TEST af Hydro Sensation fra LAVERA i samarbejde med HELSAM – Testfamilien
TEST af ”Skriv og visk ud” bøger fra Forlaget Alvilda

TEST af Hydro Sensation fra LAVERA i samarbejde med HELSAM

Flere af vores testere har testet den naturlige, veganske hudplejeserie Hydro Sensation fra tyske Lavera i samarbejde med Helsam.dk

Karina fortæller:

“Jeg har den sidste måned testet de lækre hudplejeprodukter i serien Hydro Sensation fra Lavera.

Hydro Sensation er en fugtgivende hudplejeserie, der minder din hud om sommer, strand, vand og en lækker, strålende teint. Serien indeholder bl.a. hyaluronsyre (et naturligt sukkerstof) og økologisk algeekstrakt. Alle produkterne i serien er veganske og NATURE certificerede.

Produkterne ser lækre ud. Deres design fortæller tydeligt, at der er tale om produkter, der er naturlige, fugtgivende og eksklusive. Deres emballage er bæredygtigt, da både æsker og beholdere består af en andel af genbrugsmateriale.

Jeg har testet følgende fire produkter:

#1 Hydro Sensation Micellar Water – Ansigtsrens og make-up fjerner. Kan anvendes både morgen og aften til at rense ansigt og fjerne gammel make-up rester. Duften er skøn og frisk. Beholderen åbnes med et snuptag og indholdet påføres en rondel.

Jeg benytter selv genanvendelige rondeller af bambus/bomuld – umiddelbart virker det som om, jeg skal bruge lidt mere indhold på rondellen for, at det får bugt med min ikke vandfaste mascara. Ikke desto mindre virker indholdet dejlig frisk og efterlader min uden det store behov for at påføre alverdens cremer for at få fugten tilbage.

#2 Hydro Sensation Serum – Let og fugtgivende serum, som tilfører ekstra fugt til huden, inden brug af Cream Gel. Den søde lille beholder, indeholder en lækker, velduftende ”creme”, som hurtigt giver huden en følelse af friskhed og en let opstramning.

#3 Hydro Sensation Cream Gel – Ansigtscreme. Cremen er let, halv flydende og super eksklusiv. Den absorberes hurtigt og efterlader huden velduftende og frisk.

Den lækre duft fra både serum og creme bibeholdes i flere timer efter anvendelse. Det føles meget wellness-agitig.

#4 Hydro Sensation Face Mist – Ansigtsspray med fugtgivende og opfriskende egenskab, påføres efter behov eks. i løbet af dagen for et friskhedsboost. 3-4 pump og så har man fået en opkvikkende, friskhed tilbage – samme skønne duft som i resten af serien.

Min samlede vurdering af Hydro Sensation produkter er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den del af serien, som jeg har testet, indeholder de væsentlige produkter til en god ansigtshygiejne og pleje. Produkterne er lækre både mht. emballage og indhold.

Holdbarhed: GOD – Det virker til at produkterne rækker langt. Beholderne er ikke store, men mængden, som du skal bruge, er heller ikke særlig stor.

Pris: GOD – Rigtig fine priser. Det er et lækkert, let produkt til pengene. Priserne ligger fra 89,95 kr. til 169,95 kr. Så det er produkter, der er til at betale.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne lever uden tvivl op til deres branding. Indholdet er frisk, let og man oplever en opstrammende og frugtgivende effekt.


Marianne fortæller:

“Jeg har testet Lavera – Hydro Sensation produkter, som er en fugtgivende hudplejeserie med naturlige og økologiske ingredienser.

Mit førstehåndsindtryk er positivt, produkterne kommer alle i en flot hvid og turkis emballage som præsenterer sig pænt på badeværelset. Den flotte turkise farve får mig til at tænke på havet, og tror faktisk også, at det er det Lavera gerne vil opnå.

Deres hudplejeserie er nemlig produceret med lette og friske teksturer, der opfrisker huden og tilfører et boost af friskhed – som når du har tilbragt en dag ved vandet.

Deres ansigtsrens minder mest om en skintonic i konsistens. Det skal man lige vænne sig til, da mange hudplejeserier normalt består af en rensecreme/sæbe og en skintonic. Her har de samlet processen i et produkt og ydermere fungerer den også som make-up fjerner, Jeg syntes dog ikke den består testen 100% hvis mascaraen er vandfast.

