TEST af Rillo Baby spisetilbehør – Testfamilien
TEST af Chill Fusion vandtæt Computertaske og Rygsæk i ét

TEST af Rillo Baby spisetilbehør

Fire af vores testere har testet børne service fra Rillo Baby

“Louise har sammen med sin søn August på 1 år testet følgende produkter fra Rillo Baby:

Jeg har valgt produkterne i farven “mustard”, men de findes også i “mint”, “blush” og “creme”.
Produkterne er alle fremstillet i blød silikone, som er virkelig praktiske. For det første er de nærmest umulige at ødelægge – herhjemme tager servicen af og til et fald fra bordet og ned på gulvet. Derudover er silikonen rigtig nem at rengøre, da den er naturligt bakterieafvisende og lugtresistent. Alle Rillo Babys produkter er naturligvis også fri for skadelig kemi.
Produkterne kan desuden alle vaskes i opvaskemaskinen og de tåler også mikrobølgeovn og fryser. Den lille skål med låg har vi flere gange frosset en rest af aftensmad ned i og senere varmet det direkte i mikroovnen. Hagesmækken ryger også bare med i opvaskemaskinen sammen med servicen, hvilket også er virkelig nemt og bekvemt, når den bruges flere gange dagligt.
Særligt hagesmækken er rigtig god i den bløde silikone, fordi den er så fleksibel for barnet at have på. Vi har en lignende hagesmæk fra et andet brand, som er lavet i hård plastic. August bliver altid så irriteret, når han har den på, fordi den er tung og kommer i vejen, når han bevæger sig. Denne hagesmæk kan nemt justeres med silikone-knaplukningen i nakken, så den kan bruges til flere aldre. Den har en smart opsamlingslomme, som er særligt god til den alder, August har lige nu, hvor han gerne vil både spise og drikke selv. Et ekstra lille plus er, at den bløde silikone gør den ultranem at rulle sammen og have med i pusletasken.
Tallerkenen med sugekop har været en favorit herhjemme. Den har tre opdelte rum, så maden kan holdes adskilt. Mine børn har altid godt kunne lide, at maden var adskilt og overskuelig, så vi har altid været glade for tallerkener, der er opdelt på denne måde.  Hele bunden er en sugekop, som kan skabe vakuum på bordpladen- det er genialt! Vi har et bakkebord på Augusts højstol, som den nemt danner vakuum på. Den kan også danne vakuum på vores plankebord, så jeg tænker, at den kan sidde fast på de fleste overflader. Når August er ved at være mæt (eller maden ikke er spændende nok), har han tendens til at nærstudere sin tallerken, hvilket resulterer i, at den resterende mad er ud over det hele. Første gang han fik maden serveret på tallerkenen med sugekop, blev han faktisk en smule frustreret, da han ikke kunne løfte den op. Men for mor her var det en lifesaver – eller i hvert fald en timesaver, da jeg fremover slipper for en hel del rengøring! Og ja, August vænnede sig også lynhurtigt til den, og jeg synes faktisk, at hans vane med at løfte tallerkener er blevet lidt bedre.
Det eneste vi faktisk virkelig mangler fra Rillo Baby er en kop i silikone, som er nem for August at gribe om og holde fast i, når fingrene samtidige bliver lidt fedtede under spisning. Jeg har dobbelttjekket deres hjemmeside, men det ser ikke ud til, at en sådan findes endnu. En blød men samtidig brugbar gaffel i silikone vil også være et hit. Hint hint – I har en køber i os, hvis det er på tegnebrættet 😉
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Min vurdering af servicen og hagesmækken fra Rillo Baby er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hagesmækken og tallerkenen med sugekop bliver brugt – tæt på – hver dag herhjemme (hvis de ellers er nået at blive vasket). Vi har ingen tallerkner eller hagesmække, der når dem til sokkeholderne.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er SÅ god. Vi har som tidligere nævnt, brugt produkterne virkelig meget i testperioden, der har varet i tæt på to måneder. Man kan ikke se spor af brug på nogle af produkterne – og de er altså blevet udsat for både; opvaskemaskine, fryser, mikroovn, mad med kraftig farve og også metalbestik, når vi har skåret maden ud til August i tallerkenen.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes priserne er rigtig gode. Sammenligner du dem med andre lignende produkter, er de helt klar i den gode ende prismæssigt også får man virkelig kvalitet for pengene!


Mie beretter:
“Vi har den sidste tid testet tallerkener og en hagesmæk fra rillo baby. Et dansk brand uden skadelig kemikalier. Vi har flere skåle og tallerkner til vores søn, men der er ingen af dem, der tåler mikroovn, hvilket er et kæmpe minus.

Vi har til tider brugt porcelæn til grød, men det holder alt for meget på varmen.

