TEST af Racing Kids – Testfamilien
TEST af A-Derma Exomega Control og Cultalgan beroligende spray (nyhed)

TEST af Racing Kids

Flere af vores testfamilier har testet huer og pandebånd for Racing Kids.

Racing Kids er en dansk virksomhed, der siden 1991 har produceret huer, elefanthuer, halstørklæder, pandebånd, vanter mm. til børn i alle aldre og har flere end 300 butikker i hele verden. De har et bredt sortiment med over 700 unikke styles og huerne velegnede året rundt, da de både har enkeltlags og dobbeltlagshuer. Find deres hjemmeside her www.racingkids.dk.

Louise fortæller:

“Min datter Uma på 3 år har været så heldig at få lov til at teste huer og pandebånd fra Racing Kids. Inden testen kendte jeg godt en smule til mærket, men havde aldrig prøvet deres huer. Markedet for huer til børn er stort og det kan nogle gange godt være svært at finde det helt rigtige mærke, når det kommer til at finde huer, som kan det, de skal. Uma vil helst have huer på, der sidder til og ikke ”glider”, da hun ellers fluks tager den af. Hun er også meget opmærksom på, at de ikke må kradse eller være alt for varme.

Det fantastiske ved Racing Kids er, at ejeren Gitte i 1991 startede med at designe huer efter at hun opdagede et behov for kvalitets huer til sin egen datter, som var startet i børnehave. Der manglede simpelthen produkter, som kunne holde hendes datter lun udenfor hele dagen lang.

Gitte havde erfaring fra tekstil og gymnastiktøj og brugte disse erfaringer til at skabe mærket Racing Kids, som i dag består af et design, som er skabt til børn, der er i bevægelse. Huerne er bløde, stærke og udført i elastisk bomuld, som kan lune børn i flere aldre. Til vinterperioden designer Gitte huer i en kombination uld og bomuld, således så børns hoveder både holdes lune og skærmes fra vejr og vind.

At man har en virksomhed, som er startet op ved et reelt behov, gør, for mig at se, at man får skabt nogle produkter, som er gennemtænkte og som kan det, de skal. I det her tilfælde; skabe huer, som opfylder behovet om varme, kvalitet, komfort og sikrer, at børns små hoveder kan ånde, imens de har huerne på.

Uma har testet en forårshue, en vinterhue og et pandebånd. Vinterhuen er selvsagt ikke testet i vintervejret, men den er prøvet på og godkendt – den sidder godt til, lukker af for vind, kulde og ”glider” ikke nogen steder. Det samme gælder for forårshuen. Den er let i kvaliteten, sidder godt til og tager fra i forhold til vind og forårskulde.

Det fine pandebånd er brugt både indendørs og udendørs. Den vil formentlig blive brugt mest indendørs, da Uma stadig er i den alder, hvor alt hives af hovedet, hvis ikke det trukket ned over hovedet ,når hun er udenfor. Men det er nu også så yndigt og let i kvaliteten, at det sagtens kan bruges som et indendørs pandebånd som del af en fin frisure.

Jeg valgte at gå med neutrale unisex farver – karry og brunt. Ud over at jeg godt kan lide farverne, så det også mening i forhold til fx at lade huerne gå i arv til Umas fætter og ikke mindst, så passer farverne til det meste tøj. Her tænker jeg på de forskellige forårs- ,sommer og vintergarderober, der venter forude.

Racing kids har desuden en super fin hjemmeside, som er nem at navigere rundt på. Alt står på engelsk, men dette gør ikke navigeringen på siden svær at finde rundt i. Ud over at deres hjemmeside er nem at navigere rundt på, er den også inspirerende.

Man kan se deres tidligere kollektioner, og deres nuværende. Man kan med fordel kigge på deres fane ”SALE -70% off” hvor man lige nu sparer 70% på alle tidligere kollektioner. Ud over at sælge eget design,  så byder webshoppen også fine jakker og termotøj til både drenge og piger.

Det er absolut ikke sidste gang jeg køber huer til Uma hos Racing Kids. De har fingeren på pulsen hvad angår design, kvalitet, form, funktion, farver og pris. Og som designeren bag siger, så er ”Racing Kids made for movement”.

Vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET

GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD. Super lækre huer, som uden tvivl kommer til at blive brugt i mange timer af Uma hen over det næste års tid.

Holdbarhed: MEGET GOD. Man er ikke i tvivl om, at kvaliteten er i top og dermed vil have en lang holdbarhed. Tvivler ikke på, at begge huer og pandebånd kan gå i arv.

Kvalitet: MEGET GOD. Det er uden tvivl god kvalitet – det er blødt, lækkert og rart at have på. Man fornemmer straks, at der er kælet for både materialevalg og detaljer.

