TEST af autocamper og CampOne i Bøjden i samarbejde med Campingagenten – Testfamilien
TEST af navneskilte fra woodn.nu

TEST af autocamper og CampOne i Bøjden i samarbejde med Campingagenten

Flere af vores familier tester denne sommer Campinglivet i samarbejde med Campingagenten. Kia og Rikke har været en tur på CampOne i Bøjden på Fyn i en Benimar MILEO 282 autocamper.

Læs om deres oplevelser her.

Kia fortæller:

“Vi har været så heldige at få lov at teste den fedeste autocamper fra campingagenten. Vi boede på campingpladsen CampOne i Bøjden. En lækker campingplads, til børn i alle aldre.

Da vi ankommer til Bøjden camping bliver vi mødt af det sødeste personale. Vi får selv lov at bestemme hvor vi vil bo henne på pladsen, men vi bliver guidet i hvor de vil mene det er bedst for os. Vi bliver tilbudt en plads lige ved legepladsen til de mindste børn, og hun fortæller hun lige har tjekket en anden familie ind med en jævnaldrende pige til Olivia ved siden af.

Vi får fundet vores plads og parkeret autocamperen. På autocamperen er der indbygget markise, og eftersom vi er heldige med vejret, kunne man godt nøjes med at køre markisen ud. Men med 2 børn, så er det bare rart at have et fortelt slået op, det giver altså bare lige lidt ekstra kvadratmeter.

Forteltet er et Kampa luftfortelt uden besværlige stænger der skal samles. Man sætter forteltet fast i markisen, og derefter pumper man forteltet op. Der skal ikke pumpes meget før forteltet står der. Selve rørene der bliver pustet op, bliver så hårde, at man sagtens kan læne sig op af dem.

Derefter sætter man blot pløkker i, og så er forteltet sat op.

Autocamperen er virkelig lækker. Der er alt hvad man har brug for på en ferie.

Bagerst finder man et dejligt sofaområde, hvor der er plads til hygge hvis vejret skulle være dårligt.

I autocamperen er der også et lille køkken, det indeholder en ovn, gas komfur, køleskab med fryser, vask og plads til diverse service.

Derudover indeholder autocamperen også et lille badeværelse hvor der både er toilet og plads til et bad.

Det smarteste ved denne autocamper, er at sengene er i loftet, og køres ned når der er behov for dem. Bagerst er det en dobbelt seng, og oppe ved førerhuset er der en enkeltmandsseng.  På denne måde er både senge og sengetøj gemt væk om dagen, virkelig smart.

Som ekstra bonus er der aircondition til de varme dage, og til de kolde aftener kan der skrues op for varmen.

På campingpladsen CampOne er der virkelig aktiviteter til enhver familie. Campingpladsen indeholder legepladser der er aldersopdelte, hvilket gør det dejligt at de mindre børn, kan lege stille på legepladsen, uden at blive væltet omkuld af større børn.

Udover de mange legepladser er der både indendørs og udendørs poolområde. Vandet indenfor blev benyttet i stor stil, og dybden på børnebassinet var perfekt lavt til de mindre børn. Indenfor er der en lille rutsjebane for de mindste, og udenfor er der en lidt større rutsjebane.

Der kan desuden bestilles lidt at spise, is og slushice inde fra badeområdet.

Om aftenen hører det naturligvis campinglivet til at man griller. Vi tog bord og stole ud og satte os i det dejlige vejr udenfor.

Campingpladsen ligger lige ned til stranden, og hvad er bedre end at slutte aftenen af med at fange krabber, og se solnedgangen.

Vi kunne ikke drømme om en bedre ferie. Det var vores første rigtige campingferie som familie, og det er bestemt ikke sidste gang vi gør det. Campinglivet er virkelig en anbefaling værd med børn. Der er altid nye venner at finde for børn.”

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdig, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratings som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nyttefærdig: MEGET GOD. Camping er virkelig dejligt, og egner sig til familier i alle aldre.

Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD. Autocamperen var i høj kvalitet, og det er bestemt en autocamper man har i mange mange år.

Pris: GOD. Det er ikke det dyreste at tage en camping ferie, og kan man kan netop gøre det billigere ved at lave mad mm. Enten i fælles køkkenerne eller i vognen.


Rikke fortæller :
“Vi har haft fornøjelsen af at teste den super lækre Benimar MILEO 282 autocamper for campingagenten, og det har virkelig været en oplevelse.
Vi har ikke tidligere erfaringer som campister, så viste ikke helt hvad vi kunne forvente os, men vi glædede os helt vildt til at prøve det af.
Camperen stod klar til os på den dejligste campingplads, campone – Bøjden strand camping, og allerede da vi trillede ind på pladsen skyllede ferie stemningen ind over os.
Hele pladsen summede af liv, solen skinnede, alle var super søde og imødekommende og autocamperen var super fed, og indrettet med alt hvad man havde brug for.
Vi overtog camperen fra en anden testfamilie og skulle lige rykke til en anden plads, men det gik som en leg. Forteltet var mega nemt at sætte op da det hele var oppusteligt, og i løbet af 45 min. var alt sat op og vi var klar til at holde ferie.
Så var det ellers bare med at se os omkring og lære det hele at kende.
Bøjden strand camping er en skøn 5 stjernet campingplads med den fineste beliggenhed lige ned til vandet, og med havudsigt fra stort set alle pladser. Pladsen er fuld af børnevenlige faciliteter som badeland både inde og udendørs, stor legeplads med hoppepude, legeland med hoppeborg, minigolf og meget børnevenlig badestrand hvor man kunne fiske krabber.
Derudover har de også en rigtig lækker restaurant. Den passede helt perfekt til vores lille familie.
Som dagene skred frem slog vejret lidt om. Det betød intet for så rykkede vi bare ind i vores lækre camper og hyggede med spil og snolder.
Autocamperen var indrettet med en dejlig stor sofagruppe som kunne laves om til en dobbeltseng, en mindre sofa gruppe, et super lækket toilet med brus og et perfekt indrettet køkken med masser af både skabs og køleskabs plads. Oppe i loftet var der en enkeltmands og en dobbeltseng der nemt blev helst ned elektronisk., så vi behøvede ikke t pakke alt vores sengetøj sammen om dagen.
Det er virkelig en gennemtænkt autocamper.
Vi har virkelig haft den bedste ferie man kunne ønske sig, og er blevet mødt af meget høj service og de sødeste mennesker hos både Camping agenten og ved Campone – Bøjden strand camping. Det har været en kæmpe fornøjelse, og helt sikket noget vi godt kunne finde på at gøre igen.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Gode ferieminder har altid en høj nytteværdi.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Lækker vogn og lækker plads.
Pris: MEGET GOD – Både campingplads og autocamperen er alle pengene værd. Havde vi 850.000 kr., så havde vi købt en magen til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af navneskilte fra woodn.nu