TEST af Weekendtaske fra Manostiles – Testfamilien
TEST af FAABORG PHARMA - ULTIMATE FACE-CREAM

TEST af Weekendtaske fra Manostiles

Tre af vores testere har testet weekendtasken fra Manostiles.dk

Stella fortæller:

”Jeg har i en måneds tid nu testet en nyhed fra Manostiles. Nemlig denne fine mommybag/weekend taske i farven Perfect black.

Tasken er en super fin erstatning for os som ikke længere benytter pusletaske.

Jeg blev meget overrasket da jeg modtog tasken til test. Både størrelsen og kvaliteten var bedre end forventet – især til den pris.

Tasken er lavet i slidstærkt materiale, så den er brugbar i mange situationer. Tasken er lavet af polyester med læderdetaljer. Der er en fast bund, hvilket gør at den står stabilt når man sætter den. På indersiderne i tasken er der to lommer, hvor man blandt anden kan have sine nøgler, tegnebog eller lign. Tasken er meget rummelig. Tasken kan købes i fire farver; perfect black, kongeblå, grå & oliven grøn. Fire virkelig smukke farver på hver sin måde.

Jeg har kendt til Manostiles i flere år, og har også flere af deres andre produkter, som jeg kun har synes godt om idet det er stilfuld og lækker kvalitet. Som mor til tre piger så skal man altid have en del med på farten, hvis man skal nogle steder, så derfor er denne taske nu uundværlig herhjemme hos os.

Jeg har blandt andet brugt den når jeg skulle på indkøb eller shopping ture, så jeg er fri for at købe plastikposer. Derudover har vi haft den med når vi skulle i svømmehallen. Jeg kan godt lide at have vores ting samlet i en stor taske, som også kan lynes.

Hvis man skal på stranden, så tænker jeg også at den er perfekt som strandtaske, da den kan rumme både håndklæde, badetøj, diverse tilbehør og kan lynes så der ikke kommer sand i/eller at andre kan se hvad du har med i din strandtaske. Det er helt sikkert en taske som jeg vil bruge hvis/når vi skal på spa-ophold, ferie eller hvis pigerne skal på overnatning.

Dette er helt klart dansk design når det er bedst!”

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Tasken kan bruges til mange formål. Der kan spares mange penge på at købe plastikposer, hvis man som jeg benytter denne taske til indkøb.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Jeg elsker læderdetaljerne på tasken. Hankene er i læder. Giv hankene lidt læderfedt i ny og næ, så vil den se ud som ny igen.

Kvalitet: MEGET GOD – Tasken er i virkelig lækker og slidstærk kvalitet. Jeg synes det er gennemtænkt at de har produceret den i fire forskellige farver, så der er noget til enhver stil/smag.

Pris: GOD – Tasken koster 299 kroner, og kan blandt andet forhandles hos Neye.dk. Jeg syntes at det er en god pris, når man tænker på alle de formål som tasken kan bruges til. Og penge som man sparer ved at bruge den som indkøbsnet.


Mie fortsætter:

“Hjemme hos os har vi fået lov at teste en flot weekendtaske fra Manostiles.  Egentlig troede jeg, at det kun var mig, der skulle teste den – men jeg blev klogere. Det er en taske, som er elegant, enkelt og eksklusiv på samme tid. Den har en perfekt størrelse, til en tur på fx. Spaophold med en enkelt overnatning.

Den er lavet med fast bund og læder og så har den 2 indvendige lommer, så du nemmere kan holde styr på de små dele. En super god detalje.

Tasken er perfekt til weekendturen, sport, stranden, skovtur som skoletaske. Herhjemme er der i hvert tilfælde ofte rift om den. Pt. er det Anna på 11 år, som her taget “patent” på den. Hun bruger den både til idræt i skolen og til svømning. Men ofte også som helt almindelig skoletaske, de dage, hvor de fx. har temadag.”

Min vurdering af tasken bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. En god taske er altid godt at have. Vi har stor nytte af den hjemme i vores familie.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Den er lavet af polyester og læder – den er utrolig slidstærk og af kraftig kvalitet. Min vurdering er, at den vil holde i rigtig mange år.

Pris:. MEGET GOD. Det er en super fair pris for en taske i den størrelse og kvalitet.  299 kr. koster den.


Cebrina afslutter:

“Jeg har haft fornøjelsen af at teste den smukke taske fra Manostiles. Tasken er stor og rummelig og findes i 4 smukke farver. Grå, kongeblå, olivengrøn og sort. Alle tasker er med sorte læder detaljer og håndtag. Selve tasken er lavet i polyester, hvilket er et virkelig praktisk materiale, i forhold til vand og snavs. Inde i tasken er der et stort rum og to indvendige lommer, og tasken har en fast bund.

Til hverdag bruger jeg kun en lille skuldertaske, men jeg forestiller mig den snildt kan bruges som f.eks. skoletaske. Hvis man har svært ved at finde en skoletaske der er pæn og praktisk, så er den her i hvert fald et virkelig godt bud.

Vi har primært brugt den som weekendtaske. Den kan snildt rumme tøj til en weekend, make up og et ekstra par sko. Vores piger har også haft den med på weekend hos bedsteforældrene, og der rummer den altså også både tøj, bleer og bamser til to piger på 3 og 5 år.

Da taskens sider er bløde fylder den ingen ting når den ikke er i brug. Jeg kan derfor med sikkerhed sige at den bliver pakket og taget med på årets sommerferie, for den er PERFEKT til når man skal til poolen eller stranden.

Jeg synes tasken har et virkelig flot og elegant udtryk. Den grå, kongeblå og oliven grønne er klart mine favoritter da jeg syns det er helt vildt flot med den sorte læder detalje som bryder farven.

Min vurdering af tasken bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. Tasken er helt vildt rummelig og kan bruges til mange forskellige formål.

Holdbarhed: MEGET GOD. Tasken er virker solid og jeg tror derfor jeg får glæde af den i mange år.

Pris:. MEGET GOD. Tasken koster på 299,- hvilket jeg synes er ret billigt for en taske med den størrelse og kvalitet

Kvalitet: MEGET GOD. Virkelig lækker kvalitet. Jeg fornemmer der er kredset om både detaljer og valg af materialer.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af FAABORG PHARMA - ULTIMATE FACE-CREAM