TEST af Bonbonland – PART 2 – Testfamilien
TEST af Bonbonland - PART 1

TEST af Bonbonland – PART 2

Vores testfamilier har i uge 29 og 30 besøgt Bonbonland, hvor der igen i år har været Pyjamas Helte show for de mindste. Pyjamasheltene optræder 2 gange dagligt på Børnescenen fra 11/7-9/8. kl. 14 og 16.

Det anbefales, at man køber online billetter og der er lidt forskel på pris i forhold til hvad dag du vælger, men alle personer over 90 cm skal have billet og dagsprisen svinger fra 179.- til 269.-. Man kan man også købe familie billetter der indeholder mad osv.

Her kommer det sidste hold af familiers oplevelser:


Winni fortæller:

“Vi har været så heldige at blive inviteret en tur i Bonbonland, så det kunne ikke blive bedre i vores sommerferie.

Både jeg og børnene Filuka på 4 år, og Freja på 1 år, har aldrig været der, så det var den første tur for os.

Farmand er nærmest vokset op i Bonbon-land, så han glædede sig til at vise alle de forlystelser som han nød som barn.

Da vi kom, var der mange mennesker i parken, det var en dejlig solrig dag og sommerferie, så det havde vi forventet, vi havde heldigvis pakket vores tålmodighed hjemmefra, både børn og voksne.

Specielt Filuka på 4 år glædet sig rigtig meget, og det gode ved Bonbonland er, at børn i den alder faktisk kan være med ved rigtig mange forlystelser. Filuka var helt vild med hundeprutten og vandrotten, så der var der ekstra grin og ballade.

Bonbonland har fulgt Corona-vejledningerne og har fine markeringer hvor man skal holde afstand, og der står håndsprit ved alle forlystelser samt rundt i parken. Ligeledes var hver anden vogn ledig, og den eneste ulempe ved det er, at der selvfølgelig var meget lange køer til de meget populære forlystelser.

Vi fik dog prøvet masser af forlystelser, set et super show med pyjamasheltene og bagefter fik taget billeder med dem, fik ansigtsmaling og spist is, så børnene havde det så sjovt, at vi tilbragte hele dagen lige til lukketid i forlystelsesparken.

Helt klart en skideskæg tur i Bonbon-land, også med børn på 1 år og 4 år!


Benjamin fortæller:

“Vi var så heldige at få lov til at besøge Bonbonland igennem Testfamilien, med hele vores lille familie. Vi ankom og ungerne var helt vilde allerede ude fra hovedvejen hvor Bonbonland har et kæmpe skilt som indikerer stedet. Det skilt husker jeg iøvrigt selv fra da jeg var helt lille.

Allerede ved ankomst modtog vi den bedste service og et smilende smittende humør. Den søde ekspedient i Bonbonlands indgang informerede os om, at der var kommet mange mennesker til og køen til forlystelserne kunne være ekstra lang. Selv om vi lever i en tid hvor Covid19 fylder en større del af hverdagen og det med mange mennesker samlet på et sted, kan gøre det udfordrende at håndtere alle retningslinierne, formåede Bonbonland stadigvæk, at sørge for at få afviklet tingene på bedste vis.

Ydermere var der ved hver forlystelse i forlystelsesparken altid håndsprit til fri afbenyttelse. Tiden fløj nærmest fra os, vi fik prøvet en masse forlystelser, børnene blev malet i ansigtet og vi var heldige med vejret. Klokken blev endelig 14 og Pyjamasheltene skulle endelig optræde. Det var et hit blandt ungerne som nød det hele i fulde drag. Jeg er virkelig overrasket over hvor dejlig frit man føler der er i Bonbonland, selv om der kan være mange besøgende på samme tid. De har virkelig mange hyggelige områder, steder med bænke til en god frokost med børnene.

Vi satte os ved en bænk, talte om alle forlystelserne, nød stemningen og hinanden. Tiden kom hvor vi skulle hjem efter en dejlig vellykket dag og jeg må endnu engang rose Bonbonlands personale for måden at afvikle kø af trafikken på, på vej ud af deres område. Tak for en rigtig god tur og på gensyn Bonbonland.


