TEST af Poo-Pourri – Before You Go – Testfamilien
TEST af Paw Patrol bøger for forlaget Alvilda

TEST af Poo-Pourri – Before You Go

Fem af vores testfamilier har testet Poo-Pourri – Before You Go.
Daniella fortæller:
“Jeg har fået lov til at teste produkter fra Poo-pourri.
Denne her test har simpelthen været så sjov, samt anderledes at stå for – lidt grænseoverskridende men på den gode måde.
Poo-Pourri toiletspray er nemlig en lille spray som består af en duft man sprøjter i toilettet før man går ud og laver.. Afføring, Lort, Puha ja kært barn har mange navne.
Flasken er rigtig nem til at have med i tasken, f.eks. hvis man skal en tur i byen, til veninder eller lign. Jeg er ikke en person der laver nummer 2 ude i byen, men med denne flaske har jeg faktisk overskredet min egen grænse, tilføjet et par sprøjt og uden at efterlade så meget som en lille snert af dårlig lugt.
De er geniale som enhver værtindegave, vi har den også stående fremme på toilettet selv – eller f.eks på arbejdspladsen. Jeg synes at enhver restaurant burde have en stående, fordi det er bare ikke rart at være den der efterlader toilettet men heller ikke den der kommer ud på toilettet. Derudover er det en pæn emballage, der pænt skjuler på en diskret måde hvad den skal bruges til så man kan have dem stående fremme.
Den er let at have med alle steder, og med de mange forskellige dufte er det nemt at finde en til enhver smag, det er ikke nogen kvalm duft men en frisk duft der spreder sig og i sidste ende en snert af citron. Jeg er glad for, at det er lavet af naturlige ingredienser når nu det skal i toilettet så man heller ikke behøver at blive begrænset af brugen af dem der. Jeg kan faktisk ikke sige en eneste dårlig ting omkring det, det er os alle der har været igang med testen og man har tydeligt kunne mærke forskel hvis den har været “glemt” at blive brugt.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Min vurdering bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD – Den er blevet direkte uundværlig for mig, uanset om det er hjemme eller ude, sådan en bør enhver eje!
Holdbarhed: MEGET GOD – Der er masser i, og da man ikke bruger så mange sprøjt pr omgang kan en flaske holde i lang tid.
Pris: MEGET GOD – jeg synes man får meget for hvad man betaler, prisen er god. (Vejledende udsalgspris er kr.109,- fås på tilbud flere steder).
Kvalitet: MEGET GOD – Jeg er generelt bare virkelig fan af den – den kan alt hvad den skal kunne, holde lugten væk og det kan den.

Iben fortæller:
“Vi har testet de velduftende toiletsprays fra Poo-Pourri. Poo-Pourri – Before You Go er en naturlig duftspray der er baseret på æteriske olier, som bruges INDEN man gør sit “business” på toilettet. Det er super enkelt: ryst flasken, spray 4-6 gange så der dannes en barriere i vandoverfladen på toilettet, og værsgo; ready to go. Barrieren holder simpelthen den knapt så velduftende odour nede under vandet. Smart!
Den findes i fem forskellige dufte og kommer i en handy 59ml flaske, som er nem at have i tasken hvis man ønsker at have den med på farten. I én flaske er der op til 100 “besøg”, så den er ret drøj i brug. Det skal også lige siges, at da sprayen er lavet af naturlige ingredienser, så skader det ikke miljøet ved udskylning.
Vi modtog 5 flasker, der alle har et flot og diskret design som ikke umiddelbart skriger af at være en toiletspray. Så de kan fint stå fremme ved toilettet, klar til brug.
I det daglige, derhjemme, ville jeg ikke tænke så meget over “duften” på badeværelset. Men i de tilfælde hvor vi har gæster, er på besøg eller på job, synes jeg at det er lidt lækkert at kunne kamuflere éns gøremål, til den næste der skal derind.
Vi har grint lidt af det herhjemme, og synes det var en sjov og anderledes test, da dét at gå på toilettet jo er en ganske naturlig ting – alle gør det. Så det krævede også lidt overtalelse at få manden til at teste det, da han syntes det var lidt noget pjat. Men den seneste måned synes jeg altid at der har været en god duft på badeværelset, uanset hvornår jeg kom derind. Vi har endda fået hver vores favorit duft: hhv. “Lavender/Vanilla” og “Royal Flush” som giver et frisk pust af eucalyptus og pebermynte. Så det er helt sikkert et produkt jeg altid vil have stående og med mig fremover.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Lækkert med kamuflerende duft både ude og hjemme. Selv hvis man “modtager” et ildelugtende toilet, kan man med ét spray oppe i luften, gøre det mere behageligt for ens besøg.
Holdbarhed: GOD – Flasken holder længe, da det typisk kun er de store besøg den bruges til.
Pris: GOD – Vejledende udsalgspris er kr.109,- hvilket egentlig er en ok pris ift hvor længe den holder. Den kan dog findes forskellige steder til reduceret pris – så det er da værd at tage med.
Kvalitet: MEGET GOD – Fin flaske, med god og kraftig, men behagelig duft.

