TEST af kosttilskud fra Raunsborg – Testfamilien
TEST af "Sommerlæsningspakke" fra 4+ fra Forlaget Alvilda

TEST af kosttilskud fra Raunsborg

Flere af vores testere har testet kosttilskud fra Raunsborg.

Der er testet alle tre typer: hhv. Skin Perfection, Hair & Nail og Skin Glow.

Alle til en pris af 349,95 for 90 kapsler.


Vores tester Tina har testet ’Skin Perfection’ og ’Hair & Nail’ kosttilskud fra Raunsborg

Tina fortæller:

“Jeg har altid forbundet Raunsborg med lækre hudplejeprodukter og faktisk vidste jeg slet ikke at de også lavede kosttilskud.

Men dét gør de, da Raunsborg er af den overbevisning at skønhed kommer både udefra og indefra.

Ved at benytte de bedste nordiske urter, planter og blomster, har de skabt en unik serie af kosttilskud til kvinder og mænd.

Jeg synes virkelig, at det giver SÅ god mening! For jeg har en daglig hudplejerutine, hvor huden renses, fugtes og plejes. Men jeg tænker ikke lige på, at huden også kan plejes indefra og ud.

Derfor meldte jeg mig på banen som tester af kosttilskud til hud, hår og negle.

Jeg spiser 1 kapsel fra hver bøtte til min morgenmad – samt 1 kapsel fra hver bøtte til min aftensmad.

Der er 90 kapsler i hver, så der er til 45 dage. Jeg har netop spist den sidste kapsel fra begge bøtter og har dermed afsluttet min testperiode.

’Skin Perfection’ er en hudplejekapsel, som tilfører huden næringsstoffer indefra. Den indeholder Vitamin C, som blandt andet bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende blodkar. Brændenælde hjælper med at vedligeholde et normalt kredsløb. Vitamin A hjælper til vedligeholdelse af normal hud.

Jeg kan virkelig godt lide tanken om at pleje min hud indefra og selvom det kan være svært umiddelbart at sige om det har gjort en synlig forskel på min hud, så er jeg slet ikke i tvivl om at det har en effekt.

Jeg har i hvert fald ikke haft urenheder i ansigtet under testperioden og det tænker jeg bestemt, at ’Skin Perfection’-kapslen kan tage en stor del af æren for!

’Hair & Nail’ er en hudplejekapsel, som tilfører hår og negle pleje og næringsstoffer indefra.

Kapslen indeholder brændenælde, som styrker knogler hår og negle. Vitamin E, som beskytter cellerne mod oxidativt stress samtidig med at biotin hjælper med at vedligeholde et sundt hår.

Efter at have testet ’Hair & Nail’ i de 45 dage er jeg faktisk ret begejstret over at jeg allerede kan fornemme, at det har en virkning på mit hår. Jeg kan både se og mærke at mit hår er blevet kraftigere og så fælder jeg ikke så meget, som jeg før har gjort.

Mit hår er præget af, at jeg har farvet det i en årrække. Derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at det er yderst gavnligt for mit hår, at det tilføres næringsstoffer indefra.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det giver rigtig god mening at pleje sin hud, hår og negle indefra. Jeg ser og mærker en effekt efter at have benyttet kosttilskuddet i 45 dage.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vitaminerne købes i bøtter med 90 stk og har en længere holdbarhed – også efter åbning.

Pris: GOD – 349,95 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Kosttilskuddet er i en lækker kvalitet og der er tænkt over brugen af naturlige ingredienser.


Mie fortæller:

“Da jeg så testen på Raunsborgs Kosttilskud, skyndte jeg mig at sige ja tak! Jeg tænkte, at jeg godt kunne trænge til et skud vitaminer, efter endt graviditet og amning. Jeg valgte “Hair & Nail” og “Skin Perfection”.

