TEST af Rosendahl Drikkeflaske og Termokrus – Testfamilien
TEST af Driscolls bær i ny emballage

TEST af Rosendahl Drikkeflaske og Termokrus

Flere af vores testfamilier har igennem den sidste måneds tid testet drikkeflasker og termokopper fra Rosendahls nye outdoor kollektion. Produkterne er fra deres klassiske Grand Cru serie.

Pris for drikkeflaske er 169,95 kr. og den kommer i 9 forskellige farver.

Pris for termokop er 249,95 kr. og den kommer i 5 forskellige farver.

Her er et uddrag af, hvad testfamilierne synes om produkterne.

Mie V fortæller:

“Drikkedunken er virkelig fin og stilren i designet. Den minder meget som en mini Grand Cru vandkaraffel. I den helt klassiske karaffel som de fleste af os i trediverne har ejet på et tidspunkt. Drikkedunken har flere smarte detaljer, som f.eks. en trykknap, som du åbner og lukker dunken med. Derudover har den en 360 graders hældeflade, som gør den nem at drikke fra.

Vi er blevet ret glade for flaskerne, da de er helt tætte, samtidig med at flasken har en god størrelse, så man f.eks. også kan få isterninger i uden problemer.

Udover drikkedunkene modtog vi to termokopper fra samme serie. Dem var jeg meget spændt på at teste, da jeg ikke synes jeg har haft meget helt med de termokopper jeg før har haft købt.

Ligesom drikkedunken har man her tænkt over detaljerne, så koppen har en 360 graders hældeflade, samt en trykknap til at åbne og lukke med. Koppen holder tæt, men vigtigst af alt – Den holder kaffen varm – i Lang tid. Det var jeg meget positivt overrasket over, da jeg før har oplevet, at kaffen var kold efter en times køretur.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af er:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Herhjemme er de til stor gavn i hverdagen.

Holdbarhed:  MEGET GOD – Der er ingen brugsspor endnu og tingene må komme i opvaskeren, hvilket er et stort plus.

Kvalitet MEGET GOD – Rigtig god kvalitet og super fint design. Meget minimalistisk og tidløst.

Pris:  GOD –  DNogle fine priser efter min mening. Termokoppen er i den lidt dyre ende, men nu har jeg jo forsøgt mig med nogle billige modeller og der er bare forskel på, hvor godt de holder på varmen, så her betaler man altså for kvalitet.


Heidi fortæller:

“Hver evig eneste dag bliver der indtaget rigelige mængder af café latte fra morgen til aften, på farten og hjemme. Derfor faldt de nye lækre termokopper virkelig i god jord herhjemme.

Termokopperne kan nemt åbnes med et tryk på knappen i toppen af koppen. Det bedste er at det kan gøres med en hånd/finger og der er 360 graders drikkefunktion. Hvor genialt er det ikke lige, som mor har man ikke altid to hænder fri og i morgentrafikken i bilen er den også fantastisk.

Den holder tæt når den er lukket og man kan vende bunden i vejret og endda kan den ligge vandret i tasken fyldt vel og mærke uden noget render ud, hvilket ofte har været min oplevelse med termokopper fra andre mærker.

Og bedst af alt holder den min kaffe varm. Medmindre den indeholder isterninger og sirup, skal min kaffe være varm.

Selvom jeg er på arbejde en time efter jeg går ud af min dør derhjemme, så er min kaffe stadig varm når jeg møder ind. Jeg er altså kæmpe fan.

Derudover modtog jeg de nye drikkeflasker som indeholder 50 cl og igen i et lækkert design og fremstillet i tritanplast med silikoneplast. Man skal derfor ikke være bange for den går i stykker.

Drikkeflasken er også lavet med den smarte trykknapsfunktion der kan åbnes med en hånd og også med 360 drikkefunktion.

Drikkeflasken har klart gjort at jeg får drukket mere vand end bare i et glas og jeg er vild med at fylde den med isterninger og lækkert frugt som bær, citroner eller mynteblade. Perfekt på lune sommerdage.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg drikker kaffe hver eneste dag, det skal være nemt på farten og min kaffe skal være varm. Termokoppen er derfor uundværlig og drikkeflasken gør bare at jeg får drukket mere vand i løbet af dagen og 360 graders funktionen er genial i en travl hverdag på farten.

Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – sindssygt lækker kvalitet, flot stilrent design. Det er er produkter man har længe og da det er rustfrit stål og silikone er det materialer der holder længe. Høj kvalitet hvor især termokop virkelig holder på varmen.

Pris: MEGET GOD –  Jeg synes det er en rigtig fornuftig pris. Jeg bruger den hver dag flere gange dagligt og holder min kaffe varm længe. Alle pengene værd og rigtig god investering

Igen synes jeg prisen er rigtig god. Du får meget for pengene og det er produkter der har en lang levetid.


Anna fortæller

“Vi modtog 2 virkelig lækre termokopper i rustfrit stål og med et låg lavet i blødt silikone. Et låg i olivengrøn og et okker gul. Men de findes i et hav af smukke farver.

Termokoppen har en 360* drikkeflade og med et enkelt klik åbnes og lukkes der for kaffen. Jeg synes, at det mest geniale er at du kan betjene den med en hånd.

Den holder din kaffe varm og jeg synes, at den er forholdsvis tæt – grunden til at jeg ikke siger fuldstændigt tæt, er simpelthen at når man lige har taget en tår, så kan der godt ligge lidt rest i låget, som kan dryppe.

Den kan indeholde 40 cl og tåler maskinopvask.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Et termokrus er uundværligt for mig, så derfor er nytteværdien for mig helt oppe på MAX.

Holdbarhed: MEGET GOD – Super kvalitet, klik funktionen virker stadig på alle mine og de er blevet klikket på rigtig mange gange.

Pris:  MEGET GOD – prisen ligger på 249,95 kr. med rustfrit stål

Kvalitet: MEGET GOD – Super lækkert produkt, med et lækkert låg.

Vandflaskerne er med samme smarte one hand klik funktion, og 360 grader drikke / hælde flade.

Låget er lavet af, blødt silicone og selve flasken af en særlig modtandsdygtigt plastform som hedder Tritan.

Herhjemme er det ungerne der har brugt drikkedunkene, både herhjemme men også i børnehaven. De klarer turene i børnehaven hver dag. Flasken har en lille silicone strop, som gør det nemt for børnene at holde – derudover holder den er tæt.

Fyld dem med, jordbær, kiwi, agurker, citroner – yes you name it.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – husk at drikke din vand. Og så er det da perfekt at gøre det med stil.

Holdbarhed: MEGET GOD – Super kvalitet, klik funktionen virker stadig på alle mine og de er blevet klikket på rigtig mange gange sf ungerne.

Pris: MEGET GOD – prisen ligger på 169,95 kr. Jeg syntes prisen er fair, pga. af det lækre produkt du får.

Kvalitet: MEGET GOD – Super lækkert produkt, med et lækkert låg.


Tina fortæller:

“Rosendahl Grand Cru Outdoor er en serie af funktionelle produkter til livet på farten. Kollektionen indeholder blandt andet de testede termokrus og drikkeflasker – begge med en trykknapfunktion, der sikrer at de kan håndteres med én hånd og at de har en hældeflade på 360 grader, så det er nemt at drikke af produkterne fra alle vinkler. Trykknapfunktionen sikrer samtidig at flaske og kop holdes helt tæt. Det er simpelthen SÅ smart!!

Vi er en aktiv familie, som er rigtig meget på farten – både i bil, på cykel, på gåture/vandreture, i kajak og til sport – derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at vi nok skulle få testet både termokrus og drikkeflasker rigtig godt af. Vi har haft dem med alle steder og vi er alle sammen noget så begejstrede – både for funktionaliteten, for designet og så er de nemme at rengøre!

Jeg bruger mit termokrus hver dag – og jeg har virkelig fået øjnene op for, hvor praktisk det er med sådan en termokop, både ude og inde, da den holder kaffen varm og så er det nemmere at bevæge sig rundt med sin kaffe. I bilen passer kruset perfekt i kopholderen og når jeg er på vandretur klarer den snildt at blive transporteret i rygsæk/taske, da den holder 100 % tæt!

Herhjemme er der rift om at få drikkeflaskerne med i skole og på arbejde – selv Noah på 10 år siger, at det er den smarteste drikkedunk han nogensinde har prøvet!! Derfor tænker jeg, at vi skal have købt én til hver i familien – de fås i flere forskellige lækre farver, så vi kan hver især vælge vores favorit…!