Efter rensen anbefales det at påføre Hydro serum, som genopbygger hudens fugtlagre, den trænger hurtigt ind og giver huden en følelse af friskhed. Der afsluttes med deres meget lækre ansigtscreme, som er let, nærmest fløjlsblød i konsistens. Cream gel påføres både morgen og aften efter rens af huden, igen syntes jeg det er smart at man ikke både skal have en dagcreme og natcreme stående.

Det sidste produkt jeg har testet, er deres face mist – som er en opfriskende ansigtsspray. Den kan bruges når som helst, dag som aften og også oven på din make-up, hvis du lige trænger til at opfriske huden. Jeg syntes det er en smart ide med sådan et friskhedsboost på flaske du lige kan have med i tasken. Doseringen kan virke lidt voldsom, så man skal lige huske at holde en tilpas afstand, for ikke at føle det som et lille ansigtsbad, men den virker, min hud bliver med det samme mere afslappet og frisk at se på.


I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er vigtigt at du får renset din hud, så du undgår udbrud af bumser, hudorme og forstørrede porer, her er Hydro serien et lækkert bud på en fugtgivende hudplejeserie, der tilfører dit ansigt fugt og pleje gennem naturlige, veganske og økologiske ingredienser. Du opnår med denne serie et friskhedsboost fra første dag.

Holdbarhed: GOD – Jeg synes virkelig det er smart at produkterne hver især har flere funktioner, men det gør selvfølgelig også at du bruger samme produkt oftere fordi du f.eks. anvender deres creme gel både dag og aften i stedet for en separat dag og natcreme. Cremen er heldigvis let og du skal ikke bruge særlig meget ad gangen.

Pris: MEGET GOD – Produkterne har virkelig en skarp pris set i betragtning af deres funktionalitet, her behøver du kun købe 2-3 produkter for at have en komplet ansigtsrens, sammenlignet med mange andre plejeserie som består af 5-6 produkter.

Kvalitet: GOD – Jeg er overrasket over hvor blød en hud jeg har opnået i min testperiode. Produkter er lette, milde, friske og jeg har ingen rødme eller genert hud haft efterfølgende. Serien kommer i bæredygtig emballage, hvor en stor andel består af genbrugsmateriale, dette betyder også meget for mig, da vi skal huske at passe på vores natur.


Rikke fortæller:


“Jeg har den sidste tid testet Hydro Sensation, som er en lækker fugtgivende hudplejeserie fra Lavera.

Fælles for alle produkterne i denne serie er, at de er veganske og NATRUE certificerede. Ydermere modtages produkterne i en bæredygtig emballage, hvor der i både beholdere, samt æsker forefindes en stor andel genbrugsmateriale.

Alle produkterne er meget fugtgivende og indeholder bl.a. økologisk alge og en naturlig hyaluronsyre. Teksturen er frisk og let, samtidig med at de absorberes hurtigt i huden. Min hud kan godt have en tendens til at fedte, hvilket jeg ikke har oplevet under denne test. Generelt har min hud føltes fugtmættet hele dagen igennem.

Hydro Sensation Micellar Cleaning Water:

Er både en ansigtsrens og make-up fjerner på en gang. Den fjerner nænsomt både make-up, snavs og talg, uden at være hård ved huden, som er min erfaring at mange afrensningsprodukter kan være. Produktet er meget drøj i brug, så man skal lige være obs på ikke at trykke for meget ud af flasken.

Hydro Sensation Face Mist:

Denne ansigtsspray sprøjtes på huden inden påføring af de øvrige produkter, men kan også bruges som en forfriskning i løbet af dagen. – Den har en perfekt taske størrelse, så den kan komme med på farten.

 


Hydro Sensation Serum:
En rigtig let serum, som hurtigt absorberes i huden. Jeg synes at huden øjeblikkeligt føles både glat og smidig.

Hydro Sensation Cream Gel:

Igen et meget drøjt produkt. Denne ansigtscreme føles meget let efter påføring, og absorberes ligeledes hurtigt. Jeg lider af rosacea i ansigtet, men har i testperioden kunne mærke en lille positiv ændring herpå.

