeg er virkelig fedt,  når det handler om hudpleje.

_____________________________________________________________________________________ 

Mie F fortæller:

“Jeg har sammen med min søn Peter på 3 måneder, testet Faaborg Farmas gode serie af helo cremer.Vi har haft fokus på helo babysalve, men prøvet alle de forskellige cremer.Som nybagt mor til en lille baby, er man virkelig bange for hvad man bruger af produkter til sit barn. Her er det dejligt, at der findes et firma der har specialiseret sig i problemløsende cremer, uden parfume og som er allergi certificeret.

Jeg kendte lidt til produkterne i forvejen, da jeg i min graviditet og arbejde som frisør har vildt tørre hænder. Derfor købte jeg på et apotek helo cremen. Denne creme er jeg ret begejstret for og blev meget glad for, at kunne teste de andre produkter fra helo serien.Vi valgte at fokusere på helo babysalven, da det var oplagt til vores søn. Vi oplevede at han blev lidt rød ved folderne omkring halsen og ved ble området. Allerede et par timer efter han var smurt, var rødmen væk. Cremen virker udtørrende, hvilket er lige det der er behov for i ble området, hvor der jo altid er fugtigt.

Cremen er ikke stor, men som for de andre produkter i helo serien, er den enormt drøj i brug, og så kan den snildt være i pusletasken, som jo i forvejen er godt pakket.”

I dette tilfælde bliver min vurdering:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg syntes en god zink salve er uundværlig med en baby i huset.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Super absorberende og drøj i brug.

Pris: MEGET GOD – Helo babysalven koster 50,- for 50 ml, hvilket stemmer godt overens med kvalitet og holdbarhed.


Christine fortæller:
“Vi har modtaget en lækker pakke fra FAABORG PHARMA med bla. HELO babysalven. som jeg har testet på Vega på knap 1 år.

HALO babysalven er en beskyttende, helende og udtørrende salve til rød og irriteret hud. Den beskytter huden mod vand, urin, sved og ande hudirriterende faktorer.

Jeg er mor til tre børn og har faktisk aldrig rigtig brugt nogle daglige cremer eller salver, heller ikke til de to store da de var små. Kun i de situationer, hvor det selvfølgelig har krævet noget behandling. Jeg har primært brugt salven til Vegas, nogle gange røde numse eller i hendes små folder hvor hun også kan blive lidt rød.

Når Vega har fået nye tænder eller haft feber, er hendes numse blevet rød. Jeg har derfor “behandlet” med HELO babysalven med virkelig god effekt. Vi har ladet huden tørre helt og duppet salven på det angrebne område. Ofte har det faktisk været nok, at gøre det en gang og så har hendes numse været så fin igen. Jeg har ikke brugt den flere gange om dagen, som det ellers anbefales.

Salven er virkelig tyk og derfor lidt svær at få ud af tuben men nem at påføre. Der er 50 ml. i salven og den er rigtig drøj i brug. Den koster den nette sum af 50 kr. hvilket jeg virkelig synes er en god pris.

I dette tilfælde bliver min vurdering:

Nytteværdi: MEGET GOD – Til de røde numser, er denne virkelig effektiv!

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Virkelig drøj i brug!

Pris: MEGET GOD – HELO babysalven koster 50,- for 50 ml. hvilket virkelig er en fantastisk pris, efter min mening.


Maria afslutter:
“Hjemme hos os har vi været utrolig glade for at teste HELO babysalve.
Den blev hurtig taget i brug her hjemme, efter vi fik en lille prinsesse tilbage i januar.
Salven er rigtig god til babys følsomme hud, den beskytter rød, tør og irriteret hud.
Vi har haft rigtig stor gav af den, og vi vil helt klar anbefale den til andre kvinder med små børn. Tuben er en lille sag på 50 ml, det gør den nemt at have med overalt på farten og i pusletasken.
Cremen har en meget tyk konsistens, så den rækker langt og er drøj i brug. Det er vigtigt for os at vores babys følsomme hud, bliver behandlet med de helt rigtige ingredienser.
Babysalven fra Faaborg Pharma indholder faktisk kun 4 ingredienser, det er de 4 helt rigtig ingredienser som er meget fedtgivende.”
Min vurdering bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD – Baby salven har været utroligt god og absolut levet op til forventningerne.
Holdbarhed: MEGET GOD – Cremen er drøj i brug og jeg synes den holder længe, trods den lille størrelse på tuben.
Pris: MEGET GOD – jeg synes at deres priser er rigtig fair, i forhold til alle de gode og sunde ingredienser samt det er et dansk brand.
Kvalitet: MEGET GOD – Cremen er lækker og indeholder en masse gode ting. Den trænger nemt og hurtigt ind i huden. Emballagen er fin i dets design og er nem at bruge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af FAABORG PHARMA - HELO ANTI - ITCH LOTION