TEST af cloud celebration invitationer (bryllupsinvitationer og save the date kort) – Testfamilien
TEST af Flora Danica dyner og puder

TEST af cloud celebration invitationer (bryllupsinvitationer og save the date kort)

Vores tester Katharina har testet bryllupsinvitationer og save the date kort fra Cloud Celebration.

Katharina fortæller:

“Vi har været SÅ heldige, at få lov til, at teste og samarbejde med de to søde iværksættere fra Cloud Celebration. På deres hjemmeside kan man bestille invitationer til enhver festlig begivenhed, både invitationer som er designet på forhånd, men man kan også få lavet et customdesign, som vi har valgt til vores bryllupsinvitationer.

Konceptet er virkelig nemt og hjemmesiden er nem at benytte. Man kan vælge hvilken anledning man skal bruge invitationer til som f.eks. barnedåb, fødselsdag, bryllup osv. og så er der rigeligt af designs, som man kan vælge imellem og er der nogle ændringer eller tilvalg som man ønsker, er Amanda og Celia meget behjælpelige med det.

Der er tre forskellige pakkeløsninger man kan vælge – bronze, sølv eller guldpakken.

Vi valgte ’guldpakken’ som indeholder invitationer, kuverter med tryk, afsender stickers, manillamærker og kalkeromslag som koster 865 kr. og herefter 38 DKK/stk.

Hertil er der forskellige tilvalg såsom navnetryk, adressetryk, fotostrimler, dansekort, menukort, bordkort, laksegl mm.

Som sagt valgte vi et customdesign i kategorien porte fals, da vi synes det var smukt, unikt og stilrent, som vi godt kan lide. Vi ville gerne have, at det skulle være samme blomster og tema, som på vores ’save the date’ kort og det fiksede Amanda og Celia selvfølgelig og tilpassede designet ud fra vores ønsker.

Vi fik indenfor 72 timer et udkast og havde kun nogle få rettelser til det, som hurtigt blev tilrettet og et nyt udkast lå klar på min mail. Vi havde aldrig i vores vildeste fantasi troet, at vi skulle få så smukke bryllupsinvitationer og kan kun give min varmeste anbefaling til de to dygtige kvinder, som vi helt sikkert også skal bruge til andre tryksager til vores bryllup.

Normalt er jeg meget kreativ selv og vil gerne kunne sætte mit eget præg på alting og samtidig har jeg en mand, som gerne vil være en del af alting og har sin egen mening. Derfor var et customdesign en perfekt løsning for os, da vi kunne få det, som vi ønskede at vores invitationer skulle se ud.

Celia og Amanda kom med et forslag til et tilvalg, som vi ikke selv havde tænkt over. Nemlig en lille opgave til vores gæster i form af et dansekort, hvor gæsterne kan skrive tre sange, som de ønsker der skal spilles i løbet af aftenen, som får netop dem ud på dansegulvet. Det er en sjov og god måde, at inkludere sine gæster i festen og så er der ingen undskyldning for, at komme ud og danse til den musik man godt kan lide.

Bagpå vores invitationer, valgte vi at skrive de praktiske oplysninger og det er faktisk det eneste, som vi efter de er sendt ud, har fundet ud af, at mange af vores gæster har overset. Her erfarede vi, at det kunne være en god løsning at vælge det, som en tillægsside, fremfor at have det stående bagpå, som vi havde valgt.

Hos Cloud Celebration kan du vælge at få din invitation som en PDF fil og selv printe dem ud hjemme, eller du kan vælge, at få dem trykt og leveret fra dem.

Vi valgte at få dem trykt og leveret og det tog kun 2 dage og så var til allerede klar til afhentning – lynhurtig og god service.
Jeg nød efterfølgende, at sidde derhjemme og samle invitationerne, putte de fine kalkeromslag udover og lægge dem i kuverterne og lukke dem pænt og nemt med afsenderstickers.

Udover bryllupsinvitationerne, har Cloud Celebration også desginet vores ’save the date’ kort, som vi sendte ud et år før bryllupsdatoen. De var mindst ligeså smukke, som bryllupsinvitationerne er og det har været den samme fantastiske og hurtige service.

For os var det en perfekt løsning, at gøre brug af Cloud Celebrations koncept og det er absolut ikke sidste gang vi gør brug af dem.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – for os var det en kæmpe hjælp, at der findes et koncept som Cloud celebration, som har 100% styr på design, tryk og gode ideer. Samtidig er det et nemt og let koncept, som alle kan være med på.

Pris: GOD – når man tænker på, hvor meget tid der lægges i at lave et customdesign, mails frem og tilbage mm. Er det en ganske udmærket pris. Det kan for nogle være en dyr løsning, men jeg kan kun sige, at jeg havde aldrig selv, kunne lave så smukke invitationer og især til en bryllupsfest, som vi har ventet så længe på, skulle der ikke spares på noget.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er helt i top! Både de tilsendte PDF filer og de trykkede save the date og bryllupsinvitationer. Tykt og lækkert papir.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Flora Danica dyner og puder