“Hair & Nail”

Jeg har altid haft meget bløde negle, med tendens til at knække. Mit hår har også altid været meget fint/tyndt – men især efter graviditet, hvor jeg har fældet meget. Derfor var det oplagt for mig at teste et kosttilskud, der skulle kunne tilføre hår og negle pleje og næringsstoffer indefra. Kapslerne indeholder bl.a. vitamin E, som beskytter cellerne mod oxidativt stress, brændenældepulver der styrker knogler, hår og negle, samt biotin, der hjælper med at vedligeholde et smukt og glansfuldt hår.

“Skin Perfection”

Jeg elsker sol og sommer og tænkte derfor det var oplagt at prøve et kosttilskud, med fokus på min hud. Jeg får en god kulør hver sommer, fordi jeg bruger mest muligt tid ude i solen. Men vi ved jo alle at solens stråler også har en bagside, hvorfor det er ideelt til mig med en hudplejekapsel, som tilfører næringsstoffer indefra. Kapslerne indeholder vitamin C, som bidrager til normal dannelse af kollagen. Kollagen er en vigtig faktor for at holde rynker væk, samt holde spændstighed og elasticitet i huden. Vitamin C bidrager også til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Kapslerne indeholder bl.a. også brændenældepulver ligesom kosttilskuddet til hår og negle, som hjælper med at vedligeholde et normalt kredsløb.

Fælles for begge kosttilskud er, at de kommer i en fin bøtte med smukke blomster på. Hver bøtte indeholder 90 gennemsigtige kapsler, med grønt pulver. De dufter ikke så lækkert hvis du spørger mig – de lugter af urter og giver mig ikke den vilde lyst til at indtage dem. Men jeg tænker de fleste vitaminer og kosttilskud desværre har denne tendens, men det er jo også kun i ganske kort tid man kan smage det, indtil man har fået dem slugt. Man skal tage to kapsler dagligt – Raunsborg anbefaler morgen og aften i forbindelse med et måltid. Jeg har testet begge kosttilskud samtidig, derfor tog jeg én af hver, morgen og aften. Jeg har dog haft lidt svært ved at huske at få dem taget – så jeg har ikke haft et kontinuerligt indtag. Måske det også hænger sammen med, at vi har holdt ferie og har fået vores måltider lidt forskudt – og de kan ikke anbefales at indtage uden mad, for så kan jeg i hvert fald smage dem resten af dagen. Raunsborgs kosttilskud er veganske, så man kan indtage dem med god samvittighed.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Eftersom jeg kun har indtaget en begrænset mængde indtil videre, kan jeg ikke rigtig kommentere på kosttilskuddets effekt. Dog vil jeg pointere, at produktet virker til at være af høj kvalitet og så er det jo aldrig en dårlig ide at give sin krop lidt ekstra sundhed indefra – uanset om man kan se direkte resultater eller ej. Man kan i hvert fald dårligt argumentere mod alle de gavnlige effekter vitaminerne i kosttilskuddet har – hvis man får dem taget vel at mærke:-)

Holdbarhed: GOD. Vitaminernes indpakning er af fin kvalitet.

Pris og kvalitet: GOD. En bøtte med 90 kapsler koster 349 kr., som rækker til halvanden måned.


Trine fortæller:

“Jeg har testet to forskellige produkter og testanmeldelsen er derfor delt en smule op for at skrive om de forskellige produkter.

Raunsborg Hair & Nail

Ved testen af Hair & Nail kan jeg mærke at neglen er styrket – selv uden brug af (negle)lak.

De indeholder brændenælde, som kan være med til at styrke knogler, hår og negle. Her er rigeligt med Vitamin E og biotin, som er med til at give et sundt hår.

Det har været nemmere at se en effekt på neglene end på håret. Håret kan jeg godt ane er blevet lidt stærkere, ved at jeg ikke har fældet så meget, når jeg har friseret mit hår. Vi har kun testet i 1,5 måned, så ved længere brug ville jeg sagtens kunne forestille mig en større effekt.

Hair & Nail anbefales at tage 1 morgen og 1 aften.