Pris: MEGET GOD. Priserne er virkelig fine i forhold konkurrenterne på markedet og den kvalitet de er udført i.
Brun hue: Organic Double Layer Cotton Balaclava With Top and Bow koster 179,95 kr.
Karry hue: Organic Single Layer Cotton Balaclava With Top and Bow koster 149,95 kr.
Pandebånd: Organic Windproof Cotton Headband koster 99,95 kr.


Trine fortæller”

“Når man er 5 år og hedder Karla, så er alt med glimmer og guld det fedeste. Hun valgte derfor – uden tøven- den smukke guldstribede beanie. Det er en dobbeltlagshue med vindstopper og den sidder rigtig fint. Karla har rigtig meget hår – og tykt hår, så selvom huen er lidt stor i størrelsen, så gik vi med en 4-6 år, som passer perfekt til hendes manke.

Hun valgte også et pandebånd med den fineste sløjfe på. Den er ligeledes fra ss20 kollektionen. Lige da vi modtog testen, så var vejret typisk aprilvejr med lidt kulde og regn, men også en del sol. Hun har derfor faktisk boet med sit pandebånd- både indenfor og udenfor. Det er rigtig fint og kan sagtens fungere som et hårbånd pga. den flotte detaljemed sløjfen.

Karlas hårbånd er i farven Caramel 30 p og er en varm farve. Den passer godt til det meste af hendes tøj, og så er den perfekt i børnehaven, fordi den bliver på samtidig med, at den holder hendes manke på plads. Hun kan både have håret oppe i en hestehale og lade det hænge løst.

Lillebror Alfred på 3 år fik også lov at vælge selv. Han valgte en med en flagermus på siden. Den hedder style: 503306 farve 30 og er også sådan lidt brændt brun. Den sidder så godt på hans hovede – til trods for – at han også har rigtig meget hår. Der findes næppe noget sødere end et lille ansigt, der er rammet ind i en fin hue. Den går op i en lille spids foroven, som bare gør huen endnu mere sød.

Alfred testede desuden også en blå dinosaurhue med takker, som en rigtig dinosaur. Den er også en dobbeltlagshue med en virkelig fin detalje. Alle huerne blev vasket til at starte med og jeg trak lidt i dem, da de var våde. Det tror jeg nu ikke, at man behøver. De fik klasket mudder på to af huerne i børnehaven sidste uge, da det regnede og det hele kom af i vask igen og de holder stadig faconen/formen.

Jeg kendte faktisk godt til mærket inden vi testede, men jeg vidste ikke ret meget om mærket. Jeg må indrømme, at jeg har en tendens til at købe accessories; huer, vanter osv. af de mærker, jeg i forvejen kender fra børnenes tøj, men jeg er meget begejstret. Ofte er huer ensfarvede og måske lidt kedelige. Racing Kids vinder hos mig, fordi det er super kvalitet. Der er både dobbeltlags, etlags og uld og altså noget til alle årstider. Især er jeg vild med de detaljer, der er på. Det gælder både elefanthuerne og beanies, men især pandebåndene. Min datter har ærligt lignet lidt en gangster herhjemme med både hue og pandebånd både indenfor og udenfor, men som hun siger: de er bare så rare at have på.

En sidste ting, jeg er vild med, det er det kæmpe udvalg, der findes. Hvis man er til pangfarver, så er der det. Hvis man er til nude, så er der det. Hver sæson kommer der løbende nye styles til, og hvis man er ligeglad med, om det var sidste sæsons farver, så er der gode tilbud at hente hjem. Pt. er der 70% på tidligere kollektioner. Børnene er nok ligeglade, så længe de finder nogle fine farver og styles.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Huer er et must til børn. Punktum. Gerne flere af dem og forskellige tykkelser, så de kan bruges året rundt ( næsten)

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD –  Vores er på bare 4 uger vasket 2 gange, men holder både guldfarven og formen og det grafiske print på Alfreds flagermushue.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes ikke, at det er dyrt.  Et pandebånd koster 99,95,  et-lags-elefanthuerne til 149,95 og beanien til 189,95 kr. Hvis man vil spare yderligere, er der som sagt 70 % på tidligere styles, og de er alle rigtig fine.


Nanna fortæller”

“Det var helt perfekt, at vi var så heldige at få lov at teste SS20-huer fra Racing Kids, da pigerne netop stod og manglede huer her til foråret – både til børnehaven og en hue til at have på under cykelhjelmen.