Nytteværdi: MEGET GOD – Både termokrus og drikkeflasker lever fuldt ud op til mine forventninger. Lækkert design og super funktionalitet.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Vi har brugt produkterne rigtig meget i testperioden og de ser stadig ud som nye. De er nemme at rengøre.

Pris: GOD – Prisen for termokrus er 249,95 kr og drikkeflasken koster 169,95 kr (begge priser set på Rosendahl.dk) Jeg synes det er en rimelig pris for lækkert design og en fantastisk funktionalitet.


Rikke fortæller:

“Det kan godt være, at jeg ikke selv drikker kaffe herhjemme. Men hvor har jeg dog glædet mig til at teste produktet alligevel. Min mand drikker nemlig rigtig meget kaffe. Og bruger rigtig mange porcelæns krus. De bliver slæbt med alle steder. I bilen, i garagen, i haven mm. Jeg har ikke tal på hvor mange af mine dyre kopper der er gået til gennem årerne. Så denne test er virkelig kommet os begge meget til gode. Og hallo – hvem siger at der kun kan være kaffe i sådan en kop? Varm kakao kan også med fordel drikkes af kopperne.Koppen og drikkeflasken er virkelig smarte. De kan betjenes let med én hånd, den smarte trykknapfunktion er nem at knappe op og ned. De er med en 360 gaders hældeflade, så det er nemt at drikke af fra alle vinkler. Og til trods for, at produkterne er super praktiske, så er de faktisk også virkelig fine, enkelte og med et tidsløst æstetisk udtryk. Koppen er designet i rustfri stål samt et låg af silikone, Drikkeflasken er lavet i plastik med en silikone strop. Farven er sand.

Koppen kan indeholde 0,4 l væske og drikkeflasken kan rumme 0,5 l. Ingen af produkterne indeholder hverken ftalater eller bisphenol A.

Jeg er typen der er virkelig dårlig til at få drukket de anbefalede 2 liter vand om dagen. Men når jeg har en lækker vandflaske i hånden, så bliver det altså bare nemmere. En kæmpe bonus er, at drikkeflasken kan gå i opvaskemaskinen.”

Vores vurdering af termokoppen samt drikkeflasken fra Rosendahl:

Nytteværdi: GOD – et lækkert produkt der er rart at have med på farten.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har haft koppen og drikkeflasken med overalt og de ser fortsat ud som ny.

Pris: MEGET GOD – Termokoppen koster 249,50 kr og drikkeflasken koster 169,95 kr

Kvalitet: MEGET GOD – designet er fint og der er kræset for detaljerne.


Aynur fortæller:

I starten af maj måned modtog vi, med spænding, en pakke fra Rosendahl med følgende produkter fra Rosendahl’s Grand Cru Outdoor serie:

  • Drikkeflaske
  • Termokrus

Drikkeflaske

Vi var positivt overrasket over både udseende og design af flasken. Vi modtog flasken i én sand- og én i rød farve. De var begge meget flotte og super lækre i udseende. Drikkeflasken er i 50 cl og er designet i tritan som er en særlig modstandsdygtig plastform. Drikkeflasken har en silikonestrop, som fås i 9 forskellige stilrene farver.

Drikkeflasken er desuden fri for ftalater og bisphenol A, hvilket er bedre for miljøet og mennesker, da den er fri for kemi og hormonforstyrrende stoffer. Et ekstra plus er, at drikkeflasken kan komme i opvaskemaskine. Drikkeflasken har 360 graders drikkefunktion og derfor kan du drikke af flasken fra alle vinkler. Ydermere har den en smart trykknapfunktion, der gør det nemt at betjene den, med kun én hånd. Vi har haft en stor glæde af drikkeflasken, og vi har haft den med over alt, såsom i haven, indkøb, tur, strand mm. Vi har brugt drikkeflasken til mange forskellige væsker, vand, saft med citrusfrugter og bær i. Den er praktisk og meget nem at betjene. Selv vores søn på snart 2 år har haft nemt ved at betjene og at drikke ud af den.

Nytteværdi: RIGTIG GOD – Fantastisk drikkedunk der kan bruges til mange forskellige produkter og gøremål.