Raunsborg Skin Glow

I forhold til min hud er det svært at komme med en færdig vurdering, da testen kun har forløbet i 1,5 måned. Men da jeg har en tildens til tør hud, hvor huden måske er lidt ”død” har pillerne været med til at leve huden lidt op.

Skin Glow vitaminerne anbefales at tage 2 sammen med et måltid.

Generelt for begge produkter:

Kapslerne er nemme at sluge og det er en stor fordel for mig, da jeg ikke bryder mig specielt meget om piller.

Jeg er i forvejen stor fan af brændenælde og dens vitaminer, da det har en rigtig god effekt på huden. Brændenælde kan være med til at give en indre dybderens og kan være med til at afhjælpe hudproblemer. Da jeg i forvejen drikker en del brændenælde the har det været fedt at prøve nogle vitaminer, der indeholder det samme.

En lille bonus info er at vitaminerne er pakket i et pænt design, der gør at man har lyst til at have vitaminerne til at stå fremme – hvilket også gør at man nemmere huskere at tage pillerne.

Nytteværdi:

Hair & Nail får MEGET GOD

Skin Glow får en GOD pga. den korte testperiode – over en længere periode, er jeg overbevist om at produkterne har en effekt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Fin og tætsluttende pakning.

Pris: GOD – Prisen er 349,95 pr. produkt.

Kvalitet: MEGET GOD – Let at synke. Og smager fint.


Vores tester Line har også testet kosttilskud HAIR&NAIL og SKIN GLOW fra Raunsborg.

Line fortæller:

Raunsborg har lavet en serie af kosttilskud med fokus på at skønhed kommer indefra og ud.

Jeg tror på at det er vigtigt også at pleje huden indefra og ikke kun udefra med gode cremer, serum osv.

Jeg syntes især SKIN GLOW lød interessant for mig og jeg var meget spændt på at teste!

HAIR & NAIL

En hudplejekapsel, som tilfører hår og negle pleje og næringsstoffer indefra med brændenældepulver, vitamin E og biotin. Brændenældepulver styrker knogler, hår og negle. Vitamin E beskytter cellerne mod oxidativt stress. Biotin hjælper med at vedligeholde et smukt og glansfuldt hår.

Daglig dosis 2 stk – et glas indeholder 90 stk nok til 45 dages forbrug

SKIN GLOW

Er en hudplejekapsel, som tilfører din hud næringsstoffer indefra. Brændenældepulver hjælper med at vedligeholde et normalt kredsløb. Samtidig med at birkeblade bidrager til normal lever-, nyre og tarmfunktion.Indeholder Vitamin E som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativtstress samt vitamin A som hjælper til vedligeholdelse af normal hud.

Daglig dosis 2 stk – et glas indeholder 90 stk nok til 45 dages forbrug.

Jeg har testet kosttilskuddene i 1 måned nu, og Jeg kan helt tydeligt se en forskel både på negle, hår og især huden.

Jeg har fået en glød i mit ansigt som Jeg ikke havde før, og huden virker tilpas fugtet uden at være fedtet.

Jeg har kun brugt make up på øjnene den sidste måned fordi jeg har været så tilfreds med min hud.

Neglene er blevet stærkere og flækker ikke slet så nemt som før.

Mit hår som ellers har været tørt og trist det sidste års tid efter nogle heftige afblegninger, som endte ud i at hele håret måtte farves.

Har  fået nyt liv og en glans jeg kun troede jeg kunne opnå ved en ny hår farvning.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Jeg tror på det er vigtigt at pleje kroppen inde fra så disse produkter er nyttige for mig, og er helt sikkert noget Jeg vil købe fremover især for at have en lækker glød året rundt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er lang holdbarhed på produktet

Pris/Kvalitet: GOD – Prisen for et glas er 349,95 kr

Hvilket måske er lige i overkanten af hvad Jeg kan tillade at bruge på mig selv hver anden måned bare på kosttilskud. Men kvaliteten og resultatet er rigtig godt!


Stella fortæller:

”Kosttilskud kan vi alle vel mere eller mindre have brug for, så jeg takkede stort ’JA TAK’ til at teste Hair & Nail kosttilskud fra Raunsborg, samt SKIN GLOW.

