TEST af Astion Pharma med fokus på Skin Cure og Face Cure – Testfamilien
TEST af Astion Pharma med fokus på Daily Repair 40% og 70%

TEST af Astion Pharma med fokus på Skin Cure og Face Cure

Flere af vores testfamilier har testet produkter fra Astion Pharma efter eget valg, da der findes forskellige “behov” og problemstillinger hos de forskellige testere. I denne test har vi fokus på:

Astion Pharma Skin Cure

Astion Pharma Face Cure

Sara fortæller:

“Jeg har den sidste tid haft fornøjelsen af, at teste forskellige hudpleje-produkter fra Astion Pharma. Astion Pharmas produkter henvender sig til personer, der døjer med eksem af forskellig art, samt kløende og irriteret hud. Deres produkter indeholder det aktive stof Dermadexin, der har den unikke egenskab at kunne lindre kløe og genopbygge hudens naturlige barriere, ved at danne et beskyttende skjold over den irriterede hud. En egenskab, der har haft en kæmpe betydning hos mig.

Jeg har, så længe jeg kan huske, døjet med min hud lige så snart det bliver koldt. Min hud bliver tør, irriteret, klør og jeg får skæleksem i ansigtet. Specielt efter jeg blev gravid med min søn, har jeg døjet med kløende hud på begge mine overarme og i efteråret begyndte jeg pludselig at døje med enormt tørre, kløende skinneben.

Astions Pharmas Skin Cure har haft en fantastisk effekt på min kløende hud. Jeg oplever effekt ganske kort tid efter cremen er smurt på, og det er for mit vedkommende ikke nødvendigt med flere påsmøringer om dagen, selvom det anbefales, at den smøres på både morgen og aften. Den er drøj i brug og fedter ikke.

Til min skæleksem i ansigtet har jeg benyttet deres Face Cure. Det er specielt omkring næsen at min hud bliver tør, rød og skæller, men efter en uges tid med påsmøring morgen og aften, var min hud fin og fugtet, og hverken rød eller skællende. Jeg har prøvet rigtig mange forskellige cremer til netop dette formål, men jeg har aldrig oplevet et produkt der er kommet problemet helt til livs – før nu.

Både Skin Cure og Face Cure er parfumefri, og har en meget mild, naturligt duft.

Det sidste produkt jeg har testet er Astion Pharmas kostilskud Face Care. Det er et kosttilskud der hjælper med at vedligeholde en sund hud i ansigtet. Face Care er baseret på brændenælde som skal hjælpe til at fjerne skæl og hele huden, samt jod der bidrager til at vedligeholde en normal hud. Det anbefales at man tager to kapsler om dagen, og i mindst 3-4 måneder, da det kan tage tid før kroppen begynder at optage de tilførte aktiver og man derved kan se en virkning. Jeg synes dog sagtens jeg kan se en virkning efter en måneds brug. Min hud virker mere i balance, hverken fedtet eller tør, og jeg får ikke så mange udbrud som jeg gjorde inden start. Derudover er min skællende hud væk som nævnt ovenfor, og om det skyldes Face Cure cremen i sig selv, eller en kombination af denne og Face Care kapslerne, er svært at sige – uanset hvad, så har det virket!

Jeg kan kun på det kraftigste anbefale produkterne fra Astion Pharma. Jeg har efterhånden prøvet alverdens forskellige cremer uden effekt, eller i hvert fald kun med ganske kortvarig effekt, på min udfordrende hud. Faktisk viser det sig, at min egen far, der i mange år har døjet med de samme gener som jeg, bruger Astion Skin Cure med lige så god effekt som jeg har oplevet. Det har han faktisk gjort længe, uden at jeg dog var klar over det.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Når ens hud opfører sig på en uhensigtsmæssig måde, kan det have stor betydning for ens velvære. For mit vedkommende, har jeg grundet kløe haft påvirket søvn, og min skællende hud har haft indvirkning på min selvtillid. Produkterne har været yderst nyttige, idet de har afhjulpet begge problemer.

Holdbarhed: MEGET GOD – Cremerne er drøje i brug og da det kun har været nødvendigt med påsmøring af Skin Cure én gang dagligt for mig, er holdbarheden jo ekstra lang.

Pris: MEGET GOD – priserne er ganske overkommelige – faktisk synes jeg de ligger i den lave ende, ift. andre mærker.

Kvalitet: MEGET GOD – Cremerne og kosttilskuddet har hjulpet mig af med mine gener og jeg har fået fuldt udbytte af produkterne. Kvaliteten må derfor siges at være helt i top.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Astion Pharma med fokus på Daily Repair 40% og 70%