Katharina fortæller:

“Vi havde virkelig glædet os meget til, at vi igen i år skulle en tur i Bonbonland, da Isabella endelig var over 110 cm og kunne prøve mange flere forlystelser end sidste år.

Vi ankom lige da Bonbonland åbnede, og selvom der var en meget lang kø, gik det hurtigt med at komme ind og betale for parkering. Vi fik målt pigerne i informationen, så de havde et armbånd som viste hvor høje de var. Pigerne fik prøvet bl.a. dragen, hundeprutten, sprutten, bæverrafting, rejen, viktor vandorm og mange flere. Isabella var super modig og prøvede flere af forlystelserne igen og igen. Det er virkelig som, at være barn igen når jeg bliver sluppet løs i en forlystelsespark, så det er skønt at have børn, som også tør prøve selv de lidt vildere forlystelser.

Vi havde virkelig den bedste dag, trods mange mennesker og lange køer (mest pga. Covid-19 og afstand).

Vi havde lavet en madkurv hjemmefra, som vi nød på et af de store grønne arealer med mulighed for god afstand til andre familier. Vi slap dog ikke udenom is, store slushice og lune spanskrør.

Da kl. blev 14.00 sad vi klar med popcorn på bænkene og ventede på Pyjamas Helte Show. Pigerne er begge to vilde med Oline, Geggo og Kattedreng hjemmefra og de var godt underholdt i de 30 minutter showet varede. Publikum blev inddraget og det var et super hyggeligt show med musik og dans. Kl. 15.00 var der mulighed for at få taget billeder med Pyjamas Heltene, men der var lidt for lang kø til pigernes tålmodighed. Hver dag er der show kl. 14 og kl. 16.

Bagefter showet gik vi igen ud og prøvede flere forlystelser og man kunne godt mærke, at mange familier var taget hjem der, for nu var der nærmest ingen kø. Vi var hele parken rundt og fik leget på samtlige legepladser og efter 7,5 time i Bonbonland var pigerne godt trætte. Vi sluttede af med ansigtsmaling (60 kr.) og en tur i cowboy byen og ledte efter guld. Vi havde virkelig den bedste dag og om aftenen sagde Sofia ”mor det var så sjovt og jeg elsker Bonbonland” så vi skal helt sikkert tilbage igen næste år.

Selvom det ikke længere hedder ’det skide skægt i Bonbonland’ SÅ er det altså bare skide skægt J Tak for en rigtig god oplevelse.”


Stella fortæller:

”Da vi i Testfamilien blev tilbudt at teste en oplevelses-tur i BonBon land, meldte jeg hurtigt min familie på banen. Hver sommer i min barndom, var vi i BonBon land og vi elskede det. Derfor var glæden STOR da jeg fik tildelt denne test, så jeg sammen med min mand og piger kunne opleve BonBon land.

Så vi tog turen fra Nordjylland til Holme Olstrup for at opleve skønneste BonBon land, og minderne hos mig væltede frem. Mine piger var lige så vilde med hundeprutten, som jeg selv var som barn. Flora på tre år, som måler cirka 98 centimeter måtte prøve rigtig mange ting sammen med en voksen,- og kun ganske få ting måtte Merle på syv år og cirka 128 centimeter, ikke prøve. BonBon land er fantastisk fordi, der er sååå meget for børnene. Far Birk på 37 år fik prøvet de mere vilde forlystelser.

Til de mange forskellige forlystelser var der som altid kø, og denne gang lidt ekstra lange køer på grund af COVID-19. I forlystelser hvor man skulle sejle, var det én familie pr. vogn, så nogle vogne var der f.eks. kun to personer i, derfor tog det nok lidt ekstra lang tid at komme til. Men når det så er sagt, så synes jeg at det er utrolig flot og vigtigt at de tog sikkerheden så seriøst. Personalet bar masker, og der var personale til at spritte vogne af. Derudover så hang der sprit ved hver og en forlystelse. 

Vi ankom til parken da de åbnede klokken 10, og var der til de lukkede klokken 19. Og trods en hel dag i parken, så var der forlystelser som vi ikke nåede. Jeg synes at forlystelsesparker på størrelse med BonBon er meget skønnere end andre kæmpestore parker, da man slet ikke kan nå at få prøvet nær så meget + at der ikke er så mange forlystelser for de helt små børn, som i BonBon land. Kæmpe plus når man har små børn! 

