TEST af Littleunbox – Testfamilien
TEST af Australian Bodycare PART 2

TEST af Littleunbox

To af vores testere med små babyer har testet kasserne fra Littleunbox i tre måneder.
Normalprisen for en kasse er 198 kr. men vi har fået lov til at dele en rabatkode, som giver 10% på den første box. Koden er LITTLEUNBOXTESTFAMILIEN

Louise fortæller:

“Jeg er altid lidt skeptisk med de her slags “månedsbox’e”. Mest af alt fordi jeg ofte synes, at prisen lyder lidt for god til at være sand – og så havde jeg nok en forestilling om, at det var alt muligt ubrugeligt, som man fik sendt i den slags kasser.

MEN! Jeg tog virkelig fejl – ihvertfald for så vidt angår Littleunbox. De her kasser fra Littleunbox er skræddersyet til barnets alder og indeholder kun relevante produkter.

9 MÅNEDER 

Den første kasse vi modtog var da August blev 9 måneder. Kassen indeholdt følgende produkter:
 • Forskellige typer af smoothies
 • Babylegetøj
 • Vådservietter i rejsestørrelse
 • Engangshagesmække
 • Skeer
 • Bidering
 • Baby showergel
 • Fullsize creme fra Aderma
Lad mig lige skynde mig at nævne prisen for box’en: 198 kr. Jeg synes virkelig jeg fik værdi for pengene allerede i den første box!
August kastede sig selvfølgelig straks over kassens snacks. To nye mærker vi ikke har prøvet før, Moseriet og Ellas Kitchen – men som i den grad blev godkendt! Det er jo også det lidt sjove ved en månedlig box, at man får øjnene op for nye produkter, som man ikke er stødt på før.
Der er ingen tvivl om, at alle mærker og produkter, som er i box’ene er nøje udvalgt med tanke på højeste kvalitet.
 
10 MÅNEDER
 

Man skal dælme være hurtig, hvis man skal nå at knipse et par billeder af kassen inden August flår den op. Det er jo også næsten som at modtage en gave, når der kommer sådan en spændende pakke med overraskelser ind ad døren hver måned.

I kassen tilpasset en baby på 10 måneder var der:
 • Strandsæt i bioplastic
 • Snacks fra Ellas Kitchen
 • Smoothies fra Moseriet
 • Änglemark kids-bodylotion
 • Tre små produkter fra Derma (solcreme, rensegel og showergel man)
 • 3 små skåle fra Tupperware
Jeg synes det er så fedt, at kasserne, udover at være afstemt barnets alder, også er tilpasset årstiden. Vi var ihvertfald virkelig glade for det seje strandsæt, som var perfekt at modtage lige midt i sommerferien. Derudover var de tre små skåle fra Tupperware også virkelig en fed ting at modtage. De er så anvendelige og gode at have med til snacks, når vi er på tur.
Som I den første kasse vi modtog, faldt alle produkterne i god jord herhjemme – og August lærte endnu en ny snack at kende, som han straks kastede sig over.
11 MÅNEDER
 

Kasserne er så indbydende og fint pakket ind i silkepapir og med det fineste lille kort. Vi har brugt dem som “milestone-kort” og har taget et billede af August med kortene, når vi har modtaget en ny box. En rigtig fin og brugbar detalje for os. August er barn nr. 2 herhjemme, og jeg havde ellers glemt alt om “månedsbilleder” af ham, som jeg ellers var flittig til med storesøster. Kender I det? Nu har jeg da lige fået indhentet lidt.

Bagpå kortene er der en personlig hilsen fra Littleunbox og i denne måned var der endda en lille overraskelse til mor. Ikke dårligt.

I kassen tilpasset en baby på 11 måneder var der:

