TEST af DESIGNSQUARE – dansk design på abonnement – Testfamilien
LÅGE 14 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2020

TEST af DESIGNSQUARE – dansk design på abonnement

Flere af vores testfamilier har testet Designsquare, som er en “overraskelses” pakke med 3-4 nøje udvalgte overraskelser til hjemmet leveret direkte til din hoveddør igen og igen. Der er fri fragt og ingen binding. Der kommer en ny boks hver anden måned, som passer til månedens årstid eller højtid, så man kan se frem til tidsvarende designs der er særligt udvalgt. Til pakkerne kommer der et fint inspirationshæfte med, så man kan se hvordan tingene kan bruges sammen eller hver for sig.

Det er Rosendahl Design Group der står bag Designsquare, som har skabt dansk design siden 1984. De står bag designs som Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen, Global Knive, Bjørn Wiinblad, Juna, Lyngby Porcelæn og Kähler, alle mærker man kan møde i ens Designsquare-boks.

Det er super nemt at komme igang med Designsquare. Man går blot ind og tilmelder sig – og første boks koster kun 199,- (hver boks har en minimumspris af 750,-). Herefter koster hver boks 379,-, men der er ingen binding eller omkostninger til levering.


Vores tester Anne-Louise fortæller:

“Jeg synes, det er et super fedt koncept og en god måde at forkæle sig selv og hjemmet lidt. Det føles lidt som en ekstra fødselsdag, når pakken kommer som man ikke kender indholdet af. Man får også øjnene op for andre mærker eller designs som man måske normalt ikke havde valgt til hjemmet og inspirationshæftet med idéer til styling gør det ekstra nemt at bruge tingene.

Den første boks fik vi i oktober, den indeholdt;

 • Lyshus fra Kähler Design
 • Juleophæng fra Juna design
 • Krus fra fra Lyngby Porcelæns Rhombe-serie
 • Opbevaringsglas fra Holmegaard

Lyshuset er virkelig hyggeligt og skaber en helt særlig stemning i de kolde og våde efterårsmåneder, hvorfor det har været tændt næsten dagligt. De fine ophæng fra Juna Designs, kan både bruges til at hænge på grene eller juletræet, men de kan også bruges som bordskåner under kaffekoppen. De er så fine og jeg glæder mig til at få dem op at hænge snart.

De fine krus fra Lyngby Porcelæn er virkelig flotte og enkle i dets design, de har en super god størrelse og en elegant hank. De er brugt mange gange til kaffe eller varm kakao i de kolde måneder og er blevet min foretrukne kop herhjemme.

Det lille opbevaringsglas kan bruges til alverdens ting. Vi har brugt det til skumfiduser, pebernødder, chokolade, kastanjer mm. Det er rigtig fint og med en hyggelig detalje, hvor man kan se hvor meget glasset indeholder.

December pakken indeholdt:

 • Holmegaard Minima Flaske 90 cl.
 • Kähler Hammershøi Christmas opbevaringsdåser, 2 stk.
 • Forgyldt julepynt fra Rosendahl og Bjørn Wiinblaad
 • Juna Surface viskestykke
 • Stødt Nellike fra Santa Maria

December boksen er virkelig hyggelig og skaber masser af julestemning. De to fine juleophæng pynter fint på træet allerede og den flotte flaske fra Holmegaard passer perfekt i køleskabet med frisk vand. De smukke juledåser fra Kähler Hammershøj er simpelthen så fine, og vi måtte jo straks bage, så de kunne blive fyldt op. Sammen med denne boks inspirationshæfte, lå der en opskrift til de fineste små honningkagehuse, som Isak syntes vi skulle bage, så weekenden har stået på masser af bagning og begge dåser er nu fyldt (så længe det varer).

Viskestykket fra Juna er så flot og virkelig lækker kvalitet.