Min samlede vurdering af Hydro Sensation serien fra Lavera er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Man har behov for at passe på sin hud dagligt, henholdsvis morgen og aften. Den øgede opmærksomhed der er på klimaforandringer, kan disse produkter leve op til, da de er veganske, samt emballagen hovedsageligt er lavet af genbrugsmateriale.

Holdbarhed: MEGET GOD – Denne produktserie fra Lavera, er ret drøj i brug. Derudover er der heller ikke beholdere mv. der bliver nussede, da produkterne kommer ud vha. en pumpefunktion.

Pris: GOD – I den tid jeg har testet produkterne, synes jeg at, hvis man ser på rækkeevnen på produkterne ift. Prisen, så får man rigtig meget for pengene.

Ansigts creme: 169,95
Serum: 149,95
Mist: 89,95
Cleaning water: 89,95

Kvalitet: MEGET GOD – Alle produkterne lever helt op til mine forventninger. Jeg var meget spændt på kvaliteten, da det er relativt billige produkter, men alle produkterne lever i den grad op til mine forventninger.


Didde fortæller:

“Jeg har igennem den sidste måned testet produkter fra Lavera Hydro Sensation. Jeg har aldrig været god til at pleje min hud og har derfor ofte bøvlet med en tør, uren og trist hud. Specielt efter en lang vinter og barsel har min hud trængt til selvforkælelse. Det har derfor været spændende at opleve forskellen på min hud ved brug af denne hudplejeserie, som består af veganske produkter og et bæredygtigt emballage.

Jeg har testet fire produkter: Cleansing water, cream gel, serum og face mist.

”Cleansing water” – Denne ansigtsrens har jeg brugt både morgen og aften til at rense huden, samt fjerne øjenmakeup rester med. Jeg har været rigtig tilfreds med at bruge den, da den både fjerner alt make-up meget nemt, ikke udtørre huden, samt at man ikke behøver at skylle det af efterfølgende.

”Cream gel” – Denne gel har jeg også brugt morgen og aften. Man behøver blot at påføre en lille smule, før at den absorberes i huden og giver huden et friskhedsboost. Desuden føles huden blød i mange timer efter påføring.

”Serum” – Dette produkt har jeg brugt hver morgen efter afrensning af huden. Produktet får min hud til at blive mere skinnende og frisk – uden hverken at se fedtet ud eller føles fedtet.

”Face mist” – Den har jeg brugt i løbet af dagen når min hud har trængt til at blive opfrisket.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – Min hud er helt sikkert blevet meget mere sund og frisk at kigge på. Hudpleje er bare nødvendig, hvis man vil se sundere ud og komme af med den tørre hud.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne rækker til meget lang tid, både fordi at man ikke behøver at bruge ret meget for at få en effekt og fordi at der er meget i beholderne.

Pris: MEGET GOD – Produkterne er billige og ligger på vejledende priser af 89,95-169,95 kr. Det er en pris alle kan forholde sig til, også fordi at holdbarheden er meget god.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg er blevet rigtig glad for at bruge produkterne og de er blevet en del af min daglige morgen- og aften rutine. Jeg vil helt sikkert fortsætte brugen af disse og anbefale dem til andre.


Kirstine fortæller:

“Jeg har med stor fornøjelse testet Hydro Sensation fra Lavera naturkosmetik, som stræber sig efter at producere plejeprodukter med naturlige og økologiske ingredienser.  Noget der er værd at nævne er, at alle produkterne er veganske og NATURE certificerede.

Jeg har afprøvet både cream gel, serum, face mist og micellar water.

Produkterne er i den fineste blågrønne farve som havet og produkterne kommer i bæredygtig emballage, hvor en stor andel er fra genbrugsmateriale eller genbrugsfibre.  Jeg synes produkterne fremstår friske, naturlige og hurtig absorberende.

Jeg har især været positiv overrasket over deres face mist, fordi den indeholder økologisk alge og naturlig hyaluronsyre som opfrisker huden hurtigt og nemt.

Ligedan er Serum og Cream Gel helt fantastiske og givende at bruge. De er alle meget drøje i brug.

Serumen har en let og mild konsistens som hurtig absorberes og giver fugt til huden.
Cream Gel tilfører også fugt og efterlader huden frisk og velplejet.