 • Dækkeserviet fra Design Letters
 • Legetøj fra Oball
 • Babybadeolie fra Grøn Balance
 • Baby showergel fra Grøn Balance
 • Vådservietter fra Grøn Balance
 • Smoothies fra Grøn Balance
 • Fullsize Peel-off Mask fra Dermaxir
Jeg bliver ved med at blive positivt overrasket over kassernes indhold. Alene masken fra Dermaxir (som endda forhandles på apoteket) koster normalt 198 kr. Resten af de lækre produkter får man jo faktisk med “gratis”.
Igen må jeg bare sige, at alle produkterne lever fuldt ud op til Littleunbox koncept med skræddersyede kasser til barnets alder. Alle produkterne er brugbare, og faktisk noget jeg selv vil købe, når jeg er ude at handle.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Min vurdering af box’ene fra Littleunbox er:
Nytteværdi: GOD – der er helt klart tale om en ekstra luksus i hverdagen, hvorfor jeg desværre ikke kan give den topkarakter på nytteværdi. Men vi er blevet utrolig glade for konceptet og nyder virkelig at modtage de lækre kasser fyldt med forkælelse. Jeg tænker også, at kasserne kan gives som en gave til nybagte forældre.
Kvalitet: MEGET GOD – alle produkterne er i høj kvalitet, og det er gennemgående at produkterne er økologiske, asma og allergi-mærkede, svanemærkede eller i kendte brands i god kvalitet.

Pris: MEGET GOD – prisen er 198 kr. Det er selvfølgelig også værd at nævne, at der altid er gratis fragt og ingen binding, så man kan altid prøve kasserne en enkelt gang eller over en kortere periode. Kasserne kan tilpasset helt op til børn på 2 år.


Vores tester Christina har sammen med sin familie også testet bokse fra Littleunbox (før Netbabybox)

Christina fortæller:

“Vi har testet 3 måneder med Littleunbox og hvor har det været dejligt, når vi nærmede os den første i hver måned og man vidste, at Littleunbox snart kom.

Vi (nok mest mig) er alt for gode til online shopping og der elsker jeg, når der er besked om at der står en pakke foran døren og venter, men med Littleunbox er det meget mere spændende og hyggeligt, fordi at man ikke aner, hvad der er i pakken, man ved bare, at det er noget både forældre og barn bliver glad for. Det der er specielt godt ved Littleunbox er nemlig, at der altid både er noget praktisk, som man som forældre nu ikke kan leve uden og så er der noget sjovt til barnet.

Boksen er sammensat, så det passer til dit barns alder. Er man førstegangs forældre vil man blive overrasket over, hvor meget der sker fra måned til måned og hvor meget nyt der kan være brug for. Ved Littleunbox bliver man præsenteret for ting og produkter man måske ikke vidste fandtes og ikke vidste hvad de skulle bruges til.

Noget andet der er helt fantastisk ved disse bokse er, at når man modtager boksen, er der et personligt håndskrevet kort med, på den måde føler man at Littleunbox kender os og har et forhold til os. Kortet er samtidig et månedskort, som man kan bruge til at ligge ved sin baby og tage billeder. Det kan sådan en Instagram mor som jeg godt lide.”

Den første boks:

“Her modtog vi blandt andet 2 forskellige former for legetøj, ting til at pusle og pleje og en stofble.

Den anden boks:
Her modtog vi legetøj, bidering, ting til pusle og pleje samt bøtter til opbevaring af babymad. Det eneste minus her var at opbevaringsbøtterne til babymad kom i blå nuancer, her ville det have været rigtig fedt hvis de havde været lilla eller lyserøde.

Den tredje boks:

Her modtog vi en del pleje og pusleting, legetøj og suttesnor.

Som en ekstra bonus i denne kasse, var der også forkælelse til mor, som var en ansigtsmaske.

I denne test bliver dette vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg synes, at boksen her er rigtig god til forældre, der er meget grønne på babyområdet og ikke ved hvad de skal bruge til deres barns alder. Den er god til forældre, der ikke vil ofre penge på lidt dyrere og måske bedre plejeprodukter til barnet, det modtager man nemlig også ved Littleunbox.

Holdbarhed: GOD – Den er så fin. Vi modtog både i pakke 1 og 2 bodylotion i fuld størrelse baby, her synes jeg godt man kunne gå ind og kigge på, hvad vi modtog måneden inden, da vi umuligt kunne nå at bruge en creme på en måned.

Pris: MEGET GOD – Prisen er god! Det koster 198 kroner i måneden og i forhold til alle de ting man modtager, synes jeg at det er en god pris. Jeg har med mit første barn været tilmeldt en anden form for baby boks og der betalte jeg mere og synes egentlig at jeg fik mindre brugbare ting.

Kvalitet: MEGET GOD – Varerne og produkterne man modtager er gode mærker og gode kvaliteter.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Australian Bodycare PART 2