Nu er vi næsten klar til jul, og jeg overvejer stærkt om vi skal fortsætte med at få boksen fra Designsquare, for det er virkelig et hyggeligt koncept som alle fortjener.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – man sparer penge på en hel masse kendte danske designs og får øjenene op for andre designs.

Holdbarhed: MEGET GOD – boksene kommer hver anden måned og er tilpasset årstid eller højtid, og man får dermed tidsvarende design i god kvalitet.

Pris: MEGET GOD – Første boks koster 199,- og derefter 379,-. Der er ingen binding eller omkostninger til fragt. Alle bokse har en minimum værdi af 750,-

Kvalitet: MEGET GOD – Alle disse brands fra Rosendahl Design Group er alle anerkendte mærker i god kvalitet.


Anna Kathrine fortæller:

“Jeg havde læst om Design Square tidligere og jeg synes, at det lød rigtig lækkert og dejligt med en pakke, hvor mor og hjemmet bliver forkælet.

Boksen kommer hver 2 måned og den indeholder nøje udvalgte danske design klassiker. Oktober boksen indeholdt:

 • 2 stk. Rhombe krus fra Lyngby Porcelæn
 • Scala opbevaringsglas fra Holmegaard
 • Urbania Byhus fra Kahler
 • Hvide stjerne ophæng fra Juna

Kaffekrusene fra Lyngby porcelæn kom hurtigt op på min kaffe hylde og bliver brugt dagligt. Opbevaringsglasset fra Holmegaard er blevet vores nye snoller krukke. Det praktiske låg gør, at resterne kan blive gemt og stillet væk, uden at slikket bliver tørt og kedeligt.

Det smukke Kahler byhus har stået fremme, lige siden vi modtog boksen og det passer så fint ind i vores hjem.

Jeg må bare indrømme, at jeg er fan. De nøje udvalgte designs og hele overraskelsen omkring hvad der venter, er lige mig. Netop overraskelse er en af hovedingredienserne for Designsquare.

December boksen indeholdt:

 • Kähler Hammershøi Christmas opbevaringsdåser, 2 stk.
 • JUNA surface viskestykke
 • Rosendahl hjerteophæng, forgyldt
 • Bjørn Wiinblad julekrans, forgyldt
 • Holmegaard minima flaske 90 cl.

Vi har fyldt de smukke kagedåser fra Kähler med julesmåkager og hvor er det dejligt med kagedåser, der kan stå fremme og pynte og ikke bare skal gemmes væk.

 Jeg glæder mig til, at hænge de fine forgyldte ophæng på vores juletræ til jul. Jeg kunne også sagtens hænge dem på nogle grene, så jeg får endnu mere glæde af dem i hele december måned.

Den første boks har en speciel velkomst pris på 199 kr., og derefter er prisen 379 kr. pr boks, og der er værdier for min. 750 kr., så man får virkelig noget for sine penge. Derudover skal man ikke tage fejl af komforten i, at få designs nyheder leveret til døren, det er lige mig og jeg kan kun anbefale andre at få denne oplevelse.”

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Boksen indeholder smukke brugbare ting til hjemmet, som kan bruges på flere forskellige måder.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er altid lækkert med nyt til hjemmet og særlidt krusene og byhuset bruger vi hverdag lige pt.

Pris: GOD – Prisen på 379 kr. pr. boks er fin og jeg synes man får meget for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – Varerne er i en god kvalitet og nøje udvalgt.