Mit førstehåndsindtryk af produktet var godt. Emballagen og designet er flot. Bøtterne som kapslerne er i, er matteret gennemsigtig plastik, som giver et rigtig fint udtryk at man kan se kapslerne.

Kapslerne er veganske, hvilket er et ekstra plus hos mig.

Kapslerne er lavet på brændenældeblade pulver og ekstrakt, svarende til 600 mg brændenælde.

Raunsborg Hair & nail plejer dit hår og dine negle indefra. Hår og negle tilføres næringsstoffer indefra, samtidigt med at aktive ingredienser arbejder hårdt. Brændenældepulver er med til at styrke knogler, hår og negle, imens vitamin E beskytter vores celler mod oxidativt stress, samtidig hjælper biotin med at vedligeholde et sundt, smukt og glansfuldt hår. Så kapslen indeholder mange fordele.

Den anbefalet dosis er to styks om dagen i forbindelse med et måltid. Gerne en om morgenen, og en om aften. Men jeg glemmer altid at tage en om morgenen (på nær på mine fridage eller i mine friweekender), så derfor har jeg taget to styks om aften i forbindelse med aftensmaden.

Kapslerne er lidt store, så hvis man har svært ved at sluge piller kan de godt blive en udfordring. Her kan du med fordel åbne kapslen og tømme brændenældepulveret i eksempelvis yoghurt. Jeg syntes at kapslerne er tørre at sluge, så jeg har skyllet dem ned med et glas appelsinjuice. Dette har også taget smagen fra kapslerne, som smager af tørret urter (hø lign). Ikke den skønneste smag af få i munden.

Når dét så er sagt, så syntes at kosttilskuddet er rigtig godt. Jeg kan sagtens mærke og se en forskel. Mine negle er blevet tykkere, og knækker ikke så let som førhen. Mit hår kan jeg ikke rigtig se nogen forandring på endnu, men måske man også lige skal give produkterne en chance i et par måneder.”

SKIN GLOW

Jeg har også været så heldig at teste kosttilskuddet Skin Glow fra Raunsborg.

Raunsborg Skin Glow er en hudplejekapslen, som tilfører huden næringsstoffer indefra. Brændenældepulver hjælper med at vedligeholde et normalt kredsløb, samtidig med at birkeblade bidrager til normal lever-,nyre og tarm funktion. Kosttilskuddet indeholder vitamin E, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, samt vitamin A som der hjælper til vedligeholdelse af normal hud.

Den anbefalet dosis er to styks om dagen i forbindelse med et måltid. Gerne en om morgenen, og en om aften. Vores travle morgener herhjemme, gør at jeg tit ikke får taget kosttilskuddet, derfor tager jeg begge kapsler til aften måltidet.

Kapslerne er lidt store, så hvis man har svært ved at sluge piller kan de godt blive en udfordring. Her kan du med fordel åbne kapslen og tømme brændenældepulveret i eksempelvis yoghurt. Jeg syntes at kapslerne er tørre at sluge, så jeg har skyllet dem ned med et glas appelsinjuice. Dette har også taget smagen fra kapslerne, som smager af tørret urter (hø lign). Ikke den skønneste smag af få i munden.

Umiddelbart kan jeg ikke se nogen forskel på min hud, endnu. Men måske man også lige skal give produkterne en chance i et par måneder, da vitaminer gerne skal have en tre måneders tid til at have den ønskede effekt.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Raunsborg kosttilskud laves i varianterne; Hair & Nail, Skin Glow & Skin Perfection. Så der er rig mulighed for at du kan finde den, som passer bedst til dig og dine behov.

Holdbarhed: GOD – Der er 90 kapsler i en bøtte. Hvis du tager den anbefalet dags dosis har du kosttilskud til 45 dage.

Kvalitet: GOD – Mange går op i at produkter er økologiske eller veganske. Så her kan Hair & Nail være med, da de er veganske. Smagen derimod er MINDRE GOD.

