TEST af Raunsborg beautycare mænd – Testfamilien
TEST af Baby Jogger City Mini GT2

TEST af Raunsborg beautycare mænd

Flere af vores testere har testet Raunsborg beautycare MAN.

Nedenfor er et udpluk af deres vurderinger.

Mie fortæller:

“Anders har i en periode testet hudpleje fra Raunsborg. Face gel, Face wash og en viking repair hand and body cream. Førstehåndsindtrykket er rigtig godt, flot maskulint design og en lækker duft.

Face wash har en lækker konsistens, den skummer med en mild skum, uden at være for meget.

Gældende for alle produkterne er, at de er meget drøje i brug.

Face gelen trænger hurtigt ind, uden at fedte. Dette skal en ansigtscreme helst, da ingen gider at gå rundt og glinse. Anders har tendens til tør hud omkring næsen i vinterperioden, cremen har hjulpet meget på den tørre hud.

Hand and body cream viking repair har ikke fået så meget opmærksomhed, men den virker super lækker.

Vi har de sidste 2 år virkelig undgået parfume. Ikke fordi at vi ikke kan tåle det, men fordi min næse er blevet utrolig sart når det kommer til dufte efter graviditet. Så er du lidt sart omkring dufte, er denne serie lidt for parfumeret, og derfor vil jeg anbefale, at man kaster sig ud i serien “sensitive”, som er uden parfume.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

Min vurdering af produkterne:

Nytteværdi: MEGET GOD – Rigtig gode produkter der lever op til forventningerne,  uden at man skal igennem et stort pleje program for at opnå et godt resultat.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Produkterne virker enormt drøje i brug.

Pris: MEGET GOD – Priserne spænder fra 149,95 – 279,95,- hvilket er et meget fornuftigt prisleje, for hudpleje produkter.


Sara fortæller:

“Raunsborg har lavet en serie til mænd kaldet MAN, og tre af disse produkter har min kæreste Daniel testet; en Face gel, en Face wash, samt en Hånd- og bodylotion. Normalt er hudpleje ikke noget, Daniel går ret meget op i, men med de kolde temperaturer som vinteren har budt på, har det været en oplagt mulighed, netop at teste disse produkter.

Vi er begge virkelig positive, da vi åbner op for pakken og ser indholdet. Designet er rigtig flot og produkterne indbyder til at stå fremme med deres maskuline og alligevel enkle design. Emballagen er sort  med et beige/grå mønster, der minder om vikingetiden, hvilket stemmer godt overens med navnet på hånd- og bodylotionen – ”Viking repair”.

Produkterne har kun en mild duft af maskulinitet, uden på nogen måde at være for kraftig, hvilket vi herhjemme er glade for. Vi synes hurtigt, at hudplejeprodukter til mænd kan lugte meget intenst, og det er vi ikke tilhænger af – specielt ikke når de også benyttes lige inden sengetid.

Ansigtsvasken har Daniel brugt både i badet om morgenen og om aftenen inden sengetid. Huden føles efter kort tids brug renere og mere frisk. Ansigtsgelen har ligeledes været påført morgen og aften, og har langt de fleste dage kunnet holde huden fint fugtet, til trods for de kolde temperaturer. På de dage hvor huden alligevel har haft brug for lidt ekstra, har et tyndt lag med Viking Repair givet den fornødne fugt. Gelen kommer i en emballage med pumpefunktion, hvilket er en fordel, da mængden ved ét pumpetryk er perfekt og man kommer derved ikke til at overdosere.

Viking Repair har i øvrigt haft en rigtig god effekt på de tørre hænder, som de fleste af os oplever grundet årstiden, såvel som al den håndsprit, som vi bruger ifm. Corona. Cremen indeholder Aloe vera og Panthenol, som har en helende effekt.

Både gelen og cremen er lette at smøre ud, trænger hurtigt ind og efterlader ikke huden fedtet. Produkterne lever helt op til Daniels forventninger, og er nu blevet en fast rutine både morgen og aften, og kan uden tvivl anbefales til andre.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Huden er vores største organ og det er vigtigt, at vi passer på den. Hudpleje er derfor vigtigt – OGSÅ for mænd.

Holdbarhed: GOD – Ansigtsvasken er en anelse tynd og man kommer derfor nemt til, at bruge for meget hver gang. Derfor er holdbarheden af denne knap så god som de andre.

Pris: MEGET GOD – Prisen er god for så lækre produkter.

Kvalitet: MEGET GOD – Effekten af produkterne er god, og man kan hurtigt mærke forskel, efter de er taget i brug.


Jesper fortæller:

“Jeg har de sidste par måneder testet Raunsborg og det kunne ikke være belejligt, da vi netop stod foran en ombygning/tilbygning. Her er det altså meget essentielt, at have nogle gode cremer, nogle cremer der reetablerer ens hud igen efterfølgende. Huden er i en byggeproces meget udsat, og især når man arbejder med beton, cement og mørtel, som netop er nogle af de produkter, der virkeligt kan få huden til at tørre ud.

Helt personligt, så er jeg faktisk ret dårlig til at bruge creme eller andet pleje bare sådan generelt, så dette eventyr er en ”creme” acceleration fra 0-200 km/t – endda på meget kort tid. Det er egentlig, en meget spændende proces at se om sådan nogle cremer virker.

Det var faktisk en meget dejlig følelse, at få vasket hovedet i Facewash og bagefter Facegel med havskum. Det gav lidt velvære og nogle dejlige stunder, når man rammer hovedpuden.

Men er mit liv blevet bedre? Det ved jeg ikke helt, men uden at det bliver sagt højt, til de andre gutter på byggepladsen, så tror jeg da, at jeg vil fortsætte med at bruge cremen og måske endda købe en ny face gel. (Den var god).

Viking Repair er en god fed creme, der virkelig kan ”bløde huden op igen” og som jeg har brugt i løbet af dagen og lige inden sengetid. Jeg er meget tilfreds med virkningen.”

Min vurdering bliver:

Nytteværdi – GOD – Lækkert med gode produkter til ansigtet, der virker efter hensigten og dufter dejligt.

Holdbarhed – MEGET GOD – Produkterne er døje i brug og holder derfor længe.

Pris: GOD – Priserne er fair og til at betale.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er rigtig god og lever op til mine forventninger.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Baby Jogger City Mini GT2