TEST af Easygrow Lite og Lite+ køreposer – Testfamilien
TEST af bæresele fra Lillebaby

TEST af Easygrow Lite og Lite+ køreposer

Flere af vores testfamilier har testet køreposer fra Easygrow Norway. Både Lite og Lite+ udgaven.
Louise og hendes søn August på 10 måneder har testet LITE forårsposen i farven “grå”.
Louise fortæller:
“Vi blev tilbudt at teste en kørepose fra Easygrow Norway ligesom foråret meldte sin ankomst. Det var helt perfekt, da det efterhånden var blevet for varmt til Augusts uldkørepose, og vi var på udkig efter et alternativ i sommerhalvåret.
Førstehåndsindtrykket af LITE forårsposen er rigtig godt. Den kommer i en kasse, hvorpå posens væsentligste kvaliteter er beskrevet, og posen har en lækkert enkelt og nordisk design med diskret logo.
LITE forårsposen er fremstillet af økologisk bambusviskose og bomuld, som gør posen smørblød. Den er derfor rigtig dejlig for barnet at blive puttet i – især her om sommeren, hvor børnene ofte har bare arme og ben, når de sover middagslur i barnevognen.
Alle produkter fra Easygrow er faktisk – i videst muligt omfang – produceret i økologiske materialer med omtanke for miljøet og dyrene. Selvom det ikke vil være en altafgørende faktor for mig, så synes jeg altid det er ekstra fedt at købe produkter, som netop har fokus på det.
Lynlåsen er skjult, så den ikke risikere at genere barnet, når det er i posen.
Posen kan rulles helt sammen, så den ikke fylder ret meget. Der manglede blot en lille transport-taske, så den ville være ekstra nem at have med. Jeg kunne godt forestille mig, at den ville være smart at kunne pakke helt sammen og altid have med under klapvognen lige såvel som regnslag og myggenet.
To meget vigtige funktioner, er at posen er vindtæt og vandafvisende. Det er jo ret praktisk, når vi trods alt bor i et land, hvor det rimelig ofte regner og blæser.
Vi testede det af en dag, hvor vi var på gåtur og der pludselig kom en lille regnbyge. August sad godt og trygt under posen og regndråberne “prellede” af stoffet. Med et vandsøjletryk på 3.000 mm (almindeligt børne-regntøj har omkring 8.000 mm) kan den formentlig ikke klare det, hvis det styrter ned. Men til en lille byge klarede posen opgaven til UG.
Posen har desuden en slags “hætte”, som kan justeres og pakke barnet lidt ekstra ind.
Posen har forskårne huller i “ryggen” så den passer til de fleste seler. Vi har især brugt posen i vores barnevogn. Den var nem at montere sammen med barnevognsselen og hullerne passede perfekt. Forårsposen har været rigtig god i barnevognen efter temperaturerne er blevet lidt højere. August sover bedst, hvis han føler sig lidt “omsluttet”, og det blev meget hurtigt for varmt at være svøbt i en dyne. Her er forårsposen altså virkelig god med den bløde bomuld på indersiden og posen som i det hele taget er både åndbar og luftig for barnet.
Vi har selvfølgelig også testet posen i vores klapvogn, som vi oftest har med på tur, nu hvor August er blevet lidt større. I begge vores klapvogne har selehullerne passet. Vi har testet forårsposen i vores Graco Evo og en Babyjogger City Elite.
I bunden af posen sidder der en lynlås, som kan lynes op og forlænge posen med et ekstra stykke stof. Det er altså virkelig smart, at posen på den måde kan bruges meget længere tid. På kassen står der faktisk, at den er velegnet til børn op til 4 år.
En virkelig praktisk og god funktion er også, at forårsposen kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader. Det gør den dejlig anvendelig, da det jo sjældent kan undgås, at der kommer lidt mad, jord eller andet babysnavs på, når man er på tur.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. Vores vurdering af LITE forårsposen fra Easygrow bliver:
Nytteværdi: GOD – forårsposen er ideel, hvis du ligesom os har et andet alternativ til vintersæsonen, som bliver alt for varm i sommerhalvåret. Den er især god, fordi den er knap så varm som en dyne, men samtidig giver barnet følelsen af at være “puttet” og “omsluttet”.
Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – materialerne er i virkelig god og lækker kvalitet. Lyslåsen er kraftig og nem at betjene, og detaljerne giver generelt et indtryk af at posen er i meget høj kvalitet. Som en ekstra bonus er materialerne økologiske og fremstillet med omtanke for miljøet.
Pris: MIDDEL/GOD – LITE forårspose koster 999 kr., hvilket jeg vurderer er i den høje ende. Der er ingen tvivl om, at man får kvalitet for pengene og henset til, at posen både kan bruges i klapvognen og barnevognen – og potentielt frem til 4 års alderen – hjælper lidt på prissætningen.

