TEST af Bonbonland – PART 1 – Testfamilien
TEST af Babyjogger City Tour 2

TEST af Bonbonland – PART 1

Vores testfamilier har i uge 29 og 30 besøgt Bonbonland, hvor der igen i år har været Pyjamas Helte show for de mindste. Pyjamasheltene optræder 2 gange dagligt på Børnescenen fra 11/7-9/8. kl. 14 og 16.

Det anbefales, at man køber online billetter og der er lidt forskel på pris i forhold til hvad dag du vælger, men alle personer over 90 cm skal have billet og dagsprisen svinger fra 179.- til 269.-. Man kan man også købe familie billetter der indeholder mad osv.

Her kommer de første 10 familiers oplevelser:


Mie Isak (som har været afsted med hendes kæreste Jonas og deres to børn Filippa på 4 år og Pilou på knap 1,5 år) fortæller:

“Vi har haft en skøn dag med fart på!!! Jeg så frem til at besøge Bonbonland, fordi jeg husker parken fra min barndom som noget meget specielt. Vi har nydt de mange forlystelser og fordi vi har børn i alderen 1-4 år, har vi selvfølgelig afprøvet ting i den kategori. Begge børn var begejstrede for Pyjamas Heltene – både showet og Meet & Greet (pga. Corona var det luft-highfives i stedet for krammere, men ungerne synes alligevel det var fedt).

Filippa fik lov at få ansigtsmaling og en dimsedut i håret, som er et absolut must-have hver gang vi er i en forlystelsespark. Filippa var mest vild med Viktor Vandorm (som der pga. Corona desværre var meget lang kø til) og så toppen af poppen “Hankatten” (hun ELSKER de vilde forlystelser og glæder sig til at blive lidt højere).

Pilou prøvede et par enkelte ting, men brugte egentlig mest tid på at kigge på de mange mennesker og ting i parken. Der er ikke så mange forlystelser og legepladser i hans aldersgruppe, men han havde bestemt en fin dag alligevel.

Alt i alt var vi underholdt fra vi kom kl. 10.30 til forlystelserne lukkede kl. 18. Vi følte at vi nåede alt det i parken vi skulle, men pga. Corona var der enkelte forlystelser der var lukket og enkelte der havde for lang ventetid, fordi de var meget varsomme med afstand. Vi tænkte indimellem at der måske endda blev taget “for mange forholdsregler” i forlystelserne, når der ikke blev holdt mere øje med køerne i forhold til afstand. Derudover bar Parken lidt præg af at være “slidt” når man kiggede på de mange figurer, men det var absolut ikke noget Filippa lagde mærke til. Forlystelserne og legepladserne kan der ikke sættes en finger på!

Sidst men ikke mindst, så var Filippa MEGA glad da vi gik derfra, fordi hendes far vandt en gigantisk bamse til hende… Det var faktisk ret nemt at vinde i Bonbonland – rigtig mange gik rundt med store bamser/præmier, i forhold til andre parker vi har besøgt – hvilket er et stort plus i vores bog!”


Christine fortæller:

“Vi har været Bonbonland en del gange før, og børnene glæder sig lige meget hver evig eneste gang.

Traditionen tro taler vi altid om forlystelserne i bilen, hvilke børnene (Joshua 10 år, Josephine 7 år og Vega 16 mdr) glæder sig mest til at prøve, så er turen ligesom igang 🙂 Det er en god ide at købe billetter online hjemmefra, så undgår man køen ved indgangen, vi køber altid en p-billet med det samme når vi går ind, så glemmer man ikke det når man skal hjem.

Det var rigtig varmt, da vi besøgte Bonbonland så der var rigtig mange mennesker. Da vi stadig er i Covid-19 tilstand var der også taget gode forholdsregler. Rigeligt med sprit både ved indgange og udgange ved alle forlystelser. Nogen forlystelser blev også tørt over med sprit inden de næste kunne komme til. Det betyder dog også, at på en dag med super dejligt vejr og mange mennesker, så bliver køen hurtigt RIGTIG lang. Forlystelserne kører ikke med fuldt passager antal pga. afstand. Dette er selvfølgelig forståeligt, men det skal man lige være OBS på.

Vi havde smurt madpakker hjemmefra, som vi spiste ved vandlegepladsen på en bænk i skyggen, virkelig dejligt. Senere på dagen fik vi en stor is i ishuset.