Holdbarhed/Kvalitet: RIGTIG GOD – Selve designet og de forskellige farver gør flasken stilren, men også meget moderne og tids løs. Et ekstra plus er at den kan tåle at komme i opvaskemaskine uden at flasken eller silikonestrop tager skade. Flaskens materiale er super robust, og derfor kan man med ro i sindet give den til ens børn. Når vores søn på knap to år får den i hånden og den en gang i mellem ryger på gulvet, tager den ikke skade.

Pris: RIGTIG GOD – Prisen er rimeligt, da du får et smukt produkt både i materiale og kvalitet, og den koster kun 169,95 kr.

Termokrus

Vi modtog også to stilrene termokopper fra Grand Cru Outdoor serien. Den kan rumme 40 cl og da den er lavet af rustfri stål, holder den længe på varmen af både kaffe, the og vand. Termokrusen har også 360 graders åbning så man kan drikke hele vejen rundt, ydermere er den væske tæt, så man ikke spilder ud af den. Ud over det 360 graders låg så har den også en smart trykknapfunktion som gør, at du kan åbne og lukke med én hånd.

Termokrus låget er designet i blødt silikone som fås i 5 forskellige farver. Vi modtog én i sand- og én i rød farve som er super flot i udseende og til at have med på farten. Et ekstra plus er, at den kan tåle at komme i opvaskemaskine, uden at silikonen mister farve. Jeg vil bestemt gøre mere bruge af termokruset, når jeg skal være mor til tvillinger her til juni, idet den er genial at drikke kaffe af på barnevogns ture uden at kaffen bliver kold.

Nytteværdi: RIGTIG GOD – Hvem kan ikke lide at drikke kaffe eller the ud af et termokrus som holder drikkevæsken varm meget længe.

Holdbarhed/Kvalitet: RIGTIG GOD – termokruset er en fin kvalitet, som holder længe på varmen og er super behageligt at holde på. Herudover er den meget robust.

Pris: RIGTIG GOD – prisen på termokruset er 249,95 kroner, hvilket er en god pris for et produkt i flot design og super kvalitet. Alt i alt et anbefalelsesværdigt produkt.


Bianca fortæller:

Vi modtog den skønneste pakke fra Rosendahl og vi var meget spændte på at se produkterne. Vi pakkede den strakt op og var helt solgte over designet. Termokrusene er lavet i rustfrit stål og har et låg i blødt silikone. Termokrusene kan rumme 40 cl og holder de varme drikke varme da de lukker helt tæt. Krusene måler 19 cm. i højden.

Drikkedunkene er lavet i plast – BPA OG phtalatfri naturligvis. De måler 23 cm. i højden og kan rumme 50 cl. De har som termokrusene et meget smukt design. De er lavet med silikonestrop hvilket er meget praktisk hvis de også skal bruges af børn.

Fælles for både termokrusene og drikkeflaskerne er at der er taget højde for den travle hverdag. De kan nemlig betjenes med kun en hånd via kliksystemet i midten af låget. Det er et kæmpe plus når man er på farten og sjældent har mere end en hånd fri. Produkterne har også 360 graders drikkeflade hvilket betyder at uanset hvordan du holder på dem kan du drikke og hælde derfra. Det er smart.

Endnu et stort plus er at begge produkter kan tåle en tur i opvaskemaskinen.

Er man vild med stilrent design så er både drikkedunkene og termokrusene helt sikkert pengene værd. Vi er meget glade for at vi fik lov til at teste dem. Vi kan ikke undvære dem i vores hverdag. Selv vores 3 piger er vilde med dem da den smarte klikfunktion også fungerer rigtig fint for små børnefingre.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi : MEGET GOD – Det er nogle fantastiske produkter at have med på farten. De mange gode funktioner gør dem nærmest uundværlige når man først har prøvet dem.

Holdbarhed: MEGET GOD –  De tåler maskinopvask og holdbarheden på dem er virkelig god.

Pris: GOD –  Prisen for et termokrus er 249,95 kr. og for en drikkedunk er prisen 169,95 kr. Nogle vil måske mene at det er lidt i den dyre ende, men der er ingen tvivl om at man her får kvalitet for pengene.