Vores tester Louise og hendes familie har fået muligheden for at teste denne lækre kørepose fra Easygrow Lite. Familiens lille Ellie på 2 år fik lov til at teste køreposen, som er perfekt til både forår, sommer og efterår.
Derudover er den faktisk også perfekt til autostolen i bilen, hvis man skal på køretur i nattøj eller det er køligt i bilen. Det er en stor fordel end at slæbe dyne osv. med. Easygrow fylder ingenting og er nem at have med alle steder.

Køreposen er udstyret med huller i bag til sele i autostolen eller til barnevognssele i klapvogn eller barnevogn også passer den til alle forskellige modeller hvilket er enormt smart.

I køreposen er der tilført en lomme hvor man kan have ekstra sutter i eller evt. en babyalarm så den ikke faldet ud af barnevogn eller klapvogn. Der er klart kræset om detaljer.
Derudover passer den til aldersgruppen 0-4 år og kan justeres i længden med en lynlås som vist på billedet her
Selve køreposen er lavet af Økotex 100 som er økologisk bomuld/ bambus viskose. Den er enormt behagelig og blød. Også kan den vaskes på 40 grader i vaskemaskinen og holder utrolig godt i efter gentagende gange i vaskemaskinen.

Da vi har haft utrolig mange solskinstimer her på det sidste har den mest været oplagt i om middagen i skyggen iført en body eller om aften som et tyndt tæppe i klapvognen på tur.

Den er utrolig smart og er både vind og vandtæt med søjletryk 3000 mm. Dvs. hvor meget vandtryk køreposen kan tåle inden vandet trænger igennem køreposen.

Den kan købes i flere forskellige farver og findes derudover også i flere forskellige modeller.

Min samlede vurdering af Easygrow Lite Kørepose:

Nytteværdi: MEGET GOD! Den er praktisk og kan bruges i flere forskellige situationer. Enten i til middagslur, i autostol eller som legetæppe hvis man f.eks. er i mødre gruppe eller andet. Den fylder intet også er der tænkt meget over materiale som gør det til Win Win.

Holdbarhed: GOD – Da den er godkendt med højt vandsøjletryk samt vindtæt så får den klart 4 ud af 5 stjerner herfra. Vi har haft den i vaskemaskinen op til flere gange og holder 100%

Pris/ Kvalitet: MEGET GOD – Jeg synes jo pris og kvalitet hænger sammen og det vil jeg altid mene i alle mine test jeg laver, Prisen for Lite modellen ligger på 999,-kr hvilket er en super fair pris i forhold til andre køreposer og i og med den har super lækker kvalitet så er den klart pengene værd. Det eneste minus jeg kan sætte på køreposen er vores søn på 4 ikke kunne ligge i den udfoldet. Men lynlåsen for neden kan stå åbent i en klapvogn hvis nu han bare skulle have et tæppe over. Ellers synes vi ikke der er noget at sætte en finger på hos Easygrow Lite kørepose.


Christine har sammen med hendes datter Vega på 16 mdr. testet en EasyGrow Lite+ kørepose.

Christine fortæller:
“Jeg har sammen med min datter Vega på 16 mdr. fået lov at teste den lækre kørepose Easygrow Lite+ fra norske EASYGROW”

Vega er et barn som “kun” kan sove middagslur i hendes barnevogn. Siden hun var helt lille har hun taget alle sine lure i hendes barnevogn. Hun er vant til at sove i hendes vintersovepose i vinterhalvåret men den synes vi blev lidt for varm her i foråret/sommerperioden, så testen af EASYGROW var kærkommen. Desuden havde vi heller ingen kørepose til ture med klapvognen, så vi ville kunne teste køreposen både i klapvognen og i barnevognen.

Easygrow LITE + er en kørepose i LITE Familien. Kørepose er designet til forår/sommer samt efterår. Den er en videreudvikling af LITE køreposen.

LITE + har et nyt design med flettemønster og læderdetaljer. Desuden har den en seperat forlænger del, så man skulle kunne bruges køreposen til et barn op til 4 år.

I køreposen er der huller til klapvognesselen, så den passer perfekt deri. Desuden kan den foldes ud til et legetæppe hvis man er på besøg ved venner/familie eller på skovtur mm. Den er udstyret med en lille lomme som evt. kan benyttes til en ekstra sut eller lignende.

Køreposen er Produceret i Øko Tex 100 tekstiler, økologisk bomuld i fletmønster. Den er vind og vandafvisende. Desuden kan køreposen nemt vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen, hvilket er meget praktisk da vores Vega i hvert fald ofte spiser noget når hun sidder i klapvognen.

Vega sidder virkelig rart i køreposen, den er blød og behagelig at være “putte” i, på gåture. Hun har også sovet dejligt i den i barnevognen, da den har en god tykkelse her i sommertiden. Lynlåsen gør det nemt, at åbne op og forlængerstykket er nemt at sætte på, hvis man ønsker posen lidt længere. Vi har personligt haft forlænger stykket på hele tiden, da jeg synes det giver hende mere bevægelighed ved benene.