Da vi skulle finde et spisested til frokost, gik vi langs stierne sørøversien, fange-stien & pirattårnene, som er stier med en masse forhindringer, almindelige rutchebaner, klatretårne som pigerne også nød at boltre sig i. Hvis man ikke ønsker at købe mad i parken, så kan man selv smøre madpakken hjemmefra og spise ved et af de mange borde/bænkesæt som står rundt omkring i parken.

Om eftermiddagen var der show med Pyjamas heltene og bagefter dette, kunne man få taget billede med dem. Pyjamas heltene er pigerne store idoler, så glæden var kæmpestor. Pyjamas heltene optræder med shows hver dag til og med den 9. august 2020.

Der var mange familier samlet under showet, men igen så var alle gode til at holde afstand.

Som en obligatorisk ting skulle pigerne hver have ansigtsmaling og en fletning/fjer i håret. Personalet var meget tålmodige og tog sig tid, til at vente på at pigerne fik sig bestemt for hvad de skulle males som. Rigtig dejligt, til trods for at der var kø.

Til trods for at BonBon land er en ældre forlystelses park, så mærkede vi slet ikke til dette. Alle forlystelser kørte upåklageligt, og der er med årene kommet flere nye til. Man kan sagtens se at flere af forlystelserne er af ældre dato, men jeg syntes det er en charme og nostalgi, så længe de fungerer.

Fantastisk forlystelsespark, da der er noget for enhver alder. 4o forlystelser/attraktioner, en masse forskellige spisesteder/caféer, ishuse, shops og servicecentre. Der er jævnligt shows i BonBon land, som man kan læse meget mere om på deres hjemmeside www.bonbonland.dk 

Vi har haft den dejligste tur i BonBon land, og vender stærkt tilbage igen.

TAK for denne gang!”


Jesper fortæller:

“Vores familie – som er bestående af Far (Jesper), Mor (Camilla), Alberte 9 år og Villads 6 år – har været så heldige at få lov til at teste en dag i BonBon Land. Vi har besøgt parken ved flere lejligheder tidligere, men ikke de seneste år, og så således frem til at komme afsted igen.

Vi tog tidligt hjemmefra med henblik på at være fremme ved parkens åbning kl. 10.00, særligt med tanke på den nuværende situation med covid-19, som kunne tænkes at skabe ekstra kødannelse.

Vi stod kortvarigt i kø ved indgangen, men den var hurtigt afviklet, så vi var snart inde i parken og klar til at prøve forlystelser.

Vi brugte nogle skønne timer med at prøve de forskellige forlystelser; naturligvis de af dem, der henvender sig til børn i vores aldersgruppe. Begge vores børn er nu mere end 120 cm og det betød, at der var en del af de mindre forlystelser, såsom Sprutten, Hestepærerne og Ormen, som de kunne prøve alene, til glæde for både ungerne og forældrene, som kunne få sig et lille hvil .

Vi stod i kø ved enkelte forlystelser, særligt Hundeprutten, som kunne medtage færre personer grundet covid-19 restriktioner, men alt i alt forløb dagen med begrænset tid tilbragt i kø.

Parken er overskuelig med gode stisystemer og et fint mix af forlystelser, der kan tilfredsstille såvel store som små og vovehalse som frygtsomme. Derudover er der flere legepladser til forskellige aldersgrupper og spisestederne er jævnt fordelt i parken, hvoraf enkelte dog var lukket.

Vi havde lovet børnene at købe frokost i parken og fik hver en pizza-menu fra Bæver Pizza og derudover spenderede vi en is, så vi kunne blive kølet af i sommervarmen.

Efter 6 gode og solskinsrige timer i BonBon Land vendte vi trætte og mætte af sjove indtryk snuden hjemad.”


Daniella fortæller:

“Vi har i samarbejde med Testfamilien været så mega heldige at få lov til at besøge Bonbonland – den sjoveste familie park som er 25 år gammel.

