TEST af RAUNSBORG Nordic serien til kvinder – Testfamilien
TEST af aktivt shelterophold på Kragerup

TEST af RAUNSBORG Nordic serien til kvinder

Tre af vores testere har testet følgende produkter fra Raunsborg: Handcreme Nordic, Face wash Nordic, Face serum Nordic og Anti-age day Cream Nordic.

Raunsborg® har 3 skønhedsserier, der kan bruges til alle hudtyper, som gør din hudpleje nem og enkel.

NORDIC – skønhedsserie med milde dufte

MAN – hudpleje & dufte til den maskuline hud

SENSITIVE – parfumefri skønhedsserie – også velegnet til børn

Serien der er testet her er NORDIC serien.

Sabrina fortæller:

”Jeg havde allerede Raunsborg Handcreme, som fast inventar i tasken og på hylden herhjemme, så jeg takkede hurtigt ja til at teste andre produkter fra det dansk produceret mærke.

Det jeg vil sige nu, er ikke noget der er videnskabeligt bevist, det vil blot være min klare anbefaling af disse produkter fra Raunsborg.

Siden jeg var 11 år, har jeg døjet med Psoriasis, og gør det stadig, jeg har prøvet alverdens produkter, cremer, med og uden hormoner og div behandlinger ud over dette. Nu har jeg i 4 uger testet disse produkter til ansigtet og kan uden at tøve, give min bedste anbefaling. Efter de 4 uger, har jeg ingen sår, tørhed eller rødmen i ansigtet overhovedet. Aldrig har jeg oplevet en virkning så hurtigt.

Igen vil jeg påpege, at ingen af produkterne fra Raunsborg videnskabeligt er bevist at have en effekt eller lindring på psoriasis og andre hudsygdomme, men jeg må gerne fortælle jer, at det har haft en enorm positiv effekt på mit.

Handcreme Nordic, 125,95.- 100 ml.

Håndcremen er fra serien Nordic, som er en skønhedsserie med meget milde dufte.

Med en skøn rolig duft af birk, blød hvid farve og mildt cremet konsistens, trækker cremen hurtigt ind i huden og efterlader hænderne dejligt bløde.

Igennem mange år, har jeg fast stået med hænderne i vand, i 8 ud af døgnets 24 timer, specielt om vinteren kan vand og kulden virkelige ødelægge huden på hænderne, give grimme neglebånd og kanter og udtørre huden kraftigt på knoer og mellem fingrende, der har Handcreme Nordic altid hjulpet. Da jeg allerede er fast bruger af netop denne håndcreme, har jeg svært ved at sætte nogen fejl på.

Den vandt faktisk prisen for årets kropspleje produkt i 2013 ved Danish Beauty Award.

Face wash Nordic, 125,95.- 100 ml.

Denne rens også er en del af Nordic serien med milde dufte.

Den er enormt drøj i brug, ved blot en lille dråbe, skummer den meget op ved kontakt med vand.

Makeup rester, cremerester og snavs bliver nemt fjernet og huden efterlades blød og lækker. Jeg har allerede nu kunne se en forskel på urenheder.

Face serum Nordic 349,95.- 30 ml.

Fyldt med omega 3 og 6, hyaluronsyre og planter og urter fra den nordiske natur, hjælper denne serum med at mindske pigmentpletter, rødmen i huden og virker en smule opstrammende ved fine linjer.

Risstivelsen i produktet trækker hudens overskydende olier til sig og efterlader huden dejlig blød og med et mat finish. Dup forsigtigt på huden og produktet trækker hurtigt ind, så du efterfølgende kan putte din dag- eller nat creme på.

Selve emballagen er jeg en smule skuffet over, da det sølvfarvede materiale i toppen af creme, krakelerer og hurtigt bliver lidt grimt.

Anti-age day cream 399,95.- 50 ml.

Det første jeg lagde mærke til ved denne dag creme, var at den var uden solfaktor, hvilket skuffede mig gevaldigt, da det jo netop er en dagcreme, så burde den jo indeholde lidt solbeskyttelse, specielt når det er en anti-age creme. Jeg kunne ikke helt slippe det, at der ingen beskyttelse overhovedet var at finde i produktet. Så jeg gik ind forbi www.raunsborg.dk for at tjekke lidt nærmere op omkring, hvorfor de har valgt ikke at putte det i en dagcreme.