Pris: MINDRE GOD – Prisen for Raunsborg Hair & nail er 349,95, men kan oftest findes på tilbud mange steder. (prisen er den samme for alle tre varianter). Jeg synes, at det er mange penge.


Christina fortæller:

“Vi har testet 2 forskellige produkter fra Raunsborg.

Raunsborg har i alt 3 forskellige varianter af kosttilskud og jeg har testet ”Skin Glow” og ”Hair and nail”. Begge kosttilskud er kapsler, hvilket gør det muligt at åbne dem og indtage produktet på en anden måde, hvis ikke man er god til at sluge piller. Det er dog ikke et problem for mig, da jeg altid har taget et stort udvalgt af kosttilskud. Også grundet mit arbejde i Matas hvor vi sælger kosttilskud, heriblandt også Raunsborgs, derfor ved jeg endnu mere om, hvor vigtigt det er at tage vitaminer og mineraler.

Jeg har siden vi begyndte at forhandle Raunsborgs kosttilskud haft utrolig lyst til at prøve dem, så det er fantastisk, at have haft den mulighed nu.

Der er i hvert glas 90 kapsler og man skal tage 2 stk. om dagen, derfor er det for hurtigt at sige, om de virker. Men jeg synes, at jeg hurtigt kunne begynde og fornemme, at min hud blev mere ”glad” ved skin glow. Nu har jeg også født for få måneder siden, så hvis der var noget mit ansigt manglede, så var det glød.

 I denne test bliver dette vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er altid en god ide at spise kosttilskud, også selvom at man mener, at man spiser sundt og varieret. Selvom at disse to produkter er specifikt til hår, hud og negle så er der i det hele taget en masse gode vitaminer i, som er gode for alle.

Holdbarhed: GOD – Der er til 45 dage i sådan et glas, det kan for mange godt virke af lidt, også fordi der ikke går længe før, at man så skal købe et nyt glas. Lavede man større glas til længere tid, ville prisen jo også være derefter og så ville der nok være færre der købte dem, så på den måde er holdbarheden okay. Jeg ville dog selv synes, at det var træls at skulle købe nyt så ofte.

Pris: MIDDEL – Ærligt, så synes jeg desværre at det er for dyrt. Hvilket også er grunden til, at jeg ikke selv har prøvet dem før. Jeg er helt med på at kvalitet koster penge og det må det også meget gerne, når det kommer til ting, man skal indtage. Raunsborg er ikke et brand der er kendt for kosttilskud og derfor synes jeg det er farlige, at have så høje priser.

Kvalitet: MEGET GOD – Super kvalitet! De smager ikke grimt og er lette at sluge. Jeg tror bestemt også på, at der kommer hurtige resultater, det kan jeg allerede selv se og så kan det jo kun blive, bedre hvis man fortsætter med at spise dem.

Designet på vitaminerne er lækre og smukke at have stående fremme.


Vores tester Anne-Louise har også testet kosttilskud fra Raunsborg.

Følgende kosttilskud er testet:

  • Skin Perfection
  • Hair and Nails

Raunsborg laver nogle virkelig skønne hudplejeprodukter, så da det var muligt at teste disse kosttilskud og tanken om at kunne pleje hud, hår og negle indefra, var jeg ikke i tvivl.

Raunsborg har skabt en unik serie af kosttilskud til kvinder og mænd, med de bedste nordiske urter, planter og blomster. Mange husker at pleje huden og håret udefra, men de fleste glemmer at pleje den indefra – jeg selv inklusiv.

Raunsborg har med inspiration og viden fra Flora Danica skabt og udviklet en veldokumenteret serie af kosttilskud med fokus på at styrke hud, hår og negle.

Raunsborg har altid en smuk emballage og disse kosttilskud er ingen undtagelse. Både æske og bøtte er med det fineste blomsterprint som man bare har lyst til at have stående.

Hver bøtte indeholder 90 kapsler, som er meget nemme at sluge. Det anbefales at man tager kosttilskud 2 gange om dagen i forbindelse med et måltid.