Catharina fortæller:
“Vores første boks var en efterårsboks med de smukkeste krus fra Lyngby porcelæn, hvor vi nød varm kakao da efteråret virkelig ramte Danmark. Alt imens det fineste lys kom ud af lyshuset fra Kählers vinduer og døre. I opbevaringsglasset fra Holmegaard puttede vi hjemmebag som hele familien nød godt af. Sidst men ikke mindst, kunne vi pynte fint op i hjemmet med ophæng fra Juna.
Vores december boks var en tidlig julegave med de fineste metalæsker fra Kähler design, som både er praktiske men også virkelig smukke at se på. Æskerne er perfekte til julens hjemmebag eller andet lækkert. Glasflasken fra Holmegaard, er i et tidløst design som passer så fint til de fleste hjem og kan man ikke altid bruge en pæn glaskarafel mere?
Ydermere var der fint julepynt i form af det pæneste guldhjerte og guldring, der både kan hænges i et vindue, på juletræet eller som flot pynt til julebordet. Et rosafarvet viskestykke i god kvalitet var også med i denne måneds boks. Og som en ekstra overraskelse var der også en bøtte nelliker i – det bruger vi meget af, her i julen. Og så var julestemningen virkelig skudt igang!
Boksene er fyldt med lækkert design, som de fleste familier vil nyde gavn af. Det er dansk design, hvilket jeg personligt sætter stor pris på. Jeg synes konceptet er virkelig smart, jeg fik tilsendt måde mærker og designs, jeg ikke havde set før! Men som jeg virkelig blev forelsket i og som virkelig er brugbart. Vi har haft gavn af det hele og f.eks. de smukke krus fra Lyngby Porcelæn, der nu står på min ønskeliste.
Jeg vil uden tvivl melde mig ind og fremadrettet modtage deres lækre bokse.”
Min vurdering bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD – Boksene er spækket med flot design, der ikke kun er smukt men også brugbart.
Holdbarhed: MEGET GOD – Det er tidsløst og dansk design, som man ikke bliver træt af og som bare holder.
Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er ligeledes helt i top, alle produkterne er af velkendte danske brands.
Pris: GOD – Den første boks koster kun 199 kr, hvilket jeg synes er meget billigt. – især når man tænker på, hvor meget man får for pengene. Derefter er prisen 379 kr, hvilket også er en rigtig fin pris! – Jeg synes at, man får enormt meget for pengene.

Rikke fortæller:

“’Overraskelse’ er én af hovedingredienserne i Designsquare. Dansk design leveret lige til døren hver 2 måned. Der er virkelig lækre ting i blandt og der er altid varer for minimum 750 kr. Dog giver man ikke andet end 379 kr for boksen og første boks fås for kun 199 kr. Det bedste ved det hele er, at der absolut ingen binding er for abonnementet. I hver boks får man 3-4 overraskelser nøje udvalgt blandt danske designfavoritter som man kender. Intet er overladt til tilfældighederne, så alle designs passer naturligvis sammen. Sammen med de forskellige produkter, modtager man også styling- og inspirationstips, så man kan sikre den helt rette stemning.

Boksen udkommer til februar, april, juni, august, oktober og december. På dén måde kan man altid se frem til tidssvarende designs, hvad enten man søger inspiration til forårets fester, påske- eller julehygge, sene sommeraftener på terrassen, eller vinterdage hjemme foran brændeovnen.

I den første boks som vi modtog (oktober) var der to virkelig fine og tidsløse krus med fra Lyngby porcelæn, et fint lille lyshus fra Kähler, smukke hvide ophæng fra Juna og et Scala opbevaringsglas fra Holmegaard.

Vi har ligeledes modtaget boksen fra december som ligeledes var spækket med lækkerier tilpasset årstiden; viskestykke fra Juna, julekagedåser fra Kähler Hammershøj, en fin karaffel fra Holmegård, et smukt juleophæng fra både Bjørn Wiinblad og Rosendahl.

Min vurdering af designboksen fra Design Square:

Nytteværdi: GOD – Jeg kunne godt blive bedre til at forkæle mig selv og det kan man virkelig med denne boks.

Pris: MEGET GOD –  Jeg er helt på røven over, hvor mange lækkerier man kan få til de penge.

Kvalitet: MEGET GOD – Alle deres brands er kendt for deres høje kvalitet. Produkterne kommer i en indbydende indpakning og der er tænkt på selv den mindste detalje.