Det er slut med, at jeg bare selv kan købe tøj til pigerne – i hvert fald til den ældste, så jeg vidste godt, at jeg var nødt til at lade pigerne vælge selv, hvis jeg skulle være sikker på, at de ville gå med dem. Meeen, jeg har et trick, jeg gerne vil dele med jer; Jeg gik ind på Racing Kids’ hjemmeside og tog screenshots af de huer og pandebånd, som jeg syntes, passede til deres overtøj, og lavede så et collage til dem, som de så kunne vælge ud fra. På den måde syntes pigerne, at de selv havde valgt, og jeg havde på forhånd godkendt 😀

”En guldhue!”, udbrød Lily glad, da hun så den smukke stribede beanie. Den er en dobbeltlagshue med vindstopper, og den er så lækker; blød og fuld af stretch, så den kan passes længe. Lily måler 50 cm om hovedet og har den i str. 4-6 år. Hun kunne også sagtens passe nummeret mindre, men den er så som sagt fuld af stretch, så den ryger ingen steder.

Alma valgte det lyserøde pandebånd. Hun elsker det, og det passer så fint til hendes forårsjakke! Ligesom beanien, så er båndet dobbeltlags, så de små ører er beskyttet mod vind også. Det er så fint, nemt for hende at tage på og så mases hestehalen ikke. Alma måler ligeledes 50 cm om hovedet, og har størrelse 4-6 år.

Til sidst valgte begge pigerne – uafhængigt af hinanden – den gule et-lags-elefanthue med den fine sløjfe. ”Ej mor, det er sådan en hue, man kan have på under cykelhjelmen” udbrød Alma. Og det er det nemlig. Pigerne manglede en hue, som kan være under cykelhjelmen uden at folde og ryge ned i øjnene, når cykelhjelmen presses ned over hovedet. Pigerne har huen i størrelse 2-4 år, så den er altså lidt stor i størrelsen – passer perfekt til en hovedomkreds på 50 cm.

Både pigerne og forældrene er meget begejstrede for huerne. Kvaliteten og udseendet er fuldt ud godkendt herhjemme!”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Huerne er helt perfekt her i foråret og igen til efteråret, når uldhuerne er for varme, men ørerne stadig skal holdes lidt lune.

Kvalitet: MEGET GOD –  Huerne holder både farve og form i vask.

Pris: MEGET GOD – Priserne er virkelig fine. Et pandebånd ligger til 99,95, et-lags-elefanthuerne til 149,95 og beanien til 189,95 inde på Racingkids.dk.


Vores tester Anne-Louise har med hendes 4 børn testet huer fra danske Racing Kids.

Følgende huer er testet:

  • Racing Kids Elefanthue Top Dino 1-lags
  • Racing Kids Baby Hue Sløjfe (i to forskellige farver)
  • Racing Kids Pandebånd Sløjfe
  • Racing Kids Elefanthue Top Dino 2-lags 

Anne-Louise fortæller….Vi har været så heldige at få lov til at teste disse lækre huer/pandebånd fra danske Racing Kids. 

Racing Kids er et dansk brand som startede i 1991, hvor Gitte Uhre (stifter) havde en datter, Malene, som skulle starte i en af de første danske skovbørnehaver. Da hun ikke kunne finde det rette overtøj til at klare hele dage ude, valgte Gitte at lave sit eget til hendes datter – og sådan startede Racing Kids, som i dag ledes af hendes datter Malene. Super hyggelig historie bag brandet synes jeg.

Når det kommer til børnetøj, så går jeg altid meget op i, at det er af høj kvalitet og har en god komfort. Særligt med udendørs tøj, er det vigtigt det kan holde børnene varme, kan holde til at blive brugt og at komforten er i top. Dertil er det også kun et plus hvis tøjet er pænt. Racing Kids har formået at lave huer, der sidder helt perfekt og sidder hvor de skal, uanset hvad børnene er i færd med.

Racing Kids har et virkelig stort udvalg af farver og designs. Så udover den gode komfort og pasform, så har Racing Kids også tænkt på at lave et bredt sortiment, så der er en hue der passer til alle børn.

Kvaliteten er super lækker og huerne er meget bløde. Huerne er lavet i 97% økologisk bomuld, 3% lycra.

Silje Karoline har testet pandebåndet i en flot mokka farve. Det er virkelig blødt, strammer ikke og sidder hvor det skal. Ofte har pandebånd og hårbånd det med at ryge op og sidde dårligt, men det her bliver hvor det skal. Silje er helt vild med det og har også brugt det indendøre som hårbånd.

Isak Emil & Vitus August har begge testet dino huer (1-lags og 2-lags). De valgte selv fra hjemmesiden og faldt begge over de seje dino huer. De har de fineste takker på toppen, som leder tanken over på de farlige dinosaurer, som drengene elsker. Isak Emil er ret sart med sit overtøj, intet må stramme eller kradse. Han var meget skeptisk, da han så huen, men han fik den alligevel hurtigt på og han var ellevild. “Den er helt blød mor!”. Elefanthuerne slutter tæt, men uden at stramme, de bliver hvor de skal og virker utroligt dejlige for børnene at have på.