Skin Perfection er en hudplejekapsel, som tilfører huden næringsstoffer indefra. Den indeholder Vitamin C som bidrager til normal dannelse af kollagen, og derudover er Vitamin C også med til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Brændenældepulveret hjælper med at vedligeholde et normalt kredsløb, og Vitamin A hjælper til at vedligeholde normal hud.

Hair & Nail er en hudplejekapsel, som tilfører hår og negle pleje og næringsstoffer indefra. Brændenældepulver Styrker knogler, hår og negle, vitamin E beskytter cellerne mod oxidativt stress og biotin hjælper med at vedligeholde et smukt og glansfuldt hår.

Jeg er en klovn til at huske vitaminer og disse kosttilskud skulle også lige sættes i systemer så jeg huskede dem. De er lette at sluge og har neutral smag.

Jeg synes det er dejligt at tage disse kosttilskud og dermed passe på sin krop indefra. Jeg føler jeg har fået mere glød i ansigtet og mit hår ser mere velplejet og glansfuldt ud, som det ikke har været siden jeg fik børn. Derudover er mine negle blevet stærkere – desværre er jeg slem neglebidder (pinligt!), men jeg kan alligevel mærke en markant forskel her også.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Man plejer hud, hår og negle indefra.

Holdbarhed: MIDDEL – Der er kun 90 kapsler i en bøtte og der skal tages 2 dagligt. Så jeg synes ikke de holder så længe. Det sammen med prisen gør nok at jeg ikke selv ville købe dem fast. Ikke fordi de ikke virker, men fordi det ville være mange penge at bruge på kosttilskud for vores familie.

Pris: MIDDEL -Prisen er 349,- for en bøtte med 90 kapsler. Der skal som sagt tages 2 om dagen, så de holder til 45 dage. Jeg har ikke sammenlignet med andre kosttilskud, men jeg ville nok ikke vælge at købe dem så tit, da jeg synes det er lidt dyrt, selvom det er nogle skønne produkter.

Kvalitet: MEGET GOD – Som altid er Raunsborg god kvalitet. De forstår både at lave en smuk indpakning og nogle produkter som bare virker.


Sabrina fortæller:

”Da jeg allerede har en kæmpe kærlighed til ansigtsprodukterne fra Raunsborg, var det meget nemt at takke ja, til at teste kosttilskud derfra.

Raunsborg Hair & Nail 90 stk 349.-

Er en hudplejekapsel, som giver hud, hår og negle en masse gode næringsstoffer indefra. Bl.a. vitamin E, som beskytter cellerne mod oxidativt stress samtidig med at biotin hjælper med at vedligeholde et sundt hår. Brændenælde styrker knoglerne og håret.

Raunsborg Skin Perfection 90 stk 349.-

Hittet for tiden som alle taler om, er kollagen, som vi alle har brug for at få mere af. Solens stråler, sukker mm. nedbryder en stor del af vores kollagen indhold i kroppen, med dette kosttilskud for du en ordentlig dosis vitamin C, som bidrager til en normal dannelse af kollagen. Derudover indeholder hudplejekapslerene også brændenælde pulver og vitamin A, der hjælper til vedligeholdelse af normal hud.

Når du åbner bøtten med kapslerne, kan du lige med det samme dufte hvor naturligt et produkt det her. Der er ingen tvivl om at brændenælde pulveret er i. Det er ikke just fordi at pillerne hverken dufter eller smager dejligt, synes jeg i hvert fald ikke, men du kan mærke at det ikke er propfyldt med parfume og falske smagsstoffer, hvilket jeg er klart fan af.

Lige som alle de andre dejlige produkter fra Raunsborg, kommer disse kapsler i en smuk indpakning, i genanvendeligt materiale. Begge pakker indeholder 90 kapsler, hvor du dagligt skal tage 2 kapsler sammen med et måltid, dvs. at der er til 45 dage i en pakke, 7,5 kr per dag, 3.8 kr pr pille.