Caroline fortæller:
“Vi har været så heldige at få lov til at teste fem forskellige spray varianter bestående af Original Citrus, Tropical Hibiscus, Lavender Vanilla, Vanilla Mint og Royal Flush, fra POO-POURRI.
Disse spray bruges inden toilet besøg og forhindrer ubehagelige lugte i at fylde rummet. Jeg har prøvet lign. spray hos et familiemedlem så mine forventninger til dette produkt var faktisk temmelig højt da jeg modtog dem. Selve effekten må siges at have levet op til mine forventninger, ikke alle spray dufte var helt min kop the, Original Citrus er altså favoritten.
Jeg prøvede at introducere produkterne for min familie, kæresten ‘’ja ja så dufter min **** godt eller hvad’’,  ja da og jeg forklarede i lange baner hvordan væsken i en spray ville ligge en hinde i toilet vandet og indkapsle det der nu kom i.
Dagen efter kom han nærmest løbende ned i stuen ‘’hallo jeg har brugt det der nu, prøv lige at lugt’’ jeg grinte først og tænkte arg det har jeg ikke lyst til, men det skulle jo testes! Så op på badeværelset med mig, rigtig nok Original Citrus overvinder altså.
Min datter på seks år var faktisk temmelig begejstret for dette, hun er lige i den periode hvor toilet døren skal lukkes, så det var jo ‘’mega sejt mor så dufter prutterne jo bare godt’’. Noget andet var så at få hende til at bruge det, for når hun skal, så skal hun altså og så er der ikke tid til at bruge en spray.
Størrelsen på flaskerne er virkelig gennemtænkt! Jeg synes ikke det er særlig behageligt at gå på toilettet andet sted end hjemme og sletter ikke på mit arbejde da der ingen vinduer er, men disse spray er lige til at have med i sin taske.

Jeg har været utrolig glad for at teste disse produkter og jeg har bestemt tænkt mig at benytte produkterne efterfølgende også.

Priserne er desuden også meget overkommelige, særligt i forhold til de duftspray der findes til, efter min mening, over priser.

NYTTEVÆRDI: GOD – Ingen vil efterlade ubehagelige lugte efter sig når der er kø til toilettet.

HOLDBARHED: MEGET GOD –  Jeg har endnu ikke tømt en flaske hverken helt eller halvt efter en måneds brug.
PRIS: GOD – De kan endda findes på tilbud flere steder.
KVALITET: MEGET GOD – De virker lige præcis som de skal.

Mie fortæller:
“Jeg har sammen med mine kolleger testet fem forskellige before you go toiletsprays fra POO-POURRI.
Der er 5 forskellige dufte – så altså lidt til enhver smag. Jeg synes dog, at de alle dufter ret ens og efterlader en fin duft af citrus efter toiletbesøget. Vi har testet følgende varianter: Original Citrus, Tropical Hibiscus, Lavender Vanilla, Vanilla Mint og Royal Flush hvor sidst-nævnte er i en sort og lidt mere maskulin flaske.
100% NATURLIG TOILETSPRAY
Poo-Pourri Original Citrus Toilet Spray er en toiletspray der gør toiletbesøget til en velduftende oplevelse hver gang.
Toiletsprayen er en effektiv lugtfjerner der efterlader toilettet med en skøn og frisk duft af citrus til den næste i køen. Poo-Pourri  er baseret på udelukkende naturlige ingredienser der effektivt modvirker et ildelugtende toilet.Æteriske olier sikrer en fantastisk duft og toiletsprayen kommer i en fin emballage der pynter på ethvert badeværelse.

Flaskerne har en rigtig god størrelse og de ikke fylder meget i dametasken. Så de er altså nemme at have med på farten. Og det er altså dejligt at være beredt, hvis man skal på toilettet.

Jeg valgte at tage et par flasker på jobbet, hvor både mænd og kvinder deler toilet. Ikke fordi der er nogen forskel på hvad der kommer ud.

Og må bare sige at det virker. Kommer tit ud på toilettet og kan dufte en mild citrusduft og kan derefter ikke lade være med at smile lidt.
Poo-Pourri er super nem at anvende både før eller efter et toiletbesøg. Du ryster flasken og sprayer 4-6 gange i vandoverfladen på toilettet inden du lader naturen gå sin gang.

Går du ind på ildelugtende toilet kan du også spraye et par gange højt i luften og vupti en fæl oplevelse bliver til en rar oplevelse.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Virkelig god. Var ikke klar over, hvor står en forskel de kunne gøre. Det en fornøjelse ikke at komme ud til et toilet med en grim duft mere.
Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har testet i over en måned og ingen flasker er tomme endnu – heller ikke dem på jobbet. De findes også i en lidt større udgave med 118 ml. i. Dem vi har testet har 59 ml. i. En flaske rækker til 100+ toiletbesøg.
Pris: GOD – vejl. udsalgspris er 109 kr., hvilket er en helt fair pris. De er dog set på tilbud til 71 kr.
Kvalitet: MEGET GOD –  Poo-Pourri Original er produceret miljørigtigt og er fri for farlig kemi.

Benjamin afslutter:
“Jeg har fået æren af at teste POO-POURRI i hjemmet og i Fitness.
Hvis jeg skal være helt ærlig, så troede jeg ikke på det til at starte med. Jeg er overrasket over at et par enkelte sprøjt med den enkelte duftvariant er i stand til, at holde prut-lugten væk.
Jeg valgte at tage den med til træning og lod dem teste den i perioden. Folk var meget overraskede og glade for, at de nu kunne forlade toilettet uden at skulle tænke over en lugtgene efterfølgende.
Jeg bruger den flittigt i hjemmet stadigvæk så jeg er sikker på, at kæresten stadigvæk tror på jeg kun laver roser når jeg er på toilettet.”
Den får en kæmpe anbefaling herfra.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Det er uden tvivl en genial opfindelse.
Holdbarhed: GOD – Der er til ca. 500 sprøjt i en flaske. Så de holder længe.
Pris: GOD – Vejledende pris er kr.109,-  men de er set på tilbud flere steder.
Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig fin flaske og en super god kvalitet.

Daniella afslutter:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Paw Patrol bøger for forlaget Alvilda