– personligt elsker jeg at komme i Bonbonland fordi det bare vækker minder, det gør mine piger heldigvis også så da de fik at vide de skulle afsted var de top klar.
Vi kom kl 10.00 til åbningstid, masser af parkeringspladser, ingen kø til indgang, vi gik lige ind igennem det hele og skulle mødes med en anden testfamilie Cebrina samt familie.
For det første var der sprit alle steder, både rundtomkring i parken men også ved indgang til forlystelser samt udgang. Alle vogne var delt op så  enten kun hveranden vogn kørte eller også var det kun dem man var afsted/familie med der blev sat i samme vogn, flere sprittede af ved vognene og havde masker på.
Derudover var alt personale bare med smil, vink – Råben “ ER I KLAAAAR?” Og alle børn råbte op og var selvfølgelig mega klar, Filippa fik prøvet virkelig mange gode forlystelser med os voksne – der er virkelig meget man kan prøve, når man som Filippa er 128 høj – Men der er også sørget for de små, så en på højde med Novah på 98 Cm kunne også få lov til at mærke latterkramperne køre.
Der var pænt og rent alle steder, der blev fundet alt fra guld, til snoldet merchandise til de små Pyjamashelte fans, som jo også bare gjorde det super godt – Pigerne var ellevilde, der blev sunget og danset, bagefter tog vi billeder og trods der hverken måtte krammes eller røres så lod pigerne ikke mærke til det fordi stemningen var så god.
Vi stod Max i kø 10 minutter pr forlystelse, der blev leget løs på legeplads og alt føltes egentlig som det plejede når man besøger sådan en forlystelsespark.

Cebrina fortæller:

“Vi startede med at trænge lidt i parken, så vi ikke stod i kø sammen med de øvrige gæster, ved alle de første forlystelser. Et tip vi havde fået inden vores besøg, og som hermed er givet videre. Jeg havde aldrig været i Bonbonland før, og min mand har kun været der en enkelt gang som barn.

Parken var fin og havde jo alle de velkendte forlystelser, som du finder i enhver anden forlystelsespark, med de velkendte figurer fra Bonbon slikket. Jeg fornemmede dog at det mere var til de voksnes begejstring. Vores børn kender ikke rigtig figurerne. Ikke at de ikke spiser slik, men der blev jo kørt alskens reklamer for hundeprutter og andemad, da vi var børn. Det bliver vores børn ikke disponeret for på samme måde, så for dem var det nærmest udelukkende glæden over en forlystelsespark, og ikke så meget konceptet. Parken bar præg af at være af ældre dato. Jeg kunne godt tænke mig der havde været gjort mere ud af det visuelle. Her tænker jeg at man bare havde fjernet gammelt snavs og blade, samt holdt figurerne pæne. Flere steder var malingen skallet af og det var ærgerligt, set fra en voksens synspunkt.

Der var håndsprit rundt omkring i hele parken, og kun enkelte ting var lukket pga. covid-19. Parken var rigtig fint markeret de steder, hvor man skulle holde afstand. Ikke at det var et problem at holde afstand, for der var ikke så mange, den dag vi var der. Forlystelserne kunne ikke køre med fuld kapacitet, men det gjorde dog ikke så meget, da der ikke var så mange mennesker den dag vi var der. Jeg tænker dog det godt kan give lidt halvlange kø-tider når der er run på i parken. Samtidig kunne man godt ønske sig at alle forlystelser blev rengjort på lige vilkår. Nogen gange oplevede vi at de sprittede hele forlystelsen af inden næste hold kom ind, men de fleste gange blev de slet ikke sprittet af imellem skiftende.

Forlystelserne var mange og der var noget for alle aldre. Vores den mindste på 4 år er lidt en forsigtig type, men selv hende var der noget for. Og hun blev modigere og modigere som dagen gik. Hun var dog særlig vild med Sprutten og med Ormen.

Klokken 14 og 16 hver dag er der PYJAMASHELTENDE SHOW og ærligt så vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle forvente mig af showet, men det var FANTASTISK. Der var selvfølgelig salg af merchandise, men til rimelige priser. Og børnene var tryllebundet i 30 minutter. Bagefter stod de troligt i kø i 30 min, for at møde Oline, Gekko og Kattedrengen.