Der fandt jeg dette skriv fra dem ” Raunsborg ansigtscremer indeholder ikke solfaktor, da solfiltre anses for at være allergifremkaldene og derfor ikke er sundt at tilføje huden hver dag. Derudover vil de færreste have behov for en UV-creme i hverdagen, hvis de arbejder indenfor, mens solen er kraftigst. I weekender og ferie er vi typisk meget mere ude i solen midt på dagen og har brug for den solbeskyttelse der er i solcremer og sollotions”

Jeg tager deres ord til mig, kan nikke genkendende til deres holdning og blev lige der endnu mere tilfreds med produkterne.

Inde på deres hjemmeside, kan man desuden finde et helt opslagsværk over alle ingredienser der er at finde i alle produkter fra Raunsborg.

Her vil jeg fremhæve nogle af de ingredienser i Anti-age daycream, som virkelig giver en god effekt.

Morgenfrue, min yndlings, har en anti imflamatorisk og berolige effekt, som netop er dette der er enormt godt til rødmen og tørre pletter.

Salvie virker rensende og sammentrækkende på huden, sammen med aktive peptider og ekstrakt fra hvid trøffel, white diamond, kan du se en meget hurtig effekt på lange og dybe linjer og mærke en ny styrke og naturlig fugt i huden.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vuderingen

Nytteværdi : MEGET GOD – Alle burde gøre sig selv og sin hud, den tjeneste, at pleje sin hud med gode produkter.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Produkterne er alle ekstremt drøje i brug og holder længe.

Pris: MEGET GOD – Jeg har skrevet priserne ud fra de produkter jeg har testet, som det ses spænder disse fra 125,95.- – 399,95.- hvilket jeg synes er en helt fair pris for produkter i den kaliber.


Vores tester Randi har testet Face Wash, Face Serum, Anti-age day cram og hand cream fra RAUNSBORG.

Randi fortæller:

Da disse skønne produkter kom ind af døren hos mig, der havde jeg uventet fået lidt ekstra tid herhjemme nogle kaldte det ”coronafri” og jeg tænkte straks det må udnyttes til at få nye gode vaner, og en af dem indeholder disse skønne produkter. Jeg kan i perioder godt sylte min hudpleje lidt, men med disse produkter inden for døren har det gjort det meget nemmere, både fordi de er så lækre og dufter af den skønne natur der får mine tanker hen på den frie natur og ren wellness. Men også fordi Face Wash er super nem at bruge samt at de andre produkter trænger hurtigt ind uden at fedte.

Min nye gode vane starter med Face Wash som indeholder ekstrakter fra nordiske urter, birkebak og troldhassel som virker beroligende, opfriskende og fugtgivende. Om morgenen tager jeg den med ind i badet hvor jeg starter med at fugte ansigtet og derefter påføre Face Wash i blide, cirkulære bevægelser og skyller af med lunkent vand. Den er meget drøj i brug og giver en god skummende effekt, så jeg vil anbefalede en lille dosis som jo er lig med længere holdbarhed, og det er jo godt for pengepungen. Den efterlader huden dejlig blød.

Efterfølgende påfører jeg Face Serum som indeholder omega 3, omega 6 og hyaluronsyre samt urter og blomster fra den nordiske natur. Som du kan se på billedet, så er denne serum som en cream og ikke olie, den er virkelig let at påføre og trænger hurtigt ind i huden, super skønt i en presset hverdag, da man hurtigt efter kan påføre Day Cream. Serum modvirker tør og uren hud, mindsker pigmentpletter, afhjælper beskadiget hud og udglatter fine linjer.

Til sidst men ikke mindst Anti-Age Day Cream som har været nomineret til DANISH BEAUTY AWARD 19.

Cremen indeholder ekstrakt fra hvid trøffel der hjælper til med at opretholde hudens styrke og dermed opretter dens naturlige fugtbalance i op til 72 timer. Salvie virker rensende og sammentrækkende, mens morgenfrue har en anti-inflammatorisk og beroligende effekt. Og er der noget det kendetegner disse produkter, så er det, at de trænger hurtigt ind i huden og efterlader den dejlig blød og glat.

Jeg har, i den tid hvor jeg har brugt disse produkter, oplevet en mindre rød, mere glat og ensartet hud, hvilket har gjort at jeg bruger langt mindre makeup.