Det eneste jeg godt kunne tænke mig, ved posen var, at kunne spænde den lidt mere ind foran ved barnets bryst. Der er en spænde funktion bagved, men den synes jeg ikke spænder ordentligt ind foran.

Det er nok mest i sovesiturationer jeg mangler denne funktion, men det er en meget lille detalje. Ellers er vi yderst tilfredse med køreposen. Den er i virkelig lækkert materiale, blød, nem at have med og opfylder vores behov for en kørepose.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For et barn som Vega der sover ude året rundt, i barnevognen er det personligt et must for os med en lækker kørepose som passer til årstiden. Desuden er det også luksus med en kørepose som bliver hvor den skal, i klapvognen i modsætning til en dyne. 

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig lækker kvalitet! Der er tænkt over materialevalget og køreposens egenskaber. Køreposen er stadig som ny, selvom den er brugt ret så meget! 

Pris: GOD  Easygrow LITE+ vejl. udsalgspris er 1.099,- hvilket nok er lidt i den dyre ende. Når det så er sagt, hænger kvalitet og pris sammen. Køreposen kan benyttes til efterfølgende søskende, da kvaliteten er SÅ god! Desuden kan den også bruges i mange år i form af forlængerstykket.


Sandra har sammen med Caroline på 20 måneder, testet overgangskøreposen Easygrow LITE+.

Sandra beretter:
“Førstehåndsindtrykket af posen, var rigtig god. Den kom i en lækker indpakning, og jeg kunne hurtig mærke det var en kvalitetspose jeg havde i hænderne. Den var lækker blød og rent designmæssigt, virkelig flot i det flotte fletmønster stof.

Jeg havde længe søgt efter et alternativ, til vores kørepose, som var med dun og derfor meget varm for Caroline at sove allerede da vi nåede marts/april måned, hvor hun tit vågnede og hendes hår var helt vådt af sved. Denne køreposes inderside er fremstillet i økologisk bomuld og har en passende tykkelse til de lidt varmere måneder (ca. marts/april – september).

Vi benytter den i en babyjogger City Elite, hvori den passer perfekt. Der er flere forskellige huller til selerne og den var nem at få lagt i vognen. Den har en smart snørrefunktion ved hovedet, som gør at den bliver dejlig tryg for barnet at ligge i.
Det jeg også hurtigt faldt for ved posen, var det smarte forlængerstykke der medfølger. Det kan nemt lynes på, og gør altså at barnet faktisk kan bruge frem til de er ca. 4 år. Virkelig et plus til de børn der altid har været vant til en kørepose, at de kan blive ved med have den tryghed, helt frem til de når en alder hvor klapvognen ikke længere er nødvendig.

En anden smart funktion den har, er at den kan bruges som legetæppe når man eksempelvis er ude. Man lyner ganske enkelt bare posen helt op, og så er der et dejligt underlag for de små. 
Jeg må sige at den lever fuldt op til mine forventninger og den er det perfekte bud på en forår/sommer/efterårs kørepose til de små, som nyder at blive puttet og finde ro i sådan en. Det er første gang jeg stifter bekendtskab med Easygrows produkter – men bestemt ikke den sidste. Det er dejligt at vide den er Økotex certificeret og så kan man nemt smide den i vaskemaskinen på 40 grader når der er behov for det. Jeg vaskede min inden brug, og den var ligeså fin efter vask som inden. Man skal blot være OBS på at den ikke må tørretumbles.

Min eneste mangel, er en måde at kunne omslutte barnet endnu foran (omkring brystkassen) hvor den godt kan være lidt åben. Til de helt små, vil man have svært ved at ‘svøbe’ dem, da armene er meget fri.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Har man et barn der er glad for sin kørepose og finder tryghed ved at sove i sådan en, er denne virkelig et must, da de “almindelige” køreposer simpelthen bliver alt for varme, så snart vinteren er forbi. Jeg forstår slet ikke jeg har kunne undvære sådan en pose til mine 2 større børn.

Holdbarhed:MEGET GOD – Holdbarheden er rigtig god. Efter 1 1/2 måneds intensiv brug, kan man overhovedet ikke se den er brugt. Det eneste sted der afslører det, er i velcroen hvor der har sat sig nullermænder 🙂

Pris: GOD – Vejl. udsdalgspris hedder 1.099 kr. og det er selvfølgelig mange penge. Dog skal man huske hvor mange år man kan have glæde af den og hvor vigtigt det er at ens barn ligger godt og tempereret.

Kvalitet: MEGET GOD – Her har vi virkelig med kvalitet at gøre og der er tænkt over alle de små lækre funktioner posen har.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af bæresele fra Lillebaby