Bianca fortæller:

“Jeg var så heldig at få lov til at teste den fine boks fra Designsquare. Jeg har altid elsket dansk design og var derfor meget glad for at få denne mulighed.

Jeg modtog pakken og var meget spændt på at se hvad der gemte sig i boksen. Man ved nemlig ikke på forhånd hvad der gemmer sig i boksen man modtager. Så det er en overraskelse hver gang.

I den første boks fra oktober gemte der sig en masse virkelig lækre sager. Boksen indeholdt det fineste lille lys hus fra Kähler, 4 smukke juleophæng fra Juna, 2 krus fra Lyngby Porcelæn samt et opbevaringsglas med låg fra Holmegaard Design – perfekt til opbevaring at små julekager. Man må sige, at man her tog forsmag på julen. Jeg kom faktisk helt i julestemning da jeg så alle de fine designs og glædede mig virkelig meget til at se hvad mon december boksen ville byde på.

Vi har netop modtaget december boksen og den var bestemt med lige så fint indhold som boksen vi modtog i oktober. Når boksen fra Designsquare kommer er det altid med stor spænding at man åbner den. Man ved at der gemmer sig en masse lækkert Dansk design, men hvilket lækre designs?

I december boksen modtog vi hele 6 overraskelser. Den indeholdte blandt andet et julekrydderi fra Santa Maria, et fint viskestykke fra Juna i virkelig lækker kvalitet, en flot vand karaffel fra Holmegaard Design, de smukkeste kagedåser fra Kähler og sidste men ikke mindst nogle rigtig fine guld juleophæng fra henholdsvis Rosendahl og Bjørn Wiinblad. Endnu engang var det med stor glæde og spænding at boksen skulle åbnes og den levede i den grad op til forventningerne.

Sammen med boksen modtager man altid styling og inspirationstips så man skal ikke være bange for at boksen indeholder noget man ikke kan bruge. Med de mange fine tips kan man helt sikkert finde noget at anvende produkterne til.

Jeg må sige at jeg er blevet helt vild med at modtage de fine bokse og vil helt sikkert anbefale dem til andre der ligesom jeg er vild med lækkert og smukt dansk design. Som tidligere nævnt udsendes boksen 6 gange årligt når f.eks. årstider, højtider eller trenden skifter.

Boksen er perfekt hvis man vil forkæle sig selv eller hvis man vil forkæle en man har kær til f.eks. fødselsdag, jul eller andet. Hvem ville ikke elske at modtage sådan en boks.”

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvem elsker ikke at pryde hjemmet med lækre sager. Vi har i hvert faldt ikke haft problemer med at finde noget at anvende alle de fine sager til. Den medfølgende inspirationsfolder kan også anvendes hvis man er i tvivl om hvordan produkterne kan bruges.

Pris: MEGET GOD –  Som nævnt i anmeldelsen betaler man kun det halve af hvad produkterne er værd og jeg synes virkelig at prisen er meget fair. Efter første måned giver man kun lidt under 100 kr. pr. produkt i boksen – det synes jeg er billigt.

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD – Boksen indeholder kun Dansk design af den bedste kvalitet og så er det tilmed kun smukke og funktionelle sager de har udplukket til boksen.


 

Line fortæller:
”Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov til at teste de fineste overraskelsesbokse fra Designsquare, som er et koncept med danske designklassikere på abonnement. Der udsendes seks bokse om året, som alle er tilpasset den pågældende årstid. Jeg modtog min første boks i oktober, og den anden boks kom i starten af december måned, hvilket var en helt genial måde at få lidt ekstra julestemning ind i huset på.

Forud for modtagelsen af boksene var mit førstehåndsindtryk af konceptet, at det næsten virkede for godt til at være sandt med de virkelig fine priser, der stod skrevet. Den første boks fås nemlig for kun 199 kr., hvorefter det koster 379 kr. at modtage en boks. Hver boks har en minimumsværdi af 750 kr. og indeholder altid minimum 3-4 overraskelser bestående af danske designklassikere. Der er ingen binding på konceptet og heller ej skjulte omkostninger forbundet hermed, hvilket for mit vedkommende er meget vigtig og særdeles brugbar info, så man ved, hvad man har at forholde sig til.

