TEST af Chill Fusion vandtæt Computertaske og Rygsæk i ét – Testfamilien
BLACK FRIDAY HOS IDEAL OF SWEDEN MED EKSTRA RABAT

TEST af Chill Fusion vandtæt Computertaske og Rygsæk i ét

Mie har testet en Chill Fusion vandtæt Computertaske & Rygsæk i ét.

Mie fortæller:

“Jeg har i de sidste par uger testet en lækker Chill Fusion Vandafvisende Computertaske og Rygsæk i ét. 

Jeg har næsten altid to computere med mig rundt, og i denne er der plads til det hele. Faktisk har jeg kunne klare mig med denne taske til det hele – selv da den stod på team-dag med en enkelt overnatning, så var der plads til at pakke lidt ekstra tøj i tasken.

Tasken har nemlig ekspanderbare rum (10 cm ekstra) til f.eks. tøj og toiletartikler m.m. Virkelig smart og så er der 180° fuld åbning af tasken og mange rum og detaljer.

Den kan bæres både horisontalt & vertikalt og skulderremmene kan skjules ved brug som klassisk attachetaske.

En ting som er VIRKELIG genialt er, at der er USB port/stik til opladning (tilslut en USB Powerbank). Så du nemt kan oplade din mobil eller tablet.

Desuden kan du spænde den med brystluktning, så den sidder bedre på dig.

Tasken er fremstillet af genanvendte plastikflasker (rPET), som jo er en god ting at tænke på. Den er virkelig lækker i et innovativt Skandinavisk design og den kan bruges til både kvinder, mænd og større børn.

Vores vurdering af Chill Fusion vandtæt Computertaske & Rygsæk i ét er:

Nytteværdi: MEGET GOD – For mig er det en nødvendighed med en god taske, når jeg skal bære rundt på min(e) computere. Det vil jeg slet ikke kunne undvære. At den så samtidigt er pæn at se på, det er jo kun en kæmpe fordel.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD 

Tasken er lavet af genanvendte plastikflasker (rPET) som knuses og forarbejdes ind til nye sytråde, materialer og tekstiler. Dette bidrager med op til 75% CO2 reduktion i forhold til traditionelt produceret tasker.

Den er meget slidstærk og udført i vandtætte materialer. De udvendige lynlåse er indkapslet for yderligere beskyttelse mod elementerne.

Det er en taske, som vil kunne holde i mange mange år.

Pris: GOD – normalpris er 879 kr. Men den er netop nu på tilbud til kun 679 kr. En rigtig god pris for en mega lækker taske.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY HOS IDEAL OF SWEDEN MED EKSTRA RABAT