Hand Cream har været min redning i denne tid med MEGET håndvask, den indeholder squalane der sikrer, at huden får fugt og beskyttelse samt agurkeekstrakter som hjælper til at opretholde hændernes naturlige fugtbalance. Den har en frisk duft af birk og behøver jeg at sige at denne håndcreme, trænger hurtigt ind uden at virke fedtende. Denne Hand Cream kommer til at følge mig langt tid efter denne test, da den er så lækker og gør tørre og sprukne hænder til fortid.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Super lækker pleje og jeg kan nok ikke komme uden om at jeg nærmer mig en alder hvor det bliver endnu vigtigere med god ansigts- og hånd pleje.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg bruger dem hver morgen og aften, og de holder ca. 2-3 måneder for mig, hvilket jeg syntes er en god holdbarhed.

Pris og kvalitet: GOD – prisen start på 125,95,- til 399,95,- kr. Day Cream ligger i den lidt høje ende af prisskalaen, men jeg vil der til sige at jeg synes disse produkter er alle pengene værd. Om ikke andet er det et super godt fødselsdagsønske, du ikke vil fortryde, da det er ren selvforkælelse.


Mie afslutter:

“Jeg har også haft fornøjelsen af, at teste udvalgte produkter fra Raunsborg Nordic serien til kvinder.

Har testet følgende produkter:

Face serum Nordic 349,95.- 30 ml.

Handcreme Nordic, 125,95.- 100 ml.

Face wash Nordic, 125,95.- 100 ml.

Anti-age day cream 399,95.- 50 ml.

En ting jeg bruger HVER dag er ansigtscreme. Min hud bliver simpelthen så tør, hvis jeg ikke bruger det efter et bad. Denne creme fra Raunsborg er en Anti-age dag creme. Og eftersom at jeg næste gang runder 39 år, ja så er det altså bare rart, hvis ansigtsplejen kan hjælpe lidt med at reducere de naturlige linjer, der kommer med alderen.

Raunsborg Anti-Age Day Cream 50 ml er en anti-age creme med aktive peptider, som har en øjeblikkelig effekt på længde og dybde af rynker. Den indeholder ekstrakt fra hvid trøffel, der skulle sikre, at huden ikke mister sin styrke og dermed opretter dens naturlige fugtbalance i op til 72 timer. Salvie virker rensende og sammentrækkende, mens morgenfrue har en anti-inflammatorisk og beroligende effekt. I disse “corona-tider” er det faktisk ikke hver dag, at jeg har været i bad. Og har faktisk ikke haft behov for at tage cremen på de dage, hvor jeg ikke har været i bad. Så det med, at den virker i op til 72 timer, det kan jeg godt skrive under på.

Har også testet en Face Serum, som jeg primært har brugt når jeg er gået i seng. Den har følgende gode egenskaber.

  • Styrkende, opbyggende egenskaber og rig på antioxidanter
  • Fugtgivende og blødgørende
  • Reducerer beskadiget hud og minimerer porer
  • Højt indhold af omega 3 og 6

Serummet modvirker tør og uren hud, mindsker pigmentpletter, afhjælper beskadiget hud og udglatter fine linjer. Jeg døjer meget med pigmentforandringer især om sommeren. Så jeg er rigtig glad for at denne serum kan hjælpe med at mindske disse.

I forbindelse med badet, så bruger jeg Fash Wash, som fjerner snavs, makeup og fedt. Hvis man ikke renser huden ofte, kan huden føles snavset og uren.

Raunsborg Face Wash  er en mild og skummende ansigtsvask uden parfume. Den fjerner let og effektivt makeup, snavs og urenheder — og efterlader huden silkeblød.

Til sidst har jeg testet et helt uundværligt produkt i disse tider med håndvask ca. 10 gange om dagen. Nemlig Raunsborg Hand Cream, som er en nærende og fugtgivende håndcreme med en frisk duft af birk. En håndcreme, der trænger hurtigt ind i huden uden at virke fedtende. Det er så vigtigt, at cremen hurtigt tørrer ind og ikke fedter. Og så er det dejligt, når dine hænder dufter rent og friskt.

Lind og vegetabilsk squalane sikrer, at huden får fugt og beskyttelse. Mens agurkeekstrakter hjælper til at opretholde hudens naturlige fugtbalance.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en nødvendighed med god pleje til din hud.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Produkterne er drøje i brug og der er brugt de bedste ingredienser. Har testet produkterne i ca. 1,5 måned nu og der er stadig noget tilbage i alle produkterne pånær håndcremen, som er brugt flittigt af hele familien.

Pris: GOD – Det er gode priser, hvor alle kan være med. Serum og Dagcreme er i den lidt højere prisskala, men ikke dyrere end mange andre luksuscremer.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af aktivt shelterophold på Kragerup