Kvalitet : MEGET GOD – Man er ikke i tvivl om at kvaliteten er god. Vi har brugt produkterne stort set hver dag og der er intet at sætte en finger på.


Christina fortæller:

“Vi har testet Outdoor produkter fra Rosendahl. Vi modtog testen et par dage før, jeg fødte vores barn nummer to. Da vi kom hjem fra sygehuset var de virkelig guld værd. Når man står med et lille barn glemmer man altid at få drukket vand, ved at have drikkeflasken fra Rosendahl har jeg den altid ved mig. Hanken på flasken gør, at man kan have den, selvom man bærer rundt på et barn og den er også med på alle gåture med barnevognen.

Trykfunktionen og den 360 graders hældeflade på flasken gør at man kan drikke med en hånd. Fantastisk når man har et barn på armen.

 Samtidig med at man ikke får drukket vand, så er kaffen altid kold inden man når at drikke den. Kæmpe tak til termokoppen her! Og så er den stor nok til, at man kan blive fyldt helt op.

Designet på drikkeflasken og termokoppen er så fint. Det klassiske Rosendahl design kan ses i det, det er blot gjort mere moderne. Vi har testet i farven rød til mig og farven sort til min mand.

Min mand har også gerne haft det med på arbejde, da han synes, det er et fedt og også maskulint design i de sorte farver.

I denne test bliver dette vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Nybagt mor på barsel. Produkterne er geniale. Jeg kunne godt finde på selv at gå ud og købe dem. Også fordi at de er så pæne som de er.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg ser ikke nogen grund til at holdbarheden ikke er i top. Vi har ikke oplevet noget der modviser det.

Pris: MEGET GOD – Priserne er helt fair og det ville jeg gerne selv betale for begge produkter. Designet er så flot og moderne at det er helt perfekt.

Kvalitet: GOD – Termokoppen er helt som den skal være. Let at drikke af og let at lukke med en hånd. Drikkeflasken er af plastik, det er super rart, da min allerede har været på gulvet et par gange, og så skal man ikke være bange for at have den med udenfor. En ting som er lidt træls, er at der kan ligge sig lidt vand i lågen, så husk at tjek dette inden du kommer den i tasken.


Trine fortæller:
“For en lille måned siden dumpede der en stor kasse ind her hjemme, med Rosendahl skrevet hen af siden.
Da vi fik taget alt boble plasten væk, kunne vi se de fineste drikkedunke og termokopper. Vi havde valgt dem i farverne gul/karry og i grå!
“Ej, der er da faktisk vildt fine”, noget i den dur fik jeg vist sagt. Vi ikke hvorfor jeg blev helt overrasket, jeg havde jo set dem på hjemmesiden.
Men kender i det? Det er bare noget at se den i virkeligheden, end på en hjemmeside. Det synes jeg gælder for mange ting!
Det er også en af grundene til at jeg synes de test vi laver her hos Testfamilien, er så vigtige. Man ser og får viden om produkterne på en helt anden måde!
Både flaskerne og termo kopperne er dejlig enkle, stilrene og de har få fine detaljer. Deres design er unisex, hvis man kan kalde det det.
Min mand vil i hvertfald gerne rende rundt med både termokop og drikkedunk.
De er også nemme at betjene, der er en knap i toppen man trykker ned og så er den klar. Knappen er fungere fint, let at bruge og det kan sagtens gøres med 1 hånd.
De holder også tæt og ligger ikke og drypper i tasken! (Meget vigtigt, har prøvet det andet alt for mange gang og ender altid med at smide flaskerne ud til sidst)
Både termokoppen og drikkedunken er lavet med en smart 360 graders drikke/hældeflade. Hvilket betyder at man kan drikke af flasken og koppen fra alle vinkler.
Selve drikkedunken har en blød hank, hvilket gør den endnu lettere at have med sig. Vi kunne fx lige hænge den på styret af klapvognen, da vi var på tur den anden dag!
Begge drengene håndtere selv begge dele helt fint. Drikkedunken bliver lidt tyndere/smallere der hvor låget skal skrues på og det er også der man holder bedst på den!
Højde. 23cm og kan indholde 0,5 L.
Termo koppen er faktisk den jeg har brugt alleremest! Hver eneste dag på arbejdet har den været i brug, til mit store forbrug af te. Fylder den op med te lidt i 7 om morgen og så igen kl 12. Den holder det så godt varmt, når jeg laver ny te kl 12 så er det gamle faktisk ikke engang koldt. Så jeg er så fint tilfreds.
Den sidste termokop jeg havde var en billig sag fra supermarkedet! Den blev købt fordi jeg syntes at den så smart ud, men altså.. det var også kun det den var, den var elendig at drikke af.
Mundstykket var alt for tykt, hvilket resulterede i at jeg spildte ret tit!
Det er da en HELT anden sag med termokoppen fra Rosendahl, for det har et meget tyndere mundstykke. Det passer ihvertfald meget bedre til mig!
Højden: 19 cm og kan indeholde 0,4 L.
Termokopperne og drikkedunkene er BPA og phtalatfri.
Begge dele findes i et hav af flotte farver, det kan blive helt svært at finde den man bedst kan lide.
Alt i alt er vi bare rigtig glade for vores nye produkter og kan varmt anbefale dem til andre!