Min samlede vurdering af Lavera produkterne er:

Nytteværdi: MEGET GOD –Jeg rigtig glad for produkterne er naturlige og tænker på bæredygtighed.  Dernæst er det også fantastisk der er brugt økologiske og veganske ingredienser.  Sådan man med god samvittighed kan bruge de skønne produkter.

Holdbarhed: MEGET GOD –Lavera produkterne er drøje i brug, faktisk dem alle jeg har afprøvet, skal man kun bruge en lille del af hver gang.

Pris: GOD – I forhold til kvalitet og rækkeevne, så synes jeg produkterne er helt fint afstemte priser, jeg synes de ligger i den lave ende hvor de fleste kan være med på gode kvalitetsprodukter.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne lever helt op til mine forventninger og faktisk er jeg blevet meget overrasket over hvor gode produkterne er og hvilken givende effekt de har på huden.


Winni fortæller:

“Denne test har jeg glædet mig til, da jeg godt kan lide at prøve forskellige cremer til ansigtet, da jeg gerne vil forbygge yderligere rynker og få mere fugt til huden. Jeg har ikke hørt om mærket før, så det gjorde det endnu mere spændende. Lavera er en tysk producent af hudpleje og naturkosmetik, som fra start har stræbet efter at producere plejeprodukter med naturlige og økologiske ingredienser. Produkterne i serien Hydro Sensation er veganske og NATURE certificerede, som betyder at der er bevis for, at produkterne er naturlige. Huden bliver dagligt påvirket af vejr, og forurening og derfor går jeg meget op i, at der er så naturlige ingredienser i produkterne som muligt, så huden ikke udsættes for mere end det umulige.

Jeg har testet fire forskellige produkter fra serien Hydro Sensation:

Hydro Sensation Serum – dette fugtgivende serum er fantastisk, den er lavet på økologisk alge og naturlig hyaluronsyre som giver fugt. Den er hurtig absorberende og efterlader huden med en følelse af friskhed. Jeg får en følelse af min hud bliver opstammet. Jeg har brugt den hver morgen, og har altid været glad for at bruge serum. Det gode ved Lavera´s produkter er også, at det er bæredygtig emballage, hvor æsken består af genbrugsfibre.

Hydro Sensation Cream Gel – Fugtgivende ansigtscreme, som også indeholder økologisk alge og naturlig hyaluronsyre, ligesom deres serum, så giver den en følelse af friskhed, og opstrammer huden, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Hydro Sensation Micellar cleansing water – en ansigt, og makeup rens med økologiske alger og naturlig hyaluronsyre. Denne er dejlig behagelig, og tørre ikke huden ud, og jeg synes den er godt til at fjerne makeup med.

Hydro Sensation Face Mist – en fugtgivende og opfriskende ansigtsspray med økologisk alge og naturlig hyaluronsyre, denne er god efter opførelse af vask, inden brug af serum eller bare for at få et friskhedsboost i løbet af dagen.

Super lækre produkter, som giver en følelse af friskhed, intensiv fugt til din hud og dejlige at bruge, og så absorberes produkterne hurtigt.

I dette tilfælde bliver min vurdering:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg kan godt lide når producenten stræber efter at bruge så naturlige ingredienser som muligt, og der bliver tænkt på miljøet. Alle produkterne er veganske, og bæredygtige, hvor en del af emballagen er genbrugsmateriale. Produkterne i Hydro Sensation serien giver en dejlig følelse af friskhed, giver fugt og så får jeg følelsen af at min hud bliver opstrammet, og det kan jeg godt lide.

Holdbarhed: GOD – gode produkter i en fin emballage, der kan stå på badeværelset, og bruges gang på gang. De kommer i gode størrelser, så man ikke skal købe hele tiden, og så er de virkelig effektive, intet tørre ud.

Pris og Kvalitet: MEGET GOD – priserne ligger i et fornuftigt prisleje hvor alle kan være med, alle produkterne forhandles hos helsam.dk priserne ligger på: Hydro Sensation Serum ca. 149.95 kr – Hydro Sensation Cream gel 169.95kr – Hydro Sensation Face spray 69.95kr Hydro Sensation Micellar water ca. 69.95 kr


Mette fortæller:

“Jeg modtog de lækreste hudpleje produkter fra Lavera – Naturkosmetik. Produkterne kom i lækker indpakning, hvor designet er utrolig simpelt og og farverne henleder til et azurblåt hav. Ved første øjekast var jeg vild med produkterne. Det er fint, enkelt og derfor giver et roligt udtryk, hvis man vil have det stående fremme på badeværelseshylden.

