TEST af OBH Nordica Freshboost Vacuum Blender – Testfamilien
TEST af Helly Hansen sko model Loke Dash 2

TEST af OBH Nordica Freshboost Vacuum Blender

Vores testere Christine og Mie har begge testet en Freshboost Vacuum blender fra OBH Nordica. 

Christine fortæller:
“Min gamle blender var netop brændt sammen. Så da muligheden for at teste en Freshboost Vacuum blender fra OBH Nordica bød sig, var jeg hurtig til at takke ja tak.

Nu tænker I nok; Hvad er en Vakuum blender? Det samme tænkte jeg!

Det er egentlig meget simpelt. Ved at holde luften uden for beholderen bevares flere antioxidanter! Din smoothie får også glattere tekstur, finere farve og klarere smag.

Freshboost blenderen er perfekt til smoothies og juice på farten – du skal blot løsne beholderen for at bruge den som take away.

Der er ydermere 1 ekstra beholder hvis den anden er til vask.

Med fire programmer, herunder isknusningsfunktion, er den nem og hurtig at betjene. Perfekt, til at tage med på farten. Vakuum effekten giver en glattere tekstur, flere antioxidanter og finere farver!

De to beholdere kan indeholde 600 ml.

Blenderen er ligeledes virkelig nem at rengøre. Hvis der er noget jeg hader ved sådanne maskiner, så er det når de skal skilles ad og gøres rene. Det er ikke noget problem her, der er meget få dele og det er nemt at komme til.

I en periode drak jeg smoothies hver dag, som morgenmad, det er en god start på dagen og man får samtidig en masse væske indenbords. For mig er en god smoothie fyldt med vitaminer og gode ting både fra frugt men også grøntsager.
 Jeg er meget imponeret over, hvor flotte og klare farver smoothies blenderen formår at skabe.

En af mine absolutte yndlings smoothies består af: 1 frossen banan, 1 lille håndfuld mandler, 3 klumper frossen spinat, en lille håndfuld frossen broccoli, en lille håndfuld frosne jordbær, 2 friske dadler og masser af vand.

Prøv at se en lækker smoothie man får ud af det!

Jeg er virkelig glad for blenderen og fuldt ud tilfreds, den er nem at betjene, hurtig at rengøre og så laver den de fineste friske smoothies, både til at drikke hjemme men også som takeaway i de smarte beholdere.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – En smoothie-blender er selvfølgelig ikke et must i hjemmet, men jeg er ret så stor fan af den!

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Blenderen er robust og god kvalitet.

Pris: GOD –  Vejl. udsalgspris er 1.499,-


Mie fortæller:

“Anna på 12 år er inde i en fase, hvor hun kun vil drikke smoothies til morgenmad – så denne test kom på et helt perfekt tidspunkt. Vi har før kun haft de “billige” smoothies-blendere og de er som regel brændt af efter et halvt års tid. Så vi glædede os meget til at få lov til at prøve denne.

Dette er en blender med vakuumeffekt. Dvs. at man kan suge luften ud af sin smoothie og få et bedre resultat. Blenderen skaber vakuum inden den blender, og resultatet er: flere antioxidanter, en glattere tekstur, en renere smag og mere farve.

Blenderen har følgende programmer: blender, blender med vakuum, vakuum og isknusning. Vi bruger primært blender med vakuum og isknusning, som er helt geniale funktioner.

Blenderen blender direkte i de medfølgende drikkeflasker, som er lige til at tage med på arbejde eller til træning.

 

Den leveres med 2 x 600 ml take away-beholdere med drikketud.

NutriKeep Technology fjerner ilten fra flasken før blendingen starter. Det endelige produkt har derfor en mere rig smag og beholder alle antioxidanter.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – En blender har en rigtig høj nytteværdi hjemme hos os – denne er i brug dagligt.

Holdbarhed/Kvalitet: GOD – Det er en rigtig god blender i høj kvalitet. Den klarer de fleste udfordringer – dog kan der godt være behov for at “ryste” lidt ekstra ved store hårde klumper.

Pris: GOD – Prisen er 1.499 kr. men set på tilbud til 799 kr. her. Det er en rigtig god pris for en kvalitetsblender.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Helly Hansen sko model Loke Dash 2