Oktober boks:


Denne boks bestod af følgende produkter:

 • Kähler URBANIA lyshus
 • JUNA NOEL ophæng
 • Holmegaard scala opbevaringsglas
 • Lyngby Porcelæn rhombe krus med hank, 2 stk.


Produkterne i denne boks gjorde det tydeligt, at der var fokus på efterårsstemning, da der kunne skrues godt op for hyggen ved at gøre brug af de fire udvalgte produkter. En virkelig fin boks med særdeles brugbare ting J

December boks


Denne boks bestod af følgende produkter:

 • Kähler Hammershøi Christmas opbevaringsdåser, 2 stk.
 • Holmegaard minima flaske 90 cl.
 • Rosendahl hjerteophæng, forgyldt
 • Bjørn Wiinblad julekrans, forgyldt
 • JUNA surface viskestykke, støvet rosa

Boksen emmer af jul og bringer uden tvivl julehygge med ind i ethvert hjem. Jeg har længe ønsket mig nogle fine kagedåser til alt det julebag, vi har i huset i julen, hvorfor netop disse fine dåser fra Kähler faldt i særdeles god jord. De fine guldbelagte ophæng vinder vist en plads på vores juletræ, som bliver det første af slagsen herhjemme, så de kommer uden tvivl til at pynte.

Efter at have testet konceptet skal jeg indrømme, at jeg er blevet ret lun på tanken om at modtage en forkælelsesboks hver anden måned, da hver boks bringer så meget hygge med sig uanset årstiden. Alt i alt lever konceptet fuldt ud op til mine forventninger – og mere til. Jeg synes, det har været SÅ hyggeligt at modtage de forskellige bokse, og jeg overvejer kraftigt, om jeg skal fortsætte med det i fremtiden. Hvis du stadig mangler en idé til en julegave eller blot har lyst til at forkæle dig selv eller en, du holder af, kan jeg klart anbefale en boks fra Designsquare.

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: GOD – Det er ikke nødvendigt at modtage boks efter boks på abonnement, men det bringer uden tvivl en masse glæde med sig, hvis man gør.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne, der findes i hver enkelt boks, er særdeles holdbare og værd at samle på for langt de fleste mennesker.

Pris: MEGET GOD – Den første boks kan, som tidligere nævnt, købes for 199 kroner, hvorefter det koster 379 kroner at modtage en boks. Da hver boks har en minimumsværdi á 750 kroner, synes jeg, at det er en rigtig fin pris for alle de danske designklassikere.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, at alle produkterne er af høj kvalitet.


Aynur fortæller:

“Ved at abonnere på Designsquare abonnerer du på dine ynglings danske design favoritter, da Designsquare er en del af Rosendahl Design Group, som står bag følgende brands; Rosendahl, Holmegaard, Kaj Bojesen, Global, Arne Jacobsen, Bjørn Wiinblad, Juna, Lyngby porcelæn og Kähler. Konceptet er simpelt, du abonnerer på konceptet, hvor du så modtager en boks i februar, april, juni, august, oktober og december måned. Hver boks indeholder ca. 3-4 danske designs overraskelser, som bliver nøje udvalgt, så de passer til årstider, højtider eller tendenser der skifter og hvert design i boksen passer sammen. Udover at du modtager danske design produkter, følger der også stylings- og inspirationstip, så du på denne måde sikrer den helt rette stemning med dine nye designs.

Designsquare har alle mine ynglings brands, hvilket gør det meget attraktivt for mig. Jeg elsker at man modtager boksen uden man ved hvad der gemmer sig i, det føles ligesom juleaften hver gang man modtager en boks. Første boks koster 199 kr. og efterfølgende koster det 389 kr. pr. boks og pakken bliver leveret direkte til din hoveddør. Det skal lige understreges, at du modtager den fineste boks i lækker kvalitet og det giver en fin luksus fornemmelse. Abonnementet er uden binding og ekstra beregning og derfor kan du til enhver tid opsige dit abonnement, hvilket er meget rart.