Alt fra Rillo Baby tåler mikroovn og opvasker, hvilket virkelig har gjort hverdagen nemmere.
Tallerkenerne har opdelte rum, hvilket gør det dejligt overskueligt for ens barn, at forholde sig til hvad der er på tallerkenen.
Hagesmækken har en god “skål” der samler nærmest alt op, der ryger ved siden af munden.
Skålen kan danne vakuum med bordet, hvilket er genialt så den ikke lander på gulvet. Den har også et tilhørende låg, så du nemt kan fylde den med lækkerier og tage den med i pusletasken.
Min vurdering af produkterne:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lækre produkter der lever op til forventningerne

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er så lækker og blød, det holder sig flot selvom det kommer meget i opvaskeren og i mikroovnen.

Pris: MEGET GOD – Prisen starter fra 79,95 til 159,95,- hvilket nærmest er for billigt i forhold til kvaliteten.


Camilla, har sammen med hendes datter Freya, testet spisetilbehør og hagesmæk fra rillobaby.dk

Camilla fortæller:

Vi har været så glade for, at få lov til, at teste de fine sager fra Rillo Baby. Freya er rigtig madglad, men også en rigtig grisebasse ved bordet, så det har været en hel fornøjelse, at kunne spise sammen med hende, uden at hun ikke kunne smide tallerkenen på gulvet eller tabe en masse mad ned af hendes tøj.

Følgende produkter er testet:

  • Tallerken med 3 rum
  • Tallerken med sugekop
  • Skål med låg og sugekop
  • Hagesmæk

Vi har testet i farven sand/beige.

Produkterne er fri for skadelig kemi, herunder BPA, PVC og phthalater.

Produkterne er lavet af det lækreste bløde silikone og tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. Silikonen er desuden naturligt bakterieafvisende, pletbestandig og lugtresistent.

Også er det urolig nemt at rengøre.

Det samme gælder med hagesmækken, som også er lavet i samme lækre kvalitet og uden skadelig kemi.

Hagesmækken er justerbar og kan derfor bruges i mange år, i takt med at barnet vokser. Den er behagelig at have på for barnet og har en smart lomme, som griber alt det, som barnet spilder.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi er virkelig blevet glade for både hagesmæk og tallerken. Vi er især vilde med, at der er sugekop under, hvilket gør det svært for barnet, at flytte på tallerkenen og smide den på gulvet. Tallerkenen er delt i 3 rum, som gør det mere overskueligt for barnet, når der skal flere forskellige slags fødevarer på tallerkenen. Hagesmækken klarer også opgaven fuldt ud og samler alt op, hvad barnet spilder.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har testet både fryser og opvaskemaskinen og det holder uden problemer. Der er virkelig tale om god kvalitet og med tanke på, at det skal kunne holde til små børn. Tallerkenerne er lavet i silikone og tåler at blive tabt, uden at man skal bekymre sig om, at det går i stykker. Hagesmækken er også blevet testet godt af og Freya har både hevet og smidt med den og det kan overhovedet ikke ses.

Pris: GOD – Prisen på tallerkener og skåle ligger fra 129,- og op til 159,-. Prisen på hagesmækken er 79,-

Det synes jeg er en rigtig skarp pris på så god en kvalitetsvare. Det er en pris, som de fleste kan være med på.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, at det er kvalitet, det kan både ses og mærkes. Det er et stilfuldt og enkelt design. Farverne er neutrale og rolige. Alle produkterne er fødevaregodkendt, bakterieafvisende og uden skadelig kemi – enkelt og godt. 


Rikke afslutter:
“Vi har testet spise service fra Rillo baby, og vi må sige, at det virkelig er lækkert.”

Vi har testet skål med låg, tallerkener og hagesmæk. Alle produkterne er i silikone og skål/tallerken har en sugekop i bunden, som sørger for, at den står godt fast på bordet.
Herhjemme er vi alle ret vilde med designet, da det er super enkelt og funktionelt også er det nemt at gøre rent.
Man kan vælge mellem 4 forskellige farver og alle produkterne er fri for skadelig kemi.
Derudover tåler de både en tur i opvaskeren, i mikrobølgeovnen og en tur i fryseren. Det er virkelig en fordel, da de faktisk kan anvendes til alle lejligheder.
Lige nu har Vilje en alder, hvor alt bare skal på gulvet. Derfor bruger vi rigtig meget tallerken og skålen med sugekop. De bliver ikke 100% suget fast til vores bord, da vi har et træbord, men det gør det uden tvivl svære for hende at skubbe rundt med dem.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – De er virkelig anvendelig i mange situationer
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Rigtig fin kvalitet.
Pris: MIDDEL – Prisen er lidt i den høje ende, men det glemmer man hurtigt, når man begynder at bruge dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Chill Fusion vandtæt Computertaske og Rygsæk i ét