Test af Halloween og spøgelseshuse i Bonbonland – Testfamilien
TEST af AirTrack 3 meter fra THE LIFESTYLE FACTORY

Test af Halloween og spøgelseshuse i Bonbonland

Vores tester Linda har været med familien i Bonbonland.

Kom til Halloween i Bonbonland fra 10-18 oktober og 24-25 oktober 2020.

Linda fortæller:

“Så blev det efterårsferie og traditionen tro, er der Halloween i Bonbonland.

Hvert år, åbner Bonbonland dørene op til uhygge, græskar og de populære Spøgelseshuse

Der er spøgelseshuse for enhver smag og alder. De er markeret alt efter hvor uhyggelige de er, så man kan vurdere, hvor gamle børnene skal være og hvor mange forskrækkelser der er i vente.

Der er 5 forskellige spøgelseshuse – Viggo’s gyserfest, Troldens grotte, Junglens 8 hemmeligheder, Det besatte spejlhus, samt årets nyhed Dukkehuset.

Vi var fire afsted, den ældste 42 og den yngste 9 år – ALLE blev skræmt igennem og fik rørt lattermusklerne. Dukkehuset er virkelig sjovt og gennemført. Personalet lever sig ind i deres roller, samtidig med at udsmykning, lyd og dekorationer er spot on. Ja hele stemningen oser af uhygge allerede, når man venter i køen. Vi giver Dukkehuset 5 ud af 5 spøgelser.

De andre spøgelseshuse er bestemt også et besøg værd. i prøvede alle 5 – Dukkehuset og Viggo’s gyserfest var vores klare favoritter. Er man afsted med mindre børn, er det ikke disse 2 huse man skal vælge, men selvfølgelig nogen af de andre spøgelseshuse, der er lidt mindre skræmmende og lidt mere hyggelige.

 

Når man kommer ind i parken bliver man mødt af “Kirkegården”. Den del er faktisk vores favorit. Det er et grønt område, der er lavet om til en uhyggelig kirkegård. Her er skeletter i alle afskygninger, gravsteder og zombier. Området er ikke så stort, men det er ret sjovt at stå og se på alle detaljerne og ungerne er helt optagede. Børnene har i øvrigt mulighed for at købe en Trick or Treat pose og gå igennem parken og modtage små gaver til deres pose.

Gennem hele parken bliver man mødt af masser af græskar og Halloween udsmykning. Og selvfølgelig har personalet også gjort lidt ekstra ud af det. Der er noget for enhver alder, både med uhygge og med forlystelser. Vi valgte at spise frokost i parken. Her gik vi en tur i “Bæverpizza” og fik pizza’er og sodavand. Bonbonland kører et super efterårstilbud, hvor du får en pizzamenu, bestående af pizza og stor sodavand/vand til 49 kr. Vi var alle godt tilfredse med kvalitet og mængde.

“Der er skideskægt i Bonbonland”… Det siger de ihvertfald selv. Og vi herhjemme er vi enige… Og til Halloween er der også “skide uhyggeligt”.

Hvis man er til Halloween skal man helt klart tage en tur forbi. Vi havde den skønneste dag, og havde heldigvis vejret med os. Der er forlystelser til alle aldre, der er mad, snacks, kaffe og is. Ungerne kan blive malet i ansigtet. De kan bruge mors og fars mønter på at vinde bamser og de kan møde de sjove Bonbon figurer. Når festen er slut i parken, kan man slutte dagen af i Bonbio, der viser en kort uhyggelig film, “Den forheksede rutsjebane”.

Bonbonland har åbent hele efterårsferien, samt d. 24. & 25 oktober – Der er uhygge hver dag fra kl 10 – 17. Dog åbner spøgelseshusene først kl 12. Lige så, åbner Halloween tegne værkstedet også kl 12.

Her til sidst, vil jeg gerne komme med en kæmpe ros til Bonbonland. De har fået “Vis hensyn” armbånd til børn med særlige behov. Barnet kan få 1 voksen med sig med tilsvarende armbånd. Til hver forlystelse i parken er der en “Vis hensyn” kø, hvor man kan stå lidt mere roligt – Væk fra den almindelige kø og vente på at komme op og prøve forlystelsen. Som mor til et barn med særlige behov, varmer det mit hjerte. TAK- Jeg tænker at der er rigtig mange børn, der vil få glæde af dette tilbud!

En billet koster fra 159 og op til 219 kr. alt efter hvilken dag du besøger parken.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af AirTrack 3 meter fra THE LIFESTYLE FACTORY