Line fortæller:
“Både min kæreste og jeg har som barn været i BonBonland, så det var ikke uden en hvis nostalgi, at vi kørte til Holme-Olstrup med vores egne 3 børn på 0.5, 2 og 5 år. Da vi var der selv for mange år, var BonBon slikket på sit højeste og Hundeprutter, Andemad og Sure Sild var fredagsslik for os. Desværre kender vores børn i dag ikke den reference til forlystelserne, men det gør egentligt ikke så meget – det er stadig sjovt, at man kan komme i en forlystelse, der hedder hundeprutten eller mågeklatten. Og så har vi forældre fornøjelsen af, at mindes en tid, hvor den politiske korrekthed var knapt så altoverskyggende og man kunne slippe afsted med lidt af hvert.
Vi ankom til parken kort efter den var åbnet og brugte hele dagen derinde. Der var mange mennesker, men på trods af Corona restriktionerne, der begrænsede hvor mange der kunne være i de enkelte forlystelser, følte vi ikke, at køerne var uoverskuelige. Ved de fleste forlystelser som vi prøvede, var der kun lidt ventetid og ved enkelte valgte vi blot at komme tilbage til dem senere for så at finde en meget mindre kø. I forhold til corona virkede det til, at BonBonLand har været gode til at implementere restriktionerne til mindst mulig gene for publikum. Der var sprit over alt og forlystelser blev sprittet af.
Hver dag er der et show med pyjamasheltene, som virkelig ramte plet hos vores den ældste pige. Dels fordi vores datter i forvejen er fan, men også fordi showet faktisk var ret godt. Nu har vi de sidste 3-4 år set forskellige shows i diverse storcentre og flere af dem har været forfærdelige – men Pyjamashelten i BonBonLand var virkeligt godt lavet – flotte kostumer, sjove indslag og en sangerinde der godt kunne synge.
For at kunne prøve den enkelte forlystelse er der, ligesom alle andre steder, krav til højde. Desværre oplevede vi, at der var flere forlystelser, hvor kravet var 120 cm for overhovedet at måtte prøve, mens vi i andre parker har prøvet samme forlystelse og der er kravet 110 cm. Vores ældste er 115 cm ☹. Eksempelvis skal man i BonBonland have en voksen med i hestepærerne indtil man er 120 cm, mens man i den tilsvarende ponyekspressen i et sommerland, selv kan ride rundt, når man er 110 cm. Generelt savnede vi lidt forlystelser til de mindste, men det hang måske sammen med at Måne-Ekspeditionen var lukket på grund af Corona.
Faciliteterne i BonBonLand var udemærkede. Vi havde vores den mindste på 6 måneder med og benyttede baby servicecentret, hvor man kan skifte, amme og varme sutteflasker. Toiletter er der også rigeligt af og de var pæne og rene. Der er også fine muligheder for at spise i parken og priserne er fair og maden var udmærket.”
 

Mie afslutter:

“Vi har faktisk været i Bonbonland i de sidste 12 år. Hvert år siden Anna blev født og vi er også kommet der som børn. Vi ser frem til det hvert år, da det plejer at være sådan en hyggelig dag – og i år var bestemt ingen undtagelse.

Vi var far på 45 år, mor på 39 år, Anna på snart 12 år og Magnus på 8 år afsted. Anna havde også en jævnaldrene veninde med.

Vi var faktisk ret spændte på, hvordan det mon ville være i år med COVID-19, men det var ikke noget vi mærkede meget til. Der var taget de forholdsregler, som der skulle. Der var håndsprit alle steder og personalet bar masker. Der var mange mennesker, da vi havde valgt en dag med høj solskin. Så kl. 13 lukkede parken for mennesker, som ikke havde bestilt billet i forvejen. Det er fint, at de på den måde ikke lukker for mange mennesker ind. 

Vi startede bagerst i parken og kom da de åbnede. Der var derfor ikke særlig meget kø og de store piger på 12 år fik prøvet det de ville inden der begyndte at være længere kø. 

En forlystelse vi alle ser frem til hvert år er Bæverrafting. Det er super hyggeligt og spændende at se, hvem der mon bliver mest våd.

Traditionen tro stod den på bæverpizza og en belgisk vaffel med softice hos Annas Mocca. Vi havde en rigtig dejlig dag. Eneste minus var, at vandlandet ikke var åbnet grundet COVID-19.

Tak for en dejlig dag og på gensyn i 2021!


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Bonbonland - PART 1