Hvis du har svært ved at sluge pillerne, da de er ret store, så kan du med fordel åbne kapslerne og evt. blande dem ud i lidt skyr og på den måde indtage kosttilskuddet sammen med dit morgenmåltid.

Det er altid svært at måle, hvor meget et kosttilskud har udretter efter kortere tid, men i løbet af de sidste 3 mdr, har jeg tydeligt kunne mærke en ændring på min negle, aldrig har de været så stærke og slet ikke knækket, de er faktisk alle sammen længde nu, for første gang meget længe. Gløden i min hud er vendt tilbage og min hud føles mindre tør end før.

I dette tilfælde bliver vurderingen

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle burde gøre sig selv og sin hud, den tjeneste, at pleje sin hud med gode produkter.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten på indpakningen er ikke til at sætte finger på. Selve produktet holder i 45 dage.

Pris: MEGET GOD – 349.- pr pakke, 7,5.- pr dag, 3,8.- pr pille, rigtig god pris for kvalitets kosttilskud.


Cebrina afslutter:

”Jeg har den seneste tid fået lov til at teste kosttilskud fra Raunsborg.

Raunsborg er et dansk mærke, som er baseret på de bedste nordiske urter, planter og blomster til at udvikle og skabe en unik serie af kosttilskud til kvinder og mænd.

Jeg er rigtig god til at pleje min hud udefra, og prøver også at pleje den indefra, men det er dog lidt en udfordring nogen gange, når hverdagen går stærkt. Så selvom jeg allerede fylder kroppen med rigtig mange naturlige vitaminer og urter igennem min kost, syns jeg det er fantastisk at kunne tilføje endnu mere igennem kosttilskud. Så er jeg sikker på at kroppen får hvad den skal, og på den måde kan jeg også ramme nogen fokusområder, lidt mere koncentreret

Skin Glow

Skin Glow kapslerne er med brændenælde pulver der hjælper med at vedlige holde kredsløbet og birkeblade der er gode for lever-, nyre- og tarmfunktion. Man skal tage to kapsler om dagen og de anbefaler at tage en kapsel to gange om dagen. Det dur simpelthen ikke i min hverdag, jeg glemmer den ganske enkelt om morgenen. Jeg tog derfor begge to, ved aftensmaden og det fungerede helt fint.

En dag postede jeg dette billede på min instagram og der var en hel del der kommenterede på min glød.

Billedet er taget ca 14 dage efter jeg startede op på Skin Glow og jeg kan jo så konkludere at de i den grad har tilført min hud noget godt.  Og jeg er faktisk stoppet med at bruge foundation fordi jeg syns min hud er virkelig pæn for tiden.

Hair&Nail

Jeg har i samme periode testet Hair & Nail kapslerne

Disse indeholder også brændenældepulver som udover de førnævnte egenskaber også er med til at styrke knogler, hår og negle. Samtidig er de rig på Biotin, som er et b- vitamin som er et livsnødvendigt vitamin, som vi mennesker ikke selv kan danne. Derfor er det vigtigt at vi tilføjer den gennem vores kost eller via kosttilskud. Ud over at Biotin er vigtig i forhold til omsætningen af fedt og kulhydrater, hjælper det også med at vedligeholde et smukt og glansfuldt hår.  Jeg syns mit hår er fint og glansfuldt og selvom jeg har kunstige negle syns jeg faktisk godt jeg kan mærke at mine egne negle er styrket. Så her virker de i hvert fald også rigtig fint. Jeg syns dog ikke at effekten af disse er lige powerfull, som jeg syns den er ved Skin Glow kapslerne.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er vigtigt at pleje kroppen både udefra og indefra.

Holdbarhed: GOD – Der er 90 kapsler i en bøtte.

Pris: MINDRE GOD  –  349,95 er efter min mening, lidt til den dyre side med tanke på at man kun har til halvanden måned

Kvalitet: MEGET GOD – Effekten er god og indtræffer umiddelbart ret hurtig.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af "Sommerlæsningspakke" fra 4+ fra Forlaget Alvilda