Forlystelser er helt nyt for Vega på 16 mdr. men trods det var hun ellevild! Hun kunne slet ikke forstå, at hun kun måtte prøve én tur for så at skulle stå i kø igen 🙂 Hestepærerne og Sprutten var hendes favoritter og selvfølgelig prøvede hun begge sammen med hendes større søskende.
Bonbonland har faktisk rigtig meget til de mindre børn. Nu er det et stykke tid siden, vi har haft en lille én som Vega og vi var derfor positivt overrasket. Vi gjorde også meget brug af den store legeplads (Bisonfortet) i Cowboybyen samt “jungle-banen” bag Andebådene. Der var både skygge og helt roligt, hvor vi også kune få Vega til at sove sin middagslur i barnevognen.

Vi var et hurtigt smut forbi scenen hvor Pyjamas Heltene optrådte. De to store er “ovre” Pyjamas Heltene og Vega sov til middag på det tidspunkt, så vi kiggede blot et øjeblik.

Bonbonland er altid dejlig at besøge og bringer altid minder frem fra min egen barndom. Farmand og jeg er dog stadig enige om, at vi savner dengang man kunne lave sin egen slikkepind i Bonbonland #nostalgilængeleve 🙂

Tak for en dejlig dag!


Mette fortæller:

“Vi var så heldige at blive inviteret i Bonbonland og det er et sted som vi elsker at tage hen.

Vi bor lige i nærheden og har derfor været flittige gæster altid, men det gør ikke Bonbonland mindre godt at vi kender det.

Vi kom kl. 10 og der var rigtig mange mennesker, så vi trak os lidt væk fra “hovedstien” og tog en tur på den bagerste sørøverrute med forhindringsbaner. Her havde vi næsten stien for os selv, det virker lidt som en skjult skat deromme bagved.

Vi havde selv inviteret kusine Melanie med og havde derfor 3 børn med fra 3-13 år og der var noget til alle aldre.

Vigga var vild med Pyjamas Heltene showet som kører hver dag kl. 14 og 16. Man kan også hilse på heltene kl. 15 og 17, men efter showet havde Vigga fået mange indtryk og tog sig en velfortjent lille lur.

De store hyggede sig med forlystelser hele dagen. Vi oplevede en del kø, men det er hvad man kan forvente når man afsted i skolernes sommerferie også endda et år hvor de fleste danskere holder ferie i Danmark. Derudover kører mange af forlystelserne med nedsat kapacitet pga. corona. Bonbonland tager desuden alle gældende forholdsregler imod corona. Udover færre i forlystelserne så er der skiltning overalt om gode råd og regler, der er håndsprit ved alle ind- og udgange til forlystelserne, hold afstand mærker rundt i parken og bemanding på bl.a. udlevering af slush-ice.

Personligt så elsker jeg de finurlige figurer som pynter parken og som er en del af det genkendelige ved Bonbonland. Alle mand havde derfor også en fest over et fælles billede med de figurer. Alt i alt var det en fantastisk dag og vi kommer gerne igen år efter år.”


Randi fortæller:

“Det var en lidt nostalgisk dag for mig at være i Bonbonland. Jeg husker det tydeligt fra min barndom både ture med familien men også en tur med klubben. Det var et kæmpe hit med alle de skøre figurer og deres slik, andemad, store babser (gad vide om den går i dag), tisse-bleer, mågeklatter eller bare en stor omgang losseplads.

Der er ikke meget der har ændret sig i Bonbonland eller det vil sige det er ret genkendeligt når man kommer derned, men der er da kommet nye forlystelser til. Jeg husker selv vandrotten, skildpadden og hundeprutten og da bæverrafting kom i pakken.

Vi havde kigget på vejrudsigten og valgt en dag hvor der var lidt sol, og det var der også andre der havde, så vi blev i indgangen advaret om at vi vil kunne opleve kø ved forlystelserne, egentlig en ret god service. Jo der var en del andre mennesker i parken, så vi besluttede os meget hurtig at gå helt ned i den anden ende af parken og starte der og det viste sig at være en god ide. Køen ved forlystelserne handlede egentlig mere om at parken har taget en masse forholdsregler i forhold til COVID-19. Der var håndsprit ved alle ud- og indgange til forlystelserne og det var kun hver anden vogn der var fyldt op i togene eller også måtte den kun indeholde en samlet famille osv. Der var lavet fine afmærkninger i køerne om afstand, så det handlede mere om, om børn og voksende kunne finde ud af at holde afstand, og som i resten af Danmark, så er nogle bedre til det end andre. Vi oplevede flere gange at forlystelserne blev sprittet af og det gav en god tryghed.