Oktober boks

I starten af oktober måned modtog vi, en pakke fra Designsqaure med følgende produkter fra kendte danske mærker såsom Kähler, Holmegaard, Lyngby Porcelæn og Juna.

Boksen bestod af:

 • Kähler Urbania lyshus 199,95 kr.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe krus 2 stk. 299 kr.
 • Holmegaard Scala opbevaringsglas 129,95.
 • Juna Noel ophæng modtog 4 stk. 29,95 kr./ pr. stk.

Udover ovennævnte var der også lækkerier til ganen (chokolade).

Temaet i denne boks består af efterår, og indholdet i boksen lægger op til en masse efterårshygge. Vi fik tændt vores Kähler lyshus næsten hver dag, da det begyndte at blive mørkt tidligt på dagen. Huset har primært stået på vores spisebord og pyntet.

Vores Lyngby krus har vi brugt stort set hver dag, den er god til kaffe, the og kakao. Både min mand og jeg elsker krys med hang på, da det er nemmere at styre når vi især har vores tvillinger i vores arme.

Opbevaringsglasset som har et tætsluttende låg er så fin i sin design og så har den så mange fine funktioner, den kan bruges til at opbevare småkager, chokolade, kaffebønner og endda til blyanter. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

I boksen fulgte der også jule stjerneophæng som er så fine. Der var i alt 4 stk., to af samme slags, som er lavet i en flot broderiversion. Ophænget har flere funktioner, den kan hænge på juletræet, på vinduet og ligesom herhjemme på kubus lysestage og så holder den i flere generationer.

December boks

December måneders boks bestod af følgende danske brands; Holmegaard, Kähler, Rosendahl, Bjørn Wiinblad og Juna

Boksen indeholdt:

 • Holmegaard flaske/karaffel 199 kr.
 • Kähler Hammershøj jule-opbevaringsdåse 169,95 kr.
 • Rosendahl forgyldt hjerteophæng 179,95 kr.
 • Bjørn Wiinblad forgyldt julekrans 139,95 kr.
 • Juna surface viskestykke 59,95 kr.

Temaet i december månedens boks står i julens tegn. Ud over ovennævnte produkter lå der også krydderi fra Santa Maria stødt nellike, som man kan anvende i den lækre opskrift, som også fulgte med i pakke (mini honingkagehuse). Ud over opskriften på mini honingkagehuse, lå der også folder fra Santa Maria, hvor der var flere lækre juleopskrifter, hvori man anvender nellike. Herudover lå der en rabatkode (på 25 % rabat) som man kan anvende på al julepynt fra Rosendahl, Holmegaard, Lyngby Porcelæn, Bjørn Wiinblad og Kähler på rosendahl.com hjemmeside, hvilket jeg har

Opbevaringsboksen er tidløs, hvilket gør at man kan bruge det igen til næste jul og dette er også gældende for de øvrige produkter.

Både Julekrans og hjerteophæng er i forgyldt og enorm smuk at se på. Julekransen er modtaget i en fin æske som man kan pakke den ned i, når julepynt skal gemmes.

Tætsluttende MINIMA flaske og viskestykket kan man bruge året rundt. Karaflen er simpel og smuk at se på. Den kan bruges til at servere iskold vand, saftevand og sågar vin. Herhjemme har vi

Viskestykket fra Luna er lavet 100 % bomuld og kan tåle at komme i vaskemaskine. Super flot støvet rosa farve, som giver køkkenet et varmt og indbydende look.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: RIGTIG GOD – Hvem kan ikke lide lækkert design som er stilrent, flot og tidløs at se på. Jeg elsker dansk design og jeg er i forvejen flittig køber af de ovennævnte mærker og derfor er det nytteværdigt for mig, især hvis jeg kan få det billigere og blive inspireret årets trends.