Elin Agnete har testet to babyhjelme med sløjfe i to forskellige farver. De lukkes under hagen med en lille trykknap. I starten var trykknappen lidt stram, men jeg synes den er blevet bedre efter nogle gange. Den sidder ligeledes super godt på hendes hovedet og slutter tæt. Den fine sløjfe på siden er bare en super sød detalje, og Elin ser så bedårende ud med huen. Jeg er fan!

Huerne i enkelt lag er helt perfekte her i foråret, og jeg tænker også de kan bruges nogle dage i den danske sommer til at beskytte de små ører.

  • 1-lags huerne passer godt, når det er 12-20 grader
  • 2 lags huerne er gode når det er 7-12 grader, de er også vindtætte

Derudover findes der også 3 lags huer med uld med Thinsulate til efterår og vinter – men det er ikke så relevant nu.Jeg havde godt hørt om mærket før denne test, men ikke selv prøvet huerne. Jeg må dog sige jeg er meget imponeret over pasform, komfort og kvalitet, så det bliver absolut ikke sidste gang, at børnene får huer fra Racing Kids.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – huerne sidder godt og de holder børnene varme, samtidig er de super flotte

Holdbarhed: MEGET GOD – børnene vokser selvfølgelig, men jeg tænker de kan bruges hele sommeren, efteråret og nok også til næste forår. Dog vil Elin nok kun kunne bruge hendes babyhuer forår/sommer.

Pris: MEGET GOD-  (1-lags elefanthue 149,95,- , 2-lags elefanthue 179,95,- , babyhjem m. Sløjfe 99,95,- pandebånd 99,95,- )  Prisen er i den meget lave ende i forhold til andre mærker på markedet

Kvalitet: MEGET GOD – huerne er utroligt bløde og lækre i kvaliteten. De sidder godt på børnene og strammer ikke.


Vores tester Ida har sammen med pigerne, Luna på 1,5 år, og Lærke på 4,5 år testet skønne huer fra Racing Kids.

Ida fortæller:

“Vi var modtog en super lækker pakke med huer til pigerne. Til Lærke var der en skøn elefanthue i tynd stof – perfekt til overgangen – en vindtæt beanie samt et pandebånd. Til Luna var der tre babyhjelme i tre forskellige skønne farver.

Pigerne synes, at det var mega sejt at få matchende huer.

Generelt for dem alle sammen er, at kvaliteten er rigtig lækker. Huerne er lavet i organisk bomuld. De er bløde og der er tænkt over detaljerne.

Babyhjelm er faktisk ikke noget vi har brugt til hverken Lærke eller Luna. Mit bekendtskab med de huer er, at de er med snore, og det har jeg aldrig rigtigt brudt mig om.

Men babyhjelmene fra Racing Kids er super smarte og der er ingen snore, fordi de lukkes nemlig med en lille knap. Det er virkelig smart, for når man er 1,5 år så er det fedeste i verden hele tiden at tage huen af, men det kan man ikke, når den sidder fast – mor er glad.

Den største størrelse hedder 9-24 mdr. og den er liiige på grænsen til at være for lille til Luna.

Min personlige favorit er pandebåndet til Lærke. Det er simpelthen så fint og sidder virkelig godt. Vi fik det i en skøn naturbrun farve.

Lærke er ikke vild med huer – er der nogle børn, der er det? Pandebåndet får lov til at blive siddende på hovedet. Det hænger nok sammen med at båndet er lavet som en stor sløjfe, så jeg tror, at Lærke føler sig ret fin (og lidt sej) når hun har det på.

Både elefanthue og beanie er perfekte til overgangene. Fra vinter til forår og fra sommer til efterår.

Beanien er super sej, og den sidder godt. Den er med dobbelt lag, hvilket gør den vindtæt. Minus er, at den ikke får lov til at sidde på hovedet så længe. Men der har vi jo så elefanthuen, som er knap så nem at hive af. Det er derfor også den, som kommer med i børnehave. Den er ikke i dobbeltlag, men i tyndt stof, som holder ørene varme på de kølige forårsdage.

Vores vurdering af huer fra Racing Kids bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – huer er jo obligatoriske, og noget der bruges til de små det meste af året.

Holdbarhed: MEGET GOD – vi har kun testet 4 uger, og vejret har været ret godt, så det er lidt svært at sige, men jeg er nu ret sikker på. at de godt kunne klare et par sæsoner.

Pris: MEGET GOD – fra 99,- for babyhjelm og pandebånd til 150,- for en elefanthue. Beanie koster 130,-

Kvalitet: MEGET GOD – super lækker kvalitet, god pasform og jeg elsker de små detaljer.


 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af A-Derma Exomega Control og Cultalgan beroligende spray (nyhed)