Parken indeholder mange sjove ting for alle aldersgrupper og vi nåede da heller ikke hele vejen rundt. Victoria havde forelsket sig i hestene, så de skulle lige prøves et par gange og vi måtte også lige forbi Pyjamas Heltene og se deres show – helt klart et kæmpe hit for de lidt mindre børn. Noget der bare var super skønt var, at Victoria lige havde en højde (120 cm og derover), hvor hun kunne komme med i alle de forlystelser vi som famille ønskede at prøve og der var også nogle ting hun kunne prøve selv eller med sin storesøster. Så får man jo lige følelsen af at være en meget stor pige. Hankatten er vild og der var vi alle 4 også oppe, og der kunne far godt have tendens til at se lidt grå ud i hovedet da vi kom ned men pigerne var på.

Der er også et vandområde i Bonbonland hvor børnene kan boltre sig, så husk badetøj. Det var vi ikke lige OBS på før ankomst. Man kan leje trækvogne og der er også skabe, dejlig praktisk.

I forhold til mad er der lidt for alle. Lige fra burger, pizza, sandwich, nachos, pastasalat, pomfritter. Så er der kaffe, kage, churros og is – vi er henne i fastfood kategorien men til fair priser. En ting jeg synes er super rart ved Bonbonland er at man er velkommen til selv at tage mad og drikke med hvis man ønsker det. Vi købte selv en omgang burgere og det smagte alle mand.

Det er helt klart et besøg hver for hele familien og det er også et super sted til familietur med bedsteforældrene eller vennepar da alle kan blive underholdt her. Når først indgangen er betalt, så er det bare med at få prøvet en masse, så det er kun lige hvis man synes at man skal prøve lykken med at vinde en kæmpebamse at du behøver at hive penge op af lommen igen.


Anna fortæller:

“Vores familie var så heldige at, blive inviteret i Bonbonland. Børnene havde glædet sig i ugevis, og spurgt hver dag hvornår vi skulle afsted.

Det som vi elsker ved Bonbonland er at, du betaler en indgangspris og så er der fri leg, i alle forlystelserne hele dagen. Og der er noget for alle aldre. Både nogle vilde banditter til de vovede børn og voksne, Noget for Alfred på 2 år, og faktisk også til de helt små børn fra 70cm.

Hele parken er en forlystelse i sig selv, med dens kendte Bonbon figurer rundt omkring i parken, søer, springvand og store græsplæner hvor man kan nyde sin egen medbragte mad eller det som man har købt i en af “restauranterne”.

Vi havde jo selvfølgelig valgt en dag med solskin og 25 grader, så der var mange mennesker. Men de eneste tidspunkter man mærkede de mange besøgende på, var ved køerne til forlystelserne. Da der blev taget meget hensyn til Covid-19 og der kun sad gæster på hveranden sæde – mega god stil.

Der var sprit ved ALLE forlystelses indgange og udgange. Og rundt omkring i parken. Der var bare styr på det.

Pyjamas heltene underholder på scenen, 2 gange om dagen og der er mulighed for at, få taget billede, med sin ynglings superhelt bagefter – tro på der var 2 glade superhelte fans i bilen.

Carla på 4,5 år, anbefaler at man prøver rejen når man er der. Den er der fart på og vi garantere at det kilder i maven.

Det er ikke løgn hvad de siger – “Der ER skide sjovt i BonBonland”.

Og hele familien, giver den varmeste anbefaling.”


Vores tester Jeanette, har sammen med Lucas, sin far og Lucas´ ven været afsted i Bonbon land.

Jeanette fortæller:

Svend svingarm, vildsvinet, hankatten, cobratårnet, bæver rafting og mange andre. Dette er, hvad man møder, på en tur i Bonbon land. Set fra vores øjne! Vi er nemlig vilde med, de aller sjoveste og vildeste forlystelser, vi kan komme til at prøve.

Lucas er frygtløs når det kommer til forlystelser, det samme er min far. Jeg derimod er med alderen, blevet en smule bange for de alt for vilde. Som for eksempel Svend Svingarm, som er min far og Lucas´ klare favorit. Svend svingarm er en af Danmarks vildeste forlystelser. Du får en topfart på 117 km/t og i 45 meters højde. Det er grinende og helt vindblæste mennesker der kommer ud fra den. Noget inde i mig, vil så gerne prøve den, men jeg blev på jorden.