Jeg har testet følgende produkter fra Lavera i serien Hydro sensation.

Jeg har aldrig hørt om Hydro sensation eller kendte til mærket Lavera, så var virkelig forventningsfuld om, hvad jeg ville modtage og så frem til at teste hudplejeserien. Lavera er en virksomhed med mere end 30 års erfaring med udvikling og produktion af naturkosmetik. Lavera stræber efter at producere plejeprodukter med naturlig og økologiske ingredienser.

Hydro sensations emballage, både æske og beholdere er bæredygtige og består af en stor andel genbrugs materiale. Det ses tydeligt at Lavera, tror på at naturen er det bedste for huden og miljøet.

Micellar Water

Jeg går meget op i at få renset min hud og fjerne make-up rester hver dag, da jeg har tendens til urenheder. Ansigts rensen fjerner nemt makeup og snavs fra huden. Micellar water er vegansk og indeholder økologisk alge og naturlig hyaluronsyre. Selv med en lille dosering på en rondel er den effektiv. Den er virkelig drøj i brug, hvilket min pengepung elsker. Efter rensning af huden efterlader den huden velafbalanceret og virker ikke udtørrende.

Serum

Fugt er et kæmpe must, for at min hud føles velplejet.  Denne serum er ultra let i konsistens  og absorberes utrolig hurtigt ind i min fugt hungrende hud. Særligt denne serum har gjort, at min hud føles silkeblød og har tilført den ekstra fugt som mit hud har haft brug for, hvis man ønsker et boost til huden er denne pengene værd.

Creme gel

En af de ting jeg husker hver dag er en god fugtgivende ansigtscreme. Creme gelen er luftig, let og blød at påføre huden, den trænger hurtigt ind og efterlader huden blød med en dejlig friskhed.

For mig er det vigtigt, at jeg har en god ansigtscreme, så man kan snyde sig til lidt friskhed efter mange søvnløse nætter med natløb ind til mine søvn tyve. Her er det rart med en creme som fugter, genopbygger og giver en et friskhed boost på en jævn træt hud.

Face mist

Jeg har aldrig brugt opfriskende spray til min hud i løbet af dagen, så var spændt på at prøve denne face mist. Allerede fra første pump på dyssen, henleder man tankerne til havet. Den særlige duft fra økologisk alge og citrus, får en til at føle, man har gået en frisk tur langs havet. Denne spray giver et friskheds boost til huden og let fugt allerede ved første anvendelse. Dog kan duften godt, være en smule overvældende, hvis man som mig har en lugtesans som en sporhund. Men alt i alt er lækkert produkt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg kan ikke leve uden at rense min hud og give den fugt, så synes nytteværdien er særdeles god.

Holdbarhed : Meget GOD – Alle produkter er drøje i brug, hvilket giver en lang holdbarhed.

Pris: MEGET GOD – Priserne ligger mellem 89,95 – 169,95 kroner. Hvor ansigt gel er den dyreste. Synes det er en yderst fordelagtigt prisniveau for gode produkter.

Kvalitet: GOD – Super lækker kvalitet. alle produkter har en skøn konsistens, som trænger hurtigt ind og efterlader huden gennemfugtet og frisk.


Mai fortæller:

“Jeg har været så heldig, at få lov til at teste Laveras hudplejeserie Hydro Sensation bestående af en cream gel, serum, face mist, samt micellar cleansing water.

Min hud er ikke som den har været, som da jeg var “ung”. Jeg oplever at min hud reagerer meget hårdt på vejrskiftet hvor der har været minus grader og pludselig skiftet sig til 15 grader. Det er en kæmpe omvæltning for min hud og det kan blandt andet ses ved at det udtørrer og har mistet dens glød.