Holdbarhed: GOD – Hver boks kan anvendes året rundt, hvorimod de ting som er egnet til højtider f.eks. juleophæng kan anvendes igen og igen hvert år, da det er klassisk og tidløs design som endda kan gives videre til ens børn og børnebørn.

Kvalitet: RIGTIG GOD – Man får dansk design i høj kvalitet, uanset hvilket mærke du modtager.

Pris: RIGTIG GOD – 199 kr. første boks og efterfølgende koster det 379 kr.  Hvis man går og samler på dansk design, så er dette koncept lige dig, da man får så mange fine sager til billigere penge. Per boks har en minimumsværdi på ca. 750 kr.


Mie fortæller:

“Konceptet med Designsquare er, at man får en ny boks, når årstider, højtider eller tendenser skifter. Herhjemme har vi modtaget oktober og december-boksen, som var fuld af fine overraskelser.

I hver boks modtager man 3-4 ting, som er nøje udvalgt blandt danske designfavoritter. Det gode ved at modtage disse bokse er, at man får ny inspiration og bliver introduceret til nogle nye, spændende designs til sit hjem. Vi har bl.a. været på udkig efter nye krus og en vandkaraffel herhjemme – og så er det jo bare perfekt at begge ting har været at finde i hver sin boks. VI skal helt sikkert ud og supplere de to nye krus fra Lyngby Porcelæn.

Boksenes indhold er gennemtænkt, så tingene både kan bruges sammen og hver for sig – og med forskellige formål. Der er vedlagt lidt inspiration til hvordan man kan bruge sine nye produkter. Udover at tilføje lidt krydderi til en voksentilværelse, hvor man normalt ikke får så mange gaver – så får man det også til en attraktiv pris. Som nyt medlem får man sin første boks til en velkomstpris på kun 199 kr. – og herefter koster de 379 kr./md. Der er altid fri fragt, ingen binding og så har boksene en værdi af minimum 750 kr.

En fordel vi nyder godt af herhjemme er, at boksene hjælper os med at fejre de danske højtider. Vi synes det er vigtigt at vores unger lærer de forskellige traditioner at kende, men det er ikke altid vi er så skarpe på pynt – og slet ikke til tiden 🙂 Men det er et overstået kapitel, for nu kommer det automatisk ind af døren. Tak for det!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er nogle virkelig fine og anvendelige ting der er i boksene.

Holdbarhed: MEGET GOD – Boksene med produkterne er virkelig lækre og kan bruges som en fin gaveboks bagefter. Derudover så er produkterne meget tidsløse og sjove at tage frem år efter år, når man fx har modtaget en “højtids-boks”.

Pris og kvalitet: MEGET GOD – Som nævnt ovenfor er boksene lavet til nogle meget skarpe priser – og så det bedste – HELT uden binding og fragt!


Louise fortæller:

“Jeg har haft kendskab til konceptet i noget tid fra da det startede og må indrømme jeg er KÆMPE fan af konceptet. For det første så er det dansk design som jeg selv har stående i mit hjem fra samme mærker, dvs. det er mærker jeg personligt er vild med.

Bag konceptet står Rosendahl som ejer blandt andet Kahler, Juna Design, Kay Bojesen, Global knive, Holmegaard mm. V

irksomheder som er populært og kendt for enormt lækkert design til fair priser. Jeg modtog i efteråret min første boks som jeg skulle teste. Og disse produkter har jeg dagligt haft glæde af efter jeg modtog dem.

 

De har en sindssyg god intropris som er 199,- for første kasse og ingen binding. I kassen er der altid minimum af værdi for ca. 750kr. Hvor disse overraskelser bliver sendt ud 6 gange om året til en fast pris af 379,- kr. Man kan opsige det når som helst og der er ingen skjulte beløber eller binding i det overhovedet. Dette er noget vi alle kan forholde os til synes jeg.