Er du mere til rutsjebaner, så er der også to vilde i den kategori. Hankatten og vildsvinet. De to, er mine klare favoritter. Vildsvinet er en rutsjebane, med en vogn der rummer 8 mennesker på to rækker. Det klart sjoveste er at sidde forrest, her kan du se mest. Den starter med at kører op i 22 meters højde, dernæst suser du lodret ned og rundt i loops med høj fart. Den giver de helt store skrig og grin og skal altid lige prøves en tur mere. 

Hankatten sidder man i en 4 personers vogn to og to overfor hinanden. Noget af det sjoveste er, at kigge på hinanden imens, fordi man er helt ødelagt af grin. Denne rutsjebane, er noget af det mest uforudsigelige, man kan prøve. Det går op, ned og rundt på en og samme tid. 

Bonbon Land har mange forlystelser, at byde på og til hver en smag. Det vil sige, at parken er helt perfekt til børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Parken er ikke kæmpestor og det er overskueligt. Der er ikke langt imellem forlystelserne og du slipper for at gå rundt en hel masse.

Rundt i parken er der rig mulighed for medbragt mad da der er en del bænke rundt på de grønne arealer. Der er også flere muligheder for at købe maden hvilket vi gjorde. Og så lækkert det var. Alt maden var pakket i var blevet miljøvenligt og sugerør var lavet af genanvendelig pap. Det var vi stor fan af. 


Marck fortæller:

”Det er skideskægt i Bonbon Land” og det er det i den grad stadigvæk.

Jeg var taget med mine 2 dejlige unger til en tur i Bonbon Land.
Karla (6år) har været der engang før, det bare mange år siden og Albert havde debut i forlystelsesparken i Holme-olstrup.
Vi var afsted den mest solskin fulde fredag i juli måned, så der var intet at beklage sig over.
Vi ankom da de åbnede kl 10 og kom hurtigt igennem indgangen.
Det kan i godt betale sig at købe billetter online.
Sidst jeg var i Bonbon Land husker jeg at det var meget slidt og manglede i den grad en kærlig hånd. Det syntes jeg de havde fået fyldt op på denne gang.
Så ros for det.
Grundet corona har alle ansatte masker på, mens alle gæster selv må medbringe mundbind hvis det ønskes, derudover så er der markeret på ved alle køer, at man skal holde afstand.
Man skal have ekstra tålmodighed ved forlystelserne, de køre kun med 50 % fyldte vogne for at skabe afstand mellem gæsterne.
Det syntes jeg er rigtig fint, nogle enkelte forlystelse var tilmed lukket og grundet afstanden mellem gæsterne.
Så parken har hvert fald gjort hvad de kunne for at skabe afstand mellem alle de besøgende.
Der er også kommet nye forlystelser i parken, bla kragetræet som ungerne godt måtte prøve sammen med en voksen.
Det var lidt som det gyldnetårn, bare i børnetempo. Det fleste forlystelser, måtte Karla prøve, enten alene eller sammen med en voksen. Albert skulle derimod være sammen med en voksen.
Det handler ikke om alder, men om højden på barnet, for om de må prøve tingene.
Der var ingen tvivl om at mine børn er fan af Bonbon Land og hele deres skøre univers.
Man kan selv medbringe mad i parken eller købe det derinde til forventede priser. Maden er ganske udemærket.
Vi havde en skøn dag, med konge vejr og fik en på opleveren. Så vi kommer med garanti igen i fremtiden.
Deres merchandise butik er et besøg værd.
Den er fyldt med søde sager som jeg ikke har set siden jeg selv var barn, (er 33 år). Hvem husker ikke tyggegummi på tube? Vi fik fyldt slikskuffen op med ting ungerne aldrig havde set før, så det var et kæmpe hit.”