Jeg har den seneste måned anvendt Hydro Sensation serien og hold nu op! Alle produkterne er i sig selv så lækkre og ovenikøbet er det bestående af bæredygtigt materiale. Ingredienserne i produkterne er naturlige og økologiske. Win win win. Derudover skaber den tyrkis blå farve i produktet bare noget strand vibe og giver én en sommerlig følelse.

Det har været en fornøjelse at teste produkterne for mit vedkommende. Min hud er blevet beriget af fugt og genskabt sin glød. Jeg vil lige slå et slag for deres face mist som jeg bruger 3-4 gange dagligt. Jeg bruger den både til at skabe fugt men også for at tilføre en friskhedboost igennem dagen. Priserne på produkterne ligger mellem 90 til 170 kr. Hvilket jeg synes er en fair pris.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg har haft stor glæde af produkterne og de har genskabt gløden og fugten i min hud

Holdbarhed: MEGET GOD – Efter en måned har jeg stadig over halvdelen tilbage af produkterne, kun face misten som jeg bruger flittigt er der omkring halvdelen tilbage af

Pris og kvalitet: GOD – jeg synes priserne på produkterne er en fair pris at give, taget i betragtning af, at de har tænkt på ingredienserne og at det ydre er fremstillet bæredygtigt.


Maria afslutter:

“Jeg har testet lækre produkter fra Lavera Naturkosmetik. Der er tale om den fugtgivende hudplejeserie Hydro Sensation med naturlig hyaluronsyre og økologisk algeekstrakt.

Jeg er fortaler for mærker der producerer miljøvenlige og bæredygtige produkter. Mit førstehåndsindtryk af Hydro Sensation serien er rigtig god. Produkterne leveres i bæredygtig emballage som primært består af genanvendt materiale.  Derudover er produkterne NATRUE certificerede som garanterer naturlige og økologiske ingredienser. Alle produkterne har en robust emballage som giver følelsen af kvalitet imellem hænderne. Alle produkter efterlader en frisk duft uden at være parfumeret.

Vejledende udsalgspriser: 89,95 – 169,95 kr.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lavera Cleansing Water Micellar Hydro

Nytteværdi: GOD – det er en skøn ansigtsrens som efterlader huden frisk og det er lækkert både morgen og aften.

Holdbarhed: MEGET GOD – utrolig drøj i brug.

Pris: GOD – 89,95 er en fair pris for 400 ml rensende naturlige ingredienser.

Kvalitet: GOD – mindre effektiv som make-up fjerner, men efterlader huden ren og frisk.

Lavera Face Spray Moisturising Hydro

Nytteværdi: GOD – dejligt med en opfriskende spray på skrivebordet på kontoret.

Holdbarhed: MIDDEL – man kommer nemt til at sprøjte for meget da forstøveren ikke er så bred.

Pris: GOD – 89,95 for 100 ml. Man får det ikke billigere hvis man går op i naturlige ingredienser

Kvalitet: GOD – man bliver lovet en opfriskende ansigtsspray og det er dét man får.

Lavera Serum Hydro Sensation

Nytteværdi: MEGET GOD – jeg er fan af serum i alle afskygninger. Jeg nyder når huden får et fugtighedsboost.

Holdbarhed: MIDDEL – jeg kan ikke vurdere hvor meget der er tilbage i beholderen, men doseringen siger mig at jeg får den brugt den ret hurtigt.

Pris: MEGET GOD – 149,95 for 30 ml. Jeg har prøvet flere serum og denne er en favorit.

Kvalitet: MEGET GOD – alt ved denne serum er lækkert. Emballagen og hudens efterfølgende følelse af friskhed.

Lavera Cream-gel Hydro Sensation

Nytteværdi: MEGET GOD – det føles lækkert at huden efterlades fugtet og blød.

Holdbarhed: GOD – absorberes hurtigt ind i huden og man kan godt komme til at bruge for meget.

Pris: GOD – jeg vil gerne betale 169,95 for de 50 ml. Man får hvad man betaler for.

Kvalitet: GOD – denne cream-gel føles skøn og huden suger den hurtigt til sig. Skal man skrive at låget skaller af?

 

Alt i alt er jeg stor tilhænger af denne serie fra Lavera. Lavera Cleansing Water Micellar Hydro og Lavera Serum Hydro Sensation bliver fast inventar i min toilettaske.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af ”Skriv og visk ud” bøger fra Forlaget Alvilda