TEST af APPLE AIRPODS (2019) MED OPLADNINGSETUI fra MY TRENDY PHONE – Testfamilien
TEST af Mellisa produkter med fokus på Multivitamin Shampoo, Softening Conditioner og Urte Lotion

TEST af APPLE AIRPODS (2019) MED OPLADNINGSETUI fra MY TRENDY PHONE

Anna på snart 12 år har testet et par originale Apple AirPods med opladningsetui fra MyTrendyPhone.

Mie (Annas mor) fortæller:
“Anna var super glad for at, hun skulle teste et par originale AirPods 2 fra Apple. Hun hører til den generation, der nærmest er født med en mobiltelefon eller iPad i hånden – sådan er det bare og derfor betyder det rigtig meget, at lyden der kommer ind i ørene er førsteklasses lyd og det må vi bare sige at Apple kan levere.

AirPods 2019 er bl.a. kompatible med Apples Siri assistant, som Anna er stor fan af.  Den medfølgende opladningsboks forlænger batteritiden markant så de holder strøm virkelig længe – helt op til 24 timer med opladningsituiet.

De er nemme at tilslutte via bluetooth. Når man åbner det lille etui i nærheden af telefonen med aktiveret bluebooth, så kommer den automatisk op på skærmen.

Anna glemmer faktisk ofte at hun har dem i – også selvom hun ikke har dem i brug. Så ud fra det, så må man sige, at de er behagelige og meget lette at have på. De vejer faktisk også kun 4 gram, så det er der ikke så meget at sige til.

De er meget kompakte og passer fint ned i en lomme eller i taske og det allerbedste af det hele er, at der ikke er nogle dumme ledninger.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af

Nytteværdi: MEGET GOD – For Anna har de en MEGET GOD nytteværdi. Hun bruger dem hver evig eneste dag i flere timer. Hun kan slet ikke undvære dem.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – De er i rigtig god kvalitet og jeg vil vurdere at de kan holde i rigtig mange år.

Batteriet kan holde op til 24 timer(med opladningsboks) og op til 5 timer (på en enkelt opladning)

De vejer kun 38 g.  med opladningsboks. Selve AirPods alene være kun 4 g.

Pris: GOD – Normalpris er 1.396 kr. Men lige nu er de faktisk på tilbud til 1.199 kr. Det er en god pris for sådan et kvalitetsprodukt og vi kan klart anbefale det til andre.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Mellisa produkter med fokus på Multivitamin Shampoo, Softening Conditioner og Urte Lotion