Mette fortæller:
“Vi er helt vilde med Bonbonland hjemme hos os! Meddelelsen om afgang til Bonbonland, blev modtaget med stor jubel af Bjørk og Selma. I år var endda endnu bedre, da pigerne var vokset sig over 110 cm. Pigerne havde julelys i øjnene, da det gik op for dem at de måtte prøve mange flere forlystelser i år.
Helt særlig havde Bjørk glædet sig enormt til at måtte prøve klaptorsken. Da hun sidst vi besøgte parken,  ikke var høj nok til at prøve den. Skal da lige love for, at vi fik grinet og hvinet igennem i den klaptorsk, den kilder seriøst meget i maven. Grundet en masse restriktioner på grund af covid-19, var der virkelig pres på parken. Trods mindre kapacitet i forlystelserne og længere kødannelser var vores oplevelse virkelig god. Medarbejderne gjorde virkelig sit for at gæsterne i parken fik en god oplevelse og humøret var højt.
Det gjorde bestemt ikke noget, at vores tur blev krydret med show af Pyjamasheltene. Pigerne sad spændt på forreste række og ventede på heltene skulle indtage scenen. Det viste sig at være en kæmpe fest for pigerne. Showet var ramt spot on for mine 5 årige, de dansede, hoppede, sang, viste deres store gekko muskler. Showet har givet dem et minde for livet.
Vi nød en hel dag i parken og sluttede dagen af i guldminen og ledte efter de gyldne stykker guld. Vi stod længe og ledte forgæves i de noget tømte bassiner og efter flere minutter uden en eneste klump guld, måtte vi henvende os i butikken, hvor man kan veksle sit guld til en guldmedalje (mod betaling 20kr). Her mødte vi den sødeste medarbejder,som staks sørgede for at guld blev leveret i bassinerne. Der opstod den vildeste ekstase for Selma, aldrig i hendes liv havde hun fundet så meget guld! Hun vekslede stolt alt sit guld til en medalje, som hun på fornemste fik overrakt med en lille ceremoni af en skøn medarbejder. Det var den bedste afslutning, på endnu en god oplevelse i bonbonland.

Sandra fortæller:

“Vores familie, bestående af mor, far, Marcus på 6 år, Kastanie på 4 år og Caroline på 1 1/2 år, har haft fornøjelsen af en dag i BonBon land hvor der blev prøvet forlystelser til den helt store guldmedalje, set Pyjamashelte show, spist is, grinet og hygget, taget kørekort og meget, meget mere.

Hjemmefra smurte vi madpakker og pakkede bilen, så vi kunne være i parken når de åbnede kl. 10. Vi var alle meget spændte – børn som voksne.

Da vi ankom var der allerede rigtig mange mennesker, og parken var ganske rigtig fyldt med mennesker. Køerne var også lange mange steder, men det var vi heldigvis godt forberedte på hjemmefra. Grundet Corona, var køerne ekstra lange, da forlystelserne ikke blev fyldt, så der kunne blive holdt god afstand. Det er ikke altid nemt med mindre, utålmodige børn, men det var rigtig rart at se hvordan personalet håndterede det hele med et smil og sikkerheden virkelig var i top. Der var håndsprit i lange baner og afstandsmarkeringer og skiltning rundt i hele parken.

Vi startede med dagen med ”Leo-Farterne” hvor de to store, fik hver deres bil der skulle styre rundt på banen, tanke op mm. Turen sluttede af med at de hver et fint kørekort og gik virkelig meget op i at der skulle køres pænt, for at de kunne “bestå prøven”. Dette var helt sikkert en af deres favoritter.

Derefter gik vi videre til endnu en favorit, ”Hundeprutten”. En rutsjebane for de lidt mindre, men med masser af fart. Selv Caroline på 1 1/2 år hvinede begejstret igennem hele turen. Derudover blev ”Viktor Vandorm” prøvet til stor begejstring og en våd tur i Vandrotten, som var lidt vild og kildede rigtig meget i maven, var også et kæmpe hit.

Farmand, Kasper tog en tur i Vildsvinet, som han beskriver som en af de fedeste forlystelser han længe har prøvet.

En tur i ”Søløven” blev det også til – En super hyggelig sejltur igennem forskellige verdensdele. Så hyggelig forlystelse hvor hele familien kan være med.

Timerne fløj afsted og klokken nærmede sig 16.00 hvor Pyjamasheltene optrådte med et rigtig festligt show, fuld af underholdning og gode sange. Et show der virkelig formåede at få børnene med og der blev lavet fagter, danset osv. Det var altså bare virkelig en god oplevelse syntes børnene. Specielt pigerne var virkelig godt underholdt – og syntes det var virkelig fedt at se dem var fjernsynet, som jo var levende!

Da vi havde været der i 7 timer, var alle mand trætte og vi besluttede os for at vende hjemad, selvom der faktisk var flere ting vi ikke havde nået, men det må blive næste gang – For sådan en bliver der helt sikkert, meget snart!