Nytteværdi: MEGET GOD – Gode solide termokopper og drikkedunke, som vi kommer til at have i mange år frem.

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er ikke sparet på kvaliteten og dermed er holdbarheden helt i top.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er uden tvivl god kvalitet, det kan man både se, mærke og fornemme når man bruger tingene.

Pris: GOD -Priserne er ok, dog synes jeg personlig heller ikke at de skal ligge højre.


Stella fortæller:

”Jeg har i samarbejde med Testfamilien, fået lov til at teste nogle produkter fra Rosendahls nye Grand Cru Outdoor serie.

Hjemme hos os har vi i forvejen gode erfaringer med Rosendahl, da vi har en hel del af deres andre produkter. Og alle produkter som vi er rigtig glade for og dagligt benytter.

I deres Grand Cru Outdoor serie er det blandt andet drikkeflasken som jeg har modtaget til test. Drikkeflasken er designet i plastik nærmere kaldet tritan, som er en særlig modstandsdygtig plastform. Den er designet med en silikonestrop, som gør at den er rigtig praktisk og nem at tage med sig. Mine piger har taget den om håndleddet eller hængt den på cykelstyret.

Drikkeflasken kan indeholde 0,5 L.

Termokruset er stilrent i sit udtryk, da det er i rustfri stål og låget er blødt silikone. (her kan du vælge mellem 5 forskellige farver). Når jeg hælder min kaffe i om morgenen kl. 6.30, er den stadig varm kl 10.00 (hvis man husker at lukke for den). Den holder væsken varm!

Termokruset bliver ikke varm udenpå, så det er intet problem at holde ved den. Termokruset kan indeholde 0,4 L.

Begge produkter er designet således at de har 360 graders hældeflade, hvilket gør det muligt at drikke fra alle vinkler.

Trykknapfunktion, så den kan betjenes med én hånd (genialt for os mødre, som altid har børn eller andre praktiske ting i anden hånd). Sidst men ikke mindst, så holder de 100% tæt når trykknappen er i bund.

Produkterne er BPA og phtalatfri, hvilket betyder at man også sagtens kan vaske dem op i sin opvaskemaskine. Praktisk og godt for miljøet!”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Drikkeflasken fås i 9 forskellige farver og termokruset i 5 farver, så det burde være nemt at finde en der passer til enhver stil. Jeg/vi bruger begge dele dagligt og alle mennesker kan stort set bruge en drikkeflaske og eller termokrus. Derudover er de brugervenlige da kan betjenes med én hånd.

Holdbarhed: MEGET GOD – At drikkeflasken er designet i en modstandsdygtig plastik, fremfor glas, betyder at chancen for at den går i stykker er minimeret. Termokruset er designet i rustfri stål, og er guld værd for alle mødre på barsel og i det hele taget. Nu kan vi endelig få varm kaffe!

Kvalitet: MEGET GOD – BPA og phtalatfri = bedre miljø, hvilket er noget de fleste af os går op i. Trykknaps funktion på begge produkter, gør dem nemmere for os mødre og fædre at benytte, da vi altid har et barn i den anden hånd. Spilfri og nem at drikke af.

Pris: MEGET GOD – Priserne for Rosendahl drikkeflaske er 169,95 kroner & termokruset 249,95 kroner.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Driscolls bær i ny emballage