Det jeg er mest vild med ved disse bokse er faktisk at de blander højsæsoner ind dvs. min december kasse så sådan ud da jeg modtog den forleden dag

Det er lidt som om at have fødselsdag 6 gange ekstra udover en egen da Designsquare virkelig kredser om deres kunder og skaber glæde omkring deres leveringer.

Som noget ekstra så vedhæfter de altid inspirations kort med i kasserne som jeg synes er enormt hyggeligt at se på som giver mig personligt inspiration med deres produkter. Derudover så vedhæfter de priserne på produkterne så man kan se man får noget ud af deres bokse.”

Min samlede vurdering af Designsquare:

Nytteværdi: MEGET GOD – I disse kasser er der nøje udvalgt 3-5 produkter i som du uden tvivl kan bruge i dit køkken eller i dit hjem til hverdag. Og som endda pynter i ens hjem. Man kan også vælge at abonnere på disse og bruge ”gaverne” som værtindegaver f.eks. vvem elsker ikke pænt dansk design.

Holdbarhed: GOD – Virksomhederne bag konceptet er dansk design og synes helt sikkert det er holdbart indhold som er i æskerne.

Pris/ Kvalitet: MEGET GOD. – Jeg synes jo pris og kvalitet hænger sammen og det vil jeg altid mene i alle mine test jeg laver. Danmark er verdens kendt for dansk design og mange udenlandske gæster elsker at købe dansk design når de er på ferie i Danmark. Blandt andet fordi det er enormt god kvalitet. Jeg er uden tvivl stolt af vores danske designs i Danmark. Både fordi det er en super fair pris og super god kvalitet.

Ønsker i at se mere så hop ind på www.designsquare.com og læs mere. Jeg skal have tilmeldt mig til æsken privat da man får enormt meget for pengene.


Nanna fortæller:

“Jeg var spændt på at modtage kassen. Egentlig er jeg ikke den store tilhænger af at købe ”lykkeposer”, hvor man ikke ved, hvad man får, men på Designsquares hjemmeside og Instagram afsløres det, at kasserne indeholder varer fra gedigne, danske brands såsom Rosendahl, Lyngby Porcelæn, Holmegaard og Kähler, og så kan det jo ikke gå helt galt.

Varerne kom i en lækker kasse, pakket smukt og indbydende som en gave. Virkelig fint! Indholdet i oktober og december var hhv. efterårs- og julehygge. Kaffekopper, ophæng, opbevaringsglas, karaffel, viskestykke og kagedåser. I julekassen lå også julekrydderi fra Santa Maria og en opskrift på julebag, så man kunne få fyldt noget i kagedåserne.

Personligt er jeg vild med kaffekopperne og kagedåserne, som er ting, jeg nok ikke selv havde købt, men blev rigtig glad for. I ved, de ting, man ikke vidste, man manglede.

Det er en virkelig hyggelig boks at modtage. Flere af tingene ville jeg nok ikke selv have valgt, men boede min svigermor ikke i England, så havde hun været helt oplagt at give sådan et abonnement. Hun ville virkelig ELSKE en kasse med dansk design hver anden måde! Man bestemmer jo selv, om man bare vil give én boks og så lade det være op til modtageren, om hun vil fortsætte abonnementet, eller om man vil give flere bokse – en gave, der bliver ved med at give.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Brugsværdi: MEGET GOD – Der er både praktiske ting og pyntegenstande.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er dansk design som de fleste kender og kan lide.

Pris: GOD – Prisen på Designsquare-kassen er 199 kr. for første kasse og herefter 379 kr. Det er fragtfrit og uden binding. Der er varer for min. 750. Det er en rigtig god pris, men det kan måske virke som mange penge, hvis man får ting, man ikke kan bruge – men sådan er det jo med ”overraskelsespakker”.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÅGE 14 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2020