Der var ikke en finger at sætte på forlystelserne eller forholdende i parken. Alt spillede og personalet var meget serviceminded. Der er rigtig gode sti-systemer, mange små legepladser til børnene, fine bord/bænke områder, masser af toiletter (der vel og mærke var meget pæne og rene), en masse små butikker med mad/drikke, souvenirs osv., og som tidligere nævnt rigtig fine forhold og forholdsregler ifht. Corona – Dog skal man være indstillet på ekstra lange køer, og en del ventetid.

Kan klart anbefale parken til både store og små – For det er “Skideskægt i BonBon Land” 🙂


Anne-Louise, som har været afsted sammen med hendes familie Michael (mand), Silje (6), Isak (4), Vitus (3) og Elin (17 mdr) fortæller:

“Børnene elsker Bon Bon-Land, så da vi fik mulighed for at teste dette var vi selvfølgelig klar. Vi fik allieret os med børnenes moster Sofie, så vi havde en ekstra hånd, da man ellers nemt står og mangler hænder med 4 små børn sådan et sted.

Vi kom tidligt (9.45), da vi havde hørt, at der dagen før havde været mange mennesker, men allerede på dette tidspunkt var der kø 1,5 km før parkens P-plads. Vi fandt dog plads og kunne så komme hen til Bon Bon-Lands indgang. Der var dog meget lang kø, så vi var først rigtig inde kl. 11. Børnene var heldigvis tålmodige og spændte på dagen.

Jeg er kommet i Bon Bon-Land næsten fra deres åbning i 1992, jeg mener, at der på min første t-shirt stod 1995 – året, hvor Vandrotten åbnede. Det var fast tradition at besøge parken hvert år med nogle af mine forældres venner. Vi glædede os altid til at se årets nye forlystelse, lave slikkepinde, få kasket, t-shirt og slutte besøget af med bland-selv-slik fra Bon Bon. Netop fordi jeg har set og været i parken siden dens start (og i mine teenageår arbejdet der) og oplevet hele magien, så kan jeg ikke lade vær at ærgre mig lidt når jeg kommer som voksen med mine egne børn. Jeg synes parken er ren, men ret slidt. De engang farvestrålende forlystelser er slidte og trænger til maling, flere af de hyggelige hjørner med forlystelser eller junglestier med figurer med lyd, er i dag væk. I stedet er der kommet en masse skydetelte, hvor man kan vinde bamser, som ikke er af de velkendte Bon Bon-maskotter. Det gamle sceneshow er i dag skiftet ud med Pyjamasheltene, og som voksen kan jeg bare ikke lade være at synes, det er lidt synd, og for mig er det særlige ved Bonbon-Land forsvundet.

MEN – når det er sagt, så er jeg også voksen i dag og ser ikke tingene i samme perspektiv som jeg gjorde dengang, da jeg selv var barn. Vi kommer stadig i parken næsten hvert år, og vi er der fra de åbner til de lukker. Børnene elsker de sjove forlystelser, de sjove navne, legepladserne og ikke at forglemme Pyjamasheltene-showet fra sidste år og i år.

Børnene ser (heldigvis) ikke det samme som jeg ser; de ser magien, de er spændte, kan næsten ikke være i sig selv af begejstring, og de lange køer tager de i stiv arm, fordi det hører sig med. Jeg kan ikke lade vær at sammenligne det hele med da jeg var barn, fordi jeg har så mange barndomsminder netop dér, og jeg føler mig en smule gammel, når jeg hører mig selv sige “dengang jeg var barn var dette ikke et ishus, men et bolchekogeri….”. Måske var det slet ikke så meget anderledes – måske så jeg bare det hele anderledes der. 

I dag var der som sagt virkelig mange mennesker, og det blev endnu tydeligere pga. Corona, da der derfor ikke blev fyldt op i forlystelserne, hvilket gav nogle massive køer. De gjorde meget ud af afstanden i forlystelserne, men i køerne var der ikke rigtig taget hensyn til “hold afstand”, så det kom for os til at virke lidt fjollet. Vi var der helt til de lukkede, børnene fik prøvet alle de ting, de havde snakket om hjemmefra, dog ikke Bæver Rafting, da vi fik at vide køen var minimum 1,5 time lang på daværende tidspunkt. De fik taget kørekort i de små biler Leo-Farterne,

prøvet Hestepæren, Blæksprutten, Ormen, Viktor Vandorm, Rejen, gravet efter guld, leget på legepladser og set det nye fede “Pyjamasheltene show”.

Børnene havde en fantastisk dag, og når alt kommer til alt – så er det det, der tæller!

Tak for i dag Bonbon-Land – vi kommer igen til næste år!


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Babyjogger City Tour 2